Store Scene

Genre: Eventyr af H. C. Andersen

Fyrtøjet

Køb billet
Billetpriser
 • Voksne

  175 kr.

 • Børn under 15 år

  80 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  6. – 14. august + efterårsferien 2021

 • Varighed

  1 time og 15 min (ingen pause)

 • Alder

  Anbefales fra 5 år

 • Repremiere

Forestillinger

“ÉN, TO! ÉN, TO!”

Både små og store, børnefamilier, bedsteforældre med børnebørn og alle andre barnlige sjæle kan glæde sig, når vi levendegør H. C. Andersens vidunderlige eventyr om den brave soldat og hundene, der gør meget store øjne.

Der kom en soldat marcherende hen ad landevejen: én, to! én, to! Han havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden, for han havde været i krigen, og nu skulle han hjem. Så mødte han en gammel heks på landevejen.

Sådan starter H. C. Andersens kendte og elskede eventyr om den gæve soldat, hundene med øjne så store som tekopper, møllehjul og rundetårn og med prinsessen og det halve kongerige.

Instruktør Martin Nyborg, scenograf Mari Lassen Kamsvaag og koreograf Kasper Ravnhøj har med Fyrtøjet skabt en ny stor oplevelse for børn over et af H. C. Andersens mest elskede eventyr. Her er heks, prinsesse, dronning, gadedreng, soldat og ikke mindst de største og særeste hunden i litteraturhistorien.

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

Spilledage

6/8

fredag

 • Fyrtøjet

  Store Scene kl. 18:00

  Re-premiere

7/8

lørdag

13/8

fredag

14/8

lørdag

16/10

lørdag

18/10

mandag

19/10

tirsdag

20/10

onsdag

21/10

torsdag

22/10

fredag

23/10

lørdag

Nordjyske
Migogaalborg
Ungt teaterblod
Scenekanten
Kulturkongen.dk
Teateravisen.dk
Instruktør Martin Nyborgs gendigtning af det gamle eventyr byder på flere overraskelser. Overraskelser af den slags, som yngre teatergængere bestemt forstår at værdsætte.
Alt i alt har Martin Nyborg igen gjort et fremragende job med sin nyfortolkning af eventyret, og der er slet ingen tvivl om, at børn helt ned fra 5 års alderen ville have mere end godt af at bliver revet ud af Fortnite-universet og i stedet opleve den ældgamle teatertradition – i en højde, hvor alle kan være med.
Det er et rigtigt eventyr, som i Aalborg Teaters version begejstrer både store og særligt små!
Aalborg Teaters gendigtning, scenografi, kostumer og skuespillere formår at levere et helt igennem eventyrligt stykke og en ikke mindst underholdende børneforestilling.
Aalborg Teater skal have stor ros for denne forestilling som virkelig viser at der er plads til alle slags publikum her.
Den formidler H.C. Andersens mesterværk på en tilgængelig og medrivende måde.

Publikum mener

Lisa Ydegaard

Selve teatret var super børnevenligt, men for en studerende, der ikke havde tænkt det var lavet til børn, var det lidt for børnevenligt. Skuespillererne var super gode og gjorde det godt!

22. October 2020

Jesper Kallesøe

Vi drog i teater med vores børnebørn på 6 og 10 samt tvillinger på 15 (som går på idrætsefterskoler). Jeg havde regnet med en god, klassisk fremført forestilling af en historie, man jo kender så godt, at man godt kan ta et lille blund undervejs uden at blive bragt ud af handlingen, når man vågner igen – bare det optager de små. Jeg fik ikke sovet meget! Der var et tempo på, som kunne holde alle opmærksomme konstant. Sikken idérigdom i udførelsen af texten og brug af kroppe og rekvisitter! Ud over at spille glimrende var skuespillerne samtidig næsten akrobater og kunne gøre en hel forestilling ud af, hvordan man kan bruge en bænk! Den fysiske fantasi imponerede osse vores idræts-unge, som ellers godt kan være ret blaserte. Og jeg selv var den, der morede mig mest i salen (ifølge min kone). Så tak for en flot forestilling, i sandhed for både voksne og børn. Hold gejsten oppe!

21. October 2020

Jonna Bjørk

En rigtig god oplevelse. Super godt skuespil og scenografien var helt I top.

19. October 2020

Susanne Dollerup

19. October 2020

Jørgen Greve

Min Datter og jeg havde købt billetter til fredag d. 16/10-20. Vi sad helt forest og lige midt for scenen. Det var som om, at vi var helt med i skuespillet. Det var imponerende godt lavet. Stor ros til skuespillerne og alle de, som har virket bagved scenen. Vi havde begge lyst til at råbe – mere, mere, mere – da det sluttede. I stedet købt vi billetter til dagen efter. Der var et par biletter ude på fløjene, så denne gang sad vi også forrest, men ude til højre. Det var lige så stor en oplevelse anden gang. Vi vil til at gå i teateret. Hilsen Mia og Jørgen.

18. October 2020

Jytte Grønning

18. October 2020

Jens & Regitze

Rigtig god forestilling, gode skuespillere og masser af grin.

18. October 2020

Benny Sørensen

Jeg vil gerne give 6 stjerner. Det var en meget flot opsætning. jeg havde mine to oldebørn med , de er 7 og 11 år og vi var alle tre ellevilde over forestillingen. TAK

18. October 2020

Lene

Dårlig oplevelse; vi er bedsteforældre og kom med to børnebørn på 5 år og skulle sidde med et tomt sæde mellem os, pga Corona restriktioner. Det er jo ikke rimelig at en 5 årig som er i teateret for første gang skal sidde alene og være utryk. Det giver simpelthen ingen mening at man som husstand ikke må sidde sammen. Børnene bor jo sammen og overnatter ofte hos os, men i teateret må vi ikke sidde ved siden af hinanden. Hvad går det ud på ? alle andre steder må man gerne som husstand være sammen – så synes Aalborg Teater skal revurdere deres regler, for selvfølgelig skal vi alle sammen overholde Corona restriktionerne. Selve forestillingen var usammenhængende, larmende og med dårlig lyd fra højtalerne. Drama og effekt skygger for den historie som hedder Fyrtøjet – pointen i historien udebliver og det er jo ærgerligt…. men vi er venlige mennesker og giver alligevel 2 stjerner.

18. October 2020

Randi Bengtsen

Flotte kulisser. Overskueligt med få skuespillere. Rigtig godt at børnene blev inddraget.

18. October 2020

Niels jørgense

God for børn. der brugtes ind i mellem for svære ord

18. October 2020

Inge Gjørlund.

18. October 2020

Kirsten Nørgaard

Var god for børn.

18. October 2020

Anita

Det var et godt show som os børn synes var sjovt. Den ene af vores børn var 3 år og grine for det meste.

18. October 2020

Ann Kristin Lund Gade

Det er et fantastisk flot og godt skuespil. Aktørerne gør det virkelig godt. Vi var utrolig godt underholdt. Fedt at publokum blev indraget. Det eneste jeg vil ændre når nu forestillingen er henvendt til børn tænker jeg at man skal minimerer de sekvenser hvor figurerne sloges, det kan godt blive lidt voldsomt for de mindste men ellers gør I det fantastisk. Flot scene og kulisse arbejde. Fantastisk team.

18. October 2020

Vanilla

Fantastisk oplevelse.

18. October 2020

Ditte

Professionel og effektfuld oplevelse for børn og voksne

18. October 2020

Dorthe Brødslev

Virkelig fint stykke, der kunne underholde den lille på 3 år, teenageren, den unge voksne – og den voksne. Flot præstation af skuespillerne.

18. October 2020

Tina skinbjerg

Fantastisk flot opsætning med sjove vinkler på fortællingen.

18. October 2020

Alette Henneberg

Skuespillerne levede sig meget ind i det og tog børnene med

18. October 2020

Tina

Flot visuel Forestilling. Rigtig gode skuespilspræstationer og masser af god humor – dog var der et par steder hvor forestillingens handling gik lidt henoverhovedet på min datter, men alt i alt en rigtig god oplevelse og vi kommer meget gerne igen !

18. October 2020

Irma

Var der med to børnebørn og min datter vi nød det alle til sidste sekund flot opsætning og rigtig godt spillet

18. October 2020

Sanne

En underholdende og energisk fortolkning af Fyrtøjet 🙂

17. October 2020

Maria

Dejlig livlig og gennemført forestilling. Et moderne take med respekt for historien. Vi havde en super oplevelse.

17. October 2020

Kirsten knudsen

Vi så forestillingen sammen med vores barnebarn på 5 år og syntes, at det var rigtig godt skuespil der optog både børn og voksne. Varigheden var fin, barnet blev ikke uopmærksom på noget tidspunkt.

17. October 2020

Line

Dejlig forestilling for børn og voksne. Sjov, legende og spændende. Det gippede i de små og skuespillerne var meget dygtige. Flotte kulisser og sceneopsætning. Virkelig flot og skøn oplevelse for alle.

17. October 2020

Bente Lindsgaard

17. October 2020

Stine

En skøn og munter tilgang til en til tider lidt mørk fortælling. De var rigtig dygtige til at inddrage de små hoveder, der sad på publikumspladserne.

17. October 2020

Hanne Faulkner

Godt lavet og tro mod HC Andersen

17. October 2020

Kristina Thitgaard

Rigtig god forestilling. Børnene blev fanget med det samme og nød inddragelsen i forestillingen.

17. October 2020

Rikke Blaaberg

Børn og voksne var underholdt

17. October 2020

Grethe christensen

Fyrtøjet skal have alle stjernerne. Rigtig godt lavet, det syntes børnebørnene også. Vh grethe

16. October 2020

M. Mortensen/K. Larsen

Dygtige skuespillere og fine kostumer. Lidt for højtråbende og nogle gange svært for en 6-årig at forstå, særligt da soldaten havde penge og skulle have en masse mad og vennerne flagrede rundt, det krævede lidt forklaring. Ellers fin længde og godt, at vi kun måtte sidde på hveranden stol.

15. October 2020

Mitha Elvensø

Sikke en energi skuespillerne havde, en sand fest både for børn og voksne. En dejlig formiddag på Aalborg teater.

15. October 2020

sys erikstrup

en helt fantastisk oplevelse at se de dygtige skuespillere

15. October 2020

Inge -Lis jørgensen

Forrygende fantastisk fortælling. Hovedtrækkene er fint fortalt og man fornemmer h.c. Andersen gennem det hele. Skuespillerne er engageret og udfylder rollerne til perfektionisme. Både børn og gamle er super underholdt. Tilpas blanding af nyt og det originale.

15. October 2020

Kirsten Andersen

En herlig forestilling, med både grin og gys. Barnebarn på 7 år og Mormor

15. October 2020

Charlotte Skram

Det var en dejlig oplevelse. Lidt uhyggelig men også sjov spændende og med go’ energi. vi nød det fra start til slut.

15. October 2020

Mads Krogh Jørgensen

Fantastisk fortolkning af et fremragende eventyr! Skuespillerne er vildt dygtige til at komme ud over scenekanten, og stykket indeholder også et lille twist i form af politisk satire til de lidt ældre. Det var et sjovt veludført stykke, med gode effekter.

15. October 2020

Borup

Sjov, tilpas spændende

15. October 2020

Dorte brolev

Fyrrig, farverig og festlig forestilling. Soldaten , heksen og prinsessen var overbevisende i deres fremtoning. Virkelig værd at køre fra Thisted efter. Tusind tak

14. October 2020

Lone V. Nielsen

Det var både sjovt for børn – og absolut også for voksne. Fantastik optræden af skuespillerne. Tak.

14. October 2020

Dorte brolev

Fyrrrig, farverig og medrivende forestilling selv for en bedstemor. Tinsoldaten var overbevisende, lissom heksen og prinsessen.

14. October 2020

Anette Søgaard

Flot ,og sjov opsætning .

14. October 2020

Ruth Andersen

Børnevenlig og god forestilling

13. October 2020

Camilla

13. October 2020

Lene Flyvholm

En super god, spændende og underholdende forestilling for både børn og voksne.

13. October 2020

Jeanette Østerbæk

Fantastisk!

13. October 2020

Ellen Sørensen

Rigtig fin forestilling for både børn og voksne. Agnes på 9 år, Holte, havde sin første Forestilling på Aalborg Teater. Agnes har så mange gode ting at sige om forestillingen.

13. October 2020

Elise Nørgaard

Vores datter på 6 gin fra skraldgrin til mega bange på ingen tid. Hun fik alle hendes følelser rundet i kroppen, og inden vi var ude af salen sagde hun “den vil jeg gerne se igen”. Det må siges at være Jackpot!

13. October 2020

Kirsten lange

Alletiders

13. October 2020

Helle

Fantastisk forestilling

12. October 2020

Asger

Forestillingen var sjov, og de spillede vældig godt – især var soldaten da imponerende.

11. October 2020

Inge Egmose

11. October 2020

Line Bigum

11. October 2020

Mette Klyvø

11. October 2020

Sebastian

Steffen og Østen var helt fremragende som Skomager/fin fyr og kongen og virkelig gav forestillingen noget ekstra dybde. Vi har diskuteret længe om hvilken hund var favoritten, men det er svært at argumentere mod hunden med øjne så store som møllehjul. Helt igennem veldesignet hunde. Mystikken omkring selve fyrtøjet som genstand var lidt ødelagt og kunne ligeså godt havde været en almen lighter, hvilket var lidt ærgerligt. Men stadig en fremragende og gennemført forestilling.

11. October 2020

Felicia

Flotte kostumer og scenografi. Min søn gad ikke i teater, men sad med åben mund hele vejen gennem forestillingen. Hen er blevet omvendt

11. October 2020

Cecilie

Hylende morsom

11. October 2020

Lisbeth Tolsgaard

Fyrtøjet kom flot ud i salen med humør og spænding i eventyret.

11. October 2020

Gytha Annette Lerche

Hyggelig og sjov forestilling

11. October 2020

Bente Thuesen

Fantastisk god fortolkning af det gamle eventyr. Børnebørnene på 5 og 9: “Vi vil gerne se mere”. Vi morede os i hvert fald.

11. October 2020

Birgith Sæderup

Skuespillerne var sjove, dygtige og havde humor – lidt nyfortolkning blev det også til – tiden gik bare for hurtig Dronningen var meget god Da heksens hoved trillede over senen troede jeg mine børnebørn ville reagere men de synes det var lidt sjovt

11. October 2020

Lis Jensen

God og sjov forestilling. Både for voksne og børn.

11. October 2020

Malene Rasmussen

Fantastisk forestilling. Vi var alle begejstrede, både voksne og barn. Flotte kulisser, musik, lys og lyd og gode skuespillere.

11. October 2020

Beatrice Sand

11. October 2020

Louise Krogh Hansen

Rigtig god og underholdende

11. October 2020

Marianne

Fyrtøjet er super god underholdning for både børn og voksne.

11. October 2020

Ina

Mega god forstilling, både for børn og voksne. Kan klart anbefales. Stor ros til alle de dygtige skuespillere og især til “dronningen” som fik hele salen til at grin lidt ekstra.

28. August 2020

Mikkel

Super fin og til tider sjov. 🙂

28. August 2020

Inge Lund

Teater i børnehøjde

28. August 2020

Jette Gaardbo

Det er altid en fornøjelse, at se et godt teater stykke, med jeres super dygtige skuespillere.

27. August 2020

Jette Elban

Rigtig god forestilling. Tro mod historien, underholdende og børnevenlig. Både jeg selv og min datter på 5 år var underholdt.

27. August 2020

Hanne Østerballe

Mine børnebørn på hhv. 5 og 10 år var meget begejstrede og synes at de tro hunde var så flotte.

27. August 2020

Grethe Glerup

fin og spændende forestilling, gode kulisser,fine kostymer og dejlige hunde. prinsessen og soldaten spillede SÅ godt

26. August 2020

Mette Jensen

Det var en rigtig flot forestilling nem at forstå især for børn og nogle flotte hunde.

26. August 2020

Lone Algayer

Fyrtøjet blev fremført på en sjov og indlevende måde.

26. August 2020

Ammy

26. August 2020

Yvonne M Kristensen

sjov og kreativ forestilling både for børn og voksne.

25. August 2020

Annie

Sjovt spil. God opsætning.

25. August 2020

Magda christensen

Sjov, velspillet og tro mod eventyret.

25. August 2020

AJ

Fin forestilling.

23. August 2020

Lena lyhne

Vi var 11 af sted, os 2 bedsteforældre med en søn (den anden søn blev forhindret i sidste øjeblik – bare rolig ikke pga. corona, men arbejde) vores 2 svigerdøtre og 6 børnebørn, en på 5, tvillinger på godt 6, en på 11 og en på 13. Vi nød alle forestillingen, selv Sebastian på 13 sagde, at det var godt. Jeg smugkiggede på børnebørnenes ansigter i løbet af forestillingen og de var alle optaget, af det, der skete på scenen. Vi er imponerede af den fysik jeres skuespillere har. Det var virkelig en god Forestilling. Stor ros til skuespilleren og også dem, der står bag. Også stor ros til jeres personale, der håndterede det, at vi alle kom på plads i god ro og orden. Vi ser frem til jeres juleforsestilling. Mange hilsner Lena og Poul Lyhne

23. August 2020

Christina

Spændende og sjovt

23. August 2020

Anne Birgitte Nørgaard

Super for både børn og voksne!

23. August 2020

Jacob

Rigtig god opførsel af fyrtøjet som virkelig fangede børnenes opmærksomhed. Skuespillerne gjorde det godt og sjovt, og scenografien var gennemført. En klar anbefaling til alle børn (og barnlige sjæle)!

23. August 2020

Marianne Kaa Laustsen

Spændende forestilling, som var gjort sjov her og der for de mindste, men også for os voksne. Der var også lidt ændringer i forhold til den originale,som gjorde at man ikke helt vidste hvad der skete.

23. August 2020

Helle Bagger

Min søn vil hellere se jeres forestillinger end en tur i biografen. Endnu et flot stykke, hvor i formår at fange børnenes interesse og få dem med i stykket. Man kan mærke at I elsker jeres arbejde og det gør stykket levende.

23. August 2020

Signe Skov Risager

Fantastisk energi og fortolkning af det klassiske eventyr. Vi var tryllebundet og grinede os igennem den fantastiske forestilling.

23. August 2020

Rebecca Fink Rathke

Aalborg Teater har skabt et magisk univers, der tryllebinder både børn og voksne.

23. August 2020

Pia Sølvsten Andersen

God oplevelse for både børn og voksne. Flotløsning på hundene

23. August 2020

Line Ulrika Christiansen

Wow! Super energisk forestilling modtaget med åben mund og polypper fra både barn og voksen 🙂 Dejligt overraskende fortolkning både i skuespil, koreografi, scenografi og lyd. En oplevelse der får børn til at elske at gå i teateret.

22. August 2020

Tine

Sjov og underholdende for hele familien. Flot opsætning.

22. August 2020

Kathrine weltz

Fantastisk forstilling. Min søn på 10 år var helt opslugte og fortryllet igennem hele forstilling. Dygtige skuespiller og smuk opsætning. Tak for en god oplevelse

22. August 2020

Malene.

En fantastisk forestilling for alle aldre. Det var skønt at få genopfrisket det gode gamle eventyr. Stort bifald til hele holdet bag fyrtøjet:0)

21. August 2020

Svend Pedersen

21. August 2020

Abdirashid

Første gang jeg var til et teaterforestilling og det bliver ikke sidste gang

21. August 2020

A-holdet

Forventninger blev indfriet, overgået og nye blev skabt; drengene elskede soldaten, pigerne elskede prinsessen og de voksne elskede kongens underfundigt underspillede underholdning.

21. August 2020

Ingrid

Super god forestilling. Hele familien var underholdt. Skøn balance mellem spænding og humor i forestillingen. Flot koreograferet. Passede rigtig fint for vores børn på 4 og 5.

21. August 2020

Pernille

Super god forestilling. God humor, fantastiske karakterer og god energi. Sjov for hele familien.

21. August 2020

Liv

Rigtig god og underholdende. Vi havde en dreng på 5 med og det er meget passende at den anbefales til børn over 5. Vores dreng havde svært ved at holde fokus til sidst, men synes hele forestillingen var rigtig sjov.

21. August 2020

Rasmus

Min kæreste og jeg på henholdsvis 21 og 23 år synes det var super-god underholdning.

21. August 2020

Nana

Herre grinern, vi kunne ikke trække vejret! Gode skuespillere, god stemning og godt show

21. August 2020

Lola ulmer Jørgensen

Jeg var top underholdt af en trup veloplagte skuespillere der trods stærk varme og relativt få publikummer leverede en energiudladning der kunne mærkes i salen .

21. August 2020

Oleg

Talentfulde skuespillere. Fremragende udførelse. Masser af humor. God stemning garanteret. Varmt anbefales!

20. August 2020

ketty Bruun.

Generelt en festlig forestilling med fine kostumer, men måske ikke helt i tråd med HC Andersens fortælling. Umiddelbart synes jeg, at forestillingen henvender sig til noget ældre børn end 5 år, da det kunne være svært at følge med i handlingen for et yngre barn på grund af det høje tempo og lydniveau.

20. August 2020

Mette Rosenørn jensen

Fantastisk forestillig. Vi nød den, både min søn og jeg

20. August 2020

Claus Meyer

Jeg tror ikke H.C.Andersen ville have genkendt sin historie. Vore børnebørn mente der var for meget larm og forvirring på scenen, hvor man for rundt i en stor forvirring. Hvilket jeg var enig i. Karakterene var gode, og hundene fantastiske.

20. August 2020

Rita Nielsen

Der var fart over dem hele tiden, det var forfriskende

20. August 2020

Ida

Rigtig god familieforestilling med humor i både børne og voksenhøjde.

20. August 2020

Annika

Meget meget flot forestilling. Vi var to voksne og to børn på 7 og 9 år – børnene havde set forrstillingen ugen inden sammen med skolen, men de ville gerne se den igen. Gode kulisser, lys og lyd, kostumer og skuespillere, og virkelig høj kvalitet hele vejen igennem.

3. April 2019

Pernille og Nor

1. April 2019

Maria

31. March 2019

Jeannine Thrane

Fremragende forestilling med flot akrobatik, excellente skuespillere og skøn scene! Dog nok mest egnet for børn op til 12 år.

31. March 2019

Paul Thøgersen

Supergod forestilling, passer til børn og familier, alle føler sig underholdt

31. March 2019

Betina

Fantastisk, sjov og man er underholdet hele vejen igennem. Vores FDF unger nød hele forestilling.

31. March 2019

Dorthe Ventzel

En så god og levende forstilling hvor skuespiller var i god kontakt med deres unge pulikum …..

31. March 2019

Line Bloch Klostergaard

Fantastisk god og sjov forestilling. Flotte rekvisitter også! Vi var tre generationer afsted og det var en rigtig god oplevelse for os alle tre 🙂

31. March 2019

Jacob, Gustav og Bente lerkenfeld

Rigtig god oplevelse med mine 2 børnebørn, som ellers ikke er nem at lokke fra iPad mm, men en teateroplevelse vinder. Hundene vandt vores hjerter.

31. March 2019

Nadia

Vi var afsted med vores tre børn, 10, 7 og 3 år. Den mindste synes den største hund var lidt uhyggelig, men han stor grinede også mange gange i løbet af forestillingen. Vi var alle fem godt underholdt – og det passede perfekt med 1 time og 15 minutters forestilling.

31. March 2019

Charlotte Paludan-Müller Andersen

31. March 2019

Birgitte Mølgaard Thomsen.

Dejlig humoristisk, så der var noget til både børn og voksne. De lettere omskrivninger af dele af eventyret, virkede godt. Og lod ikke til at forstyrre børnene, i forhold til deres erindringer fra den fortalte historie hjemme i stuen. Fine små “opdateringer” i forhold til temaer i børns og voksnes liv: ex børns selvbestemmelse/ønsker, kvinden bag manden, der udtænker – og han udfører/tager æren. Sjovt regi, akrobatlignende numre- og fedt med riverdancemusikken. Hilsen Birgitte.

31. March 2019

Rune Vestergaard

Fin børneforestilling.

31. March 2019

Charlotte Harbo

Super oplevelse som altid!!!

31. March 2019

Mette Mark Hansen

Fantastisk forestilling for både børn og voksne:-)

31. March 2019

Sarah Mansour

Fantastisk børne forestilling. Men også fantastisk skuespil. Virkelig overrasket over, hvor godt det egentlig var!

31. March 2019

Knud Villy Mygind Torjusen

Sjovt-uhyggeligt, spændende , masser af fysisk udfoldelse og velspillet.

31. March 2019

Martin Mølbak

En go oplevelse godt skuespil En humoristisk og børnevenlig fortolkning af fyrtøjet Min søn på 9 morede sig gevaldigt

31. March 2019

Maria Hæstrup

Fantastisk forestilling med masser af energi og godt skuespil. Både børn og voksne nød den og fik rørt lattermusklerne.

31. March 2019

Karen marie gaardsholt

Sjov

31. March 2019

Gitta Brix

Et rigtigt H. C. Andersen – eventur for både børn og voksne.

31. March 2019

Janne

Fin scenografi (specielt hundende var fantastisk flot lavet – godt tænkt). Mange anderledes og gode løsninger ift. det oprindelige eventyr. Var særdeles begejstret for ændringen fra en passiv, offerramt prinsesse til en aktiv, viljestærk prinsesse, der kæmper for sin frihed og i sidste ende er soldatens redningskvinde. Flotte skuespillerpræstationer ♥️ Skyndte mig fluks hjem og bestilte billetter til en ny forestilling – jeg er endnu ikke blevet skuffet i Ålborg teater

31. March 2019

Margrethe Møller

Det var en fornøjelse. Var af sted med 4 børnebørn, de nød det. Meget velspillet stykke! Dejligt, at I laver teater for børn, så de ikke altid ser alting på skærm. og man bliver jo siddende i teateret, når man først er kommet, det giver nærvær.

30. March 2019

Bastian

Tak for en pragtfuld oplevelse. Åh hvor var det godt..

30. March 2019

Lene Dahl Hansen

Super sjovt og underholdende. Både for min datter på 11 og min datter på 27 og tilmed min mor på 79 og mig selv på 49, Vi havde en rigtig sjov oplevelse. Tak

25. March 2019

Mette Bugge

Fantastisk forestilling og en skøn oplevelse for både børn og voksne. Jeg var meget imponeret over hundenes “liv” på scenen. Det fungerede virkelig godt. Og skuespillerne stråler af overskud, så det er en fornøjelse at kunne læne sig tilbage i stolen og blive underholdt.

25. March 2019

Malene H Sveistrup

Hjertevarm, glad og livlig

24. March 2019

Iben Engen Mortensen

Helt i top! Humorfyldt, velspillet. En rigtig god oplevelse for både voksne og børn.

24. March 2019

Annette

Sjov og spændende forstilling for både små og store.

24. March 2019

Sigrid Skovrider

SUPER 🙂

24. March 2019

Knud Sørensen

god forestilling

24. March 2019

Mette Toft

Fantastisk levende, begejstrende og sprudlende oplevelse for hele familien!

24. March 2019

Hans Simonsen, Aabybro

Fin og god børneforestilling.

24. March 2019

Farmor og farfar

En meget flot og sjov forestilling. Vores barnebarn på snart 4 år hyggede sig meget.

24. March 2019

Mette Andersen

Rigtig god forestilling for både os voksne og børnene. Utrolig dygtige skuespillere. Sjov og spændende hele vejen igennem.

24. March 2019

Lotte Rasmussen

Jeg havde mit barnebarn Jonas (5 år i maj) med, og han stod op foran sin stol det meste af forestillingen, levede med med hele kroppen, grinede, åhh’ede og havde en fest. Især hekseslagsmålet og soldatens krumspring omkring bænken var sjovt for ham. Flotte hunde, og kostumer, dialog der kunne forståes af børn uden at H. C. Andersens historie “gik tabt” – tak for en dejlig 1. gangsoplevelse (for dette barnebarn) med teater.

24. March 2019

Birgitte Bak

For os, var det vores første besøg i Ålborg Teater og der var en god oplevelse. Forestillingen levede helt op til vores forventninger. Vores børnebørn på 6 år, var tryllebundet fra start til slut.

24. March 2019

Katja

Eventyrlig, hyggelig forestilling for både store og små!

24. March 2019

Louise Hansen

God sjov og fin Forestilling, med grin og gys:-)

24. March 2019

Knud Sørensen

god forestilling

24. March 2019

Pia

Fantastisk scenografi og masser af stemning. Husk at det ikke er biografen og forestillingen rent faktisk starter til tiden og ikke med reklamer de første 10 min.

24. March 2019

Marianne

24. March 2019

Hanne

Jeg var i teatret med begge mine børnebørn som begge elskede den.. Smilla på 6 sagde at den var lidt uhyggelig, og god men mest sjov.. Begge piger er dog enige om at der skal gives 6 stjerner så det får fyrtøjet, da vi voksne også trak på smilebåndet ind imellem.. Hilsen Hanne

24. March 2019

Dorte Gregersen

Vi havde en dejlig oplevelse med “Fyrtøjet” i går, det har vi altid når vi er i Ålborg teater. Måske skulle der have været en pause indlagt, men ellers var alt fint.

24. March 2019

Anja Degner

Der var action, sjov og ballade samt kærlighed

24. March 2019

Preben Buchholt

Fremragende tester, stort engagement, dygtig skuespillerkunst og med involvering af publikum.Flot teater.Og godt gået.Mere af det.

24. March 2019

Grethe Østergaard.

Super fin forestilling. Mit barnebarn på 9 levede sig fuldstændig ind i det. Iminent som skuespillerne spillede deres roller.

24. March 2019

Tina Larsen

Super godt børneteater. Vi voksne var også godt underholdt.

24. March 2019

Line tiedt

24. March 2019

Lykke

Fantastisk

24. March 2019

Agnete

Sjov, underholdende og flot sceneosætnng. Dygtige skuespillere.

18. March 2019

Susanne

Mega hid

17. March 2019

Dorthe Ryom

Fantastisk oplevelse for vores børn på 7 og 9. De syntes det var spændende og sjovt.

17. March 2019

Inger

Tak for en god oplevelse, vi havde vores børnebørn på 4 og 7 år med og de nød forestillingen. Soldaten og hundene var i første hug lidt skræmmende, men det var kun lige i starten, snart var både han og hundene accepteret og den midterste hund blev de helt forelsket i, den var bare så sød. Det var deres første tur i Teateret, men bestemt ikke den sidste.

17. March 2019

Lilje 7 år.

Jeg synes forestillingen var fantastisk! Det eneste der var lidt uhyggeligt, var stemmerne der hviskede med ekko. Soldaten var sej, og det var godt at soldaten halshuggede heksen, men han var lidt ulækker da han skulle spise, og pudse næse med sin serviet. Hundene var meget sjove og søde, især den der slikkede soldaten i hovedet. Det var også sjovt da soldaten faldt i starten, og sagde giv mig noget mad. Hofdamen var sjov da hun sagde det der med kissemisse til Alfred. Kongen og dronningen var Karl Smart da kom i kareten. Kareten var fin, og lignede lidt prinsessens rygsæk. Jeg synes de var dumme over for prinsessen, fordi at de ville bestemme hvem hun ville giftes med, og hun ville faktisk slet ikke giftes. Prinsessen var sød, og også sjov, især da hun sagde at hun hellere ville giftes med en pruttenumse end en prins. Det allerbedste ved forestillingen var……..ALT!!!

17. March 2019

Lene

Super flot og nok et af de bedste skoleforestillinger jeg har set gennem de sidste 20 år.

17. March 2019

Mona Krogh Grøndal

Sjov forestilling, med en meget dygtig hovedrolleindehaver. Vi morede os godt sammen med børnenebørnene.

17. March 2019

Anne-Grethe Rasmussen

Rigtig flot forestilling. Børnebørnene var meget engagerede.

17. March 2019

Mette Mark Hansen

Vi havde en fantastisk oplevelse, da vi i går så “Fyrtøjet”. Flotte kostumer, godt skuespil og fremragende scenografi. En sjov forestilling for både børn og voksne – absolut anbefalelsesværdig:-)

17. March 2019

Henrik Korgaard Jørgensen

Rigtig fint show. Hvor både barn og far havde grineren på.

17. March 2019

Inger schrøder

Vores børnebørn på 6, 8 og 8 brød sig ikke om stemmerne ( fortælleren) synes det var uhyggeligt. Selv fandt jeg forestillingen overgearet og for pjattet. Man skal passe på ikke at tale ned til børn.

17. March 2019

Rikke

17. March 2019

Lene

Min datter på 5 synes det var rigtigt sjovt og isœr hundene var hun vild med. Men ind i mellem synes hun også forestillingen var lidt lang og spurgte hvornår der skete noget sjovt igen. Men alt i alt var hun super glad for at have vœret i teatret og det var en god oplevelse.

17. March 2019

Camilla

Sublim forestilling. Både min fem årige datter og jeg var tryllebundet fra start til slut.

17. March 2019

Marianne Buus Jensen

Rigtig god forestilling som fik publikum godt med. Børnene var godt underholdt hele vejen igennem.

17. March 2019

Gitte, Nørresundby

er god forestilling. super løsning på det med hundenes størrelse. nogle steder lidt for uhyggeligt for en på 5år. Bestemt ikke sidste gang vi kigger forbi til en børneforestilling.

27. February 2019

Hjørdis Hald

Dejlig forestilling for børn. Mit barnebarn var begejstret.

26. February 2019

Anders Christiansen

Super god for voksne og børn

26. February 2019

Claus Hald Andreasen

Fyrtøjet er en humoristisk og finurlig forestilling. En herlig oplevelse for både børn og voksne.

25. February 2019

Ditte Brix

Super flot forestilling. Rigtig god til børn hvor publikum bliver inddraget. Vores børn på 4, 10 og 12 år og vi forældre var godt underholdt.

25. February 2019

Pernille

Super flot opsætning og fantastiske skuespillere.

24. February 2019

Michelle

Super god fortolkning af eventyret. Levende fortælling, hvor publikum blev en del af showet. Super godt!

24. February 2019

Regina T

Skuespillerne forstod at fange børnene og formået at få publikum med som en del af stykket. Alt i alt en god oplevelse der kan anbefale, vi have børn med på 4 og 8 år der begge nød forestillingen

24. February 2019

Grete Jensen

24. February 2019

Birte Nørgaard

Fantastisk oplevelse. Skønt børnene kunne råbe med. Pigerne snakker stadig om det og er så klar til komme i teater igen. Vi glæder os 😉

24. February 2019

Anthon, 5 år

Mega sjov!

24. February 2019

Mette

Skøn forestilling – med humor og lidt gys. Hundene er så søde og der er fuld fart og god energi.

24. February 2019

Lidi

Dejlig Forestilling i børnehøjde

24. February 2019

Lene Rom Frederiksen

Flot og morsom forestilling, hvor børnene levede med. For den voksne lidt for meget løb ud og ind af scenen, men ellers flot scenografi, men lidt ‘overdreven’ koreografi

24. February 2019

Jeannette

Jeg var positivt overrasket, hvor professionelt og gennemført forestillingen var. Min søn på 6 og jeg selv var top underholdt. Vi skal helt sikkert til at gå mete i teater.

24. February 2019

Dorthe Grinderslev

24. February 2019

Jonna Thomsen

Super godt, men lidt uhyggeligt. Det levede op til forventningerne. Vi ser frem til næste års Forestilling.

24. February 2019

Anna Hammershøy

Martin Nyborg kommer med en spændende iscenesættelse og fortolkning af en klassiker. Gode effekter og sjov fortælling, både jeg og mine børn elskede stykket.

24. February 2019

Mona

Fantastisk oplevelse for både store og små 🙂

24. February 2019

Kent Frilev

En god historie som alle kender, fortalt med få rikvisiter og gode skuespillere

24. February 2019

Merete og Jan Ottosen med familie

Vi er hele familien, unge som gamle, vild med stykket. Især hundene, er en sikker vinder.

24. February 2019

Mettea Frølund

24. February 2019

Helle Christensen

24. February 2019

Malene

Dejlig børneforestilling, som var en kæmpe oplevelse for mine to teater kammerater på 6 og 7 år.. De havde allerede set den med skole og institution nogle uger forinden, men det gjorde bestemt ingenting… vi var vilde med det. Grin, spænding, “action/akrobatik “ og interaktion med publikum.. Tak for oplevelsen

24. February 2019

Tine Søhus Pedersen

Sjovt og dejligt teaterstykke for både børn og voksne. Vi elskede det.

24. February 2019

Betty bjerre hansen

Det var en fin opsætning af eventyret gode skuespiller præstationer og noget man kunne grine af

24. February 2019

Ole Fritz Pedersen

God genfortælling af eventyret. En meget fint flow og medlevende skuespillere. Godt børneteater med pointer også til voksne.

24. February 2019

Elin Mathiesen

Både børn og voksne blev gidt underholdt

24. February 2019

Gitte Dybro

Det var en virkelig god version af Fyrtøjet. Det synes mit barnebarn på 7 år og der var bestemt også noget for voksne.

24. February 2019

Sanne Kallehauge

24. February 2019

René Sørensen

Fantastisk forestilling. Helt klart anbefalelsesværdig. Hundene var genialt lavet.

24. February 2019

Anne Kold

Som altid en meget glad og underholdt familie, der forlader Aalborg Teater. Fyrtøjet bød på fantastiske skuespillere. Den kendte historien blev fortalt humoristisk og fantasifuldt.

24. February 2019

Yuliya Christiansen

det var en dejlig oplevelse og stykket var sjov og skønt

24. February 2019

Charlotte Skovgaard

En skøn, fornurlig og sjov fortælling, hvor både jeg og min søn på 5 år var godt underholdt hele forestillingen igennem.

24. February 2019

Lars Engelbrecht Rohde

Forrygende. Også for voksne.

24. February 2019

Mogens Jakobsen

24. February 2019

Margrethe Høier

Selv om, jeg ikke er et barn længere var det en stor oplevelse. Det var sjovt, lidt uhyggeligt ( specielt for børnene) Skønne og dygtige skuespillere, dejligt med forvekslingen af mænd i kvinderoller. Jeg nød hvert minut og følte mig igen som 14 årig, hvor jeg selv levede mit halve liv på teateret dog for mere end 50 år siden. Dejlig oplevelse.

24. February 2019

Anita Steensgaard Jensen

Fantastisk forestilling – dygtige skuespillere

23. February 2019

Ida Høgh Sørensen

Det er vist 4 år i træk jeg er ude og se børne Forestilling. Denne var den dårligste. Der skete ikke meget/ lidt langtrukken, især der hvor soldaten er ude og spise hvor han køber alt det mad, den scene var for lang. Min datter på 7 år var heller ikke opslugt af den,sad uroligt. Positivt: de 3 hunde var super godt lavet!!!! Men vi kommer selvfølgelig igen næste år.

23. February 2019

Annette Helmer

Fantastisk forestilling og fortolkning.

23. February 2019

Karina

Fantastisk måde at inddrage børnene i publikum på!

23. February 2019

Pernille Boll

Rigtig god forestilling. Men lidt uhyggelig i starten. Der var min knap 6 årige dreng klar til at gå igen. Men til sidst blev han virkelig grebet af stykket.

23. February 2019

Vibeke svendsen

Det var en rigtig god forstillede som var gjort meget børnevenlig ,da Fyrtøjet godt kan være lidt uhyggelig for de mindre børn ,men det var den slet ikke her,og rigtig godt at skuespillerne indragede børnene i stykket. Mit barnebarn på 41/2 nød ihvertfald forestillingen i fulde drag og ikke sidste gang hun skal med i teateret,og nu ved hun hvad det er bedste og bedstefar laver når vi hele tiden siger vi skal i teateret,hvor vi har gået ca 26 år nu . Mvh vibeke

23. February 2019

Jette Bligaard

Underholdende

23. February 2019

Knud

23. February 2019

Lene Bossen

23. February 2019

Hanne P.

Mine børnebørn og jeg havde en forrygende oplevelse i går. Fyrtøjet sprudlede af sjov, uhygge og eventyr. Alle gjorde det godt. Drengene på 7 og 10 år syntes hundene var så “nuttede”

23. February 2019

Christina Larsen

Fantastisk fortælling fortalt på en sjov, spændende og fantasifuld måde. Jeg har set stykket to gange – det har været to rigtige gode oplevelser. Mine egne børn var vilde med det og har genfortalt stykket flere gange. skuespillerne gør det fantastisk.

23. February 2019

Familien Johansen

Vi synes, at det var en god forestilling. Det var sjovt og en fed oplevelse.

23. February 2019

Inam Dahl

Super god Forestilling medden rette humor til nutidens børn og fantastisk indragelse af publikum også.

23. February 2019

Preben Jakobsen

Det var en super god oplevelse for hele familien.

23. February 2019

Anne Salling

Flot, sjov og festlig forestilling som altid.

23. February 2019

Emma Frederikke Nielsen

Den kan hel klart anbefales! Jeg, min søster og min nevø tog ind og så den, og der var spænding for alle aldre, og ikke mindst har i formået både at være i børnehøjde, men også at vække det indre legebarn til live i det aldrende puplikum, så hele salen morede sig. OG effekten med hundene, det er jo højdepunktet! Alt i alt en fremragende Forestilling med en simpel og enkel sceneopsætning, der alligevel kom helt ud til puplikum.

23. February 2019

Maria

Rig god og sjov forestilling for både børn og voksne

23. February 2019

Marianne

22. February 2019

Tina

Virkelig god forestilling, lidt uhyggelig men virkelig underholdende for både børn og voksne. Der er en super fin balance i forhold til børne og voksen humor – vi var alle meget underholdt.

22. February 2019

Hanne bach

22. February 2019

Ruth lundtoft

Hej. Det var en meget flot og meget sjov forestilling. Vi havde vores 2 børnebørn med og de grinede og havde det sjovt og også vi voksne nød det rigtig meget.

22. February 2019

Ib Larsen

En medrivende, eventyrlig og fantasirig forestilling. Enkel og farverig scenografi. Især hundene vakte begejstring hos det aldersmæssigt blandede publikum – “børn i alle aldre”… En fin rytme gennem hele forestillingen og flotte præstationer af det overbevisende ensemble. Dialogen med publikum var imponerende og retur var en oplevelse af sjælden karat. Tak for en uforglemmelig oplevelse.

22. February 2019

Dorthe Lindgren

Fantastisk

22. February 2019

Sofie Kiil Nielsen

Super fin forestilling. ☺️ Dog svært for mindre børn at se når der foregik noget nede på scene gulvet trods de havde sidde pude.

22. February 2019

Susanne Hansen

Alle vores 4 børnebørn og vi nød forestillingen

22. February 2019

Inge Marie Kikkenborg

God og sjov forestilling som fangede både børn og voksne

22. February 2019

Annika

Rigtig god forestilling, hvor børnene/publikum blev underholdt og var medvirkende. Der var plads til børnene var børn. Begge mine børn 3 og 7 år gik derfra med en fantastisk oplevelse (og selvfølgelig også os voksne) Så tak for det.

22. February 2019

Jannick Bjerregaard

Rigtig god forestilling både små som store var grebet af fortællingen fra start til slut.

22. February 2019

Marlene Pejtersen

Fantastisk Forestilling – god fortolkning af en gammel klassiker!

22. February 2019

Karina Bødker Sørensen

Ganske fin

22. February 2019

Kristine

Flot og nærværende forestilling.

22. February 2019

Christian Winde Pedersen

Kære AAT Indrømmet, jeg er ikke den store teatergænger. Jeg har faktisk ikke været afsted siden folkeskolen for 20 år siden. Alligevel besluttede jeg at tage min 5-årige datter med ind og se Fyrtøjet i vinterferien. Og hvilken positiv overraskelse! Jeg husker knap nok, hvornår jeg sidst har følt mig så underholdt! Det var forrygende gennemført, og min datter sad tryllebundet igennem hele forestillingen! Det er første gang, hun var afsted – men det er absolut ikke sidste! Tak for en uforglemmelig oplevelse! – Og vi ses!

22. February 2019

Ellen Margrethe Lund

18. February 2019

Annika

Sikke en fantastisk oplevelse! “Den bedste dag i vinterferien”, siger min otteårige datter. Og der var masser af stof til de voksne også.

18. February 2019

Lotte

Et fantastisk teaterstykker, hvor skuespillerne kommer helt ud over kanten og har børnene i deres hule hånd gennem hele stykket. Flot, sjov og finurlig scenografi – især den mellemste hund:) Stykket kan varmt anbefales, da det er det bedste teaterstykke, de seneste 10 år.

18. February 2019

Elisabeth R. V., Spar Nord Fonden

Forrygende, pudsigt og underholdende for både store og små – fra start til slut. En stor fornøjelse – og de sejeste hunde 🙂

18. February 2019

Vibeke frellsen

17. February 2019

Anette Pedersen

Børn (5-12 år) og voksne morede sig gennem hele forestillingen. Fantastisk forestilling.

17. February 2019

Lene Maria Ørts

Genial aktivitet for børn i vinterferien. De var fanget fra start til slut.

17. February 2019

Kirsten Skaarup Bojer

Der er så stor ros til alle på teatret. Skuespillere, kostumer og rekvisitter. Vi havde en fantastisk oplevelse. Vi kunne næsten fylde en række med forventningsfyldte børnebørn og voksne. Tak for så mange gode oplevelser. Får også altid den bedste betjening når jeg pludselig ber om ekstra billetter Stor tak til alle

17. February 2019

Ilse Olesen

Børnebørnene var meget begejstrede.

17. February 2019

Poul Anker Møller

Sjov – flot scenografisk løsning – fint skuespil, især soldaten – spændende “akrobatiske på fund – og stor appeal til børn og os barnlige sjæle.

17. February 2019

Henny

Jeg havde to børn med på 6 år. Den ene syntes det var alletiders. Den anden at den var “lidt god”. Det sidste tror jeg betyder, at det var en alletiders forestilling. Tak.

17. February 2019

Inger

Det var en rigtig god forestilling. Mine 3 børnebørn levede vældig med. De 3 hunde var virkelig godt lavet.

17. February 2019

Louise Hald

Min datter synes teaterstykket var sjovt og skuespillerne gjorde stykket levende.

17. February 2019

Maria

Rigtigt godt – både for store og små. Jeg havde været en smule nervøs for, om mine ældste børn og jeg selv måske ville synes, at det var for barnligt, men vi havde alle en RIGTIGT god oplevelse!!! Fed brug af kulisser, soldaten var fremragende og humoren ramte os alle!

17. February 2019

Ingrid Schmidt

Hele familien, som bestod af tre generationer, var meget tilfredse med forestillingen. Vi var vældig imponeret over soldaten, han var god. Skomagerdrengen og alke de andre gjorde det også godt. Vi synes, der var meget stor opfindsomhed, særligt med hundene. Hilsen fra alle både store og små. Ingrid

17. February 2019

Bellafonde

Det var et framragende teaterstykke. Vi har set alle skoleforstillingerne siden 2011 og den her ligger i toppen sammen med Cykelmyggen Egon

17. February 2019

Aase jørgensen

Fin Forestilling jeg var med sammen med mit barnebarn

17. February 2019

Lisbeth

Rigtig flot hele vejen igennem

17. February 2019

Maria Frederiksen

17. February 2019

Solveig Jørgensen

Fantastisk opsætning. Sjov tolkning. Dygtige skuespillere. Vores børnebørn såvel som vi voksne havde en god oplevelse

17. February 2019

Lars Høgh, bedstefar til Emma Liv

Det var en rigtig sjov og god forestilling. Børnene fik sug i maven, for de der hundeøjne var VILDT store, publikum blev indvoldveret i stykket og der er noget at tale om i familien ovenpå en Forestilling hvor man rigtig blev underholdt og fik repeteret sin HCA.

17. February 2019

Lis S. Routhe

Fantastisk forestilling, som for børn indeholdt det spændende farlige og det sjove med en god ende på stykket.

15. February 2019

Rikke Møller Hofmann

Super flot og gennemført Forestilling. Min datter var fuldstændig vild med oplevelsen. Vi kommer helt sikkert tilbage:)

12. February 2019

Boformen Vester Hassing

En sjov forestilling. Flot opsætning. Den kælne hund gjorde indtryk. Spændende stunts soldaten lavede. Fin service og hjælp af personalet

12. February 2019

Birthe nielsen

Et rigtig godt stykke for mine 4børnebørn masse af drama godt stykke

12. February 2019

Kristian Østergaard Sørensen

Min datter på 6 og jeg havde en super oplevelse med denne forestilling. Skuespillerne fik virkelig sig selv ud over scenekanten!

11. February 2019

Mette Nielsen

Virkelig god Forestilling for store og små. Den var lidt uhyggelig for den mindste i starten, men hun glemte det straks soldaten kom på scenen. Flot præstation af alle, god opstilling, og hundene var helt fantastiske! Jeg vil klart anbefale at tage ind og se Fyrtøjet!

11. February 2019

Charlotte

Super sjov og børnevenlig stykke. Kan varmt anbefales 🙂

11. February 2019

Monica

FANTASTISK OPLEVELSE for både børn og voksne.. TAK! En forestillingen, der var utrolig morsom og samtidig varmede om hjertet, da det bragte dejlige minder frem fra min barndom, hvor jeg elskede, når min mor læste Fyrtøjet for mig.

11. February 2019

Knud Peer Andersen

fantastisk oplevelse, sikke dejlige skuespillere, børnebørnene var ellevilde med forestillingen, som også i særdeleshed også tryllebandt vi voksne.

10. February 2019

Inger Aarup-Kristensen

Fyrtøjet er absolut en af de bedste børneforestillinger, jeg har set på Aalborg Teater, og det siger ikke så lidt, da kvaliteten jo altid er høj. Mine to børnebørn på 5 år var helt opslugte under hele forestillingen.

10. February 2019

Anne Jensen

Fantastisk forestilling, flotte farver. Især datteren på 8 år nød at være med.

10. February 2019

Nete Vejby

Jeg havde mit 7 årige barnebarn med, og hun var begejstret allerede inden forestilingen, fordi en af skuespillerne kiggede ud i salen, og på et tidspunkt forsøgte at tælle os 🙂 Hun var yderst begejstret lige som jeg, der var mange scener hvor enten grinede eller blev forbavsede – super god forestilling 🙂

10. February 2019

Lone Gaarskjær Schultz

10. February 2019

Helene

Fantastisk Forestilling

10. February 2019

Nicolaj Osther

God underholdning og fin længe på showet. Dygtige skuespillere!

10. February 2019

jørgen christiansen

fantastisk morsom god underholdning

10. February 2019

Veet Avrati

Et godt, dejligt, spændende, levende og til tider lidt uhyggelige teaterstykke. Som fangede børnene og fik dem med. En dejlig oplevelse.

10. February 2019

Yvonne skagen

Lidt langtrukne perioder med “ akrobatik” Hundene var meget flotte og spændende syntes børnenen. Prinsesse som skulle ha en prins på 14 år….hmmmm.

10. February 2019

Rikke

Sjov forestilling.

10. February 2019

Trine Frost

10. February 2019

Irma Jensen

Rigtig god opsætning – medrivende, alle børn i salen levede sig ind i forestillingen! Mit barnebarn på 16 år syntes, det er den bedste forestilling, som hun har set på teatret! Hun har haft ønske om at komme i praktik på teatret, idet hun “går meget op i” makup og kostumer!

10. February 2019

Charlotte Jensen

Super god forestilling. Den fangede både børn og voksne. God humor.

10. February 2019

bpbislev@gmail.com

Rigtig Flot, især soldaten Hundene var enorm flotte

10. February 2019

Hanne Magnussen

Et flot og morsomt teateropsæt med meget dygtige og sjove skuespillere som absolut ikke så ud som jeg forventede i et eventyr. Der var så meget godt tænkt ind i sceneopbygning. Stykket fik publikum med og der blev grinet, klappet, råbt osv. så hele salen var levende. Kan varmt anbefales til børn i alle aldre. Min søn er 8 år og morede sig.

10. February 2019

Merete

10. February 2019

Astrid Nissen

En fantastisk forestilling vores barnebarn kunne slet ikke sidde stille så begejstret var han

10. February 2019

Louise borg

En fantastisk Forestilling der både fik børn og voksne til at grine og føle vi var en del af forestillingen.:-)

10. February 2019

Johannes og Bjørk + voksne

Både børn og voksne var fuldstændig vilde med forestillingen!

10. February 2019

Maj-Britt Berthelsen

Sjovt og gennemført i børnehøjde

10. February 2019

Karina Rasmussen

Super godt lavet, gode skuespillere . Har intet at sætte en finger på.

10. February 2019

Donna Christine Nielsen

Rigtig godt lavet. Virkelig en god oplevelse. Dog er stemmer meget høje for os der er på 3 række.. Men alle skal jo kunne høre.

10. February 2019

Mitzie Poulsen

Rigtigt god forestilling. Spændende, sjov og lidt uhyggelig.

10. February 2019

Lise Froulund

En sjov og medrivende Forestilling for både børn og voksne. Som altid veloplagte skuespillere og en god fortolkning af vor kære gamle HC’ historie.

10. February 2019

Pauline Johansen

En god jævn Forestilling. Primært for mindre børn og deres forældre. Ikke helt tro mod eventyrets indhold. Underholdende men mine børn på 11 og 12 var nok for modne til fortolkningen og fremstillingen af eventyret.

10. February 2019

Anders Andersen

Super……..

10. February 2019

Lillian Jensen knudsen

Det var en dejlig oplevelse, jeg havde mine to børnebørn med og det var en dejlig oplevelse at se Fyrtøjet. Det var lige på børneplan men sandelig også for voksne. Stor ros til jer, det gør vi gerne igen. Mvh farmor og børnebørn

10. February 2019

Arvid. Kristiansen

Super Forestilling , gode skuespillere

10. February 2019

Berit Nyborg Johansen

En rigtig underholdende Forestilling , både for voksne og børn.. Vi var underholdt, allerede fra vi trådte ind i forhallen , og lige til tæppet gik ned..

5. February 2019

Paula Maria.

Fantastisk forestilling for både børn og voksne! Vi var fanget fra start til slut, af et super godt hold af skuespillere, der alle leverede varen. Godt gået! Vi havde en pige på 7 år med, og hun var klar til at se forestillingen igen lige bagefter. Tusind tak til Aalborg Teater, for endnu en god oplevelse. Jeg har kun en aber dabei, og det har ikke noget med skuespillet. Det er lidt svært at følge med i det der foregår på gulvet, og det er fordi hældningen på tilskuerrækkerne ikke er stejl nok, hvilket ofte gør sig gældende på gamle teatre, så som Gamle Scene i København, og mange flere, og det gør, at det er det svært at se gulvet på scenen. Men det er også den eneste fedtede fingre jeg kan sætte på den vidunderlige forestilling.

4. February 2019

Marianne Marcussen

Min niece på 7 år og jeg ( 61) så forestillingen og havde glædet os vildt meget – da vi også så Rockulven sidste år – og den var helt fantastisk. DA vi ankom, blev vi mødt af glade unge mennesker – kom indenfor – og Dronningen er kommet – og der var musik og danseglæde indenfor – og der var mulighed for at købe lidt brød……………super fornemt – der var lagt op til det hele store. MEN vi blev skuffede – vi sad på 1. række – og det var super som sædvanligt – men: : forestillingen var helt traditionel, ingen nytænkning overhovedet forestillingen var meget mørk Det var alt for enkel sceneopbygning Prinsessen lignede ikke en prinsesse Der var for få skuespillere med ( når der skulle ageres folkemængde så skreg man bare højere) Og hovedrollen som soldaten – spillede fortrinligt – men havde simpelthen for hårdt et job -han havde store udfordringer for ene mand at skulle hive forestillingen op i niveau…………men en kraftpræstation der blev ydet – virkelig flot og skuespiller bl.a. i rollen som skomagersøn – han var virkelig god – ellers virkede det meget påtaget – mere end normalt OG det sidste punkt – forestillingen var for kort – 5 kvarter uden at man kom ind igen til ekstra klapsalver…………….det virkede meget forjaget. Så er det bedre at der spilles en forestilling mindre – i stedet for man japper den igennem. Med venlig hilsen

4. February 2019

Karen Gregersen

Sjov pg festlig. Lige noget for børnebørnene. 5 og 6 år. Ikke for hølt. Nem at forstå.

3. February 2019

UG

3. February 2019

Heidi

3. February 2019

Ernst Nedergaard

Fantastisk forestilling, rigtig godt gået 🙂

3. February 2019

Vibeke Rasmussen

Dejlig oplevelse med mit barnebarn på 7. Dygtige skuespillere.

3. February 2019

Michelle

Sjov, hyggelig og flot lavet!

3. February 2019

Hanni

Altid en fornøjelse at komme til Aalborg teater

3. February 2019

Pernille Hansen

En sjov og fantasifuld forestilling med masser af gode grin for både store og små – flot kulisse og dygtige skuespillere.

3. February 2019

Lotte

3. February 2019

Anna Marie Olesen

Super. Mit barnebarn på 5 år var ukontaktbar under hele forestillingen og vi andre havde en fantastisk oplevelse. Godt gået. Spændende kombination af krop og tale

3. February 2019

Lilly Larsen

Mine 2 børnebørn på 5 og 6 år og jeg synes at det var en sjov og lidt uhyggelig forestilling

3. February 2019

Susanne

3. February 2019

Stine Goll

Det er virkelig et godt hold af velspillende skuespillere. Især den gode soldat er bare altid en fornøjelse med han akrobatik og sjove karakter. Men jeg synes det var neget ærgerligt at stykket er bygget så meget op “på gulvet” især da det er en Forestilling for børn. Det var simpelthen så svært at få det hele med som voksen på række 13. Og mine to børn på 6 og 10 havde store problemer med at følge med. Det ødelagde en del af oplevelsen. Godt vi har set og læst fyrtøjet så mange gange at handlingen var velkendt. For ellers havde de ikke fået en god oplevelse.

3. February 2019

Vibeke Pedersen

Den bedste forestilling og især opstilling vi har set på ålborg teater ( for børn) længe. Vore 4 børnebørn var begejstrede da vi kørte hjem.

3. February 2019

Heidi Jakobsen

Skuespillerne talte ikke højt nok, så det var svært og høre noget på balkonen. Skuffet over den var så børnevenlig, når man ringer og spørger om den ville være noget for voksne mennesker inden man køber billet. Spild af penge.

3. February 2019

Helga bøgeskov

En velspillet og flot opsat Forestilling. Vi vil især fremhæve heksen og kongen, disse roller blev spilllet fantastisk

3. February 2019

Christina

Rigtig god, fir både børn og voksne..

3. February 2019

Vincent 4,5 år

Jeg syns den var virkelig god! Heksen var lidt uhyggelig, hvis jeg var soldat havde jeg også ordnet hende!! Det bedste var hundene, wow! Ej godt vores hund ikke er så stor! Prinsessen var virkelig smuk, og hun kom faktisk helt derhen hvor jeg sad! Jeg syns det var godt de blev kærester

3. February 2019

Henriette

Super underholdende

2. February 2019

Ét kort til en verden af teateroplevelser

Når du har sæsonkort, kan du frit vælge, hvor mange af sæsonens 22 forestillinger, gæstespil og arrangementer, du vil opleve. Og hvilken aften du vil opleve dem. Du skal bare bestille en gratis billet, når du vil i teatret.

Priser for sæsonkort 21/22
Kun 1.395 kr.
Unge under 25 år: kun 495 kr.
Studerende: kun 595 kr.

Læs mere om sæsonkort


START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Forfatter
H. C. Andersen

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Kasper Ravnhøj

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Jonas Hvid

Vil du vide mere?

Undervisningsmateriale: 0. – 2. klasse

Gratis undervisningsmateriale til indskolingen. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale: 3. – 5. klasse

Gratis undervisningsmateriale til mellemtrinnet. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale

Print selv-plakat

Hent en gratis print selv-plakat. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download A3-plakat

‘Farv selv’-tegninger

Hent prisenssen, soldaten og den ene hund og farvelæg dem selv.

Download tegninger

Rekvisitør Karsten Legård omsætter eventyrlige hunde til virkelighed

Artikel og billedserie fra Nordjyske (Abonnement påkrævet).

Læs artikel

Der bliver skruet op for kærligheden i Aalborg Teaters opsætning af Fyrtøjet

Kristeligt Dagblad har interviewet instruktør Martin Nyborg (Abonnement påkrævet).

Læs artikel

“ÉN, TO! ÉN, TO!”

Køb billet