AAT Stream

Genre: Livestream

Livet – en brugsanvisning

Forestillinger
Gratis live stream på AAT Stream
  • Hvor kan jeg streame?

    Se link nedenfor

  • Spilleperiode

    20. – 26. november 2021

  • Spilletidspunkter

    Kl. 20:00

“I HVER EN KROG, I HVER EN TING VENTER EN HISTORIE”

Ofte væver vores liv sig sammen med vores medmenneskers skæbner i langt højere grad, end vi lige aner. Ikke mindst dem, vi deler vægge, lofter og gulve med.

Ti autentiske aalborgensere og en enkelt skuespiller, Lars Topp Thomsen, iscenesætter Livet – en brugsanvisning i et lejlighedskompleks. Herfra livestreames det til publikum, som dermed får serveret ti simultane livsfortællinger – og midt i al tilfældigheden insisterer en skuespiller på, at det er her meningen med livet findes.

Lejlighedskompleksets ti beboere får deres liv undersøgt på kalejdoskopisk vis – rum for rum. Deres individuelle fortællinger væver sig ind og ud af hinanden i løbet af forestillingen, og de har først og fremmest én ting til fælles: Mødet med den rigmand, hvis ambitiøse livsprojekt kommer til at påvirke dem allesammen.

Forestillingen følger et sofistikeret tilfældighedsprincip, hvor historierne fortælles i en rækkefølge, som afgøres på samme måde som springeren i et skakspil bevæger sig. Instruktionen står Kristoffer Lundberg for, og forestillingen udgør hans praktikopgave ved Den Danske Scenekunstskole.

Stream forestillingen
Lørdag 20. november 2021
Mandag 22. november 2021
Onsdag 24. november 2021
Fredag 26. november 2021

Link til live streamForestillingen streames på AAT Stream 

Holdet bag

Instruktør
Kristoffer Lundberg

Desuden medvirker
10 borgere i Aalborg som alle bor i samme opgang

Vil du vide mere?

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater