Tilbage til nyheder

Dialog i Teatercaféen

12. maj 2016

Dialog i Teatercaféen
Pris: 195 kr. inkl. brunchbuffet og drikkevarer
AAT Klub: 10% rabat
Køb billetter til Dialog

Dialog på Aalborg Teater
Der er behov for samtale og samarbejde – dialog. Behovet for dialog vokser i denne tid, men det ligger heldigvis i menneskets natur at tænke, tale og arbejde sammen. Denne drift og mulighed sættes på prøve i en række dialogarrangementer på Aalborg Teater.

Her inviteres alle til at give deres bud på den aktuelle dagsorden og bidrage til udviklinger og løsninger. Ytringsfrihed er i højsædet og salonen er tabu-frit område.

Stærke, tænksomme personer indleder samtalen og holder den kørende, og moderatoren sørger for at vi bliver på sporet, så vi virkeligt kan tage noget med og måske ligefrem udvikle samtalen til samarbejde.

Dialog og brunch
Vi tager en bid brød først, og får vi ikke tygget af, er det tilladt at tale med mad i munden. Forvent overraskelser og kunstneriske indslag som sætter de mange ord i perspektiv.

Evanthore Vestergaard tilrettelægger og modererer Dialog. Han er komponist, journalist, forfatter og idémager, bl.a. manden bag ORDKRAFT Festivalen og Kulturmødet på Mors. Han er en flittig debattør og ikke sjældent kontroversiel og provokerende i sine synspunkter. Han har i årevis arbejdet med samtalen som mulighed for at bringe samfundet og menneskene i det videre.

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere