Mindste Scene

Genre: Debatarrangement

De’batter

Billetpriser
  • Pris

    20 kr.

  • Varighed

    2 timer og 30 min

Forestillinger

Debatarrangement

Kulturpolitisk salon for borgere i Nordjylland og regionens folketingskandidater
Som optakt til det næste Folketingsvalg inviterer Aalborg Teater ind til en kulturpolitisk salon – et sted, langt fra Christiansborg og dets spin, men tæt på de mennesker, der lever i regionen, og hvor vi kan debattere, drømme og dyrke den demokratiske samtale.

De’batter er stedet hvor vi mødes i øjenhøjde for at tale og lytte til hinanden, som ligeværdige medspillere.

Mød dine lokale politikere
Vil du møde dine lokale politikere og folketingskandidater i øjenhøjde, stille spørgsmål til de politiske bevæggrunde og dagsordner i Nordjylland – så mød endelig op.

Publikum mener

Mogens Ryttergaard

Med for første gang. Forekommer at være for en snæver kreds, samme uddannelsesbaggrund og social status m.v. Hvis hensigten er at brede Kunsten ud til større befolkningsgrupper, opnåes det ædle mål ikke. Hvis det skal danne basis for, at begavede mennesker formulerer hvad Kunst er og kan gøre, er metoden formodentlig god nok. Jeg tror blot, at formuleringer til en bredere kreds, arbejdere m.fl. kræver en ganske anden metode, måde at formulere og operationalisere på, for at de gruppe overhovedet orker at beskæftige sig med begrebet. Det virker som navlepilleri eller også har jeg misforstået det hele! Men det er vel også slemt nok, set i lyset af de gode intentioner. Jeg forlod på den baggrund mødet som den første.

2. November 2018

Jeanette Dahl

Synes det var rigtigt godt, nu mangler jeg bare handling bag ordene, håber det kommer, hvis I kommer ind.

22. September 2018

Christian

Forrygende godt arrangement!

21. September 2018

Jytte Czaja

21. September 2018

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater