Store Scene

Koncert

Danni Toma

Køb billet
Billetpriser
  • Pris

    100 kr.

  • Koncert

    7. november 2016

  • Varighed

    1½ – 2 timer inkl. pause

Forestillinger

Hiphop på Store Scene

Danni Toma startede i sin tid ud i det Aalborgensiske hiphop- og rapmiljø i gadehøjde, og siden har han indtaget både store og små festivaler og scener i hele Danmark. Toma har altid haft et ry for at være spændende, uberegnelig og ikke mindst en knalddygtig rapper med et vaskeægte musisk talent.

I efteråret 2016 tager poeten på en siddende efterårstour. Ikke en traditionel rap-koncert, men en mulighed for at komme tættere på Danni Toma og endnu mere i dybden med hans medrivende tekstunivers og den dansk-palæstinenske drengs syn på verden.

En koncert hvor Danni på det ene tidspunkt fortæller historier om hvordan han og hans far smuglede flygtninge over grænsen og på det andet tidspunkt danser til musikkens dystre univers.

Oplev Danni Toma på Aalborg Teater omgivet af hans trofaste producer, velklingende guitarist og Phichet, der leverer det visuelle univers.

Early Bird billetter
Til de hurtige er der et begrænset antal Early Bird billetter til 70 kr. Resterende billetter sælges i døren til 110 kr.

Om Danni Toma

Danni Toma har tre albums på samvittigheden! Og senest er han blevet nomineret til både årets Steppeulven og Nordic Music Prize i Oslo.

Han har også lavet en række musikalske samarbejder, der bl.a. tæller prominente folk som Raske PengeDJ Static, Pato og De Eneste To.

Desuden var Danni Toma fast opvarmning for De Eneste To på deres Danmarksturné i 2015.

Dans Så Længe Solen Er Ude

Danni Toma

Afspil video

Fladt land

Pato Siebenhaar feat. Danni Toma

Afspil video

Publikum mener

Oliver

Charmerende, humoristisk, “spændende” og personlig

9. November 2016

Jeanette Hvid Richter

Fortælling krydret med musik…det fungerede.. Det var skønt at opleve de unge mennesker og høre om deres vision her i livet : de vil udfordres -de vil lave det de kan lide og gå videre ind i livet. Når det er prøvet af og lysten er til at prøve noget nyt, ja så griber de chancen og gør det ?? Keep your head high ???

8. November 2016

Nicoline

Super fedt show og lækker stemning. To ting gør dog, at jeg ikke giver den sidste stjerne. Det havde været monster fedt med nogle sange fra albummet Kvinde, og så var det ærgeligt Lord Siva, der alligevel sad bland publikum ikke kunne joine koncerten aha

8. November 2016

Nina

Super fed form for koncert, hvor man bare kunne sidde og nyde musikken

8. November 2016

Koldborg

en sjælden og helt igennem fantastisk koncert 😉

8. November 2016

Maja Trillingsgaard Nielsen

Min kæreste og jeg havde en fortryllende aften i selskab med smuk musik og nærværende fortællinger om livet, musikken, ungdommen og melankoli, fortalt af danni toma med hans autentiske og bløde jargon. Vi nyder begge musikken meget til hverdag og syntes det var spændende at blive revet med ind i et univers af mangfoldighed, ihærdighed og kærlighed. Man mærker hurtigt at Danni Toma har noget på hjertet, men han lægger klichéerne tilside ved at fremføre sine budskaber på den måde han gør – både gennem musikken og i hans tale. Vi takker begge for en fantastisk aften på Aalborg teater!

8. November 2016

Oliver Mølvang

Helt exceptionel! Du skulle have været der!

8. November 2016

Nurcan selver

Fantastisk kunstner, servere hans historie kombi hans musik på den mest delikat metode og i rammer. Absolut et stort nydelse.

8. November 2016

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events