Store Scene

Genre: Gratis mindekoncert

Aalborg Teater hylder Kim Larsen

  • Billetpriser

    Gratis

  • Varighed

    1 time

Forestillinger

Vi hylder Larsen

Kom og vær med til at hylde en af vor tids store kunstnere med fællessang på Aalborg Teaters Store Scene.

Kim Larsen, troubadouren, gavflaben, popmusikeren, spillemanden, kunstneren – kært barn har mange navne – kunne som ingen anden forene danskerne på tværs af både generationer og landsdele. Hans sange har sat sit præg på alle danskeres liv og hverdag, fra barndommen, ungdommen, den første forelskelse, det første brud, den store familiefest og meget andet.
Larsens sange vil for altid være en del af os alle, en del af vores lydtapet, en del af vores kulturarv. Sange baseret på den gode historie, den gode melodi, og ikke mindst enkeltheden og ærligheden.

Så Lune Larsen hva’ gør vi nu – jo vi bærer din musik og din historie med os og hylder dig med et stort fælles sangarrangement på Aalborg Teater – kom og lad os synge sammen.

Skuespiller Marie Knudsen Fogh vil være vært og sammen med Aalborg Teaters ensemble vil vi denne eftermiddag synge nogle af Kim Larsens mest kendte og elskede sange med kapelmester Gunhild Kjær ved klaveret.

Aalborg Teaters Teatercafé vil være åben før og efter arrangementet.

Publikum mener

Stephan Fogsgaard

18. October 2018

Lennie Winkel

15. October 2018

Janne

Godt valg af sange – og virkelig en rørende stemning …

15. October 2018

Susanne

Super godt 🙂

15. October 2018

Per højrup

Flot arrangement, dejligt at så mange fra teatret stillede op. Så vi sammen kunne mindes HR. Larsen , på bedste vis. Med alle hans skønne sange.

15. October 2018

Carina Huse Nielsen

Fin hyldest

15. October 2018

Solveig Bjerregaard

Godt initiativ, respektfuld.

14. October 2018

Vicky kirketerp

14. October 2018

Mette

Så rørende, stille og rolig, lige i Kim Larsens ånd.

14. October 2018

Karina Rasmussen

En god måde at minde eller hylde Km Larsen og hans fantastiske musik

14. October 2018

Mette

Rigtig flot at I laver sådan en gratis koncert!

14. October 2018

Helle Krog

Smuk og værdigt. Ligetil uden store armbevægelser, præcis i Kims ånd. Fedt med personlige anekdoter fra især Marie Knudsen. Ikke for meget og med respekt for at vi alle har forskellige minder knyttet til ham.❤

14. October 2018

tina hurup

kan være vi havde læst forkert men vi gik ind med forestillingen om at vi nu skulle høre en koncert med band og sanger og ikke sing a long. Når det så er sagt og vores skuffelse forsvandt efter lidt tid ja så var det en fantastisk oplevelse at sidde med gåsehud og tåre i øjnene til sangene og tilmed skrålede med så godt vi kunne. vi kunne godt have brugt mere øvelse fra dem på scenen men på den anden side så blev der startet med at sige at de var som vi andre ikke øvede men blot ville ære Kim med hans sange og det var faktisk også fedt i forhold til andre minde koncerter og andet at det var hans egen version og ikke lavet om. selvom vi nu havde en okay oplevelse forsvinder følelsen af lidt skuffelse over at vi forventede en koncert fra andre til os men vi gik alligevel derfra med en rar oplevelse af at være sammen med tilfældige mennesker hvor vi som et havde hyldet en stor mand

14. October 2018

Trine

Fint arrangement med god stemning ☺️

14. October 2018

Lars Præstholm, Lyngtoften 16, 9981 Jerup. (Snart 60 år)

Hej! det var et rørende initiativ, næsten som, at være til gudstjeneste, der gør det heller ikke noget der bliver sunget falsk. Og hvor var det bare en god sætliste. Knægten som sang for på Joanna var unik til denne sang. Grunden til jeg “kun” giver arrangementet 5 stjerner med en pil opad, er jeg syntes der manglede et billede af Kim Larsen på scenen, men minderne udeblev ikke, og tungen slog da også knuder ind i mellem, samt en lille tåre kom frem i øjenkrogene. Der blev sagt farvel til Kim Larsen med maner’ så det hele var køreturen værd fra Jerup. I skal have tusind tak for en rigtig god oplevelse. Knus og tak til Jer alle, for jeg fik muligheden, for denne oplevelse. ÆRE VÆRE KIM LARSEN’S MINDE, OG TAK FOR ALLE OPLEVELSERNE VI HAR HAFT SAMMEN KIM.

14. October 2018

Helle Bengtsson

Helt igennem en dejlig hjertevarm og uformel hyldest koncert., Tak til ansatte på teateret for arrangementet.

14. October 2018

Lotte Jæger

Det var en dejlig måde at hylde Kim Larsen på <3

14. October 2018

Lotte Sørensen

Skuffet og spild af tid er nok de ord jeg vil bruge om gårsdagens mindekoncert i Aalborg Teater. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forestillet mig – men ikke “kun” at man skulle sidde og kigge på et lærred med Kims tekster ( eller tilnærmelsesvis vil jeg nærmere sige ). De var ikke uden fejl. Og der foruden at se / høre 10-12 skuespillere / musikere som “blot” sang – som resten af publikum. Der skete jo absolut INTET! Vi kunne ligeså godt have siddet i Nøvling Forsamlingshus eller været på spejderlejr! Teatrets folk havde tydeligvis ikke øvet ret meget og ingen “brændte” igennem med en god stemme eller kom med noget mindeværdigt på nogen måde. Intet skuespil eller anden form for underholdning var der. Blot afbrudt af en “fra flokken” som ind imellem kom med et par udsagn om Kim eller nogle små historier fra skulespillerskolen hvor Kims musik selvfølgelig også har spillet en rolle. Nej Aalborg Teater – det var en ommer. Det havde Kim fortjent bedre. Jeg er ikke teatergænger og har heller ikke fået lyst til at blive det efter denne fiasko.

14. October 2018

Tina Wisgaard Christensen

14. October 2018

Rikke

14. October 2018

Christina Kaiser

Rigtig hyggelig koncert, hvor publikum var deltagende 🙂 Måtte gerne have været længere. Synd alle stole ikke var optaget, når der havde været så stor interesse.

14. October 2018

Inge kildevæld

Spontan, hyggelig

14. October 2018

Karin Teller

Det var en helt igennem dejlig oplevelse. Man blev glad i skralden tak for initiativet.

14. October 2018

Tina lyhne olesen

14. October 2018

Lala Lysdal

Savnede en sanger som kunne have sunget for, og dermed hjulpet alle i salen med at synge i kor og holde takten,, blev lidt roddet ind i mellem. Flot sang af den unge mand (husker desværre ikke hans navn) den eneste som sang i mikrofon, 5 stjerner til ham. Gode musikere, men manglede desværre engagement fra de fleste voksne på scenen. Mvh. Laila

14. October 2018

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater