Lille Scene

Genre: Drama af A.R. Gurney

Kærestebreve

Billetpriser
 • Normalpris

  235 – 275 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris ift. normalpris)

 • Spilleperiode

  7. – 24. marts 2018

 • Varighed

  1 time og 50 minutter inkl. pause

Forestillinger

Kærestebreve (Love Letters) af A.R. Gurney

”Hun var hjertet i mit liv”

Andy og Melissa forelsker sig mens de er helt unge, naive og glade. Men skæbnen fører dem snart væk fra hinanden, og de lever hvert sit liv. De bliver begge to gift, de lever deres liv, men ikke sammen. Dog kommer de tidligt i gang med en brevveksling, og den udvikler sig snart til at være det rum, hvori deres ungdoms kærlighed kan leve og vokse. De skriver til hinanden om rejser, skoleophold, familier og alt hvad der sker i deres liv. Brevene mellem Andy og Melissa fortæller historien om to hele liv, og om en fælles og dybt rørende kærlighed, der aldrig kunne slukkes.

Marianne Høgsbro og Henrik Weel lægger stemme og sjæl til denne hjerteskærende fortælling, der udfolder sig i brevform.

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har elsket nogen som jeg elskede hende, og jeg ved, at jeg aldrig kommer til det igen.

Trailer

Kærestebreve

Afspil video

Nordjyske
Appetize
Information
Her dur kun to stradivariuser, og dem råder Aalborg Teater heldigvis over i deres opsætning: Marianne Høgsbro og Henrik Weel. Tilmed i Hans Henriksens knivskarpe instruktion, som foretrækker kattepoter for tigerspring og med sin afdæmpede præcision velgørende undviger sentimentale invitationer fra Gurneys tekst.
Vi skriver med fra teaterstolene med vores egne kærlighedsoplevelser, for det er der plads til i denne opsætning som i kraft af sin enkelhed er både elegant og ærlig og aktuel. Jeg synes stykket fortjener 5 stjerner for en scenisk gennemført tankegang om, at ”Less is more”, som i denne opsætning virkelig kommer til sin ret.
A. R. Gurneys tekst er sprudlende, morsom og velskreven.

Publikum mener

Grethe Harbo

Noget af det bedste teater vi har oplevet på det seneste.. Intenst. God manuskript og fin fremførelse.

25. March 2018

Dorit Frederiksen

Det var en dejlig oplevelsen - at se to skuespillere, der så godt komplimenterede hinanden med skønne replikker sjove, finurlige, kærlige og sørgelige, så der var både latter og tårer. En dejlig eftermiddag

24. March 2018

Else Simonsen

Det var en rigtig dejlig oplevelse. Tænk at man ved at 2 personer skriver til hinanden igennem livet, kan få så stor indsigt i hvordan vi lever vores liv. Forestillingen gav også stof til eftertanke i forhold til ens eget liv. Kan kun anbefales og når det er 2 så dygtige skuespillere, er det bare en super oplevelse.

21. March 2018

Svend Erik Larsen

Med 2 så erfarne og dygtige skuespillere blev oplæsningen både morsom underholdende, men samtidig gav den stof til eftertanke. Gå i teatret og få en fantastisk oplevelse.

20. March 2018

Hanne Paustian

Før en forestilling har du nogle forventninger, og det havde vi, især efter de flotte anmeldelser. Lad os sige det sådan, at bagefter tænkte vi: "Det her var Meget bedre end vi havde troet." Det var så godt og fantastisk samspil med to hver især dygtige skuespillere. De evner simpelthen at få historien til at vokse videre i vores egne hoveder. Dejligt.

19. March 2018

lenemeretehove@gmail.com

Godt skuespil, men jeg havde nok forventet, at manuskriptet havde været med færre facts og flere følelser. Lidt for meget opremsning af begivenheder.

19. March 2018

Ellen margrethe lund

Dejlig, gribende og troværdig. Især 2.akt var fascinerende. Tankevækkende: hvordan kan livet blive så tilfældigt. Jeg er så optaget af brevgenren og dette er jo en skat i denne sammenhæng!

18. March 2018

Jytte og John Hedelund

Det var en helt fantastisk god forestilling, så flot og fint fortolket og med så fine nuancer i mimik, helt i top. Flot præstation af begge de dygtige spillere, Henrik og Marianne

18. March 2018

Mette Bugge

Fantastisk fremførelse af to meget karismatiske skuespillere. De formåede fra første minut at inddrage tilskuerne i deres fortælling og univers.

18. March 2018

Ivan Andersen

Vi synes det var en fin og meget velspillet forestilling, af to meget dygtige og seriøse skuespillere, det fås garanteret ikke bedre . Endnu engang tillykke med jubilæet Venlig hilsen Inge-lise og Ivan Andersen

18. March 2018

Niels Vilhelm Andersen

Jeg havde en fantastisk dag,selvom jeg er handicappet efter et par hjerneblødninger,kom selv på el scooter, og blev mødt af noget personale,som virkelig slog benene væk under mig,jeg spurgte om jeg kunne låne en kørestol,den havde fremme inden jeg kom af crosseren,min ledsager var lidt forsinket, så jeg blev hjulpen til den lille scene,og min ledsager fik en reserveret plads lige ved siden af,og så på 1ste parket,vi havde sådan en god oplevelse,og stykket var meget godt spillet af de to,den slags sociale oplevelser er guf for en skadet hjerne,vi glæder os allerede til lørdag igen.TAK

18. March 2018

Jørgen

Velspillet og mordom

18. March 2018

Lis

Rigtig godt teater fremført af to meget dygtige skuespillere.

16. March 2018

Mona Jensen

En rigtig god oplevelse med fine skuespillerpræstationer.

15. March 2018

Elin Christensen

Et godt skuespil, som blev opført af to gode skuespillere.

14. March 2018

Maria

Nærværende, smuk og indlevende.

13. March 2018

Jytte Czaja

13. March 2018

Gurli Norup

En rigtig god historie, fremført af dygtige skuespillere. -Et stykke, man godt kan holde til at se mere end én gang.

9. March 2018

Jesper Olsen

Helt igennem en skøn oplevelse

9. March 2018

Poul Rasmussen

Det var absolut en flot præstation af de to skuespillere. Stykker med så minimal scenografi og så få medvirkende "tvinger" publikum til max. opmærksomhed på selve skuespillet og dialogen. Stykkets forfatter fortjener bestemt også et skulderklap. En fin oplevelse.

8. March 2018

Interview med Marianne Høgsbro og Henrik Weel

Kærestebreve

Afspil video

Holdet bag

Forfatter
A.R. Gurney

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Nicolaj Spangaa

Vil du vide mere?

Henrik Weel på TV2 Nord

Se Henrik Weel blive interviewet ifm. Kærestebreve og sit 40 års skuespillerjubilæum i Magasinet Nordliv på TV2 Nord. Interviewet starter ca. 12 minutter inde.

Se indslag

Gammel kærlighed holdes i live

Læs Nordjyskes foromtale af Kærestebreve (kræver abonnement).

Læs artikel

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater