Snefald

Forestillinger

Hjertevarmt juleeventyr
En forældreløs pige i en trist verden. Et eventyrland fuldt af magi og kærlighed. En hemmelig portal skiller dem. Kan Selma finde vejen?

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien – et hjertevarmt juleeventyr om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er.

”Kære Julemand. Hvis du findes, og hvis det er muligt, så ønsker jeg mig en familie”. Sådan skriver Selma på ni i sit brev til julemanden. Hun bor i Verden Udenfor, hos sin nabo Ruth, fordi hun har mistet sine forældre for længe siden. Og Ruth er lidt stram i betrækket, især når det kommer til juleri. Men Selmas brev når faktisk frem, og hun og hendes nye ven Hugo når på magisk vis også selv frem til landet Snefald.

I Snefald vågner man hver morgen til råbet ”Goooodmorgen Snefald”, og her bor selveste julemanden, der hedder Julius, sammen med alle nisserne. For eksempel den ældre og lidt skøre opfindernisse IQ, der har bygget julemandens fuldautomatiske og motoriserede bil-slæde. Men der bor også en ambitiøs og streng nisse ved navn Winther, og han pønser på noget. Onde kræfter er på spil, og da Julius pludselig forsvinder, kastes Selma ud i en eventyrlig kamp for at redde julen – og finde sin sande familie.

Denne varme, sjove og rørende fortælling stammer fra en norsk TV-julekalender, der også blev sendt på DR i 2017. Siden blev den dramatiseret og har spillet med stor succes i både Norge og på Odense Teater, og nu kommer den til Aalborg og varmer og fortryller hele familien.

Anbefales fra 7 år.

Information om COVID-19
Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed meget alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger. Læs mere her.

 • Billetpriser

  130 - 350 kr.

 • Børn under 15 år

  80 - 120 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 160 kr.

 • Studerende

  90 - 180 kr.

 • Premiere

  21. november 2020

 • Sidste spilledag

  23. december 2020

 • Scene

  Store Scene

Spilledage

Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Dramatiseret til scenen
Hilde Hagerup og Hanne Hagerup

Bearbejdelse
Synne Teksum og Marianne Sævig

Instruktør
Mia Lipschitz

Scenografi og kostumer
Krogh & Bjørnvad

Baseret på NRKs julekalender Snøfall, produceret af NRK Super med manuskript af Klaus Hagerup, Hilde Hagerup, Hanne Hagerup og Synne Teksum. TV-instruktion af Synne Teksum. Musik af Henrik Skram. Dette er et officielt licensprodukt baseret på NRK’s julekalender SNØFALL, produceret af NRK Super

Vil du vide mere?

Børneaudition til Snefald

Vi søger 8 børn til at medvirke i 'Snefald'. Der afholdes audition 29. august på Aalborg Teater.

Læs mere her