Teaterkoncert Drømte mig en drøm

Forestillinger

Syng med på den danske sangskat
Med teaterkoncerten ‘Drømte mig en drøm’ dyrker vi vores fælles glæde ved at synge sammen, lytte, genlytte og genfortrylles af den danske sangskat, som gennem generationer, op- og nedture, krigs- og fredstider har bundet os sammen..

Den danske sangskat lever, ånder og udvikler sig i os alle, hver gang vi synger – alene, sammen, hjemme i hverdagens syngen-med på radioen, i skolen eller på jobbet. Fra vi er helt små, lærer sangen os sproget at kende og får os til at falde til ro og i søvn. I skolen, på højskolen og i andre fællesskaber synger vi videre om egn, land og den store verden. Sangen rører os, rykker os sammen, minder os om sammenhænge større end os selv. Vi får samme puls, samme åndedræt, og mærker med krop og sjæl, at vi hører til noget – en hjemstavn, en tradition – en nation. Intet andet kan gøre det samme, på bare få minutter.

Med stor kærlighed og nysgerrighed er instruktør Jacob Schokking gået på opdagelse i den smukke danske sangskat i alt fra arbejdersange over årstidssange til sange, der hylder ungdommen i al sin mangfoldighed. Resultatet af denne higen og søgen er blevet en storslået og visuel unik teaterkoncert, der præsenterer kendte sange i nye fortolkninger, glemte og ikke længere kendte sange, nye sange – og ikke mindst inviteres publikum til at synge med.

 • Billetpriser

  190 - 390 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 200 kr.

 • Studerende

  90 - 220 kr.

 • Grupperabat

  Kontakt Billetservice: 96316020 / billet@aalborgteater.dk

 • Danmarkspremiere

  1. maj 2020

 • Sidste spilledag

  23. maj 2020

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Teaterkoncert

Spilledage

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Nyhed: Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.195 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Medvirkende

Holdet bag

Iscenesætter
Jakob Schokking 

Scenograf
Karin Gille

Kapelmester
Niels Søren Hansen 

Koreograf
Kasper Ravnhøj

Musikere
Johanne Andersson
Tom Bilde
Nikolaj Heyman
Johannes Smed

Vil du vide mere?

Pressebilleder

Hent pressebilleder til teaterkoncerten 'Drømte mig en drøm'.

Find pressebilleder

"Syng med på den danske sangskat: Aalborg Teater opsætter unik forestilling"

Interview med instruktør Jacob Schokking. Artikel fra Migogaalborg.

Læs artiklen