Køb til julen 2021 nu
Udsolgt

Snefald

Forestillinger

Køb billetter til 2021 nu
Juleforestillingen Snefald er en kæmpesucces og grundet begrænsede antal pladser i indeværende sæson har det ikke været muligt at efterkomme den store efterspørgsel på billetter – derfor spiller vi forestillingen igen i 2021.

Her køber du billetter
Du kan allerede nu sikre dig billetter til forestillingen i december 2021.
Scroll længere ned på siden og vælg den dato du gerne vil i teatret.

Hjertevarmt juleeventyr
En forældreløs pige i en trist verden. Et eventyrland fuldt af magi og kærlighed. En hemmelig portal skiller dem. Kan Selma finde vejen?

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien – et hjertevarmt juleeventyr om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er.

“Kære Julemand. Hvis du findes, og hvis det er muligt, så ønsker jeg mig en familie”. Sådan skriver Selma på ni i sit brev til julemanden. Hun bor i Verden Udenfor, hos sin nabo Ruth, fordi hun har mistet sine forældre for længe siden. Og Ruth er lidt stram i betrækket, især når det kommer til juleri. Men Selmas brev når faktisk frem, og hun når på magisk vis også selv frem til landet Snefald.

I Snefald vågner man hver morgen til råbet ”Goooodmorgen Snefald”, og her bor selveste julemanden, der hedder Julius, sammen med alle nisserne. For eksempel den ældre og lidt skøre opfindernisse IQ, der har bygget julemandens fuldautomatiske og motoriserede bil-slæde. Men der bor også en ambitiøs og streng nisse ved navn Winther, og han pønser på noget. Onde kræfter er på spil, og da Julius pludselig forsvinder, kastes Selma ud i en eventyrlig kamp for at redde julen – og finde sin sande familie.

Denne varme, sjove og rørende fortælling stammer fra en norsk TV-julekalender, der også blev sendt på DR i 2017. Siden blev den dramatiseret og har spillet med stor succes i både Norge og på Odense Teater, og nu kommer den til Aalborg og varmer og fortryller hele familien.

Anbefales fra 7 år.

Kom trygt i teatret
Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER.

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos
Aalborg Teater.

 • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
 • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.
 • Billetpriser

  130 - 350 kr.

 • Børn under 15 år

  80 - 120 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 160 kr.

 • Studerende

  90 - 180 kr.

 • Varighed

  2 timer og 15 minutter (inkl. pause)

 • Premiere

  21. november 2020

 • Sidste spilledag

  23. december 2020

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Juleeventyr

Spilledage i 2020

Spilledage i 2021

Nordjyske
Migogaalborg
Kulturen.nu
Kulturkupeen.dk
Broadwayworld
Jørgen W. Larsen gør det hjertevarmende godt som Julius...
Som altid spilles rollerne helt eminent af teatrets dygtige ensemble.
Kun få minutter inde i denne forestilling får man Wauw-oplevelsen: Og det skyldes scenografien. Den er ganske enkelt mageløst lavet...
Velspillet, varm, norsk julehistorie.
Snefald er en hjertevarm forestilling, der får julehumøret frem.

Publikum mener

Kirsten lodberg

Flot og hvor jeg nød de fine kulisser og samar bejdset med Bit Vejle Måtte det ikke blive sidste gang

3. December 2020

Stine

SÅ fin og god!

3. December 2020

Hella Rams Sparvath

Virkelig hyggelig, og meget velspillet juleforestilling

3. December 2020

Helle

Flot forestilling. God historie. Flotte kostumer.

3. December 2020

Lise C.P.

“En dejlig smuk familieforestilling som understreger at vi kommer længst med tillid, kærlighed, gode venskaber og familiebånd- fremfor grådighed og strikse regler. Og ja, den største gave du kan give er tilgivelse”

3. December 2020

Noël Mignon

3. December 2020

Trine Frellsen

2. December 2020

Line Haferbier Gade

Utrolig flot og underholdende stykke for både voksne og børn. Julestemning for alle pengene

2. December 2020

Berth Larsen

Havde mine 3 børnebørn -9 9 og 6 år de sad dybt koncentrerede under hele forestillingen og klappede under de tre fremkaldelser Mit mål blev nået. En stor teateroplevelse

2. December 2020

Malene Simonsen

2. December 2020

Iben Strøm

God underholdning

2. December 2020

Mette

Fantastisk!

2. December 2020

Inge Birthe Sørensen

En fantastisk kulisse. Hyggeligt, sjovt og rørende eventyr, som giver stof til eftertanke i denne coronajuletid. Dygtige skuespillere- store såvel som små. Skønsang!!!!! Alt i alt en dejlig oplevelse, som kan anbefales. Glædelig jul og TAK til alle.

2. December 2020

Sally Andreasen

2. December 2020

Connie Johansen. 9000 Aalborg

2. December 2020

Ann

Spændende og velspillet forestilling, der rammer bredt aldersmæssigt.

2. December 2020

John Hedelund

En rigtig god og dejlig familieforestilling. Super flot dekoration , og gode skuespiller præstationer. Kan varmt anbefales. Tillykke med endnu en succes, Aalborg Teater

1. December 2020

Kalinka

God

1. December 2020

Per Kristensen

UNIK!!!!!!!!!!!!!

1. December 2020

Kaj Larsen

Go forestilling.

1. December 2020

Vagn Bækdahl

Fantastisk flot og imponerende præstation af alle på og bag scenen. Jeg vil især fremhæve nissebørnene. Deres samspil med hinanden og de voksne skuespillere er fremragende, og de tilfører stykket en masse energi. Når nissebørnene er på scenen, sker der noget. Hele forestillingen er en stor fornøjelse for os i Verden Udenfor!

1. December 2020

Janne Rundberg

Fantastisk veludført teaterstykke.

1. December 2020

I. B. Hasseris

Det var en smuk og god forestilling. Scenografien var meget spændende og smuk, og de hvide duer, var godt fundet på. Måske var aldersgrænsen sat for lav. Der var megen uro fra børn, som måske blev lidt bange, og ville sidde tættere på en voksen. Men vi hav de en god oplevelse.

1. December 2020

Louise Christensen

1. December 2020

Mette

1. December 2020

Hanne

Mine børnebørn på 10 og 12 år, syntes det var en fed oplevelse.

1. December 2020

Marianne

Så fin en historie. Lige i øjet til børn og jule-glade voksne ❤️

30. November 2020

Ib Zakarias

En fin og helstøbt forestilling. Det er meget uheldigt, at familier med børn ikke får lov til at sidde sammen Det er ikke et krav, at der skal være et ledigt sæde imellem forældre og deres børn. Her henstiller man ikke til at der skal være 1 meters afstand. Hvis et barn bliver bange under de lidt uhyggelige steder i forestillingen, skal der ikke lægges hindringer i vejen for at man kan trøste dem. Det bør ændres hurtigst muligt.

30. November 2020

Mona Møller Carlsen

Super flot

30. November 2020

Lene Kristensen

En fantastisk fin og flot senografi. Dygtige skuespillere og børn, fin og rørende eventyr, tårer i øjnene, da Selma er hjemme igen hos Ruth. Tak for en god oplevelse Venlig hilsen

29. November 2020

Marianne Carlsen

Dejlig version af historien som vi kender fra tv. Fine løsninger omkring nødvendige fravalg (antikvariatet mm), og fine sceneskift. Gode præstationer af hovedrollerne og børnene, men synes nogle af birollerne var noget langsomme/tunge i det. Til teatret: Åbn for salg i pausen i hele diskens bredde for hurtigere afvikling og mindre kø. Sørg for at der - især da til en forestilling som denne med et ungt publikum - er lidt lækkert for de yngste, som ikke spiser fyldt chokolade, drageer og lakrids..: Små poser med vingummibamser eller ren chokolade, samt et udvalg af frugt og juicebrikker. Sortimentet var 'voksenslik', som vores barnebarn skuffet konstaterede.

29. November 2020

Birgit Chræmmer

En rigtig hyggelig juleforestilling , og særlig når vores skønne barnebarn Nanna spiller med

29. November 2020

Ejler Holm

Thea havde inviteret mormor og morfar i teatret ( er i forvejen af og til i AAT) En flot opsætning og skuespilhåndværk! En oplevelse at se hvordan Thea (6 år) blev grebet af “snefald”!

29. November 2020

Henrik isaksen

Hyggelig, sjov og indlevende forestilling. godt udført.

29. November 2020

Mette

Super fin juleforestilling med flotte kulisser og kostumer:-)

29. November 2020

Anne Hangstrup

Helt igennem flot, farverig og magisk fortalt. Opløftende og skøn familie-juleforestilling. Tak til alle I dygtige på og bag scenen.

29. November 2020

Else Wagner

Fantastisk familieforestilling. Første akt en anelse for langt og så er jeg forbavset/ skuffet over at folk ikke overholder “aldersgrænsen” - det var bestemt ikke en forestilling for børn under 7 år. Men en helt igennem meget fin og professionelt opsat oplevelse

29. November 2020

Elly Abildgaard

Sjov og hyggelig juleforestilling. Flot opsætning.

29. November 2020

Hans Nørgaard

God solid forestilling før børn og barnlige sjæle. Kan varmt anbefales som familieforestilling. Et anderledes juleeventyr end dem vi ellers kender.

29. November 2020

Malene Vejby Assmann med familie

29. November 2020

Lise Levorsen

Magisk juleteater ❤️Spændende og flot. Mine piger på 8 og 10 var helt Vilde med det, og det var jeg også Vinter havde øjeblikke hvor han fuldstændigt slog gnister ✨og manden fra kommunen var genial. Pil var mine pigers favorit. Fantastiske kulisser og super stemninger på scenen. Nissebørnene var skønne, jeg kunne blive ved.. Tak for en skøn oplevelse.

29. November 2020

Claus

Var helt solgt det er nogen af de bedste jeg har set i lang tid. Elskede julekalender og jeg var helt vild med jeres forestilling. Alle skuespillerne gode det godt. Så super opleves til alle der var med til at skabe det.

29. November 2020

Se ovenfor

Forestillingen kan være nok så god, når man ankommer med sine 2 børnebørn på 7 og 8 - og får at vide vi alle fire skal sidde alene med et frit sæde imellem - så er stemningen ødelagt på forhånd - det er misforstået omhu af højeste kaliber. Og i er det eneste teater vi kender, der gør det. Musikhuset i Aarhus, Odense Teater, Det Ny Teater bl. andre får man lov at sidde sammen i de grupper, man møder frem i. Der bliver hverken købt eller anbefalet til andre, at købe Teater Sæsonkort næste sæson. Det er virkelig synd for skuespillerne, at I opfører Jer så dumt Hilsen Lars Winther Gravesen

28. November 2020

Bodil Theils

Vi syntes det var en fantastisk forestilling, en rigtig dejlig oplevelse også for store børn på 12 og 14 år. Dejlig musik og sang og flotte kulisser. Dygtige skuespillere med megen udstråling og glæde. Coronarestriktionerne på teatret fungerede rigtig fint, og der var rigelig personale til at sørge for publikum overholdt reglerne.

28. November 2020

Gitte

Meget flot forestilling, der fangede begge mine børn med flotte kulisser og dygtige skuespillere!!

28. November 2020

Jytte Grønning

28. November 2020

Tanja

Super hyggelig og flot opsat forestilling, god lyd og gode effekter!

28. November 2020

Lisbeth

Dejlig julefortælling som var meget medrivende for både store og små. Smuk scenografi, kostumer i dejlige farver

28. November 2020

Emma

Fantastisk stykke med gode sange og skuespillere.

28. November 2020

Lis Buchholtz

28. November 2020

Katrine Rafn

Rigtig god oplevelse

28. November 2020

Ib Zakarias

En helstøbt forestilling med meget fint samspil imellem scenografi, lys og lyd.

28. November 2020

Kaj Lundgaard

28. November 2020

Helle Dyngby

Dejlig julefortælling med alt der taler til vores indre barn og eventyrets mirakel. Professionelt (selvfølgelig :-)) i alle perspektiver og flot scenografi. God hjælp til at finde vej i corona-rammerne.

28. November 2020

Jan Bergulff Jensen

Dejligt med noget man kan smile af, istedet for alle de alvorlige og triste voksen forestillinger

27. November 2020

Knud

27. November 2020

Jørn Clement Andersson

Flot scenografi med fine sceneskift. Fint skuespil. Historien tynd. Ethvert dansk barn ved, at Julemanden bor på Grønland; det er sikkert og vidst.

27. November 2020

Mogens Hejslet

Smuk scenografi , gode sange, god fortælling og godt budskab.

27. November 2020

Lene J

Super forestilling med en klassisk historie. Drøngode skuespillere - store som små. Dejligt med nye sange. Tak for en god oplevelse :) - og GLÆDELIG JUL

27. November 2020

Susanne Burmester

Jeg syntes ikke den var så god, vil heller se andre julestykker

27. November 2020

Jørgen von der Maase

Velspillet- flotte kostumer- smuk og imponerende scener. Meget medrivende. Tak.

26. November 2020

Kristian Andersen

Super god

26. November 2020

Lotte Holm

Dejlig glad og hjertevarm forestilling med super dygtige og engagerede skuespillere

26. November 2020

Flemming Lasborg

En rigtig god oplevelse

26. November 2020

Jorgenreinholdt713111@live.dk

Som ofte fremragende scenografi!! Har i en talepædagog /stemmelærer?

26. November 2020

Bibbi Jensen

Super god aften i Aalborg Teater (og vi havde en begejstret 4-årig med). Kan anbefales :-)

26. November 2020

Ann

Fremragende forestilling. Smukt scenografi og kostumer - alt var bare SÅ æstetisk. Forestillingen var gribende og børnene levede sig fuldt ud ind i det. Det var den yngstes første juleforestilling hos jer sidste år - og hun insisterede på, at vi måtte afsted igen i år..."det er ægte julestemning, det skal vi have med". Og hun fik ret igen. Hele familien var enige om at det var endnu bedre end sidste gang og vi kommer helt sikkert igen næste år. Nu er det en fast og fortryllende juletradition med ægte julestemning. Som den yngste siger " I får 6 julehjerter af mig".

26. November 2020

Lars Pedersen

En skøn jule forestilling, hvor børnene i salen levede med i stykket.

26. November 2020

Bjarne Christensen

Fremragende,

26. November 2020

Jytte Czaja

Meget hyggelig og god forestilling,- glade børn og godt musik- følte mig underholdt igennem forestillingen

26. November 2020

Merete og Jan Ottosen

Super godt julespil, vi hyggede Os.

25. November 2020

Hanne

Underholdende juleforestilling.

25. November 2020

Katrine og Anne

Både barn og voksen blev hurtigt hevet ind i dette skønne univers. Smukke kulisser, sans for effekter og skuespillere, der leverede. Vi ville ønske vi kunne se stykket igen, som var det første gang.

25. November 2020

Rita Sørensen

Dejlig forestilling

25. November 2020

Brian Kollerup

Flot flot flot Dygtige engagerede skuespillere Flot scenografi Nu er jeg i julehumør

25. November 2020

Evi

Rigtig hyggelig forestilling med dygtige skuespillere og gode effekter

24. November 2020

Lotte Vinge

Flotte skuespillerpræstationer, sød historie med paralleller til vores aktuelle liv. Henvender sig til hele familien.

24. November 2020

Karsten Nielsen

Ringe sang og ikke rigtigt sjovt eller forunderligt

24. November 2020

Pia Barlaj

Jeg har haft den bedste aften med min 7-årige datter. Hun levede sig helt ind i stykket, vi var igennem hele følelsesregistret, sansede hele rummet og vi er begge i julestemning. Alt var gennemført; lige fra sminken, kostumerne, musikken, scenografien, skuespillerne, teknikken og stemningen i rummet.

24. November 2020

Bente Skadkær Møller

Sød julehistorie Gode skuespillere i rollerne inkl. børnene

24. November 2020

Allan Bay Andersen

Hej min kone og jeg havde et par fantastiske timer. Den søde julehistorie havde de klassiske temaer. Forældreløs,- julemand Glade børn Derudover entusiasme glæde fantastisk skuespil. Tusind tak.

24. November 2020

Benedicte

Så god og virkelig flot sat op.

24. November 2020

Sofie

Fantastisk scenografi og underholdende for både børn og voksne

24. November 2020

Anne Sofie

Fantastisk og rørende fortælling leveret af et oplagt og vanvittigt dygtigt skuespillerhold. En scenografi så imponerende og utrolig flot. Nu kan julen komme an - med Snefald fik vi et kæmpe skud julestemning.

24. November 2020

Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Dramatiseret til scenen
Hilde Hagerup og Hanne Hagerup

Bearbejdelse
Synne Teksum og Marianne Sævig

Instruktør
Mia Lipschitz

Scenografi og kostumer
Krogh & Bjørnvad

Koreograf
Esa Alanne

Videodesign
Signe Krogh

Oversættelse
Christina Wendelboe

Komponist
Henrik Skram

Kapelmester
Niels Søren Hansen

Stemmecoach
Erik Storm Lorentsen

Lysdesign
Mia Willett

Lyddesign
Aske Bergenhammer Hoeg

Instruktørassistent
Katrine Matzen

Medvirkende børn
Birk Asbjørn Vesterlund, India Gade, Sander Konradsen, Emma Katrine Zeilau Thorsted, Nanna Kristence Chræmmer Mortensen, Sima Ugianskyte, Michelle S. Kath, Astrid Blandow Bratholt, Julius Randorf Jørgensen og Oskar Duvier Mehlbye

Medvirkende hund
Frankie

Baseret på NRKs julekalender Snøfall, produceret af NRK Super med manuskript af Klaus Hagerup, Hilde Hagerup, Hanne Hagerup og Synne Teksum. TV-instruktion af Synne Teksum. Musik af Henrik Skram. Dette er et officielt licensprodukt baseret på NRK’s julekalender SNØFALL, produceret af NRK Super

Vil du vide mere?

Program

Læs forestillingsprogrammet til Snefald.

Download

Klip din egen snekrystal fra Snefald

Bit Vejle fra Museum for Papirkunst har lavet en skabelon, så du selv kan klippe snekrystaller som den fineste julepynt.

Download PDF

Fold en ønskefugl

Fold din egen ønskefugl fra Snefald.

Download PDF

Se videoen: Sådan klipper du snekrystaller

Se med, så viser Bit Vejle fra Museum for Papirkunst dig, hvordan du selv klipper snekrystallerne fra Snefald ud af papir.

Se videoen

Mød charmetrolden Oskar: Sådan fik han rolle på Aalborg Teater

Nordjyske har interviewet 11-årige Oskar, der er en af børneskuespillerne i Snefald.

Læs interviewet

Spektakulær juleudsmykning: Papirkunst pryder Aalborg Teater

Papirkunstner Bit Vejle har pyntet Aalborg Teater op med sine sirlige kunstværker. Samarbejdet blev indledt i forbindelse med teatrets nye juleforestilling Snefald.

Læs artiklen

En julefortælling for store og små: Snefald er snart klar på Aalborg Teater

Migogalaborg har interviewet Line Nørholt, der spiller Selma i Snefald.

Læs artiklen

Selma tror ikke på julemanden

Kulturen.nu var med til pressefotografering på Snefald.

Læs artiklen