Mindste Scene

Genre: Eksklusivt for sæsonkortholdere

Arbejdsvisning: Er det bare en overgang?

Gratis arbejdsvisning eksklusivt for sæsonkortholdere
  • Sådan henter du billet

    Log ind i højre hjørne, så får du adgang til at hente din sæsonkortbillet

  • OBS: Kun få pladser

  • Spilleperiode

    8. – 11. maj 2021

  • Arbejdsvisning på kommende forestilling

Forestillinger

Ny dramatik af Kamilla Wargo

I foråret 2022 er der urpremiere på Kamilla Wargos nye forestilling Er det bare en overgang?.

Netop nu arbejder Kamilla Wargo med to af de fem medvirkende skuespillere og ved denne arbejdsvisning giver vi publikum mulighed for at få et helt unikt indblik i, hvor langt skuespillerne og instruktøren er i arbejdet med den kommende forestilling på dette tidlige stadie i processen.

Er det bare en overgang? er en forestilling om de bevidste og ubevidste overgange i vores liv, i vores samfund, i vores land, vores verden og den tid vi lever i.

Kamilla Wargo er som instruktør og dramatiker kendt for sin særlige metode, hvor hun med udgangspunkt i en given tematik fører lange samtaler med de medvirkende skuespillere om deres oplevelser af og erfaringer med temaet. Derudfra skriver og komponerer Kamilla Wargo sine altid overraskende og underholdende forestillinger.

I dette eksperiment bruger Kamilla Wargo sin metode i samarbejde med udvalgte medlemmer af Aalborg Teaters ensemble og undersøger forskellige aldres, menneskers, samfunds og landes epokegørende overgange.

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

  • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
  • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

Holdet bag

Tekst og instruktion
Kamilla Wargo

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater