Tilbage til nyheder

Applaus støtter nyt publikumsprojekt på Aalborg Teater

28. februar 2019

Publikumsudviklingsprojektet Applaus igangsatte i efteråret et Open Call, med det formål at understøtte nye publikumsudviklende projekter i scenekunstbranchen. Applaus Open Call modtog 53 ansøgninger, hvoraf fem er blevet udvalgt. De udvalgte projekter skal være med til at generere ny viden om hvordan teatre og scenekunstaktører kan arbejde med deres publikum, og bliver igangsat i teatersæson 2019-20.

Beskrivelse af Aalborg Teaters publikumsudviklingsprojekt:
På Aalborg Teater vil man have industriarbejders efterkommere i teateret – dem der vælger en håndværksmæssig- eller teknisk uddannelse. De vil skabe konkrete handleplaner, både eksternt gennem kommunikation og internt, ved at skabe tiltrækningskraft overfor målgruppen.

Applaus Open Call støtter bæredygtige projekter, der er integreret i ansøgerens organisation og strategi, og som har til formål at skabe rum for nye læringsprocesser og etablere vedvarende relationer til nye eller eksisterende målgrupper. Der vil blive foretaget følgeforskning på alle de udvalgte projekter, så erfaringerne fra projekterne kan omsættes til viden og værktøjer, der kan komme resten af teaterbranchen til gode. De fem projekter er blevet udvalgt af en jury bestående af publikumsudviklingseksperter og scenekunstkyndige personer fra ind- og udland.

Læs mere om de fem projekter Applaus støtter.

Flere nyheder

Kom til kommunistisk aften

Gratis arrangement: lørdag 15. april 2023. Mød kommunister og nogen, der gerne vil lege, at de er det. Kom og drøm om lighed en enkelt gang.

Læs mere

Prøvepublikum søges

Få et kig ind i teatermaskinen som prøvepublikum 29. og 31. marts på 'Medarbejderudviklingssangen'. Det er helt gratis og der er et stærkt begrænset antal pladser.

Læs mere