Tilbage til nyheder

2 piger søges til forestilling

26. april 2017

Aalborg Teater søger to piger i alderen 9 – 12 år til forestillingen Das Ding på teatrets Lille Scene.

De to piger skal alternere, altså spille hver anden dag. Kender du en pige i aldersgruppen, som har lyst til at spille teater og som kan starte meget gerne allerede 4. maj, send en mail til forestillingsleder Katrine Jensen på kj@aalborg-teater.dk med foto, kontaktinformation og skriv meget gerne lidt om dig selv.

“Das Ding” spilles fra 8. maj til og med 15. juni 2017, der spilles mandag til fredag kl. 19.30, lørdage kl. 16.00. Aflønning efter aftale.

”Das Ding” er en tankevækkende komedie om vores globale verden.
Da den afrikanske bomuldsproducent Siwa overtales til at ændre sin produktionsform af en ulandsarbejder, får det indflydelse på to kinesiske forretningsfolk in spe, men da deres produktion af sojaolie slår fejl, får det indflydelse på rumænske svineproducenter, og dette får indirekte indflydelse på ægteparret Thomas og Katjas i forvejen knirkende ægteskab. Alt imens rejser Tingen – en lille bomuldsfiber – jorden rundt og spinder sine nærmest usynlige tråde mellem disse mennesker.

For alle der har undret sig lidt over hvad globaliseringen i grunden er, hvad den betyder og hvilken indflydelse den har på os alle, og hvordan vi nærmest alle er forbundet med fintvævede globale tråde, giver Philipp Löhle’s sociale komedie et humoristisk indblik i dette. På yderst H. C. Andersensk vis lader han en bomuldsfiber rejse omkring hele kloden forklare og belyse, hvordan vi alle er forbundet med hinanden, og hvilke konsekvenser det har for vore liv.

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere