Store Scene

Genre: Komedie af Yasmina Reza

Blodbadets Gud

Billetpriser
 • Normalpris

  120 – 295 kr.

 • Unge under 25 år

  80 – 160 kr.

 • Studerende

  90 – 180 kr.

 • AAT Klub

  50 kr. i rabat alle dage

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  10. – 17. oktober 2020

 • Varighed

  Ca. 1 time og 20 minutter (ingen pause)

 • Repremiere

Forestillinger

Når curlingforældre forsvarer deres børn

Ordene springer som gnistrende granatsplinter, bidende ironiske stikpiller sendes afsted, og parforholdet og den civiliserede kommunikation sættes på prøve i Yasmina Rezas fantastiske og hårdtslående parforholdskomedie ‘Blodbadets Gud’.

‘Blodbadets Gud’ er teater-sitcom, der både pirrer lattermusklerne og pirker til alle forældres onde mistanker og trang til at beskytte deres børn. Bruno og Ferdinands forældre er to meget ressourcestærke par, som gør alt for at beskytte deres børn. De mødes for at underskrive en fælles og fredelig erklæring om dagens hændelse, hvor Ferdinand på 11 år har slået et par tænder ud af Brunos mund med en kæp, bare så der ikke bliver noget fnidder. For at skabe en god stemning disker Brunos mor op med sit glansnummer: en æble-pære-tærte. Men så blusser diskussionen op, og det bliver et nådesløst verbalt blodbad.

Det store spørgsmål er, hvor civiliserede er børn, når de bliver pressede? Og hvor civiliserede er forældrene i grunden selv?

Franske Yasmina Reza er en af verdens mest spillede dramatikere. Hun sætter lup på vores hverdag og udstiller de små vigtige detaljer i absurde og farcelignende optrin.

Bemærk: Rollen som Annette spilles af Marie Knudsen Fogh.

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

Trailer

Blodbadets Gud

Afspil video

Appetize
Scenekanten
Kanal Blokhus
Nordjyske
Migogaalborg
Jyllands-Posten
GregersDH
Ungt Teaterblod
Information
Det verbale blodbad sidder lige i skabet og viser os, hvad der lurer bag civilisationens maske, når vi curler og kæmper for det, vi har kært – vores børn – og os selv.
Med den stærke instruktion og skuespillernes ligeledes skarpe præstationer underholder Aalborg Teater sublimt sit publikum med ’Blodbadets Gud’.
Publikum klukker af latter og klapper ... og ender med stående bifald! Men det er os selv, vi ler og klapper ad.

Bedsteborgeren bliver klædt af til skindet. Og vor tids store svøbe - molbiltelefonen - interagerer for fuld udblæsning.
Det er mere end morsomt, og lad det være sagt med samme, at forestillingen er fantastisk underholdende.

Tænk, at det kan være så fornøjeligt og samtidig forfærdende at se vores tynde fernislag af civiliserede adfærdsnormer blive skrællet af til skindet.
… Men ellers kan du altså bare se frem til et latterligt godt grin, der gør ondt i mavemusklerne i flere dage efter.

Et absolut must-see for alle.
Og det lykkes i høj grad i kraft af Yasmina Rezas intelligente manuskript. Det underholder på replikniveau, mens det imponerer på dramatikniveau.
Franske Yasmina Reza lader ægteskaber revne, så latteren runger i Aalborg Teater.
Forestillingen giver stof til eftertanke. Hvordan vil man selv blive som forældre? Og hvilket samfund er det egentlig, at vi ønsker?
Aalborg Teaters version af Broadway-succes er et hylende morsom forældreskabsportræt.

Publikum mener

Kirsten Grønlund

Helt fantastisk

19. October 2020

Ann Corfixen

Meget rammende, men skift dog de vanskelige franske navne ud med danske navne.

19. October 2020

Anni Thomsen

18. October 2020

Jytte Grønning

18. October 2020

ingrid guse

der må være en grund til, at jeg, i går, så forestillingen for anden gang på aalborg teater, den er forrygende. på den måde glæder jeg andre af familien, som jeg tager med, da de også skal opleve den. det er fjerde gang jeg ser dette teaterstykke. første gang i marts 2008 i london med ralph fiennes (den nye M i 007), og derefter i tyskland, hvor jeg dengang boede. når jeg sammenligner, så er opsætningen i aalborg helt på side med london. tak for det.

18. October 2020

Ingegerd Hæstrup

Dejligt at komme i teater igen, og så til et stykke, hvor lattermusklerne kom i brug. Det har man virkelig brug for i disse corona tider.

18. October 2020

Liselotte Kold Hansen

virkelig Sjovt og tankevækkende tankevækkende til egne følelser om egne børn. Kom til at reflektere over hændelser tilbage da mine børn var skolebørn. Min kæreste og jeg fik også snakket om vores stadige følsomhed når vi taler sammen om hinandens børn. Det giver næsten altid en konflikt imellem os Dygtig skuespil. Flot iscenesat

18. October 2020

Henning T.

God, interessant, tankevækkende, sjov!

17. October 2020

Keld Trudslev

Spændende Forestilling. Komisk og tragisk. Fantastisk skuespil. Og interessant at opleve publikums opfattelse af hvad der er tragedie og hvad der er komik. Stor ros til spillerne.

17. October 2020

Julie Edelsten

17. October 2020

Ulla

Virkelig underholdende forestilling. Desuden meget fine COVID-19 forhold.

16. October 2020

Jette Brix Larsen

15. October 2020

Peter Jensby Jensen

Dejlig opførelse af et hamrende godt og relevant stykke. Vi kommer igen næste gang vi er i Nordjylland!

15. October 2020

Mette Jensen

Sjov og rigtig god det er nemt at se hvordan de ønsker at beskytte deres børn. Skuespillerne spillede fantastisk det kunne ikke være bedre.

15. October 2020

Melissa Mikkelsen

Super god forestilling. Det eneste der trækker en smule ned er den manglende pause. Men jeg har fuld forståelse for at sådan er omstændigheder. Skuespillerne formåede trods det at levere en vildt god oplevelse. Alt i alt en rigtig rigtig god oplevelse

14. October 2020

Tove Sørensen

Forestillingen var ligeså morsom og tankevækkende som første gang! Dejligt igen at kunne komme i Aalborg Teater. Vi var helt trygge både i Teatercaféen og i teatret.

14. October 2020

Jette Jensen

Tankevækkende og sjov

14. October 2020

Karen Sand Thomsen

Fantastisk sjov - dejligt med en god latter! Alle fire spillede til 6 stjerner!

14. October 2020

Birgithhoff@livedk

En aften med godt skuespil alvor og morskab

13. October 2020

Lone Andersen

13. October 2020

Jane Johansen

Hold nu op, hvor var det godt at få rørt lattermusklerne. Super dygtige skuespillere i har på Ålborg teater.

13. October 2020

Per Jørgensen

Følte mig rigtig godt underholdt. Velspillet og morsomt.

12. October 2020

TORBEN ROSENDAL BØTTCHER

Flot og medlevende skuespil - et teaterstykke hvor man kunne relatere sig sig til de enkelte personer og situationer på godt og ondt - så en aha oplevelse på den sjove måde, med eftertanke med hjem.

12. October 2020

Ulla Toft Jensen

Jeg var virkelig godt underholdt fra start til slut. Herlig forestilling med dygtige skuespillere. Den sidste stjerne havde jeg givet, hvis jeg havde fået ekstra 30 minutters komik 🙂

12. October 2020

Lene Kristensen

Sjov og tankevækkende, jeg morede mig og nød forestillingen. Godt skuespil af alle fire. Tak

11. October 2020

Hans Bundgaard

Fantastisk fangende og sjov forestilling.

11. October 2020

Louise

Fantastisk underholdende og tankevækkende (-:

19. February 2019

Marit Larsen Bech

19. February 2019

M.W.

Masser er små finesser der ridser hverdagens problemstillinger op. Opført sjovt, indlevende og tankevækkende.

18. February 2019

Jens Brandt Kruhøffer

Alle forældre, uanset om de curler eller ej, vil føle sig gået tæt på, når de to par i forestillingen svinger mellem høflig imødekommenhed og knurrende udbrud, som rovdyr der kæmper for "slægtens overlevelse". Et dialogmøde på overfladen, men i realiteten en forrygende magtkamp mellem de to par og (ikke mindst) internt i parforholdene, når gin & skjulte dagsordener kommer til at udgøre en meget farlig cocktail.

17. February 2019

Tina da Silva

Stykket i sig selv var fint, men jeg synes ikke, det levede op til den forventning, jeg havde ift. den beskrivelse, der var af stykket i programmet på hjemmesiden. For mig var delen omkring "curlingforældre" slet ikke på det niveau, jeg havde forventet. Dygtige skuespillere.

17. February 2019

Amra

Rigtig sjovt og veludført stykke.

17. February 2019

Claus Larsen

Super underholdning med budskaber i flere lag

17. February 2019

Mette Thellemann

Min veninde og mig er begge pædagoger, så den var meget relevant for os. Og så var den hylesjov. Alle skuespillere var virkelig dygtige til at fremstille deres karakter. Mimikken var fantastisk hos dem alle. Godt gået!! 🙂 I får stor 5 tal fra os 😉

16. February 2019

Søren

Den var fin

16. February 2019

Nanna

Gode skuespilpræstationer, hvor der spilles med stor intensitet. Overbevisende og autentisk i forhold til stemninger og dialog mellem forældre, der skal kunne forestille snakke på ordentligvis.

16. February 2019

Susanne Eskerod

Sjov og underholdende aften. Fantastisk dygtige skuespillere.

15. February 2019

Christian Danielsen

Kære Aalborg Teater Tak for en skøn oplevelse, min kæreste og jeg nød meget, at se Blodbadets Gud, den var fuld af morsomheder, men samtidigt gav en masse at tænke over. Tænker vi alle kan sætte os ind i en af de 4 personer på en eller anden måde. For mig var det vildt gode 5 kvarter, og jeg har savnet noget humoristisk, det skal jeg love for, at vi fik i dette fantastiske veludførte teaterstykke. -flere af dem tak 🙂 Venlig hilsen

15. February 2019

Merete og Jan Ottosen

Det startede tørt, men for pokker, det blev sjovt. En rigtig god aften.

15. February 2019

Margit

Sjov, velspillet og meget relevant.

14. February 2019

Preben

Dybsindig - realistisk - underholdende - meget fængslende.

14. February 2019

Lars Halskov

14. February 2019

Stine Luther

Den havde fået bedre anmeldelser end den reelt var værd.

14. February 2019

Susanne

Nærværende og relevant

12. February 2019

Sabrina Jakobsen

Rigtig god forestilling, som taget ud af nutidens forældre generation. Godt skuespil og nogle rigtig gode tematikker, ihvertfald set fra mit lærer og forældre synspunkt

12. February 2019

Lis

Sjov og rigeligt stof til eftertanke. Godt stærkt skuespil af alle skuespillere.

12. February 2019

Tove Rasmussen

Fantastisk Forestilling

12. February 2019

Bettina Klejnstrup Uhrbrand

Fantastisk stykke med 4 skuespiller der spillede fremragende.

12. February 2019

Mie Sloth

Sjov tankevækkende og velspillet

12. February 2019

Cecilie

Fantastisk skuespil

12. February 2019

Jane og Finn Blomhøj

Tankevækkende, underholdende og velspillet stykke.

10. February 2019

Liv Quist

Tankevækkend, humoristisk og flot skuespil

10. February 2019

Hgguffg

Hguuuhh

10. February 2019

Rikke Vetvik.

Fantastisk forestilling. Der var tider, hvor man nærmest hulkede af grin, mens man havde dårlig samvittighed over at man ikke kunne holde op med at le over så alvorlige emner. Det er stort, når nogen formår at give tilskueren sådanne følelser.

10. February 2019

Marian Hartmann Jensen

Super god, meget sigende

10. February 2019

Julie Edelsten

Helt igennem fantastisk komedie! Starten var lidt tør, men så kom grineflippene ellers hurtigt efter hinanden. Og skuespillerne var fuldstændigt fantastiske, vi var meget imponerede over, at de formåede at holde masken hele vejen igennem. Det er virkelig en skam, at salen ikke var fyldt, for det fortjener forestillingen virkelig.

9. February 2019

Kenneth Erik Johansen

En dejlig Accelerando forstillingen hvor grienene blivere stører og stører.. Velspillet komedie hvor det virker til holdet på scenen har en fest i deres fortælling, og sammen formår at skabe en unik aften hvor man fæler sig draget med i latterends ånd, og samtidig får plads til reflektion og det stresset hverdags liv og måske enda des betydning. En lille finesse er også den lette kulise, der trods sin enkelthed aligevel giver os et tids billede efterhånden som mørket træder på bag vinduerene og de små lys tændes i lejlighederne over for.

9. February 2019

Louise

8. February 2019

Karin Vestergaard

Fantastisk forestilling, der viser når det værste kommer op i almindelige mennesker

8. February 2019

Nils Ramdal

Interessant at følge hvor primitivt mennesker kan agere, når man lige får kradset lidt i den pæne overflade.

7. February 2019

Poul Hedegaard

Sindsygt fængslende fra start til slut

7. February 2019

Nv

Godt spillet meget morsom

7. February 2019

Claus

For pokker, et godt stykke! Spillet med en fantastisk gejst og perfekt timing, og jeg har med garanti aldrig grinet så højt i et teater, og næppe heller så længe. Man genkender sig selv i de vidunderlige karakterer der konstant skifter mellem, og konkurrerer om, min sympati og min foragt, Det er et vidunderligt stykke der med relativt få og simple virkemidler, skaber stor eftertænksomhed og bestemt også vidunderlige latterkramper!

7. February 2019

Channie

Jeg troede, at jeg som forældre var målgruppen for skuespillet, men aldrig har jeg kedet mig så meget. 80 min snak i en sofa var for mig ikke en spændende teaterforestillinger. Jeg havde sat forventningerne højt ud fra anmeldelserne, men gik derfra med en øv følelse. Dog spillede skuespillerne rigtig godt. Der manglede bare noget mere end blot én scene med to forældrehold der diskuterede samme emne..

7. February 2019

Hanne Kastrup Hansen

Herlig forestilling og skønne skuespillere. Synd der ikke var flere tilskuere i teatret denne aften.

7. February 2019

Jonna

7. February 2019

Cecilie

En virkelig sjov forestilling. Alle fire skuespillere gør det utrolig godt. Desværre er der ikke så godt udsyn fra de yderste sæder i salen.

6. February 2019

Jannie

Mega god

6. February 2019

Sara

Sjov forestilling. Jeg forstod ikke altid de ord, der blev brugt - men det blev det ikke mindre sjovt af. Det er utroligt, hvor sjovt det kan være,at se 4 voksne mennesker skændes på en scene - samtidig med at de prøver at være civiliserede.

6. February 2019

Ervin Krogshave

Det gav lidt at tænke over og så var det også sjovt.

6. February 2019

jens

fremragende præstation af de 4 unge skuespillere - en herlig aften, der burde være røde lygter hver aften!

6. February 2019

Pernille Andreasen

Jeg har ikke været i teatret i mange år, men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg ser en forestilling hos jer! Det var en helt vildt god oplevelse og en rigtig sjov og tankevækkende forestilling 🙂

5. February 2019

Anne

Skøn forestilling, hvor vi fik rørt lattermusklerne!

4. February 2019

John Jensen

Et fantastisk teaterstykke med et skarpt indhold som taler til os i 2019. Skuespillerne leverede en formidabel præstation som holdt os som tilskuere fanget, så tiden fløj af sted. En blændende instruktion af Martin Ringsmose, som selv er en MEGET dygtig skuespiller.

4. February 2019

Mads P

Grotesk sjovt - flotte præstationer og virkelig god underholdning. Forhåbentligt sidder der nogle curlingforældre i salen, der får dårlig samvittighed når de ser stykket.

4. February 2019

Dorte Nielsen

3. February 2019

LD

Den sjoveste teaterforestilling vi har set i mange år. Og skuespillerne gør det fantastisk.

3. February 2019

sven

Vedkommende, morsom og fornemt spillet.

3. February 2019

Jørgen Bundgaard

Gode præstationer af skuespillerne, vi var rigtig godt underholdt og havde en dejlig eftermiddag

3. February 2019

Carsten Lindrup

Det er et rigtig godt stykke men mange perspektiver og rammer ting som alle på en eller anden måde kan nikke genkendelse til. Flot stykke arbejde og en fornøjelse at opleve så veludført

3. February 2019

Niels Lundgaard

Sjovt og intenst. Dejligt at blive udsat for skuespil af meget høj klasse som slog mig tilbage i sædet i intense 90 minutter. Bravo.

2. February 2019

Benedikte Christiansen

Fantastisk forestilling!

2. February 2019

Stig Nielsen

Vi havde bestemt en god oplevelse, stykket var sjovt og vi genkendte situationerne og ordvekslingerne uden at det kunne være os. Synes forestillingen var ligeså god og sjov som anmeldelsen i nordjydske skrev og undre os over at salen ikke var fyldt.

2. February 2019

Stine

Hylende morsomt og bestemt et besøg værd 🙂

2. February 2019

Anne

Fantastiske præstationer. Så rammende at man vrider sig i stolen af grin og selvindsigt .

2. February 2019

Lise Froulund

Meget social realistisk.... og rigtigt rart at se Jacob i en lidt mere seriøs rolle.

1. February 2019

Niels Vilhelm Andersen

Det var som sædvanlig en stor aften, personalet så flinke til, at hjælpe, jeg kommer selv derind,og låner så kørestol,pga. handicap, det har været så fint alle de gange, jeg har været i teatret****** til de søde mennesker,jeg kommer snart igen Niels Vilhelm Andersen

29. January 2019

Christian

Sjov på den fede måde

19. January 2019

Verner Nielsen

En rigtig god og morsom forestilling som rammer problemer i daglig dagen, og giver lidt til eftertanke.

18. January 2019

Inger B.

Rigtig god aften. Vi morede os fint, og fik også små hint om ægteskabets faldgruber. Igen en god aften i Aalborg teater. Her er gode skuespillere, som har flot styr på mimikken, så det bliver troværdigt, og medrivende.

17. January 2019

Tina Brunø Dahl

Fantastisk stykke med et tankevækkende tema. Dejlig humor og fantastiske præstationer af alle fire skuespillere.

17. January 2019

Stine Andersen

Super god og sjov forestilling, med mange grin undervejs. Vi snakkede dog efterfølgende om at vi ikke rigtigt fik en forløsning på stykket, samt at personerne blev i den samme scene i lang tid. De kom ikke rigtigt videre efter at diskussionen havde eskaleret. Derudover kunnr vi ikke se nogen grund til at stykket skulle foregå i en fransk kontekst, hvilket var lidt distraherende. Problemstillingen ville have været ligeså relevant, selvom man havde valgt at give karaktererne danske navne. Men alt i alt en god forestilling.

17. January 2019

Mette Holm

Fantastisk skuespilspræstation! Velskrevet stykke! Tak for en super god og tankevækkende oplevelse!

17. January 2019

Sanne Thybo

Forestillingen var virkelig sublim, der var noget genkendeligt i det med forældre rollen om troen på det bedste i ens ejen guldklump. Alt hvad der ligger lige under overfladen og ulmer, og pænhed forfald, kvinders dagsorden når den er værst. Et stykke om mennesket natur på godt og ondt. Både det talte og utalte sprog, fik også flere gang latteren frem i salen.

17. January 2019

Jonna Jacobsen

Et dejligt og morsomt teaterstykke. Dygtige skuespillere, der udførte deres arbejde flot og godt.

17. January 2019

ingrid guse

det er en forestilling til ug med kryds og slange. meget intenst spillet, ingen døde momenter. vi følte, at skuespillerne var deres roller. jeg har et godt sammenlignings grundlag, da jeg har set stykket 2 gange før. første gang i London i 2008 i gielgud theatre med bl.a. ralph fiennes (den engelske patient) i en af hovedrollerne. desuden har jeg også set stykket i Tyskland. et stort tillykke to både instruktør og skuespillerene.

17. January 2019

Cathrine

Ikke helt så vanvittig-sjov som det er blevet fremlagt i anmeldelserne, men rigtig god underholdning og jeg kedede mig ikke et øjeblik

17. January 2019

Britta Nørgaard

meget tankevækkende og rammende.... og formidabelt spil og samspil

17. January 2019

Volmer H Nielsen

Fantastisk godt spillet og er meget morsomt stykke

17. January 2019

Herbert Fischer

OH ja, Oh ja. Et klassisk eksempel på at forældre har glemt deres voksen ansvar. Det at opdrage, det at glemme det vigtige er nej og det at glemme at der bor andre på denne klode end jeg selv. Godt ungerne ikke var tilstede, så havde kaosset været fuldkommen. En herlig aften i Aalborg teater. Underholdning i top. Hvem var det lige vi grinede af???

17. January 2019

Linda

Underholdende og relevant stykke spillet af dygtige skuespillere.

17. January 2019

Tanja

Virkelig sjov og underholdende Forestilling . Tiden fløj afsted

17. January 2019

Peter Aaquist

Rigtig tankevækkende og sjov samtidig vi fik megen diskussion bagefter

16. January 2019

K.L.Jensen knud-leo@mail.dk

Vi kan ikke give flere stjerner, da mange replikker ikke nåede ud til os. Vi prøvede at vælge balkon-pladser (nu vi selv kunne vælge), men det skulle vi ikke have gjort. Desværre nåede, som sagt, mange af de stille replikker ikke ud til os så blandt andet de sidste 2 fik vi slet ikke fat på - kunne I måske maile dem til os? Normalt glad for at gå i Aalborg Teater. vh knud jensen

16. January 2019

Sjov forestilling, men jeg syntes indholdet er for sørgeligt til at overspille så groteskt meget.

16. January 2019

Wivi Schou

Sjov og underholdende på en " ubehagelig" måde

16. January 2019

Annette Betzer

Utrolig morsom forestilling, dejligt og få grinet godt igennem

16. January 2019

Lisbeth Vester

En rigtig god aften og nogle virkelig dygtige skuespillere. En fornøjelse.

16. January 2019

Ann Sofie

Triviel, kedeligt, overdrevet. Irriterende med franske referencer, manglede sammenhæng.

16. January 2019

Jesper Andersen

De to par spillede op til hinanden og kunne dramaturgisk lave stemninger der afdækkede lag på lag hvordan en sympolsk harmoni og høflighedsfernis kan krakelere når samtalen udvikler sig. Scenografien med sofaerne var genial til scenisk at vise koalitionerne for og imod og ambivalens og manuskriptet og ordene havde vid og bid.

16. January 2019

Margrethe Rasmussen

Super Forestilling med flotte skuespilprædtationer af alle fire skuespillere.

16. January 2019

Lise Grevenkop-Castenskiold

Tusind tak for en fantastisk morsom forestilling. Vi griner stadig!

15. January 2019

Mads Bang Pedersen

Super oplevelse, morsomt, eftertænksomt, bizart og nærværende. Dygtige skuespiller og godt produceret. Elegant og jeg ville ikke have noget imod at se stykket igen.

15. January 2019

Elisabeth Egekvist

Spændende emne at tage op. Lidt svag opstart, - men måske nødvendig. Sjovt at følge hvordan personerne skifter mellem at holde med de forskellige parter. Meget vedkommende at opleve, hvordan mange samtaler afbrydes af mobil-telefonen, - samt et hip til medicinal-industriens fokus på profit i stedet for at tjene menneskets helbred. Mange svære og vedkommende emner behandles, - og heldigvis er der også mulighed for at få et godt grin indimellem. Fint at køre uden pause. Tilpas længde på forestilling. Glimrende skuespillere.

15. January 2019

Mogens Yde

Fremragende Forestilling, som var virkelig morsom. Fire eminente skuespillere gjorde stykket sprællevende og vedkommende. Yderst velinstrueret og helt fin scenografi! Kan kun anbefale stykket på det allervarmeste!

15. January 2019

Charlotte Dyrskjøt

Sjov, eftertænksom forestilling

13. January 2019

Karin Jakobsen

Flot skuespil fra alle fire. Hylende morsomt - alle vores menneskelige sider blev udstillet.

13. January 2019

LoneK

Forrygende, fantastisk, total grineren og alligevel også efterfølgende reflekterende forestilling - eminent skuespiller præstation - alle burde unde sig den oplevelse at se dette stykke

13. January 2019

Ulla

Alt i alt en meget sjov forstilling, hvor smil og latter kom frem.

13. January 2019

Merete Hilligsøe Heinig

Fantastisk forestilling, masser af grin og virkelig gode skuespil præstationer. Tiden fløj afsted.

13. January 2019

Edith

13. January 2019

Gita Ringtved Johansen

En kraftpræstation af alle fire skuespillere. Min svigerdatter og jeg nød forestillingen.

13. January 2019

Jytte og John

Helt igennem fantastisk forestilling, et team af super gode gode skuespillere i en meget professionel instruktion. 5 kvarter med grin og eftertanke, hold da op hvor var det en god oplevelse. Skynd jer ind og se denne sjove og tankevækkende forestilling, og nogle fantastiske præstationer.

13. January 2019

Nanna

Underholdende med masser af gode grin.

13. January 2019

Inge Lise

Tusind tak for et godt grin! Tak til de dygtige skuespillere, der spillede så overbevisende, at man helt glemte, at det hele var teater. Mange overraskende replikker gjorde, at man måtte bryde ud i latter. Mange af teaterstykkets temaer ramte os! En forestilling vi gerne anbefaler andre at komme ind og se.

13. January 2019

J. Nielsen

Gode præstationer af skuespillerne. Men lev aldrig fanget af historien

13. January 2019

Inge Lund

Fantastik god og underholdene forestilling, hvor skuespillerne virkelig var 100 % castede til deres roller. En forestilling som viser, hvor egoistiske mennesker kan være i nutidens samfund. Selv om emnet er alvorligt bliver forestillingen kørt over scenen med stor, stor humor.

13. January 2019

Bertel

Velspillet og morsom

13. January 2019

Tom Buur

Fin forestilling. Sæt gerne en anden forestilling op med noget af Yasmina Reza, f.eks. Art.

13. January 2019

Hanne

Må give denne forestilling alle stjerner. Det var en fornøjelse at komme i teatret denne fredag aften i januar. Fantastiske dygtige skuespillere, virkelig morsom forestilling men med et bid, vil helt klart anbefale alle at gå ind og se denne forestilling. Synd at teatret ikke var fuld - her er der mange der gik glip af en god forestilling.

12. January 2019

Thomas

Den var god

12. January 2019

Erik Ingerslev

En fantastisk forestilling med både alvor og humor. Værd at se for alle - også dem der normalt ikke kommer i teatret!

12. January 2019

Mette

12. January 2019

Elise

Sjov og underholdende forestilling, hvor tiden stod stille for os. Vi blev fanget i personernes karakterer og blev helt paf over at forestillingen “allerede” var slut.

12. January 2019

Susanne Sørensen

En helt igennem fantastisk forestilling. Et festfyrværkeri af ordvekslinger. Det var morsomt fra start til slut. Super gode skuespilpræstationer, med en indlevelse udover det sædvanlige.

12. January 2019

Kim Pehrson

Super sjov Forestilling med dygtige skuespillere. Det eneste der trækker lidt ned er at man bruger de franske navne.

12. January 2019

Mariann Jensen

En helt fantastisk og overraskende Forestilling. Meget rammende og utrolig humoristisk. Skuespillerne gjorde det særdeles godt. En meget flot præstation, der krævede hele følelsesregisterets. Tusind tak for det.

12. January 2019

Christina

12. January 2019

Rikke Thrane

Fremragende Forestilling

12. January 2019

Rasmussen

11. January 2019

Sofie

Underholdende forestilling!

11. January 2019

Per højrup

Curlingforælder når de er værst. Et godt grin af en hændelse fra den virklige verden. Kan stærkt anbefales at se.

11. January 2019

Kirstine

Det var ikke pengene værd.

11. January 2019

Liselotte Johansen

11. January 2019

Iris Garenfeld

Morsom, underholdende, satirisk og giver stof til eftertanke.

11. January 2019

Niels-Henrik Sørensen

En sjov og underholdende historie. Masser af gode replikker og skuespillerne gør det rigtig godt.

11. January 2019

Susanne

Sjov og tankevækkende stykke med let genkendelige karakterer - et rids i lakken til de politisk korrekte

11. January 2019

Irma holt

Den var fantastisk morsom

10. January 2019

Kim Flensborg

Overraskende, underholdende og morsom.

10. January 2019

Julie

Det var virkelig sjovt og skuespillerne var gode, så det gjorde ikke noget at det kun blev spillet på en setting og at der kun var 4 skuespillere med. Jeg tror også jeg syntes det var sjovt, fordi det med at være curlingforældre er en interessant debat, og derfor også god at lave sjov med.

10. January 2019

Anita Holt

Sjældent morsom forestilling skal man lede mig læge efter. De 4 skuespillere er helt alene på scenen under hele forestillingen og formåede at få mig og mine ledsagere til at glemme alt andet end hvad der skete på scenen. Det er på ingen måde en let måde at performe på, derfor bøjer jeg mig i støvet for igår præstation. Jeg var fængslet fra første øjeblik. Selvom emnet er ganske alvorligt leveres det med stor humor, jeg vrælede af grin ganske mange gange. Jeg kan varmt anbefale at tage ind og se forestillingen.

10. January 2019

Henrik Christensen

Blodbadets Gud er stadig højaktuel i dagens Danmark. Teaterstykket er hylende morsomt.Grotesk og tragisk. Viser hvor svært børneopdragelse stadig kan være.

10. January 2019

Maria Sørensen

Så sjov og relevant:-)

10. January 2019

Bent Tindahl Pedersen

Fantastisk forestilling med skuespilspræstationer til UG+. Lattermusklerne blev virkeligt motioneret.

10. January 2019

Ingelise Gaihede

Hylende morsom

10. January 2019

Jette Engelbreth

Godt sjovt tidsbillede af hvad der sker mellem forskellige mennesketyper, når noget overgår deres børn. Godt og underholdende lystspil !

10. January 2019

Mogens Jørgensen

5 kvarter med forrygende skuespil, 4 skuespillere på scenen i alle 5 kvarter, med en fantastisk timing. mimik i verdensklasse, selv når der ikke blev sagt noget, og der var små pauser i stykket, blev man holdt fast, og det var morsomt. Martin Ringsmose, der selv er en fremragende skulespiller står den her gang bag scenen som instruktør ... jamen, giv den mand nogen flere "stykker" og vi vil se underværker på scenen

10. January 2019

lars Munkøe

Flot præstation fra alle medvirkende. Engagerende og alvor i de komiske galskab. En forestilling for alle generationer.

10. January 2019

H. Genefke

Flot, intensivt, morsomt og perfekt længde.

10. January 2019

Anette Løkken

Spændstig og overraskende. Befriende at grine midt i alvoren. Af dem og sig selv. Point for at lave den kort, kontant og uden pause.

10. January 2019

Anne-Dorte Krog

Store skuespilpræstationer. Stor autencitet og indlevelse. Vi blev revet ind i stuen og stemningen. Og så var det enormt sjovt. Tak for en stor oplevelse.

10. January 2019

annigwalther@gmail.com

Det var en forrygende morsom og velspillet forestilling med rigtig flotte skuespiller præsentationer, og publikum i den fyldte sal morede sig, så det virkelig kunne fornemmes under hele forestillingen. Har aldrig oplevet tidligere, at folk da de gik ud på gaden stadig morede sig og talte så højt sammen med andre teatergængere om, hvor sigende og morsomt, det havde været.

10. January 2019

Jens Nielsen

Fantastisk velspillet. Underholdende og tankevækkende, samtidig.

10. January 2019

Lise Lotte Kristensen

Længe siden jeg har moret mig så meget, de 4 skuespillere leverede en utrolig præstation. En super underholdende komedie jeg kun kan anbefale andre at se!

10. January 2019

Kresten Thomsen

Fantastisk opsætning og eminent skuespil. Vi grinede i halvanden time, og overvejer lige nu at se den igen og grine endnu mere. Tusind tak for en virkelig positiv oplevelse.

10. January 2019

Mette Schmidt

10. January 2019

Morten koppelhus

Muntert, tænkevækkende, godt spil.

10. January 2019

Lea Mogensen

Jeg var til forpremiere tirsdag aften. Jeg syntes godt om stykket og følte mig godt underholdt, men, men, men - en stor del af replikkerne gik tabt. Min ledsager klagede også over det, og i dag mødte jeg en bekendt, som også havde set forestillingen i går aftes, hun sagde uopfordret, at hun virkelig døjede med at forstå, hvad der blev sagt. Jeg ved godt, det er Ringsmoses debut som instruktør, men det undrer mig, at han ikke har opdaget dette problem, jeg tror, der vil komme mange tilkendegivelser af samme art som min.

9. January 2019

Instruktør Martin Ringsmose fortæller

Blodbadets Gud

Afspil video

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Forfatter
Yasmina Reza

Oversætter
Jesper Kjær

Instruktør
Martin Ringmose

Scenograf
Nicolaj Spangaa

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Vil du vide mere?

Inteview med Yasmina Reza

Den britiske avis The Guardian interviewede i 2012 Yasmina Reza om 'Blodbadets Gud' og om samarbejdet med Roman Polanski, der instruerede 'Carnage'.

Læs interview

Skuespiller Martin Ringsmose springer ud i rollen som instruktør

TV2/Nord har interviewet instruktør Martin Ringsmose.

Se interview

Podcast om Blodbadets Gud

Kom med bag - og helt op på scenen. Radio Nordjyske har lavet 26 minutters podcast om Blodbadets Gud.

Lyt til programmet

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater