Store Scene

Foredrag

Få pladser tilbage

Mød hr. Weyse fra Badehotellet

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  kr. 295

 • Club Nord medlemmer

  kr. 265

 • Spilleperiode

  Mandag 21. november 2022

 • Præsenteres i samarbejde med Club Nord

 • Varighed

  2 timer og 15 min inklusiv pause

En aften i muntert lag med Jens Jacob Tychsen & Badehotellet

I dette eksklusive event giver Aalborg Teater i samarbejde med TV2 Nords seerklub – Club Nord – dig muligheden for at opleve en af Danmarks mest folkekære skuespillere på slap linje. Skuespilleren Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den TV2-serien Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Rammerne er i Danmarks hyggeligste teatersal, nemlig i Aalborg Teater, så du kan glæde dig til en fantastisk aften i unikke rammer.

Billetprisen er kr. 295 inkl. billetgebyr
Er du Club Nord medlem koster billetten kr. 265 inkl. billetgebyr

Er du Club Nord medlem?
Læs hvordan du køber din billet med rabat på Club Nords hjemmeside.

Jens Jacob Tychsen har stor erfaring fra TV, og er kendt blandt andet Forbrydelsen, Borgen, Rejseholdet og er naturligvis kendt og elsket for sin rolle som Hr. Weyse i den folkekære serie Badehotellet. Jens Jacob bevæger sig med lethed blandt alle mulige forskellige genrer og roller, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks dygtigste skuespillere. Som karakteren Hr. Weyse i Badehotellet er der blevet plads til en charme og en storladenhed, som på bedste vis er med til at tegne et billede af datiden. Jens Jacob Tychsen gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing.

Forestillinger

Spilledage

Mød Hr. Weyse fra Badehotellet

Køb billet

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events