Store Scene

Genre: Eventyr af Brødrene Grimm

Hans og Grete

Billetpriser
 • Normalpris

  160 kr.

 • Børn under 15 år

  80 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  Forestillingen er aflyst i marts 2020

 • Varighed

  1 time og 15 min (ingen pause)

 • Alder

  Anbefales fra 5 år

Forestillinger

Forestillingen er aflyst

Aalborg Teater følger myndighedernes anbefaling og aflyser alle arrangementer på teatret. Alle der har billetter til de berørte forestillinger er kontaktet på mail. Vi anmoder om tålmodighed, mens vi danner os et overblik over denne ekstraordinære situation.

Søde sager og snedige børn
Når børn sættes på prøver i eventyr kan de klare alt – selv en ond heks, der lokker med sukker og pandekager. Brdr. Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser.

Historien er i sin enkelthed grusom. Fattigdommens nød (og en ond stedmoder) får en far til at sende sine to børn ind i den store, mørke skov. Og det er ikke meningen, de skal komme ud igen, for han har ikke råd til at brødføde dem. Skoven gemmer på både pandekagehus og heks. Men heldigvis er Grete både god og handlekraftig.

Efter succesopsætningen af H. C. Andersens forrygende eventyr ‘Fyrtøjet’ kommer instruktør Martin Nyborg, scenograf Mari Lassen Kamsvaag og koreograf Kasper Ravnhøj tilbage til Aalborg Teater for at skabe en ny stor oplevelse for børn over børneklassikeren ‘Hans og Grete’. Med Martin Nyborg, hans kunstneriske team og de vidunderlige skuespillere fra teatrets ensemble glæder vi os til at præsentere en børne- og skoleforestilling, som taler klart og med varme til alles hjerter.

Trailer

Hans og Grete

Afspil video

Beate Stengaard bager

Et pandekagehus

Afspil video

Nordjyske
frederikamandus.dk
Migogaalborg
Magasinet Kunst
Aalborg Teaters nytolkning af eventyret "Hans og Grete" er det rene bland-selv-slik for børn i alle aldre.
Hans og Grete på Aalborg Teater er en vidunderlig nyfortolkning af det klassiske eventyr.
Alt i alt et vellykket teaterprojekt, der uden tvivl kommer til at bringe både grin og glæde for skolebørn såvel som familier, der ønsker at besøge Hans og Grete i vinterferien.
Den visuelt smukke forestilling er medrivende, og både børn og voksne var opslugt hele fortællingen igennem.

Publikum mener

Louise K. Memborg, Scleroseforeningens lokalafdeling

En god forestilling, der er meget tro mod den oprindelige historie. Dygtige skuespillere, der talte højt og tydeligt så alle i salen kunne hør det hele. De børn vi havde med var glade for oplevelsen, så er jeg glad for at vi som forening havde inviteret medlemmer med.

10. March 2020

Lene Pedersen

En meget fin Forestilling med meget godt skuespil og flotte rekvisitter. Vi havde 4 børnebørn med i alderen 5 til 8 år. De var meget begejstrede og har snakket, tegnet og malet på de fine programmer som vi tog med hjem......

8. March 2020

Mette Lilholt

Så den med mit barnebarn på 5 år. Vi var begge virkelig underholdt.

8. March 2020

Elsebeth Pors

Fin fin Forestilling.

8. March 2020

Anni Lund

Flot opsætning.

8. March 2020

Kurt Schiøtt

Fantastisk god oplevelse af en klassisk historie for alle aldre

8. March 2020

Ulla Flye

Super godt og ikke uhyggelig for børn! Det kunne være godt hvis det var muligt ar komme på scenen at kigge bagefter forestillingen !

8. March 2020

Anni

En lidt "tynd" forestilling

8. March 2020

Mona Christiansen

Hej Jeg synes, det var en virkelig fin Forestilling, hvor jeg nød at høre de helt små grine af noget, som for nogle børn godt kunne være lidt uhyggeligt. Jeg selv syntes skatteopkræveren var uhyrlig morsom. Sjov og med hvad jeg fik ud af det en morale om ikke at give op. Nå - men en enkelt ting, jeg synes er forkert. Jeg har 7 børnebørn, som jeg følger. Gennem deres opvækst ha der været rigtig mange kager, slik og sodavand, selvom d har meget bevidste forældre. Jeg kunne godt tænke mig pandekagen blev et hit igen og blev derfor skuffet over det ulækre slikhus (undskyld udtrykket) - for mig virkede det så træls at Hans og Grethe smæskede sig i de forfærdeligt farvede slikkerier. Jeg er 70 år - og savnede virkelig et rigtig fint pandekagehus i stedet - og at det de spiste var gode gammeldags pandekager med en vis form for næring. Kærlig hilsen

8. March 2020

Ulla Hvid Steffensen

8. March 2020

Vidya

Skøn og humoristisk forestilling. Jeg havde min 6-årige datter med og det var en god oplevelse. Dygtige skuespillere, venligt personale. Parkering kan godt tage lidt tid, så kom i god tid ! Jeg kan varmt anbefale forestillingen til børn over 5 år 🙂

8. March 2020

Jane Pedersen

8. March 2020

Annemette Søndergaard

Mit barnebarn syntes det var en sjov og god forestilling. Det var passende med en times forestilling, så når de mindre børn ikke at miste koncentrationen.

8. March 2020

Lones

Præcis og tydelig fortælling af stykket. Overskuelig scene. Elsker Hans og Grethe rollerne 🙂

7. March 2020

Lis Abildhauge

Det var en rigtig god oplevelse med en 10 årig og en 6 årig , der havde deres teaterdebut. Og rigtig god stemning som personalet skal have ros for. Meget fantasifuld opsætning og kostumevalg.

2. March 2020

kot562003@yahoo.dk

Vores børn var elleville og kunne sagtens genkende fortællingen. Hilsen kirsten Thomsen Tak for en fin dag.

2. March 2020

Majbritt

.

1. March 2020

Grethe Kristensen

Forestillingen levede ikke helt op til mine forventninger. Den var gjort lidt for Up to date. Jeg forstod ikke helt de "to hekse." Synes også det var forkert at heksen var sød ved Hans og Grete. Og de sagde "mor" til hende. Har set bedre forestilling end denne.

1. March 2020

Lone Dalgaard

vi har efterhånden set mange forestillinger på teatret og som altid var det godt, dog ikke så godt som tidligere forestillinger..

1. March 2020

Nan-Mia Nielsen

Min mor, min datter på 7 og jeg var til jeres forestilling lørdag d. 29. februar kl. 13 og vi nød den fuldt ud! Den var super fint gennemført med fine effekter og gode skuespillere og min lille datter var meget "revet med" i det, der foregik på scenen 🙂 Forestillingen var godt tilpasset målgruppen af børn. Det var min første - men bestemt ikke sidste gang - i Aalborg Teater (bor i Århus) med mormor og datter 🙂 Tak for en rigtig god opelevelse!

1. March 2020

Tasja L. B. Sandahl

Min datter på 5 år syntes, at den var meget uhyggelig. "Mor, jeg er bange", sagde Maria "Så kom op at sidde ved mig" sagde mor "Mor, jeg er rigtig rigtig bange" sagde Maria et stykke henne i forestillingen Men hun var helt opslugt og nød teaterstykket trygt hos mor Storebror Simon på 10 år syntes også godt om stykket - ja, det gjorde far og mor også - barndomsminder. =:)

1. March 2020

Alice Horndal

Dejlig forestilling. Havde børn med på 13, 11, 7 og 5 år. Alle nød forestillingen. Dog var der skuffelse over for lidt fortryllese af pandekagehuset. Der manglede bl.a. pandekager på taget v.h. Alice Horndal

1. March 2020

Jens K.Simonsen

børn og børnebørn var vildt begejstret,og vi 2 gamle nød også at få eventyret genopfrisket,alt i alt var vi meget tilfreds.

1. March 2020

Ida Christensen

God forestilling - tak for det. Hils hans og grete og heksen Hilsen Ida 5 år

1. March 2020

Lis Ullits Dahl

Underholdende -uhyggelig-og sjov forestilling -som fik børnene i salen til både at holde hænderne for øjnene når stykket var uhyggeligt men osse at rejse sig op fra stolene når de begejstrede opmuntrede Grete i hendes slagsmål med heksen . Det var en fornøjelse at overvære .

1. March 2020

Fru Jensen

God fortælling i børnehøjde

1. March 2020

Regner Straadt

Absolut ikke den bedste børneforestillinger Aalborg Teater har lavet. Nogle steder var det for uhyggelig for mindre børn. Dyster musik hele tiden er med til at forstærke uhyggen. Heksescenen var god. Morskab løsner op for uhyggen.

1. March 2020

Christina Veng

Fantastisk stykke med gode skuespil-præstationer og effekter. Dog synes jeg kampscenen mellem Grethe og heksen går langt over grænsen for en familieforestilling - helt unødvendigt.

1. March 2020

Mogens jakobsen

En lille sød forestilling (men med drama) på en time, få skuespillere, simpel - men som vanlig flot og effektfuld - scenografi. Vores børn på 10 og 11 var opslugte af handlingen.

1. March 2020

Anette

God forestilling med fine effekter der gav historien liv og børnene kunne levevdig ind i

1. March 2020

Pia Hansen

Flot opsætning og dygtige skuespillere. Tilpas længe for børn.

29. February 2020

Karin Hjorth

God

25. February 2020

Sarah

Alt for langt fra den oprindelige historie. Den moderne opsætning gik lidt for langt ift. hvad mindre børn forstår.

24. February 2020

Birgit Larsen

Rigtig god forestilling - tilpas "uhyggelig" til selv mindre børn. God længde på forestillingen, så børn ikke mistede tålmodigheden. Måske en lidt brat afslutning, der kunne være svær at forstå.

24. February 2020

Lena

Gode skuespillere, men selve stykket var lidt kort og nogle af de centrale ting i historien var ikke med - f.eks. at Hans ikke stikker en pind ud til heksen.

24. February 2020

Gitte

Ok Forestilling, men for lidt for børn at grine af

23. February 2020

Berit Brix

Musikken var indimellem for høj, så man næsten ikke kunne høre hvad skuespillerne sagde. Synes historien var kortet meget ned, det var ærgerligt!

23. February 2020

Cecilie Leth

Super god forestilling med masser af spænding! Dragende kulisser og skuespil.

23. February 2020

Kirsten Knudsen

En god teaterforestillinger, der fangede mit barnebarn på 5 år. Der var nåde uhygge og glædelig slutning

23. February 2020

Korna Bundgaard

23. February 2020

Ingerlise jensen

God

23. February 2020

Grethe Bertelsen

Super forestilling Børnebørn var glade

23. February 2020

Amalia

23. February 2020

LONE LYNNERUP

Som 69 årig er jeg ikke færdig med Hans og Grethe. Fantastisk farverig og spændende opsætning. Nem for børn at forstå, da der ikke er for mange ord. Kulisserne sørger for at ramme historien ind så alle aldre får en kæmpe oplevelse.

23. February 2020

Merete og Jan Ottosen

Hyggelig teaterstykke, altid dejligt, når I rammer noget godt for børn..

23. February 2020

Iman

Virkelig godt.

23. February 2020

Jens Spanggaard

Fin forestilling - vore 3 børnebørn syntes forestillingen var meget spændende, men hvorfor var der 2 hekse

23. February 2020

Gaby Moberg

Super godt - børnebørnene var vilde med stykket.

23. February 2020

Jessie Karsttenskov

23. February 2020

Gitte krog.

Dejlig forestilling. Mit barnebarn nød forestillingen. Det bliver absolut en ommer. Dejlig cafe besøg hos jer efterfølgende. Ligeledes dejlig oplevelse.

23. February 2020

Niels J. Haslund

Vores barnebarn Lily på knap 5 år syntes det var sjovt, hvilket selvfølgelig er det afgørende. Hun har fået læst Hans og Grete utallige gange så kan huske historien udenad. Hun kunne ikke forstå der var 2 hekse, som slet ikke lignede hekse, men fine damer i fint tøj. En heks skal have tjavset hår med vorter på en stor krum næse osv..... Kulisserne kunne måske være bedre svørt at opleve træerne som træer, og buret Hans sad i lignede mere et fængsel end et bur....

23. February 2020

Camilla Tange

En virkelig skøn børneforestilling fyldt med fængende scenografi, spænding og overraskende handling.

23. February 2020

Hanne

Skøn forestilling

22. February 2020

Ida Melancton Nielsen

God forestilling, flot scenografi og god fortælling. Dog meget børneagtig ift. vi kom som 20 og 28 årig.

22. February 2020

Maiken

22. February 2020

Grethe Andreasen

Flot forestilling helt igennem god oplevelse

22. February 2020

Janni Nysum

Mine piger på 4 og 8 år var helt opslugt af forestillingen. Der var gys, tårer og masser af grin.

22. February 2020

Jytte Hedelund

Sød og hyggelig forestilling for de mindste. Vores barnebarn på 8 syntes det var rigtigt godt og havde en god oplevelse

22. February 2020

Bente Frilev

Flot forestilling med dygtige skuespillere, alvor og humor i en god blanding. Tænker at små børn godt kunne blive lidt skræmte, men sådan er eventyr jo.

22. February 2020

Maibrit

Lidt tynd i handlingen og udførelsen

22. February 2020

Jørn Engstrøm

Hyggelig og god forestilling for både børn og voksne

22. February 2020

Helle Lykke Hauberg Jensen

Super god forestilling med sjov og alvor. Elsker jeres hyggelige charmerende teater. Eneste minus er jeres teatercafe. Trist jeres kage og pandekager er en “ billig” cateringudgave til en ublu høj pris. Ville ønske, I ville have lavet det selv. Tak for en god teateroplevelse 🙂

22. February 2020

Anette Roost

Meget flot opsætning og godt skuespil

22. February 2020

Mette

Fint skuespil, men ærgerligt at bruge så lang tid på at børnene skulle sendes væk. Kulisserne omkring heksens hus kunne have været mere spændende. Hvorfor 2 hekse? Der manglede vigtige elementer fra historien. Lidt skuffende, men alligevel med mange spændende detaljer.

22. February 2020

Inge Lund

Fin nyfortolkning af det gamle klassiske eventyr

22. February 2020

Lise-Lotte

Super teater

22. February 2020

Thordis Benediktsdóttir

Rightig godt

22. February 2020

Aase Lassen

En fin fortolkning af et Grims eventyr - og som sædvanligt dejligt at komme i Teateret.

21. February 2020

Thomas

Det var en rigtig god forestilling. Vi fik lov til at se anden efter forestillingen. Vi kommer helt sikkert igen.

21. February 2020

Edith Jakobsen

Tak for en fin forestilling, som jeg så sammen med mit norske barnebarn på 11 år. Han syntes bare, den fine forestilling var alt for kort - så gerne mere af samme slags.

21. February 2020

Eva Hyttel

En rigtig fin fortolkning af eventyret Hans og Grethe med et pift af nutidslevende familie konstellation. Virkelig flot scenografi.

21. February 2020

Laura Melbye Kornerup

Jeg var afsted med min mormor og vi synes begge to det var en god Forestilling

21. February 2020

Maria og Flemming

Meget dramatisk - især i starten - iflg. mit barnebarn er der ikke to hekse i eventyret - mere latter/humor til børnene ønskes især i den første halvdel.

21. February 2020

Kirsten Bonderup

god oplevelse, både for børn og voksne

21. February 2020

Helle Anderson

Det var en rigtig god forestilling. Flere af vores børn havde aldrig været i teateret og de var meget optaget af hvad er foregik

21. February 2020

Randi Bengtsen

Flotte kulisser- gode effekter. Havde lidt problemer med at høre alle replikker, måske fordi der blev snakket meget under forestillingen - børn der måske var for små til at følge med.

21. February 2020

Ulla Severin

Rigtig fin forestilling m flot scenografi og kulisser !! Det er et svært eventyr, at gøre sjovt for børn og jeg tror at børn skal være fra 6-7 år og gerne have læst eventyret inden for at få pointerne med og rumme de voldsomme scener og høje lyde, som man skal have en vis alder for at forstå.

21. February 2020

Alice Winther

Mit barnebarn på 6 år var begejstret og levede sig fuldstændig ind i historien. Han satte sig op mit skød et par gange, når det blev lidt for uhyggeligt.

21. February 2020

Mona Juul

21. February 2020

Jette

Jeg synes den var hyggelig og sat fint op. Længen på forestilling var fint

21. February 2020

Else Marie Andersen

Fin fin

21. February 2020

Lisbeth Brædbæk Jensen

21. February 2020

Alice Rasmussen

Flot forestilling

20. February 2020

Else-Marie

En god og sjov forestilling. Den var moderne og børnene forstod den

20. February 2020

Helene

Fantastisk oplevelse for både børn og voksne

20. February 2020

Inger-marie Brun

Super forestilling 🙂

20. February 2020

Malene

Godt skuespil, flot iscenesat og for alle aldre.

20. February 2020

Mads Krogh Jørgensen

Virkelig god forestilling, med drama i børnehøjde, og med humor. Skuespillerne kom ud over scenen og selve fortællingen var fortolket på en fantastisk måde

20. February 2020

Jane Skaarup Jensen

Den ve god

20. February 2020

Lis Damgaard

Historien godt fortalt. Fanger børnene fra først til sidst. Men især synes jeg, der er lavet fantastiske kulisser. Endnu en fantastisk teateroplevelse for mit barnebarn.

20. February 2020

Mette Johansen

20. February 2020

Monna jensrn

Super fin oplevelse

20. February 2020

Louise Sortkjær Poulsen

Super god forestilling!

20. February 2020

Birgitte

Min søn på 5 år var helt med under forestillingen og sad helt ude på sædet for at følge med. Mor og bedstemor var dog enige om at den sluttede noget brat, og nogle af stederne i stykket var trukket langt i forhold til slutningen. Fyrtøjet sidste år talte mere til os. Sønnike har dog allerede spurgt hvad de viser næste år!

20. February 2020

Maria Hartman Nielsen

Dygtigt skuespil og flotte kulisser og kostumer. Det var en rigtig go oplevelse.

20. February 2020

vibeke og philip frellsen (5 år)

Den var rigtig god og skæg

20. February 2020

Inge Hasse

Super god oplevelse. Havde børnebørn med og deres bemærkning var at det var sjovt og ikke uhyggeligt.

20. February 2020

Viven Mortensen

Syntes starten var lang , set med en voksens øjne , må ha’ føltes endnu længere for børn , men ellers fin .

20. February 2020

Mariann

Syntes den var lidt tam , og ikke helt hvad jeg husker som Hans og Grethe.

20. February 2020

Birthe Vad

Fin Forestilling . Mine børnebørn savnede lidt indhold da de kendte historien med heksen ( der var ikke så meget heks over hende) God længde og fin pris. Rigtig hyggeligt , nød stemningen i teateret.

20. February 2020

Lisbeth Højer

Det var en god forestilling synes mine børnebørn på 10-7 -3 år og jeg som er farmor . Mvh

20. February 2020

Camilla og Cecilie

En super fin forestilling som fangede vores datter - hun synes de levende pandelager var godt fundet på.

20. February 2020

D. Skadhauge

Ikke den bedste, barnebarnet på 8 år synes det var den dårligste af de 3 vi har haft med ind og se.

20. February 2020

Lene

Nem at forstå for børnene. Forestillingens længde var perfekt, børnene mistede ikke interessen

20. February 2020

Jonna Madsen

Meget fin fortolkning af Hans og Grete

20. February 2020

Connie Hosbond

Vi elsker at se børneteater heri familien, men denne gang blev vi lidt skuffede, der plejer at være meget mere humor og gribende, så den fangede desværre hverken mig eller mine 2 drenge

20. February 2020

Nicoline

...

20. February 2020

Anders Ring

Super forestilling! Dejlig opsætning af klassisk fortælling og med fine personlige præg. Pantelåneren er eksempelvis helt fantastisk:) Ungerne var vilde med forestillingen!

20. February 2020

Anne Lerskov

Genkendelig og alligevel anderledes udgave af et kendt og elsket eventyr. Fantasifuld scenografi og godt skuespil.

19. February 2020

Maiken Kongerslev

Intriger, følelser og komik fulgtes godt ad i dette stykke om Hans og Grete. Rigtig fin forestilling som min datter og jeg nød.

19. February 2020

Ann

God og spændende og lidt uhyggelig dog en lidt underlig fortolkning til sidst

19. February 2020

Heidi Sørensen

Så fin en forestilling, børnene på 3 og 7 år var fuldstændig tryllebundet!

19. February 2020

Tanja

19. February 2020

Jette

En fin forestilling for hele familien.

19. February 2020

Lene Bossen.

19. February 2020

Hanne

Rigtig fint stykke, nemt for børn at følge med. Flotte kostumer og ok scene.

19. February 2020

Maiken Drangberg

18. February 2020

Heidi

18. February 2020

Anne Bjerre Larsen

Vores forventninger var høje, da vi tidligere har været inde og se Ronja Røverdatter og denne var helt klar til 5 stjerner. Jeg syntes man brugte ALT for lang tid i skoven og hos familien og ikke hos Heksen hvor det spændende og sjovt. Derfor kan jeg kun give denne 2 stjerner.

17. February 2020

Mona Nielsen

Flot og meget gribende forestilling. Jeg havde mit 6 årige barnebarn med, og hun var helt opslugt af forestillingen hele tiden, der var et par enkelte meget højlydte skræmmende scener som hun reagerede på. Men alt i alt en meget fin forestilling.

17. February 2020

Joan

Middel præstation

17. February 2020

Maxi

Fint forstilling - spændende og delvis (for) moderne omsætning af klassikeren.

16. February 2020

Helle Andersen

God fortælling med et moderne tvist

16. February 2020

A. Laursen

Hej. Havde 2 børnebørn med på 8 og 11 år. De var lidt skuffede, da de synes forestillingen lå for langt fra historien. De var også med ude at se Ronja Røverdatter og havde sat næsen op efter lidt i samme stil. Og det synes de ikke at Hans og Grethe levede op til. Mvh. A. Laursen

16. February 2020

Liselotte Kjærup-Nielsen

På en gang sjovt, og meget uhyggeligt. Mine børnebørn var helt opslugte fra start til slut. Så som altid en stor fornøjelse.

16. February 2020

Tina Nørgaard

Sjov og underholdende, og ikke mindst tilpas uhyggelig...

16. February 2020

Peer Linnæs

To børnebørn med og en super oplevelse

16. February 2020

Pia Lindbergh

Skøn familieforestilling. Fantastisk håndtering af det grusomme ved at børnene skal sendes i skoven - alvoren forståes uden at stemningen bliver tung. Fantastiske kulisser og en helt igennem velspillet og mægtig sjov forestilling. Tak

16. February 2020

Kirsten Høj Vester

Det var en flot forestilling. Den var bygget godt op, nytænkende og energisk udført. Den var uhyggelig, sjov og gennemført. Det at den foregik tæt op os publikum var et ekstra plus. Den fortjener sine stjerner.

16. February 2020

Jytte Grønning

16. February 2020

Kirsten Danielsen

Mit ældste barnebarns (5 år) første rigtige teaterforestilling var en dejlig oplevelse, eventyret var blevet læst for hende, så hun havde kendskab til forløbet, Hendes reaktion efter var:" Det gør vi igen, Bedstemor". Så vi håber på flere forestillinger for børn. Tak for det.

16. February 2020

Lars Winther Gravesen

En rigtig god forestilling med en flot opsætning. Børnene var "fanget" under hele forestillingen!

16. February 2020

Ellen Jespersen

Det var et fint stykke. Vores barnebarn synes vældig godt om det. Så det er ikke sidste gang vi prøver at gå i teater.

16. February 2020

Anne Kold

Som altid en dejlig og hyggelig oplevelse.

16. February 2020

Hanne

16. February 2020

Christina

16. February 2020

prebenbuchholt1@gmail.com

Herlig Forestilling med stor dynamik og action.Dertil humor.

16. February 2020

Kristine Sørensen

15. February 2020

jeannine thrane

Helt fantastisk spillet, iscenesat og gennemført. Smukke effekter, dekorationer, dejligt medrivende skuespil, både for ung og ja. os ældre, en dejlig og fortryllende oplevelse!

15. February 2020

Grethe Landgrebe

God Forestilling dygtige skuespillere børnene var meget optaget af stykket. Dog lidt uhyggeligt.... det bedste vi har set er karlsson på taget. Helt klart favoritten. Godt sat op dog manglede børnene at heksen ikke lignede en rigtig heks.

15. February 2020

Midam Mam

Måske spoilers, læs videre på eget ansvar: Alle ved jo at børn smager af honningstegt hakkebøf med bløde løg, så jeg var taget mig en tur i teatret for at fange en sen frokost. Desværre missede jeg den helt tidlige forestilling, hvor der med sikkerhed har været knasende spædbørn til stede. Pokkers. Med et budget til masser af gode specialeffekter var Hans og Grethe især en visuel fryd, den fik ikke for lidt. Det blev til tider ligefrem syret. En Chaplin-esque ny figur blev især klædt på til den store guldmedalje, ikke blot i et men to fabelagtige kostumer. Det andet fik mig til at tænke på et segment i A Star Wars Holiday Special, gad vidst om dem i kostume havde samme inspiration? Lyd og lys var helt i top, og spillerne har jeg kun varme i hjertet for, så der duer jeg slet ikke til kritik. Den var "Action-packed, Pee-wee!", og synes også der var rigeligt åbne spørgsmål til slut, men ved ikke om det var noget børnene tænkte på. Jeg fik ikke lige spurgt, og har ingen selv. Så langt varer mine rationer jo heller ikke.

15. February 2020

Paula

Dejlig forestilling med masser af humor, for både børn og voksne, selv om man jo ikke kan komme udenom, at Hans og Grete jo er en dyster historie. Men som i alle gode eventyr, ender den jo godt. Dygtige skuespillere, og flot scenografi!

30. January 2020

Ena Engelby Hübertz

Sjov, gribende og lige tilpas i længde, når der er børn med.

26. January 2020

Annette Andreasen

26. January 2020

Sussie Beuchert

25. January 2020

Iben Hansen

Rigtig godt stykke, både for børn og voksne.

25. January 2020

Mette

Anderledes end børneforestillingerne plejer at være (Sammenligner med Gummi Tarzan, Ronja Røverdatter, Verdens bedste Karlsson og Fyrtøjet)......sanselig, men meget dyster.

25. January 2020

Holdet bag

Forfatter
Brødrene Grimm

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Kasper Ravnhøj

Lysdesign
Mia Willett

Lyddesign
Kristian Berg

Vil du vide mere?

Undervisningsmateriale: 0. - 2. klasse

Gratis undervisningsmateriale til indskolingen. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale: 2. - 4. klasse

Gratis undervisningsmateriale til mellemtrinnet. Udarbejdet af Center for Undervisningsmidler (CFU).

Download undervisningsmateriale

Print selv-plakat

Hent en gratis print selv-plakat. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download program

Beate fortolker pandekagehuset

Kig forbi Aalborg Teaters foyer og se Beate Stengaards mesterværk, hvor hun har fortolket pandekagehuset fra Hans og Grete.

Læs mere her

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater