Store Scene

Genre: Musical

Hair

Billetpriser
 • Normalpris

  180 – 370 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Spilleperiode

  6. maj – 13. juni 2017

 • Varighed

  2 timer og 45 minutter inkl. pause

Forestillinger

Legendarisk love-rock musical om kærlighed og krig

Der er lagt op til peace, love and harmony når Aalborg Teater blænder op for den fantastiske musical ”Hair” – en musikalsk fortælling om ungdom, oprør, krigsmodstand, euforiserende stoffer, sex og kærlighed.

Det er en teaterbegivenhed af de helt store, når den internationalt kendte og prisbelønnede instruktør Victor Kramer iscenesætter denne verdenskendte musical.

Let the Sun Shine In
Hør eller genhør AquariousGood Morning StarshineHair og alle de andre hits, og lad os sammen Let the Sunshine In.

Muscialen “Hair” udspiller sig i brændpunktet mellem den totale frihed i den farverige og grænseoverskridende hippiebevægelse og på den anden side den patriotiske pligt til at tjene og forsvare sit land, selv når det betyder at man må drage i krig for det.

Ekstraforestillinger: 12. – 13. juni 2017

Forestillingssponsor på HAIR
Berlingske
Børsen
Kristeligt Dagblad
GregersDH
mortenhede.dk
Kulturtid.dk
Ungt Teaterblod
Blomsterbørnene brillerer i Nordjylland.
Herlig rusketur i Aalborg.
Aalborg Teater udfordrer forvænte musicalfans i vellykket ”Hair”-fortolkning.
Musicalen ’Hair’ genopliver på Aalborg Teater Ungdomsoprørets hippier i et forrygende brus af farver og tåger.
Instruktør Victor Kramer har iscenesat forestillingen med opfindsomhed og vildskab. Og det lykkes ham at fusionere 60’ernes udtryk og nutidens æstetik i både scenografi, kostumer og iscenesættelse. Det er retro uden at være nostalgisk.
Alt i alt er Hair en utrolig velspillet, velklingende og flot musical.
Et kreativt, legende og overraskende univers, der støtter hippiestemningen flot.

Publikum mener

Helle Larsen

Fantastisk opsætning, med få virkemidler. Sangerne var også virkelig gode.

16. June 2017

Pernille Michaelsen

Fantastisk, fremragende, følsom og fuldstændig fed. Tre gange så jeg Hair og hver gang blev jeg blæst bagover af Heyman og Hansens fantastiske arrangementer af de mange fantastiske sange. Af et sublimt og vel syngende ensemble og en fantastisk koreografi og scenografi. Kæmpe cadeau til Kasper og Christian for deres sublime præstationer som den følsomme Claude og den charmerende drengerøv Berger. Hver gang forlod jeg teatret en oplevelse rigere og med de mange visuelle indtryk og sange kørende i hovedet, hvor især What a piece of work is man og The flesh failures/Let the Sunshine in ramte mig følelsesmæssigt og efterlod mig med en klump i halsen. Seks meget store ❤❤❤❤❤❤ til Aalborg teater og alle medvirkende på Hair, for en fantastisk forestilling.

15. June 2017

Stine

Virkelig fantastisk og fængende stykke med enormt gode skuespillere, der formår at få publikum draget med i handlingen. På trods af kritik fra familie og venner, som fx for lidt rekvisitter, for lidt handling, og for høj musik, har jeg ikke én eneste finger at sætte på det. Jeg oplevede derimod alle disse ting som stemningsforstærkere, der fik mig helt ind og opslugt i handlingen. Efter forestillingen havde jeg kun 1 tanke: Ville ønske, at jeg kunne se den igen! Tak, Aalborgteater, for den oplevelse:-D

14. June 2017

Mia Lund Jørgensen

Fantastisk musical! Der var høj energi hele tiden, og der var ikke et eneste tidspunkt, hvor jeg kedede mig. Der var både syrede, sjove øjeblikke og rørende øjeblikke, hvilket gav en skøn samlet enhed. Fantastiske skuespillere og fantastiske sangere!

14. June 2017

Marianne

Super energi fra skuespillerne, flot setup og især skønne kvindestemmer

14. June 2017

Elsebeth Hvass.

Fantastiske stemmer, kreativ scenografi med spændende effekter, energisk koreografi – alt i topklasse!

14. June 2017

Tina Andersen

Super fed og spændende forestilling, som tog mig med på en rejse med fed musik og godt skuespil 🙂 OG fantastisk at vi fik lov til at overvære prisuddelingen af årets skuespiller… TAK 🙂

14. June 2017

Dorte Grud

Enggangerede skuespillere. Formidable sangstemmer. En stor fornøjelse at høre ungdommens sange. Fremragende.

14. June 2017

Sarah

Det er altid en fornøjelse at være i teater. Musicalen Hair var fuld af liv, dygtige musikere og skuespillere. Det var især interessant at publikum blev så meget involveret. Det var desværre rigtig vanskeligt at høre de teksterne i sangene. Men en rigtig god oplevelse det var det!

14. June 2017

Jannie Ejsing-Duun

Fantastisk flot forestilling!

14. June 2017

Caroline

Det var en fantastisk forestilling! Dygtige skuespillere og en genial senografi. Det var sjovt og rørende, og det nåede langt ud over scenekanten!

14. June 2017

Kold

Bare SUPER

14. June 2017

Merete

Utrolig dygtige sangere og skuespillere som mestre bogstaveligt talt at komme ud over scenekanten.

14. June 2017

Anne-Mette

Energisk , sprudlende og flot forestilling – dejlig oplevelse

14. June 2017

Sanne og Jørgen

meget flot scenografi og koreografi. Det var tydeligt, at skuespillerne var glade for forestillingen. Det kom ud over scenekanten. Imponerende sangstemmer og fint at skuespillerne var ude blandt publikum.

13. June 2017

Susanne Eliassen

Det var en fantastisk oplevelse

13. June 2017

Mette

13. June 2017

Vivi Just

Jeg synes det var en fin forestilling, og synes godt om det, at musikken var placeret på balkonen Super blanding af en god historie og musik/sang God sommer til jer alle på AAT

13. June 2017

Helle Magda-Marie Bojer

Noget nær den mest ultimative forestilling, jeg i mit 16 år lange bekendtskab med Aalborg Teater

13. June 2017

Louise Holmgren

13. June 2017

Elisabeth Hjulmand

Fantastisk forestilling hvor man blev revet med fra første øjeblik.

13. June 2017

Anni

Jeg har set “Hair” én gang før, nemlig i 1971 i London sammen med min skoleklasse. Det var ren nostalgi at genopleve musicalen. Den levede op til forventningerne og erindringerne.

13. June 2017

Jeanne

Fantastisk flot opsat forestilling – dog nødvendigt at læse op på “historien” hjemmefra for at kunne forstå, hvad der reelt foregår 😉

13. June 2017

Trine

Synes 1.akt var forvirrende og larmende. Havde svært ved at finde handling og synes lyden var lidt diffus. Helt anderledes blev det i 2.akt. Meget mere ro på, mere handling og fantastisk musik. Men det hele var utrolig flot sat op.

13. June 2017

Marianne Mikkelsen

13. June 2017

Betina Derosche

En meget livsbekræftende og energisk fremstilling af 60ernes ungdomskultur – fremført med glimt i øjet af en trup af dygtige skuespillere/sangere

13. June 2017

Lise Møller Jensen

Fantastisk forestilling, flot sang og musik

13. June 2017

Helle Aubert

Imponerende show

13. June 2017

Pia Havbro

Virkelig en uforglemmelig oplevelse!! Dygtige og engagerede skuespillere med VANVITTIGE sangstemmer, der gav myrekryb!! Talentfulde musikere. Kæmpe ros herfra.

12. June 2017

Brian Nørskov Nielsen

Rigtig godt skuespil og god scenografi. Desværre forringes oplevelsen betragteligt af dårlig siddekomfort, ringe benplads samt høj rumtemperatur. Med venlig hilsen

11. June 2017

Kjeld Elmann Olsen

Fantastisk dejlig forestilling. Dejligt ar genoplive den begejstring og ildhu, som vi unge havde.

11. June 2017

Britta

en musikalsk og scenografisk meget flot opstilling

11. June 2017

Gitte Westergaard

Totalt forvirrende forestilling uden handling. Jeg/vi var glade for at vi kendte historien. Skuespil og sang var meget fin, men de er desværre nødt til at rette ind efter en total misforståelse af en instruktør. Det hele gik ud på at fremstille forestillingen mest syret. Ubehageligt for mange af tilskuerne at skuespillerne nærmest satte sig på skødet af en.

11. June 2017

Kirsten Emborg Thiel. Enggårdsgade 52. 1th. 9000 Aalborg

Som altid super god og dygtigt udført sceneteknik. Lys-lyd-scenografi og kostumer. Som udlært teaterskrædder hos jer i 1992 glæder jeg mig hver gang jeg er i teatret over sceneteknisk formåen. Tænker at teknikken er fuldt rigtig godt med den teknologiske udvikling ( i hair tænker jeg meget på lys og øvrige visuelle effekter) samtidig med at de håndværksmæssige færdigheder er bevaret. I forstår efter min mening at kombinerer de to ting på en ligeværdig, spændende og virkningsfuld måde. Rigtig god stemning i salen. Tak for endnu en god aften I teatret.

11. June 2017

Tenna Kopp

Fantastisk Forestilling, lige som vi husker hippierne. Og gode og underholdende skuespillere. Vi glæder os til næste gang.

11. June 2017

Kenni Porse

10. June 2017

Mathilde

Virkelig god forestilling. En forestilling med liv og mening. En fantastisk og festlig aften med sjov og eftertanke over hvordan det hele var engang.

10. June 2017

Gitte Landbo

Skøn oplevelse med al den velkendte, dejlige musik i nye rammer. Mange sjove, vovede og smukke scener. Supergod opsætning!!!

10. June 2017

Ann Dahl Kock

En super god oplevelse, der gav stof til eftertanke ifht. den tid vi lever i i dag.

10. June 2017

Inge Ringgaard

Super stemning. Dejligt musik og fantastiske skuespillere. Hold da op, hvor flotte sangstemmer. Spændende opsætning

10. June 2017

Charlotte Nyby

Fantastisk flot og varm oplevelse ❤

10. June 2017

Birthe Moksha Psykoterapeut og meditationslærer Århus

—-på den anden side af nutindes quick fix og Ayahuasca. Helt igennem en skøn oplevelse lige fra vi trådteindenfor på Teateret. Jeg var afsted med min skønne datter på 26 der altid har ønsket sig en hippie ungdom, det ultimative samlet i en oplevelse ved at se og gense / høre Hair. Wow jeg blev så berørt og revet med. Rytmerne der lagde klangbunden for den tid og de drømme som vi stadig har .. på den anden side af nutidens quick fix og Ayahuasca-Forestillingen blev helt igennem nærværende og meget sanselig og nærværende med de skønneste stemmer og kroppe der gav sig fuld ud. Især scenografien var meget underholdende og fuldstændig i tidsånden. Stort tak

10. June 2017

Lotte Larsen

10. June 2017

Litten Hansen

Wow! Hair er her! Lige så fuld af håb og drømme om kærlighed og fred som dengang i 67. Og trods de mange år, der er gået, går den stadig lige ind i hjerterne på os. Selvfølgelig gør den det. For dens budskab er eviggyldigt. Og aldrig har det lydt smukkere og stærkere end nu. Tak til instruktøren og de skønne, unge kraftcentre for deres fantastiske præstation!

9. June 2017

Per Bjørn Nielsen

Rigtig god forestilling. Skuespillerne/sangerne og musikerne var meget engagerede og leverede en super præstation. Vi havde en rigtig god aften.

9. June 2017

Sandra

Hair Musicalen var autentisk, morsom, dramatisk og gennemgribende fantastisk. Skuespillerne, musikken og plottet, det hele spillede. Sikken vidunderlig oplevelse. Jeg giver den de varmeste anbefalinger.

9. June 2017

Simon Skødt Lauritsen

Fantastisk forestilling. God energi, live musik, sang og historie. Gribende og underholdende fortælling. Kan varmt anbefales!

9. June 2017

Mette Wåhlin

Fantastisk. Flere musicals til Aalborg!

9. June 2017

Lone Mygind

En flot forestilling, dygtigt fremført, scenografi og lyssætning til UG eller 12 som det hedder i dag. Det var en skøn oplevelse, jeg var helt høj under og efter forestillingen

9. June 2017

Kirsten Boel

Der var en fantastik muske, hvor musikkerne kunne soille

9. June 2017

Helle Mogensen

Fantastisk Forestilling og formidabel præstation af gode skuespillere. Bestemt en Forestilling der bør ses.

9. June 2017

Pia Fuglsang Toft

Super flot og spændende

9. June 2017

Else Skovkær

En rigtig god Forestilling, med god musik og flot sang. Flot sat op og flotte kostumer.

9. June 2017

Malene

Fantastisk

9. June 2017

helle pedersen

Svær at finde handlingen i 1. akt, blev bedre i 2. Havde håbet på mere god musik.

8. June 2017

Jan Andersen

Super gensyn med en tid jeg svagt husker fra min barndom – med en fin markering i scenografien, af de trusler menneskeheden desværre stadigt står overfor.

8. June 2017

Nick

Jeg havde fornøjelsen at overvære HAIR på Aalborg Teater, som også var første gang jeg generelt har set HAIR. Jeg var godt underholdt, og havde en dejlig aften. Eneste minusser var, at orkestret havde udeladt hovedparten af det originale basspil, der ellers er så karakteristisk for soundtracket samt, at jeg ikke helt forstod hvad handlingen gik ud på. Trods det var alt godt. Stor ros til skuespillerne for deres engagement og deres fine stemmer.

8. June 2017

connie rasmussen

dejlig forestilling- dygtige skuespillere

8. June 2017

Jette Anna

En rigtig god forestilling. Måske en anelse langsom de første par sange, men det blev der klart kompenseret for ikke langt inde i stykket. Forestillingen kan kun anbefales. Dygtige skuespillere og gode musikere. God sang og guitarspil mm der fik stemningen tilbage til musikken fra 60’erne. En psykedelisk oplevelse 🙂

7. June 2017

Thilde

Fantastisk Forestilling

7. June 2017

Lisbeth Vestergård

Skuespillerne gør et fantastisk arbejde. Men forestillingen er lidt “syret” og lang. Jeg har set forestillingen på teatret for mange år siden og synes den var fantastisk.

7. June 2017

Birgitte

Så fantastisk en forestilling, jeg blev revet helt med og glemte næsten, at de unge mennesker var skuespillere og ikke rigtige hippier. Da en af de unge mænd efter et skænderi med sin mor spurgte om jeg ville være hans mor, ja så havde jeg helt lyst til at kysse ham på kinden og sige Ja.

7. June 2017

Jette Toft

Det er sjældent jeg er skuffet over en forestilling, det var jeg desvære denne gang, det kan måske have noget at gøre med at jeg sad på balkonen til højre. På scenen til højre var der et stort lærred, der dækkede en tredjedel af scenen, der gjorde at flere havde et dårlig udsyn. Der manglede humor i forestillingen, bare så man kunne grine en gang i mellem. Flot sceneteknik. Skuespillerne skal have stor ros for deres fantastiske stemmer 🙂

6. June 2017

Else Mariane Clausen

Vi fik billetterne af søn og svigerdatter i julegave. Ofte har vi talt om vi så denne forestilling i Aalborg Hallen i 1972. Altid har vi tænkt på oplevelsen med glæde. På alle måder kunne Aalborg Theater leve op til vores forventninger.

5. June 2017

Ella Jensen

en medrivende oplevelse i en tidsbpoble, der blev leveret professionelt og unikt! Flot performance, der bestemt huskes for intens stemning, dejlig musik og dygtige sangstemmer.

4. June 2017

Tine

Fantastisk Forestilling

4. June 2017

Signe Lærke Petersen

Vi elsker at komme i Aalborg Teater. Deres scenografi er formidabel! Vi var underholdt hele vejen igennem og gennemlevede det vildeste syretrip. Fed oplevelse!

4. June 2017

Dorthe Woetmann

Forestillingen blev desværre aflyst d. 31/5 2017 pga. sygdom, men vi fik billetter til dagen efter og forlængede vores ophold i Aalborg med 1 dag. Det var godt! HAIR var en herlig sanseoplevelse med minder tilbage til de “glade tresser”. Det var en flok skuespillere, der hver især fyldte deres roller ud til topkarakter. Det samme gælder orkesteret. Tak for en dejlig oplevelse. Vi glæder os til at vende tilbage til Aalborg Teater til flere forestillinger!

4. June 2017

Else Mariane Clausen

Jeg havde fået billetterne af søn og svigerdatter i julegave. Min mand og jeg deltog i Aalborg Hallen i 1972. På ingen måder blev i skuffet over Aalborg Teaters opsætning. Helt igennem en stor oplevelse.

3. June 2017

Elmer Lauridsen

Fantastisk

3. June 2017

Susanne

Stor oplevelse. Fantastisk scenografi. God musikoplevelse. Nostalgi

3. June 2017

Dorthe

For en sjælden gangs skyld var jeg en smule skuffet over årets musical. Plejer at være det store teater højdepunkt for mig. Udmærkede skuespil præstationer og sangstemmer. Men for mig var der ændret for meget på sangene og handlingen.

3. June 2017

Aase Kjeldgaard Larsen

Aalborg Teaters opsætning af “Hair” er fantastisk! Det var en forrygende forestilling i sin genre. Et troværdigt tidsbillede på ’68, hvor mange af (sang)teksterne er sørgeligt relevante stadigvæk (klima, race, migration, sociale forhold), udover de evigtgyldige kærligheds problemer, forældre-barn / generationer, unge i samfundet. Og noget fantastisk musik! Teatrets unikke version løftede forestillingen op i nutiden, og som publikum var vi gennem hele følelses registret. Skuespillerne, koreografien, scenografien, kostumer, orkester og teknikken viste dygtigt håndværk og hjerteblod! Der var mange overraskende elementer, som gav en flerdimensionel oplevelse for alle sanser. Jeg er altid spændt på at komme i Aalborg Teater – dette var en af de store aftener i den genre 🙂

3. June 2017

Peter Bacher

En rigtig fin forestilling, men i burde ikke sælge billet på første række nr. 18 da man ikke kan se en skid, øv! Elleres dygtige unge mennesker , det man kunne se af dem.

3. June 2017

Louise Hansen

Jeg havde hørt at den mindede meget om filmen, det må jeg sige ikke er min opfattelse. Men god forestilling og god musik

3. June 2017

Kirsten Skovrup

3. June 2017

Søren v Hald

Go lyd, dygtige sangere og musikere. Go fantasi mht scenografi. For varmt i salen.

3. June 2017

Alex Alrøe

Der er egentlig ikke noget at anmelde eftersom forestillingen blev aflyst, men jeg synes at det blev håndteret professionelt, og glæder mig til at se Hair på en allerede på nuværende tidspunkt fastsat dato.

2. June 2017

Jonna Torp Pedersen

Det var en rigtig dejlig oplevelse med dejlig musik og rigtige dygtige sangere

2. June 2017

Eva Sørensen

Super

2. June 2017

Henrik Pedersen

Fantastisk Forestilling der var kælet for detaljerne:I Got life brother

2. June 2017

Kasper Langelund Jakobsen

Fantastisk musik, skuespillere og visuel presentation. Helt vild produktion værdi, derfor er det rigtig træls at det hele blev ødelagt via gå fra det originale fede HAIR plot bare fordi man vil gøre noget anderledes. Der var kæmpe mangle på en ordenlig historie, karakter udvikling og en fortælling af hippiernes selvforståelse. Istedet brugte I tid på vise hvor mange stoffer man tog og hvor mange man kneppede på den tid, det mest overflådiske del af hippernes selvforståelse. Det var virkelig en spild chance og hvem en skrev det maniskift burde skamme sig over at tage inspiration for sådan en dyb fortælling “Hair” og lave det om til sådan en omgang LSD pjat som dette show er. Min først oplevelse i Aalborg Teater og jeg er trist over at I spilder sådan nogle gode talenter på så dårligt maniskrift… Næste gang I vil være edgy og originalt så hav da idet mindste en sammenfatten historie, mange tak.

2. June 2017

Hans-Ole Andersen

Forestillingen torsdag 1/6: Hold da op! Fremragende! Sang. Skuespil, band, koreografi, scenografi, lys, det hele gik op i en højere smuk enhed. Som gammel musiker var jeg imponeret over den flotte lyd både instrumenter og sang. Tak for en formidabel aften, hvor vi var et par stykker, der blev rykket tilbage i tiden!

2. June 2017

Hans Jørgen Larsen

Flot og underholdene forestilling, der gjorde en gammel dreng helt nostalgisk.

2. June 2017

Niels Chr. Hansen

Dejligt at se Hair igen. Første gang i ’70 på Shrewbury Theatre i London, anden gang i Herning med Jørgen Olsen, Sanne Salomonsen m. fl., tredje gang på værket i Randers med et engelsk ensemble. Der har også lige været en koncertudgave på Hobro Gymnasium. Det er en rigtig fin forestilling, dygtige skuespillere, som jeg imponeres over mht. sang- og dansekunnen. Ærgerligt at Merethe Mærkedahl forlader teatret – hun synger og spiller som en drøm.

2. June 2017

Mette E.

Superfed oplevelse!!!

2. June 2017

Karin Aastrup Holmer

2. June 2017

Lene Nielsen

Herligt gensyn med Hair – sangerne var helt i top! ! Følte at tiden blev lidt lang – måske 1/2 time mindre – så havde jeg været helt på! Fin scenekunst Tak for en dejlig aften!

2. June 2017

Jette Seifert Kjeldsen

Meget flot opførelse men en smule langtrukken.

1. June 2017

Bente Hvass

1. June 2017

Ulla Aagaard Thomsen

Forrygende Forestilling. Flot skuespil med masse energi Dejlig musik gode sang præstationer.

31. May 2017

Anne Marie Lund

Fremragende !!!!

31. May 2017

Bo

God musik, god scene og dygtige skuespillere

31. May 2017

Ingeborg Backhausen

En god forestilling med dygtige skuespillere/sangere. Musikken er for høj.

31. May 2017

Elsebeth Sandberg

Fantastisk forestilling. Kan stærkt anbefales.

31. May 2017

Marie Eriksen

Det kan ikke gøres bedre! Anderledes, ja, men ikke bedre. Det var en flot scenografi akkompagneret af imponerende sangstemmer og musik. Man blev grebet og ført med ind i universet og blandingen af dansk og engelsk tekst og tale fungerede til ug.

31. May 2017

Conny Christensen

Meget god Forestilling.

31. May 2017

Pia

Virkelig langtrukken og uden en følelse af at kunne mærke profilerne og dermed blive følelsesmæssigt engageret. – fragmenterede og spredte effekter uden kobling til en fortælling. Skuespillere der konstant råber og appelerer til nogle følelser der ikke er bakkes op af en fortælling i stykket.

31. May 2017

Jette Højer

30. May 2017

Thomas Grøn

Glimrende musical! Både skuespiller og musikere var helt i top. Scenografien var samtidig gennemført. Ingen klager herfra.

30. May 2017

Leif Petersen

Kan siges med er enkelt ord ” fantastisk ”

30. May 2017

Hanne Agerholm

Ren nostalgi. Fint mix mellem dansk og engelsk så helhedsindtrykket forblev intakt. Gode stemmer og flot kropsligt udtryk.

30. May 2017

Hanne

Ren nostalgi. Fint mix mellem dansk og engelsk så helhedsindtrykket forblev intakt. Gode stemmer og flot kropsligt udtryk.

30. May 2017

Susan Vonsild

Vi gik fra teatret fuld af energi og glade sange i øret. Tak for en fremragende forestilling. Skuespillerne, sange, virkelig kreativ scenografi – en stor oplevelse!

30. May 2017

Bente Rasmussen

Kunne have været en endnu bedre oplevelse, men den høje musik gjorde det til tider umuligt at høre, hvad der blev sunget.

30. May 2017

Kristina

FED forestilling

30. May 2017

Tina Bæhrenz

Super underholdende

29. May 2017

Suzanne Duxbury

Fantastisk flot forestilling! Alle på scenen er super talentfulde. Alle ens sanser er berørte og underholdt fra start til slut.

29. May 2017

Hans Christian Andersen

En flot og storslået oplevelse. Tak

29. May 2017

susan dahl gyldenstjerne

super oplevelse..flot sceneshow/scenografi og utrolig talentfulde musikere og skuespillere/sangere..alt i alt en dejlig oplevelse 🙂

29. May 2017

Lea Mogensen

Super god præstation af skuespillerne – fantastisk flot scenografi – men, men, men – musikken er for høj , i store dele af Hair kan man ikke høre, hvad skuespillerne synger, og det ødelægger en stor del af oplevelsen.

28. May 2017

Ann-Grethe le Fevre

Flot opsætning, dygtige skuespillere, første akt var ikke så sprudlende som anden akt, som til gengæld var en virkelig flot finale. Publikum kvitterede med flere minutter stående applaus.

28. May 2017

Hjørdis Hakd

Selvom jeg godt vidste på forhånd, at der ikke var en egentlig handling, savnede jeg alligevel handling i stykket.

28. May 2017

Sofie Filholm Mathiasen

levende, rørende og gennemført. Medrivende fra start til slut. Fantastisk skuespil og sang!

28. May 2017

Anne Enemark

En stor musikals og visuelt meget flot oplevelse. Sammenhængen mellem skuespillet og scenografien var utroligt flot – også brugen af medier i salen og overalt. Smuk oplevelse. Tak!

28. May 2017

Rita Nielsen

Det var en hel forrygende forestilling, skuespillerne var alle i toppen.

28. May 2017

Valther

En meget positiv oplevelse. Jeg gik ind til forestillingen med bange anelser, da Hair jo er en på mange måder er en ‘outdated’ forestilling, både musikmæssigt og handlingsmæssigt. Derfor var det en skøn overraskelse, at arrangørerne havde ny-arrangeret musikken, så den lød nutidig. Det, sammen med et usædvanligt velsyngende ensemble, flotte solistpræstationer, og en innovativ scenografi, gjorde forestillingen til en fantastisk oplevelse, så fantastisk, at jeg faktisk godt kunne finde på at forsøge at få billet til endnu en aften, inden den slutter. Lydniveauet var perfekt, og balancen mellem sanger og orkester kunne ikke være bedre.

28. May 2017

Ellen Margrethe Lund

“Hair” var en fantastisk oplevelse. Musikken alene var alle pengene værd. Stemningen/handlingen var gribende. Skuespil -og sangpræstationerne var fremragende. Scenografien var storslået. Det var et brag af en afslutning på sæsonen. Vi har heldigvis købt billetter til næste sæson. TAK

28. May 2017

Lis Poulsen

Godt ensemblespil – så vidt jeg husker ret tæt på den oprindelige forestilling fra 1971. Stadig lidt forvirrende – specielt for dem, der ikke har set/kender musicalen. Første afdeling for lang og meget høj musik.

28. May 2017

Jonna

Super!

28. May 2017

Randi Bundgaard

Det var en super god forestilling, Selvom jeg er årgang 1957, kendte jeg mange af melodierne. Selvom jeg siden 2008 har benyttet kørestol, var det udmærket at sidde, sådan som jeg gjorde. Det fungerede udmærket, som skuespillerne var ved siden af mig. Alt i alt en rigtig god forestilling.

28. May 2017

Ejvind Røge

Efter en lidt tung opstart fik skuespillerne virkeligt kontakt med publikum. Spændende, interessant og ikke mindst tankevækkende og flot, alternativ forestilling!!

28. May 2017

Nina Erbs

Fed oplevelse. Stærk tur på memory lane. Fantastisk scenografi og lysshow. Storslået sang og skuespil. Jeg gik meget berørt og beriget hjem. Fik nutiden med i afslutningen.

28. May 2017

Uffe Christensen

Super flot præstation af skuespillerne, – flot sang, – de synger sku godt.!!! Spændende musik arrangementer… 2 døde mænd kommer ned fra loftet !!! 😉 Spændende/flot teater—-

28. May 2017

Aase Hansen

Flot-rørende og meget indvoldverende for publikum,godt orkester

28. May 2017

Charlotte

Helt igennem fantastisk oplevelse! Alt var helt perfekt og vi ville elske at tage ind og se musicalen igen.

28. May 2017

Sissel Mong

Det var en magisk oplevelse. Jeg har set forestillingen 2 gange 🙂

27. May 2017

Tove Sejersen

Det var en meget stor oplevelse for os fire modne gæster. Vi kunne samstemmende sige…fantastisk totalteater. Vi følte vi sad midt i det hele og fik en oplevelse, som vi ikke havde forventet…Tak! Fantastiske sangtalenter, men også skuespil og den “tagen af os publikum” følelse vi havde, under hele musikalen, var rigtig god og varm.!! Scene opsætningen og effekterne var flotte, enkle og meget kreative. Kreativiteten fortsatte i orkestret ..flot..vi kiggede meget på jer!! Tak..tak!!

27. May 2017

Inger Henriksen

Fantastisk forestilling. Følte mig underholdt under hele forestillingen. Flot scenografi og spændende scenografi. Kan anbefales.

27. May 2017

Susanne Burmester

Godt stykke. Dygtige skuespiller . Musikken var bare for høj.

27. May 2017

Karen Sander

Hej Aalborg Teater. Tak for igår. Sammen med mange andre så jeg “Hair”, og jeg må indrømme, at mine forventninger var få og små, fordi flere har tilkendegiver, at forestillingen ikke er i top. Men i den lune aften gik jeg hjem og havde “Let the sunshine in” inde i hovedet, og jeg var tilpas og fyldt med gode syns- pg høreoplevelser. Fantastisk, at det hold af unge mennesker både kan synge, danse, spille teater og være helt udadvendte og publikumsdeltagende. Flot, at et band deler sig i to balkoner og har et sammenspil. Tankevækkende, at der igen igen er scenografer, der vhja enkle virkemidler fortæller en historie, der understreger sangenes indhold. Der mangler en stjerne???? Der var teknisk summerlyd under det meste af forestillingen.

27. May 2017

Trine

Rigtig god forestilling, fyldt med skøn musik.

27. May 2017

Pernille Michaelsen

Sikke en forestilling – jeg blev blæst omkuld af Niels Søren Hansen og Nikolaj Heymans fantastiske musikalske arrangementer af de mange fede sange, som der er i Hair, samt af en fremragende koreografi og et sublimt og velsyngende ensemble. Et kæmpe cadeau til Kasper Dalsgaard, for hans sublime sang og skuespil. Seks meget store stjerner til Aalborg teater og alle medvirkende på Hair.

27. May 2017

Ane Marie Olesen (Preben Olesen)

Utrolig flot opsætning, fantastiske musikere og sangere. Og mange “overraskende” indfald m.v. Super oplevelse. Tak for det, Aalborg Teater. Glæder os allerede til næste sæson.

27. May 2017

Kurt Nielsen

En flot forestilling. Flot scenografi, flot skuespil. Jeg synes, at musikarrangementerne specielt i første del var for avangardistiske. Det var svært at genkende “ørehængerne”, som jeg husker fra 1971- udgaven i Aalborghallen. Der er dog en undtagelse: Merete Mærkedahls “Frank Mills”, den har jeg ikke hørt bedre! Flot! I anden del gik det meget bedre med musikken. Alt i alt en flot forestilling.

27. May 2017

Palle

Spil med stor entusiasme Flotte kulisser med stor effekt

27. May 2017

Inge Merete sørensen

Fantastisk oplevelse

27. May 2017

Victor Lund

Ganske enkelt fantastisk!

27. May 2017

Helle

Flot Forestilling. Lige rigeligt lange syretrip indimellem, hvor der ikke rigtig skete noget, men ellers god energi og flot præstation af samtlige skuespillere. Jeg har set 4 x Hair tidligere og denne mere koncertprægede havde sine plusser frem for de andre, men sangene – de kunne godt være gået lidt mere igen. Dog absolut en flot Forestilling.

26. May 2017

Ditte M. Pedersen

Fremragende forestilling! Tag med på et syretrip af kærlighed og psykedelisk kaliber. Masser af musik, sang og dans. Musicalen, du bare ikke vil gå glip af. Utroligt godt arbejde fra hele holdet af både instruktør, skuespillere, koreograf etc.! Aalborg Teater har gjort det igen.

26. May 2017

Gitte

Flot Forestilling med dygtige og engagerede skuespillere.

26. May 2017

Helle Keogh

Vi, min mand og jeg virkelig nød Hair. Fantastisk Music og dygtige skuespiller. Vi sad på 2 række og vi følte at vi var en del af forestillingen – sjovt at skuespillerne kom tæt på sit publikum.

26. May 2017

Henriette Hermann Olesen

Forestillingen giver et helhedsbillede af syretrip, sexuel frigørelse, fællesskab og inddrager også jalusien, ligegyldigheden og den politiske æras skræmmebillede med krig. Den originale historie er lavet lidt om, så det skulle man lige abstrahere fra. Der var flot lyd og scenografi. Publikum blev inddraget og suget ind i den flotte koreografi. Nogle karakterer stod flot frem, men mange var desværre meget usynlige, de kunne godt have fået lidt kant. Fin ide med inddragelsen af musikerne undervejs i stykket! Må fremhæve Kasper Dalgårds rolle som Claude, som trådte i karrakter et stykke tid inde i stykket.

26. May 2017

Mona Krogh Grøndal

Skøn oplevelse, med nogle meget dygtige skuespillere/sangere/dansere.

26. May 2017

Lone Høgh

Super super præstation af skuespillere og musikere. Fed opsætning, fest, farver, lyd og mening. Mere af den slags!

26. May 2017

Finn Jensen

Bare fantastisk

26. May 2017

Nanna

Helt fantastisk forestilling! Som sædvanligt levere Aalborg teater en forestilling på højt niveau. Jeg havde høje forventninger til stykket og de blev alle levet op til.

26. May 2017

Øjvin Rasmussen

Super god forestilling – virkelig god men elendig plads med alt for lidt benplads og kunne ikke se 25-30 procent af scenen på grund af rækværk ned til salen og en bærende pille. De pladser burde man slet ikke sælge uanset pris. Sidste gang jeg gør det

25. May 2017

Inger Lauridsen

En super forestilling, med sang og skuespil i topklasse, på trods af at det var en fri fortolkning i forhold til filmen, gav det mening Især vil jeg fremhæve sangerne, det var virkelig en fornøjelse. “Let the sunshine in” som afslutning fik da de små hår til at rejse sig Eneste minus var at der var lidt problemer med lyden undervejs

25. May 2017

Lillian Olesen

Jo , det var en fantastisk forstilling, og de flotte fantastiske dekorationer, m. lys, farver og sommerfugle eller hvad det nu var,det var smukt. Hilsen Lillian Olesen og mine med – teater venner.

25. May 2017

Bodil thomsen.

Fin Forestilling lidt langtrukken, desværre lydproblemer i starten hvilket var meget forstyrrende.

25. May 2017

BIrthe Middelfart

TAk for en dejlig aften. Jeg så den første gang i Ålborghallen, og jeg tror det var 1970. Jeg synes denne her var meget flot. Fantastiske skuespillere og musik, og scenografien helt fantastisk ! Det kunne ikke gøres bedre ! TAK

25. May 2017

Rie Winther

Ganske enkelt forrygende. En fantastisk Claude! Se den.

25. May 2017

Helle Christensen

25. May 2017

Lars

Jeg synes det var en anderledes men spændende fremstilling af historien, som jeg kender den fra tidligere. Sang og musik var rigtig godt og man blev ofte trukket med ind i historien. Lysshowet i baggrunden var fængende og scenen blev brugt på en interessant måde.

25. May 2017

Frede Toft Nielsen – Gymnasielærer på Dronninglund Gymnasium.

Skuespillerne viste stort engagement. Der manglede i høj grad et mere tydeligt handlingsforløb i forestillingen. Krigen i Vietnam stod uklart og mudret i baggrunden. Kærlighedsforviklingerne mellem hovedpersonerne var for uskarpe. Alternativt kunne de meget smukke sange i musicalen have stået mere enkle og stemningsfulde. Der manglede altså handling og følelse. En skam, når det virkede til, at skuespillerne havde potentiale til mere.

25. May 2017

Ingrid axelsen

25. May 2017

Erikjoe

Fantastisk energi

24. May 2017

Susanne

God Forestilling med fantastiske sang præstationer. Måske fyldte det syrede lige rigeligt, lidt mere handling havde været fint.

24. May 2017

Charlotte Paulsen

Dygtige og kompetente skuespillere og musikere. Meget spændende scenografi – men alt for laaaang og ingen handling – Støvring gymnasiums opsætning var bedre!!!!

24. May 2017

Lene Nielsen

Fantastisk og flotte stemmer god oplevelse vi ses snart igen

24. May 2017

Gitte

Fantastisk

24. May 2017

Pia Lindbergh

Fantastisk lyd, opsætning, koreografi – oplevelse !! De visuelle effekter var imponerende og meget kraftfulde. En oplevelse som vi ikke ville være foruden.

24. May 2017

Lillian Gregersen

Fantastisk forestilling – scenografien var i topklasse. Meget velsyngende ensemble – en lille anke kan være at det ofte var svært at høre sangerne, da musikken var så høj og det er lidt en skam, når de nu synger så super godt som de gør. Elsker historien og sangene, så vi havde en rigtig god aften

24. May 2017

Anders

Skuespillere der virkelig kan synge…….men alt for lang trukket

24. May 2017

Peter Mouridsen

Super god forestilling med indlevende skuespillere og rigtig god musik. Fed scenografi.

24. May 2017

Ingrid S. Kristensen

Fantastiske unge og dygtige skuespillere, der virkelig kunne give publikum en god oplevelse, der stimulerede alle vore sanser – samtidig med de fortalte en god historie fra hippie bevægelsens start. Savnede dog lidt mere af historien om den unge mand, der “tilfældigt” kommer med i krigen. Derfor “kun” 5 stjerner.

23. May 2017

Helle Kristensen

Fantastisk oplevelse Cenografien kunne ikke være flottere og meget spændende at bruge hele salen Eneste minus var at var svært at forstå teksten de sang især de kvindelige skuespillere Men ok vi kendte jo sangene vi er den generation der i snestorm kørte til Herning i 70erne og så dengang noget aldeles anderledes teater Alt flot gået i Ålborg vi kommer gerne igen da det var første gang da vi bor i Århus området Flot flot arbejde

23. May 2017

Jytte Olejas

Musikken var dejlig men opsætningen var ikke alt for spændende

23. May 2017

Bente Mott

Sprudlende, farverigt, overraskende, leveret med humor og indlevelse. Dejligt at publikum og salen blev indraget i stykket. Dejlig musikalsk oplevelse med nogle meget smukke kvindestemmer især.

23. May 2017

Jette Søndergaard

Fantastisk opsætning – og musikken fantastisk især de store kendte numre – utroligt dygtige skuespillere der synger og danser fantastisk – og som sædvanligt flot og spændende scenografi. Var helt betaget af pigernes sang.

23. May 2017

Ingstrup Trivselsskole

Super oplevelse – fed musik, flot scenografi

23. May 2017

Peter Larsen

Helt fantastisk oplevelse, man bliver blæst bagover, af den energi der bliver udfoldet. Fantastisk nærvær i bogstaveligste forstand, når skuespillerne kommer ud over kanten og bevæger sig ud blandt publikum. Særligt skal fremhæves rollen som Sheila i skikkelse af Henriette Katrine Lund, som med sin indlevelse og stemme, kan sætte de flest danske musicalstjerner til vægs. Kunne jeg give flere stjerner end de 6, så havde jeg gjort det.

23. May 2017

Rasmus Jensen

Kæmpe oplevelser!!

23. May 2017

Karin Pedersen

Kære alle på teateret! Jeg var utroligt grebet af forestillingen og blev virkelig ramt i hjertekulen af kontrasten mellem krig og kærlighed og det uendeligt triste og forfærdelige spild af unge møænds liv, som krig var og stadig er. Scenografien var helt fatastisk flot og overraskende, og både musikere og sangere gjorde det super godt. Desværre sad vi på første række helt ude i siden, hvilket ikke kunne give den optimale oplevelse af scenen og scenografien – til gengæld var vi selvfølgelig meget tæt på nogle af de medvirkende, hvilket jo har sin charme. Første akt virkede langtrukken, men efter anden akt gav det hele mening med den stemning, der var bygget op og den udvikling, der så sker.

22. May 2017

Morten Sørensen

Fantastisk forestilling!

21. May 2017

Ann Birthe Jensen & Allan Næs Gjerding

Vidunderligt! En totaloplevelse, hvor alt smelter sammen, lige fra man forventningsfuld træder ind i foyeren til man begejstringsramt står og klapper skuespillerne tilbage på scenen. Tak.

21. May 2017

Ann Birthe Jensen & Allan Næs Gjerding

Vidunderligt! En totaloplevelse, hvor alt smelter sammen, lige fra man forventningsfuld træder ind i foyeren til man begejstringsramt står og klapper skuespillerne tilbage på scenen. Tak.

21. May 2017

John

Fantastisk 2. del.

21. May 2017

Dorthe Frost

Endnu engang en fantastisk oplevelse. Syntes Aalborg Teater er rigtig gode til at udnytte scenen og laver nogle supergode kulisser.

21. May 2017

bodil sørennsen

virkelig et godt stykke skønt musik

21. May 2017

Claus Larsen

Flot og spændende opsat – fantastiske skuespiller – og musikere!

21. May 2017

Marlene Sommer

Det var en fabelagtig oplevelse. Desværre kom en ung kvinde med et meget lille barn på omkring 2 år ind efter pausen. Det var vist en skuespillers kæreste? Hun satte sig lige foran mig og det var meget forstyrrende, da barnet ikke kunne sidde stille. Det gav lidt dårlig ‘karma’ ?

21. May 2017

Inger Billenstein

Dejlig Forestilling, men et stort minus, musikken var så høj at det var umulig at høre hvad solisterne sang. En meget flot pæsention af skuespillerne. Når jeg nu skriver til teatert,kan jeg ikke lade være at med at komme med en bemærkning til de nye siddepladser i foryen. De er så malplaceret i det smukke lokale med søjler og paneler, pludselig kommer der en række spånplader med en lille klat pude, som ikke engang er en pude. Det er virkelig smagsforviring, og det ødelægger helheds indtrykket af lokalet. Bare et synspunkt.

21. May 2017

Jesper

Fed musik

21. May 2017

John Pedersen

det var en flot opstilling. dygtige kunstner. så tak, og på gensyn næste sæson.

21. May 2017

Dorte Koch

Fantastisk

21. May 2017

Rita Nielsen

Rigtig fin forestilling med stor intensitet fra skuespillerne, god musik og sang.

20. May 2017

Jette

Rigtig god musical, fed musik

20. May 2017

Kirsten Skaarup Bojer

En fantastisk medrivende forestilling- Skuespillerne gjorde det så godt. Tak for en god oplevelse.

20. May 2017

Dorde W Bendtsen

Hair lod solen skinne ind i mit hjerte. Det var sprudlende og vanvittig fantastisk. Smukt, vildt og voldsomt.

20. May 2017

Else

Fin forestilling, dog var anden del den bedste og lysshowet var bare fantastisk!

20. May 2017

Heidi Larsen

Flot og spænde Forestilling. Musikken helt i top. Det lød som om der var 35 folk i koret.

20. May 2017

Jens Chr. Meldgaard

En hel fantastisk oplevelse.

20. May 2017

Dorte

Flot scene show, med masser sang musik og dans.

19. May 2017

Henning Meyer

I en tid hvor meget skal tolkes ind vor tid, var vidunderligt at opleve et stykke så tro mod originalen. Solister, korister kunne bare deres stemmer og satser, ledsaget af orkester, der som i originalen, spillede så klart, at man kunne nyde de talrige flotte enkeltpræstationer uden det forstyrrede balancen mellem vokal og instrument . En medrivende aften .

19. May 2017

Jane Høgh Lassen

Det var en fantastisk oplevelse og meget underholdende. Der var fuld gang i den lige fra start og til slut. Meget dygtige unge skuespillere, der både kunne synge og danse. En rigtig god virkning at sangene var en blanding af engelsk og dansk. Rigtig mange overraskende effekter og skøn scenografi. Jeg så Hair i Ålborghallen lige først i 70-erne, så det rigtig godt med et gensyn.

19. May 2017

familien@skovgaard.info

Forrygende sjov. Gode skuespillere. Flot scenografi. Følte mig underholdt fra start til slut.

19. May 2017

Lisbeth, Aalborg

Flot præstation af alle de unge mennesker og fed musikalsk oplevelse.

19. May 2017

Lone

Forrygende flot forestilling ? Dygtige skuespillere og musikere og en fantastisk scenografi. Godt gået Aalborg Teater ?

19. May 2017

Jette videnkjær

Fantastisk flot Forestilling. Flotte sangstemmer en dejlig oplevelse.

19. May 2017

Lise Froulund

En forrygende oplevelse , hvor du litterlig bliver “suget” ind i handlingen og stemningen af en engageret og oplagt trup, der tager dig med til et fantastisk gensyn med din ungdoms glæder og problematikker og ikke mindst musik. En helt igennem fantastisk oplevelse.

19. May 2017

gretegundersen@hotmail.com

god forestilling , med inddragelse af puplikum-

19. May 2017

Anna Margrethe Høstgaard

Fantastisk sang, flot scenografi

18. May 2017

Susanne Petersen

Det var en super oplevelse/forestilling, også nostalgisk, når man har været ung sidst i 60’erne.

18. May 2017

Henny og Jørn Nørgaard

Det var en stor oplevelse at opleve HAIR. Nogle meget dygtige skuespiller.Vi er lidt ældre men havde en rigtig god oplevelse, men vi elsker at gå i teater og tiden fløj afsted, så må forestillingen da være god. Rigtig god ide at skuespiller er med publikum. tak for en god aften.

18. May 2017

1e, Dronninglund Gymnasium

“Bar røv og vilde farver”

18. May 2017

Hanne Mette Nielsen

Skøn og medrivende musik formidlet af sprudlende skuespillere. En god og glad oplevelse.

18. May 2017

Oda

God skuespiller præstation. God musik med fantastisk sang. Livsbekræftende at se så mange dygtige unge skuespillere på senen. Medrivende.

18. May 2017

Annebeth Aasted

Forestillingen led under ubalance mellem lokalets akustik og den (for) høje musik, ligesom de fleste sangtekster var uforståelige, måske af samme grund.

18. May 2017

Lone bang

Så flot en Forestilling. De spillede og sang måsen ud af flower power bukserne. Meget flot opsætning – blev glad og rørt…

18. May 2017

Agnete Hansen

En rigtig god Forestilling. Dygtige skuespillere. Der var vist ingen, der havde problemer med at høre, hvad der foregik på scenen. Også rig- tig gode musikere.

18. May 2017

Lotte Pedersen

Synes musikken var god, skuespillerne sang rigtigt godt men der var for lidt handling – der var for meget fokus på hippie -stoffer emnet.

18. May 2017

Merete og Jan Ottosen

Feeeed forestilling, masser af god musik og sang, + en masse humor. Vi havde en mega god aften.

17. May 2017

Inger Nielsen

En rigtig dejlig oplevelse!

17. May 2017

DD

Meget begejstret. Lidt for mange gimmicks, måske. Gik lidt ud over formidlingen af handlingsforløbet. Dygtige musikere og sangere. Flot.

17. May 2017

Jette Hansen

I starten af første akt overvejede jeg at forlade teateret i pausen, lyden var alt for høj, for det meste var det umuligt at høre, hvad der blev sunget og det føltes blot som organiseret larm. Heldigvis blev jeg, for det blev bedre i anden akt. De 4 * skyldes især en helt igennem fantastisk energi og udstråling fra alle medvirkende, dejlig musik og flot scenografi.

17. May 2017

Knud Nørgaard

Meget flot opsætning og en veloplagt trup, som fik teatersalen op i de højere niveauer.

17. May 2017

Bjarne Larsen

Flot scenografi, godt band, gode sangere/kor. God koreografi. Vi blev rigtig godt underholdet. Og så er det jo fed musik fra ens unge dage.

17. May 2017

Frank

Årets bedste teater oplevelse.

17. May 2017

Henrik

Musik og sang var godt. Selve teaterstykket var meget bedre sidste gang det blev lavet på Aalborg teater.

17. May 2017

Marianne Kristensen

God oplevelse med mange overraskelser

17. May 2017

Lis kristensen

Fantastisk Flot Forestilling/musical. Dejlig oplevelse ????

16. May 2017

Bent Nielsen

Efter at have set forestillingen, og fået bearbejdet den, syntes jeg lyden var alt for høj, det var ikke til at høre ordene og forstå hvad der blev sunget. Det var også kun meget lidt af det talte der var til at forstå, pga. lydstyrkens høje decibel. Det virkede som om anden del var mere afslappet.

16. May 2017

Claus

4,8 stjerner – ikke helt 5. Men tæt på! Musikken! Hvor magisk med live musik, fantastisk percussion, og også den meget (meget!) imponerende visuelle installation og scenografi. I enkelte numre druknede vokalen desværre lidt i “mixet”, og det blev umuligt at høre hvad der blev sunget – men det gjorde ikke så meget når hele holdet havde sådan en fantastisk energi. Fire stjerner på AAT er stadig en fantastisk aften (!) og jeg var fabelagtigt godt underholdt, men en musical som Hair kan ikke rigtigt røre mig så dybt som en “klassisk” teaterforestilling. Det føltes ikke så rørende og gribende som det normalt gør når jeg går i teatret – men det skyldes bestemt ikke manglende indsats. Bare min personlige smag. En skøn aften med lækker musikalitet, vidunderlige numre og en 2. akt som flød fuldstændigt sammen i et stort “trip”. Fornemt!

16. May 2017

Mette

Så smuk en opsætning! Det fik et lille teater til at virke stort. Fantastisk sceneshow.

16. May 2017

Brian Sørensen

Fantastisk oplevelse, vi var en tur på “syrer”, en kort tid.

16. May 2017

Louise

En medrivende og helt fantastisk forestilling!

15. May 2017

Helle Højlund

En fantastisk aften, veloplagte skuespiller, dejlig musik og iderig sceneopsætninger.

15. May 2017

Betty Rode

Nostalgi på en dejlig måde – visuelt helt top – spændende scenografisk løsning – v havde et brag af en aften alle 5

15. May 2017

Inger Stender Nervøsvej 155 Vadum

En super god Forestilling ,det er ikke stykket skyld at man ikke mere kan sidde nogen Lunde ude i forhallen.In

15. May 2017

Rico Malvang

Den ringeste musical jeg nogensinde har set/hørt! Ingen historie, intet mål med forestillingen. Spild af tid og spild af penge. Den ene stjerne er for selve musik nummeret Hair, som fungerede nogenlunde.

15. May 2017

Jens Lund

Flot opsætning som skaber den rette stemning. Scenografinen bære stykket godt igennem, men oplevelsen bliver alligevel lidt anstrengt da lydniveauet er meget højt fra start til slut. Den flotte illustration af syretrip bliver ved og ved og det kommer til at virke monontomt og får handlingen til at drukne. Man savner flere af de store musiknumre som kun kommer med i korte brudstykker. Flere sjove effekter der kommer helt tæt på publikum løfter det lidt, men helt i mål kommer stykket desværre aldrig ,og det er synd for skuespillerne, som ellers giver den hele armen

15. May 2017

Grethe Christensen

Jeg synes, at det var en spændende forestilling, men desværre var lyden mangelfuld. Vi var ikke i stand til at høre ordene i store dele af forestillingen.

14. May 2017

Kamilla

FANTASTISK forestilling! Intet over intet under – det stående bifald med pift og huj fra hele salen var mere end velfortjent. WUAW!!

14. May 2017

Claus

Top klasse af alle.

14. May 2017

Annette Wintlev

Fantastisk oplevelse! Syret, lækkert, flot❤️

14. May 2017

Toni Nielsen aalborg

Må sige jeg var helt op at køre. Dejlig høj musik,skuespillerne var super gode allesammen. Elsker Musicals. Glæder mig til næste sæson…..:)

14. May 2017

Peter Erlendsson

Lidt for langtrukket

14. May 2017

Kirsten Worm

Flot og farverigt og gode sange…fra hippietid. Mod Vietnam krigen, man skulle kende historien, ellers kunne det meste virke som en gang stoffer

14. May 2017

Mette Krathus

Fantastisk. Også på den måde hvor man bevægede sig blandt publikum på

14. May 2017

Elsebeth Mørk

Teater, når det er flottest! I udførelse, sang og budskab. Spillevende skuespillere i superform.

14. May 2017

Louise

Fantastisk

14. May 2017

Per Værum Mikkelsen

Fantastisk forestilling, skøn musik udført af nogle helvedes dygtige sangere og musikere. Mageløs opsætning, hvor både lys, røg m.m.m. gik op i en højere enhed. Jeg var flere gange under forestillingen virkelig rørt – og det er vel meningen med kunst!! Jeg var dog glad for, at jeg kendte historien og hele forløbet i forvejen, for på denne opsætning oplevede jeg, at det var musikken og ikke historien der var i højsædet. Men alt i alt en helt enestående oplevelse.

14. May 2017

Torben Næsby Christensen

Fantastisk udgave af den gode gamle “HAIR” Og godt at de klassiske numre synges på engelsk og ikke i en middelmådig oversættelse.

14. May 2017

Poul Sørensen

Orkesteret drukner de gode melodier og sangere. Alt for højt musik – så begynder de også at “skrige” på scenen. Især 1. Del er forfærdelig. Da der så endelig kom en meget smuk sang (Goodmorning) blev vi forstyrrede af snorrer hen over hovederne. Da vi så også havde spist i en en meget larmende cafe, blev aftenens indtryk, alt for megen larm med for lidt indhold – forestillingen gjorde ikke særligt indtryk. Druknede i “smarte” ideer og larm. Skuespillerne gjorde, hvad de kunne.

14. May 2017

Chalotte

Helt suværene ?

14. May 2017

Pia Mikkelsen

En udmærket teateroplevelse blot anderledes end de andre gange vi har været i teater i Aalborg og København. Hvis ikke jeg havde set filmen, så ville jeg ikke ha’ fået så meget ud af det.

14. May 2017

Christian Skogberg

Fantastisk Forestilling. Man får tro på fremtidens teater, når så mange unge skuespillere kan lave så god og engageret en Forestilling. Hele stykket osede af glæde og godt humør.

13. May 2017

Susanne

Super flot

13. May 2017

Ebbe Trenskow

Fantastisk oplevelse. Hele ensemblet er forrygende. Musik og sang gik op i en højere enhed. Jeg gik fra forestillingen i et fantastisk humør. TAK FOR EN DEJLIG AFTEN I MIT GAMLE TEATER.

13. May 2017

4 tilfredse gæster120517

Fantastisk opsætning! Specielt koreografi, special effects og lys var nyskabende. Dygtige frisører, der har lavet al det flotte “rasta-garn”. Kompetente skuespillere med gode stemmer, der holdt. Musikerne dygtige og fin effekt at de indgik stilmæssigt i stykket – og vildt at nogle skuespillere også var blæsere. Lydfordeling mellem musik og stemmer perfekt – kunne høre al tekst. Selve historien blev – specielt mod slut- desværre lidt udvandet og langtrukken, med overvægt på syretrip på bekostning af Vietnamkrig. Hoverpersonernes karakter kunne også tegnes skarpere op. Men det er skønhedspletter i en meget flot opsætning.

13. May 2017

OFK

Fantastisk opførelse. Spring alle de sure anmeldelser over og kom op fra sofaen og af sted. Skøn oplevelse. Et Must.

13. May 2017

Peter Nielsen

Dejligt at genhøre de gl. sange. Flot sceneopsætning. Fuld fart på af de dygtige unge skuespillere. ????

13. May 2017

Lis Rasmussen

Det var mageløs aften .. vi nød forestillingen i fulde drag . Fantastiske skuespillere der var i hopla. ???

13. May 2017

Marianne Bach

Temaet skønt. Lidt dårlig lyd. For lidt dans.

13. May 2017

Susanne Klitgaard

Vi havde en skøn aften. Dejligt musik og dygtige og energiske skuespillere. Tak for det, altid en fornøjelse at komme i Aalborg Teater.

13. May 2017

Gitte

En fantatisk forstilling, en skuespil præstation udover det sædvanlig og sang , musik som sagt fantatisk. Blev ført tilbage i tiden ,selv om jeg først er født i 1966 og ikke selv har oplevede tiden i love and peace, blev jeg revet med på vognen , I er utrolige dygtige på Aalborg teater,endnu en forestilling jeg aldrig vil glemme TAK ❤️??

13. May 2017

Gunnar Sørensen

For 46 år siden så jeg “Hair” i Cirkusbygningen i København, med bl.a. en meget ung Eddie Skoller og de senere så kendte brødrene Olsen. Jeg befandt mig i lang tid derefter i en anden(og bedre)verden – godt hjulpet af talrige biografture for at se den ikoniske Woodstockfilm, hvor jeg kunne få mere at vide om disse fantastiske mennesker – hippierne. Da jeg i går kørte hjem fra Aalborg til Haderslev efter at have set “Hair” på AAT, var det som om den erindringsgivende Madelainekage som den franske forfatter Proust omtaler i “På sporet af den tabte tid”, havde gjort sin virkning. Jeg var tilbage i en lyksalig fortid, som ikke er forsvundet – den findes endnu i de “dybere lag” – min naive(i betydningen oprindelige)glæde og begejstring var igen fuldt tilstede. Tak til AAT for en stærk og overbevisende skuespillertribe, et særdeles kompetent og medlevende orkester, og en dybt original scenografi, som ledte mine tanker hen på “Musik og lys” stemningen under 60érnes koncerter med bl.a. Alrune Rod og Burnin´Red Ivanhoe

12. May 2017

Peter Nielsen

Super god forestilling dejlig musik bare træls at blive ramt flere gange af de ledninger de trækker hen over publikum

12. May 2017

Henrik Bo Larsen

HAIR var en helt igennem fed oplevelse! Musikken var opløftende, intens og virkelig groovy. Skuespillet, dansen og dramaet helt fænomenalt. Stort kadeau til Aalborg Teater. HAIR er super godt gennemført, og vi var underholdt på højeste niveau gennem hele forestillingen. Tak for oplevelsen!

12. May 2017

Jane Vestergaard

Fantastisk god forestilling. God musik og energifyldt optræden på scenen?

12. May 2017

Sven

Fantastisk flot scenografi, kostumer og musik, men handlingen var kedelig og næsten ikke eksisterende. Hippierne blev fremstillet som en flok ‘syrehoveder’, der bare tågede rundt, og stemningen var trist det meste af tiden – ikke noget nærheden af den glade stemning og optimisme, der kendetegnede tiden (min ungdom!). Heller ikke noget politisk om Vietnamkrigen og protesterne imod den, som der er i filmen.

12. May 2017

Lotte Søndergaard

Skuespillerne og musikerne var utrolig dygtige, men selve stykket var alt for langtrukken og decideret kedeligt, da der ikke var den store handling. Var stykket halveret i længde, havde det været passende.

12. May 2017

Pia og Jette

Fantastisk show super

12. May 2017

Jørgen Jensen

Vi havde på fornemmelsen at det var meget flippet. DET VAR DET. Alle sang fantastisk men det råben og ballade, det var for meget. Vi havde håbet, at den dejlige HAIR musik var mere fremtrædende. Men desværre.

12. May 2017

Agnete

Fantastisk flot, musikalsk, dygtige skuespillere/sangere. Flot scenografi. Handlingen er jo stadig aktuel. Kæmpe oplevelse.

12. May 2017

Hermann

Er det en slags censur, når I ikke viser NORDJYSKEs anmeldelse af HAIR?

12. May 2017

Peter

Sangerne gjorde hvad de kunne, men forestillingen var lang og uinteressant – afslutningen gav dog det hele et positivt løft

12. May 2017

Inger Moos, Stinesminde.

Vi var i teatret i tirsdags og gik i pausen, trætte af at høre på larmen fra musikken. Musikken overdøvende helt, hvad skuespillerne sang. I det hele taget, var det en ligegyldig forestilling uden en rød tråd. Skuffede. Vi har gået i Alborg Teater i 50 år og kun gået i pausen en gang tidligere.

11. May 2017

Bente Skov

Lidt for højt. Men en helt igennem fin oplevelse. Det bedste var afslutningsnummeret, hvor man virkelig kunne fornemme kvaliteten på sangerne

11. May 2017

Erik Holbech

En larmende Forestilling som udfordrede øre og hoved og så endda udløste uudholdelige sirener ved pause. Publikums indblanding i forestillingen bryder vi os ikke om i det omfang, som det har udviklet sig til. Vi valgte at forlade teatret i pausen. Vi har i mange år nydt at komme i teatret, men den udvikling vi har overværet i de sidste par år bryder vi os ikke om. Vi overvejer om vi vil fortsætte med at overvære fremtidige forestillinger.

11. May 2017

Sebastian Nørgård Alsing

Fantastisk forestilling, hvis man er til musical. Skuespillerne synger virkelig godt på Aalborg Teater og musikken var for fed. Der var desværre lidt knas med en mikrofon undervejs.

11. May 2017

Lissy Lind

Jeg synes det var et festligt indslag med skuespillerne i foryen ved ankomsten. 1. Del var lidt for larmende, det var ikke så let at se en handling før sidst i stykket. I anden del var det lidt mere afdæmpet, og vi kunne fange meningen. Vi gik derfra med en god fornemmelse.

11. May 2017

Mona Jordansen

En stor oplevelse, dog er musikken lidt for høj. Det er vanskeligt at høre hvad de medvirkende synger.

11. May 2017

Diana

Tak for et brag af en fest!

11. May 2017

Joan

Fantastisk præstation.

11. May 2017

Inger Schrøder

Havde en god oplevelse. Jeg savner klarhed over sted og handling. Finder aldrig ud af at det foregår i New York. Er vældig betaget af scenografi og teknologi, men i dette tilfælde tager det overhånd, så det fjerner fokus fra forestillingen. Hovedpersonernes psyke fremgår svagt. Svært at fornemme Claude som den bløde og Berger som den hårde kontante. Skulle lige vænne mig til det nye tonesprog, er meget glad for den første danske version med Eddie scoller og Sanne Salomonsen.

10. May 2017

Anders Andersen

Dygtige skuespillere med flotte sangstemmer. Anden afdeling var bedre en første, det var lettere at forstå symbolikken. Flot scenografi i hele forestillingen.

10. May 2017

pia falling

Tilbage ad memory lane. Flot forestilling. Helt speciel effektfuld scenografi og koreografien var en oplevelse. Enkelte effekter og stor virkning. F.eks. soveposerne og langsomheden i spillernes bevægelser/ dans var skøn. Tak for en dejlig aften

10. May 2017

Herbert Fischer

Et lille teater, en lille teatertrup, men en af verdens største teateroplevelser. Dette er kun muligt på grund af en fantastisk holdindsats. Vi var underholdt, nød musikken og var fuldstændig overrasket over opsætningen. Tak til alle i “Hair” for en kanon aften i Aalborg Teater.

10. May 2017

Pia Helt, Vindblæs Friskole.

Som helhed er forestillingen flot, sansemættende og intens! Der er flere betagende øjeblikke, hvor lyd, lys, scenerum, skuespil og ord går op i en højere enhed. Det, at hele rummet bliver brugt, når skuespillerne bryder scenekanten og er ude mellem publikum både før og under forestillingen virker meget autentisk og levende. Både Aquarius og Let the Sunshine in skal også nævnes som særligt vellykkede. Lyden er dog en udfordring. Det er meget svært at høre, hvad der bliver sunget og meget indhold går derfor tabt. I flere dele af musicallen er det svært at høre, hvilket sprog der synges på og deraf går en del af historien forbi publikum.

10. May 2017

Inge Lund

Igen en fantastisk forestilling på Aalborg teater med flot lyd, koreografi og scenografi.

10. May 2017

Maren Juel

Glad, underholdende og musikalsk forestilling

10. May 2017

Birgitte Pedersen

Eftersat have læst Otto Pretzmanns anmeldelse i Nordjyske Stiftstidende mandag, var mine forventninger ikke høje. Jeg gik dog fra teateret med en super oplevelse. Energien blev bygget op lige fra vi kom ind i forhallen, hvor skuespillerne startede med at gå rundt og kontakte publikum. Skuespil på højt niveau og sang og og musik i top. Masser af energi som nåede langt ud over scenekanten. Fantastisk præstation af alle!! Tak for en skøn forestilling!

10. May 2017

Dorthe Vestergaard

Flot forestilling, spændende opsætning, gode sangere ?

10. May 2017

Lena Y. Pedersen

Henrivende, intens og virtuos forestilling. Fantastisk scenografi i sin helhed med både lyd og lys. Jeg oplevede forestillingen fra 1. række midtfor og blev bogstaveligt talt blæst omkuld.

10. May 2017

Jørgen

Tynd historie, men fantastisk produktion, fantastisk scenografi og flot energi og kvalitet i sange og skuespil

10. May 2017

DORTE ELISE MØLLER HOLDGAARD

Der var gjort alt ud af denne forestilling, – en fornøjelse at gå i teater, når det er med det engagement!

10. May 2017

Rikke M. Højberg

Festlig og overraskende med super dygtige skuespillere. Herligt at der foregår så meget udenfor scenen og allerede i foryen, når man træder ind af døren. Man bliver så glad og går glad derfra. Glæder os til næste forestilling…

9. May 2017

Susanne Sørensen

Fantastisk forstilling med super musik levende og sprudlende skuespiller der fik puklikum inddraget i forestillingen

9. May 2017

Gunhild Agger

Masser af oplevelse i den scenografisk flotte opsætning af Hair. Energisk og dygtig udførelse – en fornøjelse!

9. May 2017

Else Hedelund

Måske skulle den kun have 3+ stjerner. Der var meget “gang i den”. – skuespillerne gjorde et stort og flot arbejde, sikke en kondition. Et MEGET stort problem er, at musikken er så høj, at vi ikke kan høre teksterne, det gør, at vi ikke kan leve os helt ind i forestillingen. Ærgerligt. Vi fire “piger” var selv unge i de glade tider, så vi havde glædet os, men gik med en lidt flad fornemmelse. – Skru ned for musikken, og lad ordene tale noget mere.

9. May 2017

Hans Ole Holdgaard

Meget fint opsat Forestilling. Gode og oplagte skuespiller der blev backer godt op af velspillende band/orkester.

9. May 2017

Winnie Thygesen

Fremragende -og som man husher tiden dengang . Kan anbefales

9. May 2017

Viven Mortensen

Dejlig og smuk forestilling mere af den slags

9. May 2017

Pia

Forestillingen er fantastisk! Gennemført med de skønneste kostumer og super sang. Det var virkelig en fornøjelse, og jeg overvejer, om jeg skal se den igen om et par uger.

9. May 2017

Mette Kirstine Hansen

Fantastisk opsætning af Hair. Musik, sang, dans, lys og den visuelle scenografi går op i en højere enhed. En super oplevelse, som på det varmeste kan anbefales ❤️????

8. May 2017

TV-reklame

Hair

Afspil video

Indspilning af 'Let the Sunshine In'

Hair

Afspil video

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Musik
Galt MacDermot

Tekst
Gerome Ragni & James Rado

Instruktion og scenografi
Victor Kramer

Kapelmester
Niels Søren Hansen

Koreograf
Shusaku Takeuchi

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Kristian Berg

Musikere
Thomas HamiltonCasper SimonsenFrej LesnerJohannes Hjejl og Nikolaj Heyman

Hippiebevægelsens stærke budskaber

Hippiebevægelsen samlede sig om enkle og stærke budskaber som f.eks.:

If I’m free, it’s because I’m
always running.” – Jimi Hendrix

If everyone demanded peace instead
of another television set, then there
would be peace.” – John Lennon

Never doubt that a small group of
thoughtful, committed individuals can
change the world, indeed it’s the only
thing that ever has.” – Margaret Meade

Whenever you find yourself on the
side of the majority, it’s time to pause
and reflect.” – Mark Twain

Om hippiebevægelsen

I 1960’ernes USA protesterede særligt de studerende mod alt, hvad de mente var galt med deres land. De opfattede sig selv som patrioter, der ønskede at redde landet og gøre det til det bedste, det kunne blive.

Selvom vi i dag måske primært associerer hippiebevægelsen med løst hår, farvestrålende tøj, kærlighed til alle, hash og fede slogans, vil mange huske, at hippiebevægelsen opstod som en protest mod bl.a.: Racisme, miljøødelæggelse, fattigdom, sexisme, seksuel undertrykkelse, vold, politisk korruption og krigen i Vietnam.

Hippiebevægelsen er mere og andet end en farverig tid og et kostume, man kan tage på til en temafest. Bevægelsen og tiden indeholdt en holdning til problemstillinger, som fortsat er højaktuelle. Drømmen om vandmandens tidsalder, hvor lyset får lov at skinne ind, kan stadig vækkes i os og give os troen på en ny morgen, et nyt fællesskab, en ny verden.

Vil du vide mere?

Billeder fra Åbent hus

Lørdag 29. april var der Åbent hus ifm. årets musical Hair.

Se billeder

Mere end bare gøgl og joints

Appetize har interviewet de to hovedrolleindehavere i Hair: Christian Gade Bjerrum og Kasper Dalsgaard.

Læs interview

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater