Genre: Åbent hus for familier

Åbent hus for familier

Gratis entré
  • Lørdag 4. november 2017

  • Varighed

    kl. 10:00 – 13:00

Forestillinger

Få en hyggelig formiddag med familien

I forbindelse med familiemusicalen Rockulven byder vi indenfor til et Åbent hus for familier. Kom og se teatret bag kulisserne, lær en af sangene fra forestillingen og få en helt unik oplevelse som tilskuer til en Åben prøve på forestillingen. Få som de allerførste en forsmag på årets store familieoplevelse og os se hvordan instruktøren og skuespillerne samarbejder om at skabe den rette teatermagi i hver detalje.

Program
Kl. 10.00 – 11.15: Gå på opdagelse bag kulisserne. I bevæger jer rundt på teatret på egen hånd og ser alt fra rekvisitlager til skræddersal.

Kl. 12.00 – 12.30: ‘Åben prøve’ på Rockulven på Store Scene.

Derudover kan du møde Rockulven, gedemor, gedekiddene og alle de mange andre festlige, vilde og sjove dyr, som medvirker i familiemusicalen.

Teatercaféen holder selvfølgelig åbent og er klar med gode tilbud til både børn og voksne.

Publikum mener

Linda Ladegaard

Det var mega godt. Vi glæder endnu mere til at skulle ind og se forestillingen.

17. November 2017

Irma

Dejlig oplevelse for mig og børnebørn. De har hængt den udleverede plakat op på deres skole.

7. November 2017

Benthe Ladefoged Nielsen

Et på alle måder godt arrangement. Så fint, at børn (og voksne) kunne komme på besøg næsten alle steder, fornemme arbejdet bag et teaterstykke. Christian Gade Bjerrum (Rockulven) der formåede at få alle børn, små som store, med i “sangundervisningen”. Afslutning i teatersalen med uddrag af stykket.

6. November 2017

Alvilde 7 år

6. November 2017

Lissy Hegland

Det var særdeles fornøjeligt at starte “Åbent Hus” arrangementet med læringen af sangen “Mor er her”. Og jeg må sige, at Rockulven var eminent god til at få den meget spredte aldersgruppe til at “glemme tid og sted” og kaste sig ud i sang og gebærder. ‘Alder’ forsvandt …. på en måde. For en stund! Jeg var der med mit barnebarn. Jeg har været til et Åbent Hus arrangent før, men da var Noah blevet syg, så jeg måtte gå alene. Denne gang gik vi rundt og så ‘back stage’ mere omhyggelig og for mig også med langt mere tænksomhed. Forårsaget af talen om et nyt teater. Det er jo et “lille samfund”, der sørger for, at Aalborg Teaters forestillinger går over scenen. Det er noget, som mange er fælles om at få til at ske. Og så kan jeg jo heller ikke lade være med at tænke på, hvor gammel dette teater er. Jeg kom vel der selv første gang med skolen, da jeg var en 11-12 år og mange med mig har jo masser af nostalgi forbundet med vores lokale teater. Ja, og så var det lille udsnit fra forestillingen en god appetitvækker, ikke at forglemme. Jeg synes, at Åbent Hus arrangementer er en rigtig god idé og jeg noterede mig, at der var stor bredde i deltagerkredsen. En lille ting, som måske er for lille. Mit barnebarn er vegetar/fisketar, så der var ikke en sandwich han kunne spise. Men han var jo nok også den eneste af slagsen, så …… De bedste hilsner og tak fordi, I gør jer umage med at udvidde kredsen af Aalborg Teater gængere på denne her måde.

6. November 2017

6. November 2017

6. November 2017

Pia Aaen

En fantastisk oplevelse. Vi har ikke tidligere været til åbent hus på Aalborg Teater. God oplevelse med at lære en sang, super god skuespiller “Rockulven” som var god til at tale med børnene og en god lære 🙂 Spændende at se lidt af stykket og håber vi får mulighed for, at se forestillingen. Spændende at se kulisserne, noget af det der forgår bag scenen. Tøj lager, lydstudie, værksted m.m. Helt sikkert noget der kan anbefales.

5. November 2017

Trine Helene von der Hude

Inspirerende – det gav helt klart lyst til mere ❤️❤️

5. November 2017

Camilla og Nina Lyhne Elsøe

Fantastisk arrangement. Det håber vi at I laver igen i forbindelse med nogle af de andre forestillinger

5. November 2017

Luba og Kai Hjorth

En rigtig god formiddag med børnebørnene i Aalborg Teater

5. November 2017

Helene Bager

Det var en fantastisk oplevelse både for børn og voksne.

5. November 2017

Helle Svenningsen

5. November 2017

Yulia

Det var en stor fornøjelse og børnene var totalt bejestrede! Vi endte med at købe billetter til selve forestillingen og glæder os meget! Tak for et flot arrangement.

5. November 2017

Sidse Gottlieb

Super fin oplevelse!

5. November 2017

Maria Friis

5. November 2017

Tina Kjeldgaard

Super arrangement..meget spændende for børnene

5. November 2017

Pia Mandrup Nielsen

5. November 2017

Mette Jensen

Det var et rigtig godt arrangement. Så fantastisk at man kunne gå rundt og røre og prøve forskellige ting og kostumer. Super god prøve på Rockulven. Den MÅ vi bare ind og se. Tak for en dejlig formiddag fuld af oplevelser.

5. November 2017

Anne-Dorthe Heller

Helt fantastisk. Ungerne elskede det. Især at kunne komme helt tæt på rockulven og se alle de fantastiske kostumer, I kan lave. Tusind tak.

5. November 2017

Ylle Krone Sørensen

Et virkelig godt arrangement for både børn og voksne! Spændende at få lov til at komme bag scenen og se de forskellige værksteder og kostumer – sjovt at synge en af sangene sammen med Rockulven – og dejligt at se en bid af forestillingen. Vi glæder os helt vildt til at se forestillingen 😉

5. November 2017

Nanna

Super fed oplevelse at komme bag kulissen og det var sjovt at synge ned Christian.

5. November 2017

Kirsten Eriksen

Virkelig godt arrangement for både børn og voksne.

5. November 2017

Susanne Hansen

Det var en fantastisk formiddag. Vi havde to af vores børnebørn med, begge syv år og de fik en dejlig oplevelse. Heldigvis havde vi købt billetter til forestillingen for de var virkelig helt opslugt da vi så en lille halv time fra en flot forestilling. Vi glæder os alle fire til at se den.

5. November 2017

Jette Pohl

Dejligt at se hele teatret. Min datter og jeg havde en hyggelig og underholdende formiddag.

5. November 2017

Tanja Chræmmer

Farverig, spændende og rammer både børn og voksne i interesse og humor

5. November 2017

Mette

Spændende at se teateret på “bagsiden” Søde og åbne mennesker til at guide os rundt i huset.

5. November 2017

Line Borup

Super god dag på Aalborg Teater. Alt var godt planlagt og der var rigeligt med personale til at guide os gennem dagen.

5. November 2017

Ida

Den var godt så spændende og sjove Og god oplevelse på Aalborg teater jeg har den sjove

12. September 2017

Anne Mette Rasmussen

Det var en god oplevelse Jeg kommer igen næste gang der er åben hus Jeg se nyt hver gang jeg har været der

12. September 2017

Vibeke Haslund

En fantastisk oplevelse, at få lov til at gå bag kulisserne. Spændende, at se de åbne værksteder, hvor der var rig lejlighed til at stille spørgsmål til de ansatte. Nøj, hvor er der mange rum. Det er slet ikke til at forestille sig. Fedt med fri udklædning. Tak fordi I giver mulighed for at dele teater’s små hemmeligheder, der er med til at give de gode oplevelser under de mange flotte forestillinger. Sådan et arrangement kan varmt anbefales for både store og små nysgerrige sjæle.

11. September 2017

Lone Kim Rasmussen

Det var meget spændende at komme bag kulisserne og få et indblik hvor meget koordinering og forberedelse der er omkring en forestilling. Tak fordi I åbnede dørene.

11. September 2017

Luba og Kai Hjorth samt Lene Eppler

Det var Interessant at blive vist så grundigt rundt i vores kære teater, og jeres medarbejdere gjorde det bare rigtig godt. Og så havde Den Lille Sene jo tillige med en meget interessant og fin forestilling. Så tak for en god formiddag til et flot og hyggeligt arrangement som vi var meget glade for at være med til.

10. September 2017

Anna

Hyggeligt og sjovt med børn

10. September 2017

Lene

10. September 2017

Lene Horn

10. September 2017

Laura Andersen

Det var spændende at se bag kulisserne, og hvor meget arbejde der ligger bag.

10. September 2017

Linda s. Kragelund

Rigtig godt og spændende arrangement

10. September 2017

Rikke Færch Jacobsen

Fint arrangement, hvor man fik et godt indblik i det store arbejde der ligger bag forestillingerne. Det var lidt svært at finde rundt, men takket være de søde guider rundt omkring kom vi rundt til det hele.

10. September 2017

Anna

Dejligt besøg hos jer hvor vi fik kigget bag kulisserne 🙂

10. September 2017

Katrine Hedeman

Super spændende dag, spændende og interessant at få indblik i teateret bag scenen. Super arrangement

10. September 2017

Sissel

Det var bare en fantastisk oplevelse at komme bagom kulisserne og få et indblik i alt hvad der følger med når man skal sætte op et teaterstykke 🙂

10. September 2017

Jytte Bundgaard Holm

Vi var 3 modne kvinder der havde en rigtig god dag, vi oplevede og så en masse og personalet var gode til at vise os vej og besvare spørgsmål. Og så afsluttede vi i Teatercafeen med en dejlig sandwich og et glas vin.

10. September 2017

Mette

Rigtig spændende dag og rig mulighed for at se hvad der foregår bag ved scenen

10. September 2017

Lis Lind

Åben hus på Aalborg Teater var en meget god oplevelse. Alle vegne i det store hus mødte vi venlige imødekommende medarbejdere, som gerne fortalte og svarede os på vore spørgsmål. Vi nåede slet ikke det hele, og vi kunne godt have brugt dobbelt så lang tid. Det var spændende at se hvordan instruktøren arbejder med balkonscenen og høre skuespillerne fortælle og vise. Desuden nåede vi også interview på lille scene, fortælling om nye planer på spritgrunden samt en rundvisning i hele huset. Imponerende. Og så havde vi en fest med at prøve hatte og klædudtøj. Til sidst måtte man bede os om at gå til lukketid. Så gik vi på teatercafeen, som stadig havde åben og fik sandwich hos endnu en smilende, venlig og imødekommende medarbejder. Tak. For en dejlig dag. Det der står stærkest var vore samtaler med skuespillerne. Tak for jeres tid.

10. September 2017

Gita, Kjeld, Anna og Rosa Maj

Vi synes det var en rigtig herlig og inspirerende oplevelse, både for vores børnebørn og for os. Vi synes at det var rart at vi kunne gå frit og ikke i en lang hale efter hinanden, så synes vi også at det var dejligt at der var imødekommende medarbejdere i hver afdeling, så vi kunne spørge og få information om de forskellige værksteder. Det var en rigtig god dag både for store og små og vi ser frem til næste gang.

10. September 2017

Alice Hjeds

Spændende at få indblik i livet på teatret .En rigtig god dag.

10. September 2017

Pernille

Rigtig hyggeligt, og spændende at få indblik i livet på teatret. Kostumerne var et hit blandt børnene!

10. September 2017

Mette Jensen

10. September 2017

Tanja

Fint arrangement. Spændende åbne værksteder. Sjovt at prøve kostumerne…for både voksne og børn 🙂

10. September 2017

Maj

Det var rigtig spændende at se hvordan teatret fungere. Mine børn var helt vild med at prøve kostumer.

10. September 2017

Jette Larsen

Rigtig godt arrangement Spændende at se teateret bagfra Tiden gik alt for hurtigt Dejligt at snakke med folk der arbejder i teateret

10. September 2017

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater