L’ODHO Performs Tom Waits

Forestillinger

Forestillingen er aflyst
Aalborg Teater følger myndighedernes anbefaling og aflyser alle arrangementer på teatret. Alle der har billetter til de berørte forestillinger er kontaktet på mail. Vi anmoder om tålmodighed, mens vi danner os et overblik over denne ekstraordinære situation.

Teaterkoncert der hylder manden med den hæse stemme
L’odho performs Tom Waits spillede for udsolgte huse, da de i efteråret gæstede Aalborg Teater med deres hyldest til sangskriveren Tom Waits.

L’Orchestre D’Hommes­Orchestres vender tilbage, når de med deres dybt musikalske fortolkninger af Tom Waits ­sange indtager teatrets Store Scene. På scenen huserer fem mænd og to kvinder. De er hamrende musikalske, fabelagtige på deres instrumenter og ekvilibrister, når de fremtryller musik ud af de mest besynderlige redskaber – alt fra sportsudstyr til kogegrej. Det er vildt, overraskende og hylende sjovt, når de 7 musikere og sangere fremma­ner en mere ægte Tom Waits end Tom Waits himself.

Forestillingen opføres på engelsk

 • Billetpriser

  150 - 330 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 160 kr.

 • Studerende

  90 - 180 kr.

 • Varighed

  1 time og 45 min (inkl. pause)

 • Spiller fra

  20. marts 2020

 • Scene
 • Genre

  Teaterkoncert

Nordjyske
Arbejderen
cphpost.dk
Teateranmeldelse.dk
The Guardian
Kultunaut
Kulturkongen
Det er forrygende, det er ubeskriveligt, det er en blanding af gøgl og akrobatik, som du med garanti aldrig har oplevet før. Og hele ensemblet fremstår som en stor millimeterpræcis synkroniseret rytmisk maskine.
Utæmmet musikalsk galskab.
Two-hour adventure that carries you through moments of spirited laughter to equally spirited melancholy, through moments of quiet intimacy to blown-out intensity.
Det er den ultimative hyldest til manden med den hæse stemme og den teatrale musik.
Augmented here by a female duo known as the New Cackle Sisters, the four-man troupe have devised a take on Waits's music that amplifies the fractured rhythms, black humour and gleeful surrealism that lies at its core.
Skævt galskab og humor
DET VAR FÆNOMENALT

Publikum mener

Sidse Clemmensen

Uden sammenligning! Vanvittig syret, vanvittig musikalsk og helt fantastisk!

31. October 2019

Joan Nedergaard

En sjældent helt igennem fantastisk oplevelse - som de dog forstår at kombinere humor og æstetik - jeg har virkeligt moret mig og nydt denne forestilling. Bravo.

31. October 2019

kk

Larmende, musikalsk, overraskende brug af alt forefindende som instrumenter. Dominobrikker som rytme, flaskepropper. Lidt Monty Pytonsk.

31. October 2019

Kirsten Algren

Helt fantastisk oplevelse fra start til slut

31. October 2019

Hanne

Overraskende sjov og god, rytmisk musik.

31. October 2019

Jens

Extreme begavet præsentation af Tom Waits. Forrygende tempo og flot musikalsk performance. Gik fra forestillingen i højt humør .

30. October 2019

Susanne J.

Fantastisk forestilling med meget for ører og øjne. Glæd jer!! Hold nu op hvor er de musikalske - aldrig har 45 min. gået så hurtigt.

30. October 2019

Pedersen

27. October 2019

Nyhed: Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.195 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Holdet bag

Gæstespil af L’orchestre d’hommes – orchestres

Forestillingen opføres på engelsk

Medvirkende
Bruno Bouchard
Jasmin Cloutier
Simon Drouin
Simon Elmaleh
Gabrielle Bouthillier
Danya Ortmann

Vil du vide mere?

Pressebilleder

Hent pressebilleder til 'L’orchestre d’hommes-orchestres Performs Tom Waits'.

Find pressebilleder