Afmeldings- og bytteregler for årskortbilletter

AFMELDINGS- OG BYTTEREGLER FOR ÅRSKORTBILLETTER
Årskortbilletter kan byttes online senest 12 timer før forestillingsstart. Eller ved henvendelse til Billetservice senest hverdagen før forestillingsdatoen inden kl. 16.00. Herefter er det ikke længere muligt at afmelde årskortbilletten.

AFMELD ÅRSKORTBILLETTEN ONLINE
Du kan selv afmelde din årskortbillet ved at logge ind på aalborgteater.dk senest 12 timer før forestillingsstart. Når årsbilletten er afmeldt, kan du bestille en ny årskortbillet til en anden dato på hjemmesiden.

Da du skal logge ind for at afmelde en årskortbillet, er det ikke muligt at afmelde andres årskortbilletter online.

AFMELD VIA BILLETSERVICE
Ønsker du at afmelde via Billetservice skal du kontakte dem på tlf. 96316020 hverdage mellem kl. 11.00-15:00, eller på mail billet@aalborgteater.dk. Afmeldingen skal ske senest kl. 15.00 hverdagen før forestillingen – der kan ikke afmeldes på dagen.

Ved afmelding skal du oplyse årskortbillettens ordrenummer (ikke årskortkode), samt forestillingens titel. Skal du afmelde for andre, skal du oplyse deres billetters ordrenumre også. Når årskortbilletten er afmeldt, kan du bestille en ny årskortbillet til en anden dato på hjemmesiden.

UDEBLIVELSE
Får du ikke afmeldt din årskortbillet inden for tidsfristen og udebliver fra forestillingen, går årskortbilletten tabt.

Det betyder, du mister retten til at hente en ny årskortbillet til forestillingen uden beregning, og at du står som ikke fremmødt til forestillingen.

For mange udeblivelser kan resultere i at dit årskort bliver lukket og fremtidige årskortbilletter slettes.

HUSK AT FÅ SCANNET DIN ÅRSKORTBILLET OG ÅRSKORT
Det er vigtigt, at du får scannet både din årskortbillet og dit årskort. Scanningen af årskortet fortæller værten at dit årskort er aktivt, mens scanning af din årskortbillet registrerer dig som fremmødt.

Det er dit eget ansvar at få scannet årskort og årskortbillet.

HJÆLP TIL BOOKING AF ÅRSKORTBILLETTER
Har du brug for hjælp til at booke dine årskortbilletter, er det fortsat gratis at ringe til Billetservice i åbningstiderne for at blive vejledt gennem systemet.

Ønsker du at Billetservice booker årskortbilletter for dig, kan dette ske ved personligt fremmøde i åbningstiderne og mod et ekspeditionsgebyr på 50 kr.

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events