Udsolgt

Revolution i kommunen

Forestillinger

Bedstemor på barrikaderne
Som ingen anden formår den danske dramatiker Henrik Szklany at tage temperaturen på udkantsdanmark anno 2020. Nu er han klar igen med 2. del af historien om Anita, sønnen Lars og Nabo-John.

Succesforestillingen Alle mulige ting til salg handlede om Anitas desperate forsøg på at undgå at barndomshjemmet skulle ende på tvangsauktion. I denne regulære 2’er Revolution i kommunen er hendes voksne søn vendt hjem fra et længere ophold i København med et få måneder gammelt spædbarn i armene, den lille Vincent. Moderen er indlagt på den lukkede, for som Lars siger: “Hun er helt kebab”. Men nu er Anita altså blevet bedstemor, og hendes kæreste, John, er stedbedstefar. Men har man ret til egne børn, eller er tvangsfjernelse faktisk til barnets bedste? Anita er ikke i tvivl og hun er villig til revolution, hvis det er det, der skal til. Og det er det.

Happy hour med Anita og Nabo-John
Oplev både Revolution i kommunen og Alle mulige ting til salg samme dag.

Læs mere HER

Information om COVID-19
Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed meget alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger. Læs mere her.

 • Billetpriser

  215 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • Danmarkspremiere

  20. november 2020

 • Sidste spilledag

  22. december 2020

 • Scene

  Lille Scene

 • Genre

  Ny dansk dramatik af Henrik Szklany

Spilledage

Varm og rå realisme fra samfundets bund

Fik du ikke set forløberen til Revolution i kommunen, Alle mulige ting til salg, har du mulighed for at se den nu.

Alle mulige ting til salg handler om truende tvangsauktion, gamle familierelationer og om forskellen mellem et hus og et hjem. Anita er lige blevet fyret fra sin aktivering og så skylder hun penge væk. Men så får hun en god idé. Hvorfor ikke sælge alle de ting, der alligevel bare ligger og flyder, og få penge ind på den måde?

 

Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Henrik Szklany

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Laura Rasmussen

Vil du vide mere?

Introduktion

Kom til gratis introduktion på Revolution i kommunen torsdag den 26. november.

Book her