Store Scene

Genre: Komedie af Charlie Chaplin

Diktatoren

Billetpriser
 • Normalpris

  200 – 390 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 – 200 kr.

 • Spilleperiode

  15. – 25. maj 2019

 • Gæstespil fra Odense Teater og Nørrebro Teater

 • Varighed

  2 timer og 30 min. inkl. pause

Forestillinger

Chaplins mesterlige film som teater

Da en lille jødisk barber vågner op efter 20 år med hukommelsestab, er det til en ny og barsk virkelighed. Her spiller den opblæste diktator Hynkel badebold med verdensfreden og drømmer om den rene ariske race.

Barberen, hans kæreste Hannah og deres venner tager kampen op mod Hynkel, men det ser mildest talt sort ud. Tilfældet vil dog, at barberen ligner diktatoren på en prik, og en dag bliver de to forvekslet.

Oplev Nikolaj Cederholms stjernebesatte, fysiske og visuelt stærke teaterversion af Chaplins legendariske mesterværk. En rørende, morsom og relevant komedie om magtens begær, menneskehedens håb og kampen for en verden uden krig.

Olaf Johannessen modtog i 2018 Årets Hæderspris til Årets Reumert bl.a. for sin hovedrolle i Diktatoren.

Nordjyske
Politiken
Børsen
BT
CPHculture.dk
Broadway World Denmark
Frederiksborg Amts Avis
Ungtteaterblod.dk
Fyens Stiftstidende
scenekanten.com
Kulturkupeen.dk
Gregersdh.dk
Arbejderen
Den 4. Væg
Kulturtid.dk
Nikolaj Cederholm har med “Diktatoren” skabt et mesterværk, der længe vil leve i erindringen.
Alt falder i hak. Latteren ruller. Med stof til eftertanke.
Topcharmerende forfører Olaf Johannessen publikum fra først til sidst. Det her er super satire med kant. ”Diktatoren” er noget af det bedste, mest vellykkede og seværdige af slagsen i Danmark lige nu.
Ganske enkelt fremragende. En fuldendt teateroplevelse.
Virtuos skuespilkunst i den absolutte topklasse. DIKTATOREN sætter ikke en fod forkert.
Uanset hvor sjovt og underholdende stykket er, ligger der et alvorligt og seriøst budskab bag, som vi får serveret i mundrette bidder.
Ensemblekunst på højeste niveau. En forestilling, der næppe kunne gøres bedre.
Spækket med flotte skuespilpræstationer. Et godt grin. Perfekt.
Olaf Johannessen er blændende som Chaplins lille, poetiske klovnefigur og uovertruffen som hans diametrale modsætning, den rævesnu Hynkel.
En helt unik teateroplevelse du ikke vil gå glip af.
Ren nydelse. Tindrende morsom. Eminente skuespillere. Lige nu byens bedste teatertilbud for alle aldersgrupper.
Mildt sagt en forrygende præstation af Olaf Johannessen. Nørrebro Teater rammer frydefuldt på alle ledder.
En absolut stor anbefaling. Simpelthen fremragende. Et must at se.
Gennemført tjekket og helstøbt. En kraftpræstation udi veludført teater.
Fremragende, forførende, fantastisk – you rock Nikolaj Cederholm.

Teaser

Diktatoren

Afspil video

Publikum mener

Maria Ravn

Fantastisk humor. Jeg er vild med slut talen.

5. June 2019

Thorkild Jensen

Denne forestilling burde have 7 eller 8 stjerner! Hvilken fantastisk teater oplevelse. Hvilket tempo denne forestilling blev afleveret i. Skuespillerne havde sved på panden - det var forståeligt, men også vi publikum måtte flere gange hive efter vejret for at følge med. Hvem skulle tro, at en historie skrevet af Chaplin i slutningen af 30´erne kunne fængsle et publikum i sådan en grad i 2019. Jeg har Chaplins "Diktatoren" på dvd derhjemme, så jeg var spændt på, hvorledes Nørrebro Teater ville få filmen flyttet fra filmlærredet og ned på en teaterscene. Det klarede de med BRAVO. Det VAR filmen vi så "live". Fortjent STORT bifald til samtlige skuespillere på scenen og til deres medbragte musiker. I denne forestilling skulle skuespillerne jo ikke kun koncentrere sig om deres replikker! De skulle også levere cirkus på høj plan. og endelig skulle der leveres "timing" af allerhøjeste klasse. Roger Waters fra Pink Floyd ville være misundelig hvis han havde overværet den hæsblæsende forestilling.

31. May 2019

Helle Skovby Nielsen

Fantastisk Forestilling, hvor tempo og stumfilmen gik op i en højere enhed - især takket være lyden og musikken, der forstærkede oplevelsen med humor og præcision. Og Olaf Johannesen var sin helt egen version af Chaplin. Og temaet er jo desværre yderst aktuelt

27. May 2019

Niels Morten Sloth

Godt skuespil og godt scenearbejde inkl. musik og lydeffekter! En morsom og virkelig fin forestilling og teateroplevelse!

27. May 2019

Louise

Diktatoren på Aalborg Teater i en nyfortolkning af Chaplin's fantastiske klassiker bør gøre mesteren både stolt og glad. Tro mod originalen byder stykket alligevel på finurlige og gennemtænkte opdateringer, underfundig scenografi og virkelig formidabelt skuespil Med forholdsvis få og simple midler bygges historien troværdigt op om den oprindelige version med fine tråde til verden af i dag og med hele Chaplin's lagkage-komik og uhyggelige verdenssituation fint afstemt. Her er vitterligt et stykke, jeg har lyst til at se igen. Jeg har trøstet mig med at gense originalen på DVD, og den skuffer heller ikke. Jeg glæder mig allerede til at tage hul på mit nye sæsonkort til Aalborg Teater

26. May 2019

Anker Tolstrup Sørensen

En super god oplevelse. Interessant sceneskift og dygtige skuespillere. Tak for en god oplevelse

26. May 2019

Lena Lyhne Sørensen

Helt forrygende forestilling. Imponerende skuespilpræstationer, meget længe siden jeg har set noget så godt. Tak for mange gode grin.

26. May 2019

Søren Aagaard Christiansen

Et mesterstykke

26. May 2019

Tommy Nielsen Ottesen

Rigtig flot med gode skuespillerpræstationer. En oplevelse der fremkaldte følelser og tanker.

26. May 2019

LoneK

Fantastiske skuespiller præstationer og fantasifuldt udnytning af scene og kulisser

26. May 2019

Thyge Trads

En fantastisk oplevelse. Et stykke med humor og "bid". Er kommet i Aalborg teater jævnlig i mere end 60 år - nok den bedste forestilling jeg har set.

26. May 2019

Janni Damsgaard

Så sjov og fantastisk en Forestilling. Var så underholdt fra start til slut. Virkelige dygtige skuespillere. Fantastiske effekter med lyd og lys. Et stykke der giver stof til eftertanke. Så velspillet stykke med masser af humor. Kæmpe ros til instruktøren også.

26. May 2019

Anne-Dorte Krog

Sublim teateroplevelse. Masser humor, fantastisk scenekunst og både provokation og morale. Meget store skuespilspræstationer især af diktatoren, de musiske virkemidler helt i top og kostumer og kulisser fungerer helt utroligt godt. En helhedsoplevelse jeg håber kommer igen så alle kan se den.

26. May 2019

tove

flot lavet, handling, dans, sang, musik m.m. flettet ind i hinanden. Måden skuespillerne skiftede fra en figur til en anden samt kuliser var bare godt lavet

26. May 2019

Gitte

Fantastisk præstation af alle kunstnerne.

26. May 2019

Gamle

meget cirkus og lidt satire

26. May 2019

Hans H Ramsing Lund

25. May 2019

Anders Horsholt Pedersen

En meget humoristisk forestilling med mange gode og sjove sceneeffekter. De kun 10 medvirkende udfyldte hver især mange roller og funktioner. Der var utrolig god mimik og scenografi - og stor præcision i bevægelser og tilhørende lyde. En fremragende oplevelse 🙂

25. May 2019

Inge Darling

En helt igennem fantastisk forestilling. Meget tankevækkende da budskabet jo er eviggyldigt og alvorligt, men formidles på en humoristisk måde, så man virkelig bliver ramt. Har man ikke set denne forestilling er man gået glip at meget.

25. May 2019

Anne Marie Rugsted

Dygtige alsidige skuespillere i super god fysisk form 🙂 Flot flot arbejde. WOW sikke en energi. Vi lo meget den aften 🙂 🙂 🙂 Og pointen var fin og meget aktuel

25. May 2019

Janni Damgaard

Helt igennem en fantastisk forestilling. Føler mig så underhold. Dygtige skuespiller og super effekter med lyd og musik.

25. May 2019

Susanne S

Helt igennem fantastisk forestilling-stadig super aktuel. Hatten af for Olaf Johannessen, han er utrolig. Stor ros til hele ensemblet.

25. May 2019

Michael Therkelsen

25. May 2019

Jakob Mørk Larsen

Hylende morsomt, iscenesættelse perfekt og sprudlende skuespil.

25. May 2019

Anders

Fantastisk historie og genial udførsel med timing, koreografier og lyd. Bedste stykke jeg har set til dato.

25. May 2019

Linda Baszczak

Super og sjøvt

25. May 2019

Lillian Gregersen

Vidunderlig Forestilling, som jeg nød i fulde drag. Kæmpe respekt til alle skuespillere for en gennemført og yderst velspillet forestilling, sikke en kraftpræstation. En ekstra tak til Olaf Johannessen, sikke en performance, en fabelagtig skuespiller, som brænder igennem på scenen.

25. May 2019

Maj Czaja

Utrolig god.

25. May 2019

Mariann Jensen

Humoristisk og fornøjeligt men samtidig et samfundsrelevant emne. Godt skuespil med timingen i orden. Stor ros til scenemesteren.

25. May 2019

Janne R. Søndergaard

Helt igennem en fantastisk forestilling. Skuespillerne, scenografien, lydkulisserne, temaet. Alt spiller bare.

24. May 2019

Martin Loft

En forestilling der sidder dybt i kroppen længe efter tæppefald.

24. May 2019

Hanne Rasmussen

Fantastisk præstation af skuespiller, sjov og rørende

24. May 2019

Jonna Kristensen

Skuespil på højt niveau, tempo , tempo og mere tempo. Hurtige sceneskift. Fantastisk forestilling. Humor og alvor med morale. En uforglemmelig forestilling. Intet negativt. Glad for jeg valgte at se forestillingen. Tusind tak til alle der har medvirket til forestillingen.

24. May 2019

Lise Andersen

En dejlig forestilling. Fremragende sat op. Man kan blive helt forpustet af at se al den energi der udfolder sig på senen.

24. May 2019

Annemette Joergensen

Fantastisk. Enestående scenografi. Og elegant timing på alle planer.

24. May 2019

Jeannette Simonsen

Super forestilling. Virkelig sjov med den helt rigtige timing, som ikke kammede over på noget tidspunkt. Rigtig god underholdning med et faktuelt og i særdeleshed meget relevant og alvorligt indhold under humoren. Meget præcis timing i forhold til folketingsvalget og debatten omkring flygtningepolitikken mv.

24. May 2019

Erik Bjørn

Sjov underholdende god historie blandet med musik af chapling

24. May 2019

I.J.B.

Det var en virkelig god aften. Vi var godt underholdt, og ud over fint skuespil, var det imponerende, så præcist de medvirkende arbejdede sammen. Det var en helhedsopvisning, som kun kan anbefales.

24. May 2019

Niels Peter Nørøxe

Aktuelt emne. Fantastiske skuespillepræstationer. Humør, catire, fest og alvor.

24. May 2019

Erica

24. May 2019

Louise Kidmose

Vi sad på 1. Række på 14 og 16, kunne ikke se meget p. g. a klaveret .

24. May 2019

Oda

Fantastisk god underholdning.

24. May 2019

Annette Leffers

Uhyggelig højaktuel med formidable skuespilpræstationer. Olaf Johannessen var suveræn som Hynkel og barberen.

24. May 2019

Lene Yding

Fremragende!

23. May 2019

Jens U.

God, sjov og vedkommende. Lidt ubehagelig, øreringende støj, når låger i gulvet blev knaldet op og i.

23. May 2019

Elsebeth Lyngse

Jeg grinede og græd. Teater af bedste klasse.

23. May 2019

Ida.

Det var en helt igennem god oplevelse. Morsomt, rørende, poetisk, kvikt, musikalsk, klogt, godt sammenhængende - og en tråd til dagens verden, som giver både kuldefornemmelse, og trods alt lidt håb. Imponerende koreografi og fysisk udfoldelse. Imponerende timing og humor i lydeffekterne. Fornem musikledsagelse. Godt skuespil i alle roller. Alt i alt en teateraften man ikke glemmer.

23. May 2019

Jette Buus Olesen

Vi havde en rigtig god oplevelse. Stykket var sat spændende op med overraskelser og muntre indslag. Fantastisk så godt alle dækkede deres roller. Vi gik fra teatret en oplevelse rigere og i godt humør. På gensyn

23. May 2019

Gunhild Bach Nielsen

Fantastisk - sjovt - rørende - og aktuel!!

23. May 2019

Heidi Johansen

Fantastisk forestilling.

23. May 2019

Jørgen Ingvardsen

Flot, Flot.

23. May 2019

Aase Mygind

Ikke mindre end fantastisk.

23. May 2019

Benny Andersen

Godt spillet af hele ensemblet. Fremragende slapstick.

22. May 2019

Dorthe Madsen

Fantastisk forestilling

22. May 2019

Pia Knudsen

22. May 2019

Anita

Fantastisk præstation og Scenografi - enestående oplevelse.

22. May 2019

Ingeborg Backhausen

Fantastisk forestilling. Meget aktuel.

22. May 2019

Søren Jepsen

Herligt og på mange måder aktuelt emne Synes det er et super godt sammentømret hold

22. May 2019

Ole Agger Hansen

En af mine største oplevelser på Aalborg teater.

22. May 2019

Paul Rode Aneer

Fremragende

22. May 2019

Susanne Mose Nielsen

Fremragende skuespillere - jeg vil kalde dem multi kunstnere - de kunne omstille scenen mens de spille de deres roller - de kunne lave lyd effekter - sammen med den fantastiske pianist - der spillede under HELE forestillingen Det var et godt udtænkt scene skift - hold da op hvor der skete noget konstant, med meget humor Genialt udtænkt, der hvor de fløj på hovedet i "flyvemaskinen" Mega sjovt med "Ekko" lyden Jeg kan varmt anbefale det til jer som vil opleve noget sjovt Det var ikke uden grund vi rejste os op og klappede aktørerne ind 3 gange

21. May 2019

Kirsten Svensmark Møller

FANTASTISK God og velspillet med humor og alvor. Flot "stumfilm" greb Fed scenografi og meget kompetent pianist

21. May 2019

Birgitte Ussing

Super fin forestillingen, omend slutningen virkede lidt tam i forhold til resten.

21. May 2019

Kirsten Sigaard Meincke

Meget morsomt og alvorligt, smukt og grimt , overdådigt og simpelt og alt i alt genialt og en kæmpe oplevelse.

21. May 2019

Poul Mandrup Larsen

Fremragende, nutidigt vedkommende og tro mod forlægget fra Charlie Chaplin, som jeg så da det kom til Danmark og siden har genses flere gange

21. May 2019

Eva Thorup

En fin oplevelse - letbenet komik men med et seriøst budskab

21. May 2019

Marianne

Dejlig Forestilling

21. May 2019

Kenneth Kirkegaard

Som stor fan af Chaplins film, og hans modige træk i 1939 at lave filmen i en tid hvor verden endnu ikke havde fået øjnene op for Hitlers fremtog, kunne man frygte hvordan forestillingen kunne blive tom for budskab. Det var dog ikke tilfældet. Fremragende skuespil og et nærmest højaktuelt budskab i en valgkamp hvor folk står i kø for at komme længst til højre, gør at forestillingen bliver en påmindelse om at den vej vi er på i det danske samfund har været prøvet, og ikke virker. Meget anbefalelsesværdigt stykke.

21. May 2019

Mette Fruensgaard

Virkelig morsom, velspillet og godt iscenesat. Forestillingen var fuld af de små detaljer, der betyder, at du får en enestående oplevelse, som du husker længe bagefter. Især barberscenen fik mig til at le, så tårerne trillede. Det var en oplevelse, som jeg sent vil glemme.

21. May 2019

Emma

Sjovt

21. May 2019

Allan Baagø

Simpelthen super! Særligt Oluf Johannesen var helt sublim

20. May 2019

Niels-Henrik Sørensen

Et fantastisk stykke med en flot indsats af skuespillerne.

20. May 2019

Lena og Poul Lyhne

Hej Vi var sammen med 2 af vores venner fra Herning inde og se Diktatoren. Vi var alle 4 meget begejstrede for forestillingen og meget imonerede af skuespillernes præstationer. Noget af det, der også var med til at gøre forestillingen god, var den levende musik. Skuespillerne og pianisten (der også mestrede andre instrumenter) havde alle fortjent den stående applaus.

20. May 2019

Gitte Krag

Tankevækkende og tragikomisk og helt igennem spektakulær forestilling. Teater, når det er allerbedst!

20. May 2019

John Larsen

En rigtig god forestilling, med godt skuespil af gode og travle skuespillere, som har mange skift under vejs.

20. May 2019

Henriette Dalsgaard

Morsom og dygtigt udført. Højaktuel i dag.

20. May 2019

Rita Nielsen

Den var både underholdende, og grineren. Alle spillede fantastisk

19. May 2019

Ann Birthe Jensen & Allan Næs Gjerding

Fantastisk. Et højdepunkt. Hvilket ensemble!

19. May 2019

Ann Birthe Jensen & Allan Næs Gjerding

Fantastisk. Et højdepunkt. Hvilket ensemble!

19. May 2019

Ester Andersen

Flot og Fantastisk dygtige skuespillere Morsomme effekter Vi havde en herlig eftermiddag, og noget at diskutere efterfølgende

19. May 2019

Betty Rode

Det var et brag af en forestilling. Flot præstation af alle - forestillingen gav stof til eftertanke - levede op til erindring af filmen med Chaplin. Kun roser herfra

19. May 2019

Bo & Mia

Fremragende

19. May 2019

Bo & Mia

Fremragende

19. May 2019

Henrik

Fantastisk godt udført, og vel fortalt historie, de forstår virkelig at gribe de komiske øjeblikke i Chaplins film, både de spøjse øjeblikke og den klassiske slap-stick komedie som også fyldte meget i Chaplins film. Jeg synes dog det er lidt ærgerligt at de har ændret på talen til sidst når den er så ikonisk for den originale film.

19. May 2019

Torben Næsby

Fantastisk oplevelse at gense Chaplins "DIKTATOREN" Godt spillet i en spændende scenografi

19. May 2019

Kirsten og Morten Boll

19. May 2019

Jette Ubbesen

Et fantastisk stykke, har aldrig set så megen energi på scenen , Er stadig lidt høj af indtrykket. 🙂

19. May 2019

Inge Guldhammer

Fremragende

19. May 2019

Benedikte Christiansen

En fantastisk oplevelse ! !

19. May 2019

Morten Sørensen

Fremragende - fornøjelig og foruroligende

19. May 2019

Christina

Vanvittig dygtige skuespillere! Meget underholdende og god til lattermusklerne

19. May 2019

Jens Ole Jensen

En storslået oplevelse på alle måder. Tak for en fin aften

19. May 2019

Simon

Mange grin og god hovedperson. Men mangler måske lige den store morale.

18. May 2019

Hanne-Vibeke Hahnemann

Flot, sjov, tankevækkende - alt ialt imponerende.

18. May 2019

Frode Andersen

Fantastisk forestilling,gode skuespillere og en pragtfuld scenografi der fremhævede teatrets kvaliteter og styrke som udtryksmiddel.

17. May 2019

Vivi Viola Olesen

17. May 2019

Hans Kristen Dissing

Det kan ikke blive bedre!!!

17. May 2019

Merete og Jan Ottosen

Super sjovt, ikke noget med at sidde og sove, for der skete hele tiden noget på scenen. Mega dygtige skuespillere, vi fik os et godt grin.

17. May 2019

Karsten

Fantastisk oplevelse, kanongode engagerede skuespillerpræstationer, virkeligt sjov og tankevækkende forestilling. Den manglende stjerne skyldes, at jeg synes det er ærgerligt at flere passager foregår på engelsk, så vidt jeg kan vurdere for at nogle pointer virker bedre på engelsk. Læg jer i selen for at finde danske alternativer, så også ældre mennesker med begrænsede engelskkundskaber kan få det hele med.

17. May 2019

Annebeth Aasted

En både morsom og fantasifuld opsætning med fantastiske skuespilpræstationer, der for mig måske medførte, at stykkets aktuelle budskab kom til at stå som en bisætning.

17. May 2019

Lisbeth Juel Andersen

17. May 2019

Torben D. Jensen

Fantastisk forestilling.

17. May 2019

Mathilde

Fantastisk forestilling! Rammer 100% plet!

17. May 2019

Marianne yde rasmussen

16. May 2019

Anne Mette Bak

Som sædvanligt en flot forestilling på Aalborg Teater. Dybt alvorligt og desværre højaktuelt tema, men en forestilling fyldt med humor, latter og komik. Flotte præstationer af de forholdsvis få medvirkende med rigtigt mange roller, samt af pianisten. Enestående præstation af Olaf Johannessen.

16. May 2019

Anna-Marie Pedersen

Utrolig festlig forestilling med dygtige og "skarpe" skuespillere. Sjov oplevelse fra start til slut med finurlige effekter....

16. May 2019

John Amtoft-Christensen

Flot skuespil med tankevækkende indhold. Meget dygtige og engagerede skuespillere og pianist.

16. May 2019

Ulla Koch Sørensen

En fabelagtig præstation - dygtige skuespillere - præcision Fantastisk akkompagnement Igen et flot regi

16. May 2019

Leif Petersen.

Fin opsætning. Når det er sagt synes jeg at de medvirkende var en del overgearet.Men for søren da hvor han lignede Chaplin . Spiste som sædvanlig i Cafeen - altid god mad og betjening.

16. May 2019

Lisbeth Bjerg

Fantastisk præstation. Flot spil mellem grin og alvor.

16. May 2019

Elsebeth Schaap

Fin forestilling- fantastisk akrobatik: velkoreograferede og morsomme slagsmåls-scener , og flotte skuespilpræstationer

16. May 2019

Ellen Nielsen

Fantastisk sjov, tankevækkende og poetisk forestilling. Kan kun give 6 stjerner. Fantastisk og flot.

16. May 2019

Laila Nielsen

Fremragende forestilling hvorsamtlige skuespillere leverede en top præstation og især Olaf Johannessen lod ingen være i tvivl om Chaplins genialitet og tilstedeværelse..... Den simple brug af remedier overrasker endnu engang og er med til at levere en perfekt opsætning af et stykke der rummer så stærke følelser men samtidig er super humoristisk. En uforglemmelig oplevelse -

16. May 2019

Winnie Sanden Mortensen

God teateraften. Dygtig skuespil. Fantastisk scenografi/lyde

16. May 2019

Kurt Nielsen

Flot præstation. Fantastisk “klaverbokser”.

16. May 2019

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Co-produceret af Odense Teater og Nørrebro Teater

Manuskript
Charlie Chaplin

Instruktion og dramatisering
Nikolaj Cederholm

Scenografi
Kim Witzel

Koreograf
Anja Gaardbo

Musiker og komponist
Olivier Antunes

Kostumer
Line Bech

Slapstickinstruktør
Kasper Ravnhøj

Medvirkende
Olaf Johannessen
Natali Vallespir Sand
Jesper Hyldegaard
Anders Gjellerup Koch
Benjamin Kitter
Mathias Sprogøe Fletting
Joakim Tranberg
Peder Dahlgaard
Peter Zandersen

Vil du vide mere?

En spand i hovedet og en pensel i øjet

Olaf Johannessen og de andre skuespillerne på Diktatoren har knoklet for at indøve slapstick-scenerne i forestillingen. Og selvom det ser let og legende ud på scenen, så kræver træning, træning og - nå ja - mere træning.

Se video

Blup, bing og kapow!

Hvad siger en pensel, der bliver trukket ud af et øje?

Lyden af korkprop, der bliver fyret ud af en cykelpumpe, er et godt bud.

Skuespiller Natalí Vallespir Sand viser alverdens aggregater frem, som bliver brugt som lydeffekter til Diktatoren.

Se video

"Teaterinstruktør: En masse af det Hitler siger hører vi jo politikere sige i dag"

Interview med instruktør Nikolaj Cederholm fra TV2 Fyn.

Læs artikel

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater