Store Scene

Genre: Børne- og skoleforestilling

Gummi T

Billetpriser
 • Normalpris

  150 kr.

 • Børn under 15 år

  80 kr.

 • Spilleperiode

  26. januar – 18. marts 2017

 • Varighed

  1 timer og 15 min (ingen pause)

 • Alder

  Anbefales fra 5 år

Forestillinger

Lille, utilstrækkelig og i det hele taget håbløs

Ivan Olsen er håbløs til det meste, det synes Ivans far i hvert fald – en vatnisse og en gummi Tarzan, det er, hvad han er. Men nu skal det være slut! Ivans far skal nok lære Ivan at blive en rigtig Tarzan!

Kom og oplev vores helt nye teaterversion af Ole Lund Kirkegaards fortælling bygget på animationsfilmen Gummi T fra 2012. En forestilling fuld af fart, fysik og farver, når vi fortæller historien om Ivan, der møder en heks, får et gratis mirakel og pludselig er den bedste til alt.

Manuskriptet udvikles i samarbejde med Odense Teater.

Ungt Teaterblod
Kulturkongen.dk
Teateravisen
Gummi T gør et stærkt indtryk med dens nærvær. Du skal helt klart tage hele din familie med i Aalborg Teater for at få en god oplevelse med Ivan og alle de finurlige karakterer.
Underholdende og tankevækkende børneteater.
Der er altså rig mulighed for at få gang i forestillingsevnen i denne opsætning.

Trailer

Gummi T

Afspil video

Publikum mener

Mathias Hæstrup

Min datter og jeg var blown away over denne forestilling. Især var det for hende fantastisk, at der blev kastet bamser og falske penge ud fra scenen. Der har hun fået et meget genkedeligt minde fra forestillingen...

29. March 2017

Kirsten Sørensen

Super god forestilling

29. March 2017

Tina Bang

Rigtig god. Ungerne elskede det.

26. March 2017

Henrik Pedersen.

Meget underholdende Forestilling.

26. March 2017

Jytte feiner

Fantastisk sjov, underholdende teater for børn i alle aldre og voksne i alle aldre. Lærerig historie.

26. March 2017

Tove Riis

Børnebørn og jeg fik en morsom og god oplevelse, tak

23. March 2017

Louise Kiilerich Pratas

En lidt mere alternativ version af historien om Gummi Tarzan, men forestillingen er meget målrettet børn og der var flere elementer der virkede rigtig godt ift. at holde deres interesse fanget 😉

21. March 2017

Lykke Olsen

Fin Forestilling med dygtige skuespillere og velvalgte kulisser og fin veksling mellem replikker og musik.

20. March 2017

Lars

Ordinær, lidt kedelig i starten.

20. March 2017

Marie-Louise Højer Jensen

Vi havde en fantastisk berigende oplevelse med dygtige og sjove skuespillere, en fed scenografi og lækker stemningsfyldt musik. Sikken en indlevelse de skønne skuespillere havde og hvilken mimik, SÅ sjovt. Vi glæder os til at skulle i teater igen. Vores datter på snart 4 var opslugt hele vejen igennem, og os med.

19. March 2017

Dorte Rasmussen

Jeg synes den var sjov og en lille smule alvorlig og lidt spøjst Elizabeth, 7 år Den var go - specielt da de kastede bamser ud. Jeg grinede meget og kunne godt se han var ked af det når alle de andre undtagen Lotte var efter han Miriam 12 år

19. March 2017

Svend Riis

Sjov og spændende forestilling med flot opsætning.

19. March 2017

Lise Froulund

Det var en sprudlende forestilling der tydelig bar præg af at skuespillerne nød at agere på scenen. Mit barnebarn forstod måske ikke helt symbolikken i mobningens 2 facetter, men kunne helt klart se hvor og hvornår de forskellige roller ikke opførte sig ordentligt, og hun morede sig kosteligt. Oplevelsen blev da ikke mindre spændende af, at vi ved bus stoppestedet mødte Kim (Nicolaj) og sludrede med ham i bussen.

19. March 2017

Merete Futtrup

Det var en Forestilling med megen energi og humor, måske bedst til de lidt ældre børn, hvis de skulle forstå mobningens 2 sider, den onde og den gode. Skuespillerne var dygtige og strålede af at de kunne lide at agere på scenen, rigtig god oplevelse også for mit barnebarn på¨9 år. Lillesøsteren på 7 år var desværre blevet syg, men hun kommer med igen til næste år 🙂

19. March 2017

Carina Rye Hansen

Super forestilling - alle i familien (9, 14, 47 og 49 år) morede sig. Skuespillerne var fantastiske og scenografien var i helt i top.

19. March 2017

Lissy Mortensen

Fantastisk Forestilling for børn, og gode skuespillere, specielt Gummi Tarzans far. ??

19. March 2017

Lenette bjærge

Det var en sjov og velspillet Forestilling. Vi havde 5 børn med i alderen 5, 8, 11,11 og 14. Det var kun den største som helt forstod den. Det var svært for de andre at følge med i handlingen. Syntes ikke at scenografien var specielt børne venlig men. Vi har været oppe og se Familie forestillingerne hvert år siden folk og røvere i Kardemommeby og den her var den mindst børne venlige af dem. Men vi glæder os trods alt til at se hvilken Forestilling der kommer næste år. Og der kommer vi igen?

19. March 2017

Dorte Sort Nielsen

En dejlig og sjov opsætning af Gummi T, hvor både vores datter og barnebarn (og vi andre barnlige sjæle) fik rørt lattermusklerne. Men, men..... vi sad på forreste række helt til venstre, og vi der sad på de to yderste pladser, kunne umuligt se og opleve de scener som blev spillet i venstre side af scenen. Ærgerligt! Desuden kunne vores barnebarn ikke se det nederste af scenen, så alt under knæhøjde på skuespillerne kunne han ikke se, heller ikke de scener hvor de lå på gulvet. Han havde et ekstra sæde at sidde på. Så lidt øv... Men selve forestillingen, dejlig oplevelse.

19. March 2017

Emma Anette Jørgensen

Rigtig sjov og samtidig tænksom film. Havde barnebarn Marie med på 6 år som var helt opslugt af det, vi sad på første række så fik det hele med. Sproget og skuespillet var helt på børnehøjde så det var til at forstå. Marie tabte sit hjerte til både Ivan og Lotte. Oveni fik hun både 1 dollar sedler også et sødt lille tøjdyr (søløve) med hjem som straks blev døbt Lotte. Glæder os til næste børne forestilling.

19. March 2017

Lars Frøstrup

Børnene følte sig nogenlunde underholdt, men der var langt mellem de situationer, hvor det blev rigtig sjovt. Spændende med de eksperimenterende kostumer og kulisser, der bliver brugt godt.

19. March 2017

Hanne

Rigtig god oplevelse. Super Forestilling !

19. March 2017

Lidbeth Højer

Hej tak for en god eftermiddag , mine børnebørn nød de . Og vi var så heldige at hilse på Marie mærkedahl ; da hun har gået på efterskole med mim niece .mvh .lidbeth Højer

19. March 2017

Inger Schrøder

Festlig, humørfyldt med en vigtig pointe. Tror budskabet går flot ind hos børnene.

19. March 2017

Ann Andersen

Rigtig god forestilling.

19. March 2017

Sanne

Virkelig en underholdende forestilling med meget fart på. Dygtige skuespillere, der sætter gang i publikum.

19. March 2017

Vibeke Kortegaard

Virkeligt underholdende forestilling, enkel og fascinerende scenografi og utroligt dygtige skuespillere. Både børn og voksne fik en stor oplevelse med hjem!

19. March 2017

Olivia Hvilsted

Sjov, skøn og moderne fortolkning af Gummi Tarzan

19. March 2017

Ingeborg Abildgaard

En skøn og morsom Forestilling med en spændende sceneografi. Aalborg teater forstår at lave gode børneforestillinger

19. March 2017

Heidi

Fantastisk Forestilling for både børn og voksne.

15. March 2017

Brian Jensen

Fortolkning af den gamle og kendte historie, der efter min mening blev skæmmet en del af en eksperimenterende scenografi, der overlod lidt for meget til fantasien. Anvendelsen af tove, reb og gynger i stedet for stole, klasseværelse og "gammeldags" kulisser virkede hverken for mig eller mine børn (3 og 13), der begge har givet udtryk for, at de ville have foretrukket en mere jordnær scenografi med mere håndgribelige rekvisitter.

15. March 2017

Mette Koch

Fantastisk forestilling ! Min søn og jeg har efterhånden været til nogle forestillinger på Aalborg teater, denne var den bedste til dato !

15. March 2017

Marianne Wolling

alle store og små var meget glade og tilfredse med forestillingen, vi nød det hele 8 stk var vi

14. March 2017

Lene

Har sendt anmeldelse. Men glemte lige. At det var skuffende at kiosken lukkede inden man havde forladt teater,, vi havde lovet ungerne en is i pausen. Men da der ingen pause var. Sagde vi de fik den når vi gik ud. Damen sagde bare at der bar lukket fremfor lige at sælge os de 4 is ?

12. March 2017

Lene

Syntes den var lidt for abstrakt for Emil på 5. År. Og til at starte med ville han bare hjem. Men efter en 10-15 min fangede den ham. Også som om faderen fyldte mere i stykket end gummi Tarzan.

12. March 2017

Birgit Jensen

Mine børnebørn på 9 og 6 år var meget begejstrede for Gummi Tarzan, og den mindste forlangte at få læst op af bogen ved sengetid.

12. March 2017

Mette

Rigtig god Forestilling, for både børn og voksen

12. March 2017

Susanne Bang Kristensen

Havde 3 børnebørn med, egentlig en OK oplevelse, og dog vi savnede gevaldigt nogle seneskift med forskellige kulisser - lidt vekslende opsætning. Alt for mange reb.

12. March 2017

Janni

Super flot lavet og min datter på 6 år syns den var sjov ?

12. March 2017

Charlotte

Tema og budskab forsvinder i teatersport og show bygget op om Gummis far og plat voksenhumor i samme sammenhæng. Mine børn på 5 og 7 gav stykket 3 ud af 6 stjerner.

12. March 2017

Anders Møller Kragelund

Vi synes, at det var et dårligt stykke. Rekvisiterne, skuespillet og selve historien var under, hvad vi normalt forventer af Aalborg teater. Er det altid en god ide at gøre en god-gammel historie nutidig? Ikke i dette tilfælde!!

12. March 2017

Anni Hejlesen

Super forestilling i børnehøjde

12. March 2017

Benny Laustsen

Ensartet hele forestillingen igennem for plat efter min mening. Vi har i familien gennem en årrække haft tradition med at gå til børneforestillingerne i Aalborg Teater med stor succes. F.eks.Cykelmyggen Egon, Vitello og Den blå Planet hvor man virkelig bliver underholdt, ikke mindst med sang og musik.

12. March 2017

Michelle

Stykket startede lidt kedeligt ud, og først hen mod slutningen blev det intetessant. Der var mange steder, hvor jeg synes, at der manglede forklaring til det, som foregik. Musikken var dog god, og interaktionen med publikum stykket igennem var glimrende. Som en lille ekstra ting må det nævnes, at der var en dårlig lugt i salen, som jeg aldrig fik vænnet mig til, og dette har jeg ikke tidligere oplevet i Aalborg teater.

12. March 2017

Naja Skovlyk

De engelske vendinger i stykket gjorde det svært for børnene at fange meningen. Mere musik børnene kender ville give en bedre stemning og give en mere børnevenlig følelse.

12. March 2017

Annette

Super opsætning for store og små

12. March 2017

Louise Kløve

Super sjov og god ??

12. March 2017

Jens sommer

God opsætning, og humorfyldt for både børn og voksne.

12. March 2017

Mia

Anderledes og sjov

12. March 2017

Grethe Rasmussen

Jeg var nok lige voksen nok men synes at de spillede godt og mit barnebarn på 11 år syntes at det var sjovt.

12. March 2017

Mona Krogh Grøndal

Sjov og underholdende forestilling. Børnebørnene var meget begejstrede

6. March 2017

Pernille Møller

Super underholdende

6. March 2017

Dorte Bjørn

God oplevelse

6. March 2017

Rikke

Flot iscenesat og prægtige skuespilspræstationer!

6. March 2017

Anne Mette Jensen

Sjov og underholdende forestilling. Fin længde til mindre børn.

5. March 2017

Helle

Flot opsætning. Og god humor.

5. March 2017

Jannie

En dejlig Forestilling ? Dygtig Ivan, som fangede min 5 åriges søns opmærksomhed mht hans flotte spring og parkour!

5. March 2017

Hanne Ebdrup

Super go' oplevelse, både for små og store.

5. March 2017

Liselotte Johansen

Mine børnebørn var vilde med det. De hyggede sig. Det var første gang de var i teateret. Så de har spurgt om hvornår vi skal igen. ??

5. March 2017

Tina

En alternativ udlægning af den oprindelige udgave. Flot scenografi.

5. March 2017

Stig Jonstrup Pedersen

Forkert målgruppe i den opsætning. Mine børn - 7 og 10 - syntes det var henholdsvist uforståeligt og kedeligt. Al for meget fokus på fadderen og kæresteriet. Bedre held næste gang.

5. March 2017

Bettina og Lilian

En alt for abstrakt, larmende og kaotisk forestilling, hvor børnenes forestillingsevne ikke rækker. Vi havde forberedt vores elever ved at læse bogen og se filmen, men der var ikke meget de kunne relatere til.

2. March 2017

Inge Hasse

Dejligt at være i teateret med børnebørnene. Sjovt at opleve skuespillere i deres dagligdag.

28. February 2017

Tina

Super god Forestilling både for børn og voksne ?

27. February 2017

Rikke

Super forestilling og rigtig flot scenerum, dygtige skuespillere og sjovt at publikum lige fra start blev inddraget i stykket. Jeg havde slæbt hele familien med og mine børn er 8, 11 og 15.... Men alle sagde efterfølgende at den var virkelig god, sjov og rigtig godt lavet. Så tak for en fantastisk familie oplevelse. Den sidste manglende stjerne er alene pga. de lidt dårlige sæder og træls udsyn fra række 13...

27. February 2017

Susanne Tylak

God forestilling, men vi havde vist for små børn med. Der skal jo lidt forestillingsevne med.

27. February 2017

familien fra Thorup

Tak for en fantastisk dejlig oplevelse. Tænk, at man kan gå fra en forestilling med penge. I tryllebandt begge børn i alle 75 minutter. Den store på 7 sad med et stort smil under hele forestillingen, den lille på 4 var helt stille og havde store øjne - efter forestillingen udbrød hun, "Heksen var slet ikke ond"(hendes største bekymring inden forestillingen). De taler fortsat om flere ting fra forestillingen - især da Ivan kastede Kim gennem muren, eller spyttede på ham, om fugle og om buksevand - da Lotte stoppede Kim til sidst og selv fik buskevand(det har givet nogle gode snakke om at hjælpe og om, at det kun er sjovt at drille, når man kan drille) Vi siger også tak for bamser(som vi faktisk fik af nogle søde scenefolk efter forestillingen). Selvom pigerne synes, at det var ondt af Ivans far, at give hans bamser væk, så kan vi altså ikke få dem til at sende dem tilbage(de sover i deres senge).

27. February 2017

Pernille Gry

Mine piger var solgte. Dejlig Forestilling. Gode folk og dejlig fortælling. Kan varmt anbefales.

27. February 2017

gitte.hjermitslev@gmail.com

God underholdning for børn

27. February 2017

Sabina Christensen

Pragtfuld forestilling og super gode skuespillere. Min søn var også enormt betaget af forestillingen.

27. February 2017

Benny Lund Majland

Sjov og godt opsat forestilling med gang i den.

27. February 2017

E

Vi og vores 6 børnebørn i alderen 6 til 17 år nød forestillingen. Det siger vel alt, når den kan begejstre børn i alle aldre.

26. February 2017

E

Vi og vores 6 børnebørn i alderen 6 til 17 år nød forestillingen. Det siger vel alt, når den kan begejstre børn i alle aldre.

26. February 2017

Kristian

Rigtig god forstilling,hvor man føler at tiden flyver af sted, Kan ses af alle

26. February 2017

Herdis Bøgh

Gummi Tarzan så jeg sammen med mit barnebarn på 11 år og min mand. Måske er han, som han selv sagde, lidt for gammel til stykket. Vi må desværre indrømme, at vi alle 3 syntes, skuespillerne overspillede deres roller. Moralen i historien er jo altid god, og der var dejlig fart over feltet , men vi var skuffede. Jeg tror, det er vældig vanskeligt for voksne at spille børns roller. Det går ret ofte galt. Mange gange har vi overværet fantastiske stykker på teateret, så en enkelt smutter / skuffelse kan der vel være plads til. Venlige hilsner Herdis Bøgh

26. February 2017

Søren Sahl Ferslev Byvej 26B 9230 Svenstrup

Glad og meget fascineret 6 årigs 1. besøg på Aalborg Teater. Masser af god snak med os ( bedsterne) på vejen hjem.

26. February 2017

Pia Baun

Ganske fin forestilling. Dog syntes jeg at den var for lidt større børn end 5 år.

26. February 2017

Tine Sørensen

Fantastisk fra start til slut....

26. February 2017

Agnete Bruun

Super sjov og lærerig for både børn og voksne ???

26. February 2017

Magdalena Nielsen

En fantastisk, sjov og underholdende forestilling, med god musik og et godt skuespil. Vi nød det rigtig meget.

26. February 2017

Lilian H Jensen

God Forestilling......

26. February 2017

Pia Munkholm Lindbøg

Rigtig god Forestilling: vi var underholdt.

26. February 2017

Bente Drilev

Super Forestilling, vores børnebørn morede i 1 1/2 time

26. February 2017

Ole FritzPedersen

Spændende og urolig godt iscenesat.

26. February 2017

Lisa Glerup Kvorning

En god historie Skuespillerne var rigtig gode. Kulisserne var nytænkende og godt lavet.

26. February 2017

Anja

Hele familien, inkl to børn, kedede sig gevaldigt. Da i lavede Pippi Langstrømpe var det simpelthen så godt og sjovt. Mere af den slags

26. February 2017

Vita Jespersen

Super godt stykke. Altid en fornøjelse at komme i Ålborg teater

26. February 2017

Karin Ledet

Godt skuespil og formåede at få børnene med. Evig aktuelt emne!

25. February 2017

Jytte Franck

Mit barnebarn på snart 7 år syntes ikke om forestillingen " jeg keder mig " " hvornår er det færdig " !! Han syntes det var forvirrende, fjollet, larmende bl.a. Og helt ærlig jeg sad og krummede tæer, syntes også det var for fjollet og for barnlig. PS : ville ønske det havde været mere som engelsk pantomime hvor publikum ( børnene ) bliver involveret og engageret

25. February 2017

Birthe Dam

Hej var i teateret med mine to børnebørn, 7 og 10 år. Vi følges ofte af til musik- og teateroplevelser med stor glæde. Må desværre sige at 2/3 af første del var kedelig og langtrukken. Den sidste del var rigtig god. Så derfor gik vi fra teateret med en flad fornemmelse. Må sige at det er første gang vi har oplevet dette, når vi har haft drengene med.

25. February 2017

Lone Nygaard

En god oplevelse for 6-årlige barnebarn, som var meget optaget af forestillingen. 5-årlige godt med ca 80% af tiden, men en del af snakken gik over hovedet af ham. Dejligt med børneforestillinger, så bedsteforældregenerationen kan give de kære små gode oplevelser.

25. February 2017

Britta Holm Jensen

Morsom udgave af Gummi Tarzan, som mit barnebarn (og jeg) havde stor fornøjelse af

25. February 2017

Julie Kjær

Super god forestilling.

25. February 2017

Ninna Ingeborg Christiansen

Fantastisk forestilling. Helt nede på børnenes niveau. Det bedste af det hele når man spurgte børnene efterfølgende hvad stykket handlede om handlede den om familie, venskab, mobning og fordomme

25. February 2017

Jette Møller

Super forestilling. Mine drenge på 8 og 10 syntes den var både god, sjov og fantasifuld. Glæder mig til at skulle se den igen, med min børnehaveklasse og se hvad de får ud af den.

25. February 2017

Trine Riber

Rigtig hyggelig og sjovt stykke for hele familien.

25. February 2017

Tommy

Tøserne hyggede sig

25. February 2017

Anja

Fremragende børneforestilling - fantastiske skuespillere og masser af humor og eftertanke - både i børne- og voksenhøjde. Vores 8-årige datter - og vi forældre - havde en super oplevelse på Aalborg Teater.

25. February 2017

Caris Johansen

Forestillingen var vel opført og med overskud. Tænker at begrebet coach er ukendt for mindre børn og derfor ryger en del pointer, hvilket afspejles i uro blandt publikum, som primært er børn. Steffen Berenthz Eriksen er fantastisk i sin rolle som pinlig far, dog skal han passe på ikke at henfalde til at mumle, når han taler sagte og bender ryggen til publikum.

25. February 2017

Trine

Fantastisk forestilling med virkelig gode skuespillere! Kan klart anbefales at tage ind og se.

25. February 2017

Charlotte

Et rigtig sjovt stykke, vores to drenge på 8 og 12 var godt underholdt. Var dog lidt skuffet over kulissen, med rebene der skulle forestille stole, pølser osv.

25. February 2017

Lydia

Super god oplevelse

25. February 2017

.

Så fint et teaterstykke - vi var alle godt underholdt. Smuk og enkelt scenografi

25. February 2017

Diana

Vi var 3 børn og to voksne afsted. Alle var super godt underholdt. To af børnene havde deres debut og de var vilde med det. Er imponeret over hvad i kan få ud af det, så også børn på 5,6 &7 år forstår budskabet. BRAVO!

24. February 2017

Heidi

Spurgte min datter på 8 år efter forestillingen, hvad hun syntes. Hun svarede, at den af og til virkede forvirrende, og at den dermed også kunne være svær at forstå. At forstå sammenhængen. - Hun kender historien om Gummi T... Jeg synes også, den var lidt kryptisk ift at det var en børneforestilling...

24. February 2017

Trine Fage Krogh

T for tossegod ?

24. February 2017

Maiken

Rigtig fint opsat og meget dygtige skuespillere. God familieforestilling og vi havde en fantastisk dag.

24. February 2017

Dorthe Holm

Jeg havde mit barnebarn på 4 med og vi blev underholdt begge to.. Så god Forestilling ?

24. February 2017

Grete Kjær

Flot forestilling. god til at få børnene med

24. February 2017

Claus Kristensen

Dejlig visuel forestilling... Heftig kropssprog, med stærk musikalsk opbakning, enkel og funktionel scenografi... En moderne "ballet-musical"..."fuld fart og smæk for skillingen"... Stor skuespiller præstation af især Ivans far... Men Ivan/gummi-Tarzan og resten af holdet var i den grad også nærværende i ny-fortolkningen af Gummi-Tarzan... Mine to børnebørn på 8 år og 13 år var totalt forført fra start til slut... Tak for det, ...Aalborg Teater.

24. February 2017

Karina

Endnu engang en fantastisk teateroplevelse i Aalborg. Gummi T var fyldt med humor, fede kulisser og dygtige skuespillere. Vi havde 4 børn i alderen 9- 13 med. Alle var godt underholdt og havde masser at snakke om på vejen hjem.

24. February 2017

Christina Fruensgaard

Super morsomt og godt lavet til både børn og voksne. Skuespillerne gør det helt fænomenalt og man føler sig virkelig hensat til sin barndoms skolegård. Scenografien er nytænkende og kreativ. Godt gået!! - og gerne mere til den aldersgruppe!!

24. February 2017

Tanja Kirch Fristrup

Helt fantastisk, to små drenge var total opslugt.

24. February 2017

Lone

Super fin og børnevenlig forestilling:-)

24. February 2017

Marlene Pejtersen

Fantastisk forestilling for børn og voksne.

24. February 2017

Gitte

Super sjov

24. February 2017

Karina Thomsen

Min søn siger: Musikken var god.

24. February 2017

Sara

Dygtige skuespillere. Stykket var dog ret langtrukken

24. February 2017

Stoklund

Sjovt for både børn og voksne. Masser af energi og en god visuel oplevelse.

24. February 2017

Søren Andersen

God, sjov og underholdende for store som små.

24. February 2017

Kimmi Aagaard

Jeg havde min dreng på 5 år med. Han var fuldstændig tryllebundet af det univers I havde skabt - det var jeg også. Da stykket var slut, rejste han sig op og sagde: "Det var virkelig en god film."

23. February 2017

Anders

Rigtig sjov, især da Gummi T fik kræfter.

23. February 2017

Loa

Super god Forestilling. Både børn og voksne nød det i stor stil. Vi ser den gerne igen:-)

23. February 2017

Sandra Lund

Super underholdende, havde 2 piger med på 5 og 8 som begge synes det var sjovt

23. February 2017

Kirsten Thomsen

Det var en sjov forestilling, men musikken var nogen gange for høj og så var det svært at høre hvad der blev sagt. Mine børnebørn på 5 og 8 havde en god oplevelse.

23. February 2017

Maja

FANTASTISK FORESTILLING

23. February 2017

Kirsten Skaarup Bojer

Jeg synes det var en god Forestilling. Mit barnebarn syns den var for forskellig fra bogen. Vi glædes meget over slutningen Mange hilsener Kirsten Skaarup Bojer

23. February 2017

Karsten Nielsen

Rigtig god forestilling med gode skuespillere og flot scene show. Alt i alt en kanon oplevelse ☺

23. February 2017

Martin Elken

Rigtig god oplevelse

23. February 2017

Mette

Super godt stykke! Sjovt og godt skuespil

23. February 2017

Anjs

Synes det var en super god forstilling

23. February 2017

Ellen Margrethe

Ikke så god som forventet

23. February 2017

Peter Clement Lund

Vi havde vores datter med inde og hun var helt opslugt. Det var 2. gang hun var i teatret, men denne gang var hun dybt fascineret. Det var sjovt, flot, lærerigt og mest imponerende af alt ændrede det vores datters ønske om hvad hun vil være når hun bliver voksen; nu vil hun være skuespiller. Så tak for det til alle medvirkende - det var rigtig skønt at opleve.

23. February 2017

Britta larsen

Sjov og godt spillet

23. February 2017

Pia Nielsen

Rigtig god forestilling.

23. February 2017

AZ

Var en noget plat og primitiv opsætning

23. February 2017

Jette

Forestillingen var rigtig rigtig god. Det var blot lidt synd min knægt på 6 måtte stå op under hele forestillingen for at kunne se noget, da vi havde valgt billetter helt ude i den ene side på øvre balkon. Vi har ikke været i Aalborg teater før og var ikke klar over nogle pladser var dårligere end andre når de koster det samme.

23. February 2017

Keld christensen

Fint skuespil, men handlingen lidt langt fra bogens.

22. February 2017

Hans Henrik Flensted

Rigtig god og fangende oplevelse. Vores børn på 6 og 9 var meget begejstret - især drengen på 6 var helt opslugt af handling og skuespillernes optræden.

22. February 2017

Nanna 6 år og Sebastian 9 år

Mega go forestilling. Fed musik.

22. February 2017

KMJ

Sjov, festlig og underholdende. Vort barnebarn fik en god oplevelse.

22. February 2017

Inge Kragh

Forestillingen skuffede. Meget forvirrende, uden en handling, der var let for børnene at følge. Det sjove var for dem, da Gummitarzan blev superdygtig til alt. - Ellers ret kedelig.

22. February 2017

D. Holtebo

Super godt stykke for børn og voksne. Det fangede selv den mindste på fem som normalt ikke kan sidde eller tie stille i mere end ti sekunder af gangen.

22. February 2017

Lotte og Sarah

Flot scenografi og skuespil. Ivan Olsen er fantastisk.

22. February 2017

Inge-Lise Krushave Pedersen

Bragende god underholdning for små og store.

2. February 2017

Rita Berthelsen

Rigtig flot forestilling. dygtige skuespillere, fantastisk scenografi. Ungerne synes det var rigtig sjovt, og det gjorde vi voksne også.

1. February 2017

Jonna Mygind Larsen

Jeg var i teater med mit barnebarn på 5 år. Købte billetter før jul, og havde læst, at målgruppen var børn fra 5 år. Vi havde inden læst bogen for ham. Dette var hans første tur i teater, og dette var desværre ingen succes. Forestillingen var meget uhyggelig, der var mørke og dystre scener og meget højt og dystert musik, så vi måtte forlade salen efter 50 min. Skuespillerne var fantastiske, så ingen kritik af dem.

31. January 2017

Annette Riishøj Hansen

Rigtig god oplevelse,mange grin men også et stykke der maner til eftertanke. Fantastiske skuespillere, så absolut en rigtig god oplevelse for både børn og voksne.

30. January 2017

Lillian Malvang

Vi havde børnebørn på 5 og 8 år med, synes at forestillingen er alt for voksenrelateret, hende på 8 synes den var kedelig. Ellers plejer vi at more os, det er 4. gang vi har været til børneforestilling, og synes at det er flot der bliver gjort så meget ud af det.

30. January 2017

Ann Corfixen

Virkelig underholdende. Der er fart over feltet. Man keder sig ikke et sekund.

30. January 2017

Anna

Alt for meget støj, og alt for lidt musik og sang. Forestillingen var lidt skuffende, og ramte ikke den yngste del af målgruppen (+5 år) særlig godt. Fortællingen om fællesskab, om at være sin egen og om mobning stod meget utydelig for de mindste teatergængere, og hvis ikke vi havde læst bogen inden, havde børnene næppe forstået noget overhovedet.

30. January 2017

Emil Timm 8 år

Den var MEGA god. Og MEGA sjov.

29. January 2017

Iben

Vi er vilde med Gummi T! Vi grinede og var med i Gummi T's følelsesmæssige rutschebane gennem forestillingen.

29. January 2017

JM

Jeg havde selv forventet lidt mere fysik og action. Den yngste nevø på 7 fangede den ganske godt, men den ældste på 11 år savnede også den ekstra power på scenen til at blive blæst bagover. Så muligvis har vi været for gamle 🙂

29. January 2017

Mette Olesen

Fantastisk Forestilling med gode skuespiller præstationer. God sammenblanding af humor, drama og lidt kærlighed. Havde tre piger med på 5-6 år, de var betaget under hele forestillingen!

29. January 2017

Charlotte Paludan-Muller Andersen

Jeg var sammen med mit barnebarn på 7 år. Vi var begge så begejstret. Selve budskabet blev så flot fortalt. Og imponerende også rent fysisk. Dejlig oplevelse. Spændt på næste års program for børn.

29. January 2017

Kasper & Pia.

Virkelig sjov og meget flot sat op. Morsomt og dygtige skuespillere.

29. January 2017

Kasper & Pia.

Virkelig sjov og meget flot sat op. Morsomt og dygtige skuespillere.

29. January 2017

Yana

Synes skuespillerne var helt fantastiske, en dejlig scene, flot musik og effekter, men undrede mig lidt over Leopard Coats og lidt for meget drenge som slås, når der er 5 årige i publikum? Ikke sikkert børnene forståede den sidste del med verdenstur leopard og penge. Men alt i alt en rigtig dejlig oplevelse for min 5årige datter og mig. Kommer gerne igen.

29. January 2017

Randi jensen

Super sjov Forestilling, godt skuespil,

29. January 2017

heidu

God og underholdende

29. January 2017

Allan Håkansson

Det var hyggeligt at se forestillingen og der var lidt til fantasien med gymnastiksals set-uppet. Faren var rigtig sjov...

29. January 2017

Lise-lotte bols jensen

Super godt og dejligt med nye ideer til en gammel historie?. Mangler lidt mere udsyn fra de bagerste rækker med mindre børn. Manglede en smule sceneskift/kulliser for at se mindre forstår skiftet mellem skole og hjem.

29. January 2017

Pia Krogh

Sjov, sød og energisk fortolkning af bogen. Den rammer flere målgrupper, og som sædvanligt er der noget for alle sanser. Flot brug af scene - gode effekter. Energiske skuespillere, der lykkes med at spille børn uden at overgøre det.

29. January 2017

Hanne

Børnebørnene var helt opslugte af forestillingen

29. January 2017

Jp

God underholdning

29. January 2017

Louise Nielsen

Mine drenge på 5 og 7 år havde deres debut i teateret og var en succes. Vi glæder os allerede til næste børneforestilling og til juleforestillingen.

29. January 2017

Jonna

Sjov for både børn og voksne.

29. January 2017

Lotte

Virkelig underholdende.

29. January 2017

Signe

Rigtig sjov Forestilling og godt at inddrage publikum

29. January 2017

Ditte Hansen

Super god familie-forestilling.

29. January 2017

Sille, Jette og Henning, Frederikshavn

Den var rigtig god og sjov og for alle aldre - vi havde i hvert fald en herlig oplevelse med gode grin og smil og skuespillerne spillede fantastisk - sikke en kondi de havde...

28. January 2017

Lækkersulten efter forestillingen?

Efter Gummi T er Teatercaféen åben, og her kan I bl.a. nyde pandekager med is, dagens kage og varm chokolade.

Bordbestilling: 9631 6038 /  cafe@aalborg-teater.dk

Læs mere om Teatercaféen


Hvad blev der af Tarzan?

Når vi spiller ”Gummi T” og ikke ”Gummi Tarzan”, som bogen oprindeligt hedder, så har det at gøre med rettigheder. Tarzan optræder første gang i 1912 i et magasin i en fortælling skrevet af Edgar Rice Burroughs. I årene efter skrev Burroughs en række bøger om Tarzan, og han sikrede sig rettighederne til navnet Tarzan, som i dag er et registreret varemærke.

Disney-koncernen har siden købt sig ind i dette varemærke. Disney vil gerne sikre sig, at navnet Tarzan ikke sættes i forbindelse med andet end deres egne produkter, og derfor har de indgået et forlig med Ole Lund Kierkegaards arvinger. Det betyder, at kun den oprindelige bog og filmatisering fra 1981 må hedde ”Gummi Tarzan”.

Når man så spiller forestillingen, har Ivans far dog stadig lov til at kalde Ivan for Gummi Tarzan, så længe forestillingen hedder Gummi T.

Holdet bag

Forfatter
Ole Lund Kirkegaard

Instruktør
Minna Johannesson

Scenograf
Sir Grand Lear v. Ingvild Rømo Grande og Lea Burrows

Koreograf
Martin Coops

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Emil Bøll

Vil du vide mere?

Download plakat

Hent en plakat med Gummi T. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download A3-plakat

Skolemateriale

Teatrets dramaturg har udarbejdet skolemateriale, der kan give inspiration til, hvordan Gummi T kan bruges i undervisningen.

Download skolemateriale

Introduktion for børn

Teatrets dramaturg har lavet en "introduktion for børn" til Gummi T I kan læse højt inden I skal se forestillingen.

Download introduktion

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater