Tilbage til nyheder

30-års jubilæum på Aalborg Teater

5. maj 2022

I forbindelse med premieren på musicalen ‘Sugar’ den 4. maj blev kapelmester Niels Søren Hansen – i anledning af sit 30-års jubilæum som kapelmester på Aalborg Teater – hyldet fra scenen efter en veloverstået og vellykket premiere.

Gennem 30 år har Niels Søren Hansen stået i spidsen for utallige musikforestillinger på Aalborg Teater. Niels Søren Hansen havde sin debut på teatret med forestillingen ‘City of Angels’ i 1991.

Blandt de mange forestillinger, som Niels Søren Hansen gennem årene har stået for som kapelmester kan nævnes ‘Into the Woods’, ‘Evig Ung’, ‘Grease’, ‘Evita’, ‘Carousel’, ‘Kiss me Kate’, ‘Anne Linnet Teaterkoncert’, ‘Rent’ og ‘En kort en lang’, de to sidstnævnte blev tildelt en Reumert i kategorien Bedste musikforestilling.

Niels Søren Hansen er en meget værdsat kapelmester i hele Danmark og med sin fabelagtige viden og musikalitet en meget stor kapacitet på sit felt.

Du kan komme og høre Niels Søren Hansen give den gas i Musicalen ‘Sugar’ på Aalborg Teater frem til 4. juni på Store Scene.

Foto: Lars Horn

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere