Mindste Scene

Reading

Mandegruppen

Køb billet
Billetpriser
  • Pris

    65 kr.

  • Reading

    7. februar 2018

Forestillinger

Kom tættere på manden anno 2018

Skuespilleren, Christian Gade Bjerrum, har skrevet de første 27 sider til sin kommende konceptuelle forestilling “MANDEGRUPPEN”, og du inviteres til at opleve en reading på teksten bl.a. med nogle af mændene fra teatrets ensemble, iscenesat af Christian selv. Baseret på de 3 års erfaringer Christian har gjort sig med sin egen mandegruppe, dykker vi ind i de mørke og lyse afkroge af mandens panserede, skrøbelige sind, hvor der åbnes op for de dybt personlige, sårbare, konfronterende og humoristiske historier.

Christian har også inviteret sin far med, Claus Bjerrum, fordi de to herrer medvirker i et program til DR2’s temalørdag, der handler om fædre og sønner. DR vil således være til stede på Mindste Scene, for at optage readingen og den efterfølgende Q and A, hvor du som publikum kan stille spørgsmål og få svar fra de medvirkende.
Programmet forventes at blive vist på DR Temalørdag omkring fars dag i starten af juni, hvor fotografen Jacob Holdt og hans søn også medvirker.

Tag din far, bror eller din søn med. Tag din mor, søster eller datter med og få et unikt indblik i en proces, hvor vi prøver at komme lidt tættere på manden anno 2018 og blive lidt klogere på, hvilke udfordringer, glæder og bekymringer han gør sig.

Konceptuel præmis: Mandetøj
Publikum skal iklædes mandetøj før de lukkes ind til readingen.
En garderobe med mandetøj og falske skæg er tilgængeligt for publikum.
Som publikum er du enten en mand i mandetøj eller en kvinde i mandetøj.

Medvirkende

Skuespillere
Jacob Moth-Poulsen
Stanley Bakar
Niels Anders Manley
Ferdinand Falsen Hiis
Jens Kepny Kristensen
Christian Gade Bjerrum
Sebastian Aagaard-Williams

Medvirkende gæster
Claus Bjerrum
Niels Albertsen

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events