Store Scene

Genre: Musical

West Side Story

Billetpriser
 • Normalpris

  200 – 390 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 – 200 kr.

 • Spilleperiode

  29. august – 20. oktober 2018

 • Varighed

  2 timer og 40 min inkl. pause

 • West Side Story er en co-produktion mellem Aarhus Teater og Aalborg Teater

Forestillinger

Ikonisk musical på Store Scene

Glæd dig til en af de største forestillinger gennem tiden når vi i samarbejde med Aarhus Teater danser stjernerne op over Manhattan i den anmelderroste ikoniske musical ‘West Side Story’.

Med Leonard Bernsteins musik og Stephen Sondheims sangtekster har West Side Story siden premieren i 1957 på Broadway vist sig som en af de mest slidstærke og elskede i musicalens Hall of Fame. Scenen er sat med to rivaliserende ungdomsbander i gaderne i New York. Men omdrejningspunktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria, der elsker hinanden på tværs af etnicitet og ondt blod – en kærlighed, der får fatale følger. Det er en moderne og modig fortolkning af den klassiske love story mellem Romeo og Julie.

Musicalen byder på en forrygende række af tidløse sange som MariaAmericaTonightSomething’s Coming og I Feel Pretty, der alle synges på dansk. Med instruktør Rune David Grue og scenograf Karin Gille præsenterer vi i samarbejde med Aarhus Teater et musicalshow, der på alle måder er til tiden: friskt, frækt og fuld af energi og lyst.

Med et 12 mands stort orkester og ikke mindre end 23 medvirkende på scenen, Mathias Flint som Tony og den blændende sopran Isabel Schwartzbach som hans store kærlighed Maria, vil stjernerne danse over både Manhattan og Nordjylland.

Ekstraforestillinger i hele efterårsferien: 15. – 20. oktober

Nordjyske
Teaterkikkerten.dk
Kristeligt Dagblad
Migogaalborg
Kanal Blokhus.dk
Aarhus Stiftstidende
mortenhede.dk
Cph Culture
Den 4. væg
Scenekanten.com
8000.dk
Kulturkupeen
Ungt Teaterblod
Politiken
Information
På Aalborg Teater anno 2018 lykkes Bernsteins musical fuldstændig bjergtagende.
Pragtopsætning af West Side Story!
Med højspændt energi i en velkomponeret helhed sætter Aarhus og Aalborg Teater ny ild til ” West Side Story”.
West Side Story er ganske enkelt et helt perfekt eksempel på, hvordan skuespil, dans, koreografi og sang kan gå op i én gennemført enhed.
Med springende dynamiske koreografier, dygtigt spil og en levende scenografi bliver ”West Side Story” genfødt og historien fortalt til et nutidigt publikum.
Velklang, legelyst og kærlighedstragik: Giv os flere musicals, tak.
En helt igennem gennemført iscenesættelse og koreografi, samt et eksemplarisk ensemble … Forventningerne er indfriet, og nu kan publikum i Aarhus og Aalborg opleve musicalen fra én af sine bedste sider.
Det er simpelthen svært ikke at forelske sig i de unge elskende Maria og Tony, som de fremstilles af Isabel Schwartzbach og Mathias Flint.

Dermed bliver WEST SIDE STORY også i denne version en sejr for Aarhus – og Aalborg – Teater.
Vi går rørte fra teatret og håber, at Aarhus Teater og Aalborg Teater inviterer os på sådan en oplevelse igen!
Allerede da scenetæppet trækkes fra og afslører de første visuelle indtryk i form af det obligatoriske hårde stillads dækket af ensemblets bløde menneskekroppe, bliver jeg ramt af en energi. En stemning. En bølge. Dynamik. Den understøttes af orkestret, som vi ikke direkte ser, men i dén grad hører og føler.
Springlevende gengivelse af klassiker med fantastiske sangstjerner.
Tony: Mathias Flint og Maria: Isabel Schwartzbach matcher hinanden … hun er ren, uskyldig og med den smukkeste sang i den kedeligste kittelkjole – han (som sædvanlig) nuanceret, begavet i sin mimik, der både kan udtrykke ungdom, angst og forelskelse, og så klarer han flot sangene, som er overordentlig svære.
Det var virkelig en holdindsats, fra musikerne, skuespillerne samt det kreative team og ud til publikum. De præsterede alle på sådan et højt niveau, at jeg var forbløffet over deres præcision og passion.
Som Tony er Mathias Flint med sin drengede sårbarhed, der også præger hans fine vokale præstation, mere en Anton (som Tony egentlig hedder) end noget hårdtslående bandemedlem. Men dermed er han også et troværdigt match til Isabel Schwartzbachs oprigtigt uskyldssøde Maria med den skærende klare stemme.
’West Side Story’ sætter sig i tilskueren med hele den desperation, der opstår, når kulturforskelle splitter mennesker.

Publikum mener

Kate

Dejlig forestilling. God iscenesættelse

2. November 2018

Kirsten Søndergaard

Godt stykke, god opført – så tiden fløj bare afsted

24. October 2018

Trine k

Fin Forestilling, dog spillede og sang den kvindelige hovedrolle noget bedre end den mandlige.

24. October 2018

Jens Gorm Hansen

Super forestilling, dygtige skuespillere og sangere! Imponerende optræden!

24. October 2018

Morten Byvald Pedersen

Super god forestilling med engagerende skuespillere

23. October 2018

Hanne Schaarup

Det var en helt fantastisk oplevelse. Musik, sang og skuespil – hvor var de dygtige!

23. October 2018

Henning Meyer

Den oprindelige opsætning var skrevet ned til Aalborg Teaters format. Skuespil og musik var i top. Det vakte en klar forbindelse til Kurt Weil, og større ros kan man vel ikke få.

23. October 2018

Margit Bigum.

Flot, flot forestilling med unge dygtige og adrætte skuespillere. Kærligheden får ikke altid lov til at sejre. Sørgeligt.

23. October 2018

Ida Kattrup.

Det var en meget dejlig oplevelse – alt hang godt sammen: skuespillet, sangen, dansene, orkesteret, scenografien. Det var en gennemført bevægende forestilling.

23. October 2018

Lene Koudal Cinicola

Meget flot forestilling. Dejligt at se så mange dygtige unge mennesker på scenen. Flot skuespil. Flotte kostumer og sko 🙂 Alt i alt en flot opsætning og godt lavet. En fornøjelse at opleve!!

23. October 2018

Jesper Fynbo

Megaflot forestilling. Prof. Vi var særdeles godt underholdt!

22. October 2018

Ellen Kristoffersen

fantastisk

22. October 2018

Palle Seimann

En meget professional forestilling. Man glemte tiden. Var meget tro mod den originale film. Skuespillere og sangere der passede fuldt ud til forestilling. Højeste niveau på musical i Danmark.

22. October 2018

Ole Kleiner

fantastisk god oplevelse, veloplagt og dynamisk, wauw!

21. October 2018

Bente christensen

En god oplevelse.

21. October 2018

Bent Hein Møller

Det kan siges kort EMINENT

21. October 2018

lene sørensen

Super god opsætning Der var lidt med lyden så ikke være som den plejer Virkelig flot stykke Tak til skuespillerne

21. October 2018

Inge Marie Skaarup./ ingemarieskaarup@stofanet.dk

At skulle forløse et forlæg som West Side Story fra Leonard Benstein med flere, kan synes en foræring fordi tekst, musik, sang, handling alt ligger der som en skat, der blot skal tages i brug. På den anden side stiller det store krav til præstation, når arvesølvet drages frem, og skal præsenteres endnu en gang. Så alle tænker: Kan historien forløses, og gøres levende igen, eller er det bare et kært klenodie, der beundres, og så i skattekisten med det, indtil næste gang. Heldigvis sker det første. Forestillingen er overdådigt udført af alle aktører, så det Leonard Bernstein angiveligt selv var tvivl om: kan det overhovedet lade sig gøre, sker. Nemlig at enkelt historier, og enkelt perspektiver og enkeltoptrin går op i en højere enhed, samtidig med at de lyser hver især. Så det ikke blot bliver en livlig erindringshistorie om et par stridende bander i New York anno 1950érne og en arketypisk kærlighedshistorie, anno Shakespeares Romeo og Julie. Der spilles, og synges, og danses og dialoges så godt, så vi tror på kulturforskellene mellem banderne som noget, der kommer os ved, og vi håber på at kærlighedens magi vinder over had og forskelligheder, sådan som vi altid håber. Uanset realiteter. Og sådan som sikkert alle har håbet, siden opførelsen af Shakespeares Romeo og Julie første gang. Aalborg teater ønsker at arbejde med repertoire, så stykker kan sættes op, tages af, og sættes op igen. Selvom West Side Story er en stor mundfuld, vil jeg håber, at ideen også vil kunne omfatte større produktioner og koproduktioner. Det kræver selvfølgelig noget samarbejde og koordinering mellem teatre, men den akkumulerede energi, viden , handledygtighed og gensidig inspiration, der opstår heraf, vil helt sikkert langt overskygge indsatsen. Håber ikke, der går 30 år igen inden vi ser og hører Bernsteins værk her i DK- indtil da må vi jo se os om efter det andre steder i verden.

21. October 2018

Jytte Pedersen

21. October 2018

Bo

Enormt flot – en stor oplevelse!

21. October 2018

Niels Erik Skjøth

Det var en meget flot forestilling, men vi håber, teatret engang får et anlæg, så man kan tekste både sang og tale. Vi har oplevet det for 30 år siden i Warszawa – og det virkede! Her var engelske rulletekster på polske forestillinger.

21. October 2018

Ingelise

Super flot forestilling med dygtige skuespillere.

21. October 2018

Gudrun Kragelund

Det var en fantastisk oplevelse, utrolig hvad de kunne præstere i fysisk kunnen, og samtidig synge og agere.

21. October 2018

Vibeke Madsen

21. October 2018

Jonna og Sven Dissing Andersen

Vi var vildt begejstrede for “West Side Story” Så fantastiske skuespillere – sangmæssigt og en enorm energi på scenen. Helt fantastisk. Slutscenen, hvor alle skuespillere kigger skråt til højre i salen havde en enorm effekt – – kuldegysninger. Stor – stor ros til hele personalet – både på og bag scenen. Tak for en uforglemmelig aften.

21. October 2018

Mette Andersen

Dygtige skuespillere, utrolig god energi.

21. October 2018

Marianne Pedersen

Dejlig forestilling, god oplevelse med sang, musik og skuespillere.

21. October 2018

Jørn Christiansen

Flotte skuespil, sang og danseprlstationer. Der var ikke et øjeblik, hvor vi kedede os

21. October 2018

Jan Rishave

Flot Forestilling. God musik, dans og sang. Alt gik op i en højere enhed. Store præstationer af skuespillerne.

21. October 2018

Jørn Ole Nielsen

Super godt spillet, fart over feltet, dejlig sang og fin opsætning.

21. October 2018

Pernille Michaelsen

Så West Side Story for 29 år siden på Aalborg Teater og det var mit første møde med musicalen, der blev jeg ramt af den fantastiske musik, sangene, koreografien og historien der er i stykket. Og lige siden har WSS hørt til en af mine yndlings I går eftermiddags var jeg inde og se West Side Story igen og den var stadigvæk Fantastisk, Fremragende, Forrygende, Forførende og Følsom. ❤❤❤❤❤❤ til et sublim ensemble og orkester som har imponeret mig og som formåede at ramme mig følelsesmæssigt hver gang jeg har set WWS, især i Somewhere den rammer lige i hjertet ❤

21. October 2018

Lone Lyngsø

Fantastisk oplevelse. En præstation af international klasse.

21. October 2018

elin levisen knudsen

fantastisk, hæsblæsende og rørende på samme tid

21. October 2018

Lise

En fantastisk Forestilling og meget dygtige skuespiller og sangere

21. October 2018

Azra Rudan

Det var en fantastisk oplevelse.

21. October 2018

Louise Jørgensen

Helt igennem en fantastisk forestilling.

20. October 2018

Inge Brandt Nagel

Dynamisk, enkelt og flot!

20. October 2018

Inge Vibeke Fredbo-Nielsen

Skuespillerne leverede en flot musical. Musikerne var super dygtige.

20. October 2018

Mette Marie Matthiesen

Meget rørende og masser af flotte danse optrin.

20. October 2018

Lis Kjærsgaard

5 stjerner for en fantastisk forestilling

20. October 2018

Karen Marie Severinsen

Det var en flot forestilling, med intensitet og store skuespiller præstationer, skønsang af de 2 kvindelige hovedroller.

20. October 2018

Jens Kr. Jensen

Blev mødt af røde lygter – udsolgt. Det forstår jeg godt! Igen en suveræn musical-oplevelse…fremragende skuespil og sang. Skøn musik sammen med gennemtænkt scenografi og koreografi, der passede perfekt til scenen i Aalborg. Man er altid lidt bekymret, når det bliver oversat til dansk, men jeg blev igen overbevist – det funker bare. Må dog erkende at anden del efter pausen ikke kunne leve helt op til den første halvdel – luften gik lidt af ballonen. Men alt i alt en fantastisk teateroplevelse.

20. October 2018

Søren Moses

20. October 2018

Carsten Reberholt

Gik i pausen. 1,5 times råben og for lidt handling. Ikke lige vores kop te. Men altid godt at komme på Aalborg Teater

20. October 2018

Malene Tarp

SUPER FLOT Forestilling ! Levede bestemt op til forventningerne. Godt skuespil, smuk sang og dansere i særklasse – var tryllebundet i 2,5 time. Broadway go home.

20. October 2018

Jytta Kaldahl

Super, masser af energi og smuk sang. Dygtige skuespillere. Tak for en god oplevelse ♥️

20. October 2018

lillanthrane@yahoo.dk

19. October 2018

Rikke

En kæmpe teateroplevelse! Tak!

19. October 2018

Lars Svendsen

En fantastisk oplevelse, dejlig musik, smukke sangstemmer og en flot opsætning. Min 13 årige søn sad fuldstændig paralyseret forestillingen igennem, og vi havde en super god aften.

19. October 2018

Lene munk

19. October 2018

Liselotte

Meget flot sat op, stilladset havde multifunktion, skuespillerne sang godt, men lyden altfor høj.

19. October 2018

Ingunn Johannessen

To jenter fra Norge storkoste oss!!

19. October 2018

Jonna Bak Nielsen

Medrivende og flot forestilling . Flot skuespil !

19. October 2018

Mona underlien

Super flot Forestilling. Dygtige skuespillere. Dejligt at gense forestillingen, idet den var fra vores ungdom.

19. October 2018

Niels Peter Nørøxe

Fantastiske skuespillepræstationer. God historie der også siger noget om omgang mellem stater.

19. October 2018

Lise Hundebøll

Fantastisk forestilling! Utroligt som skuespillerne kan danse, klatre og synge samtidig for bagefter at stå musestille. Smuk og pompøs musik.

19. October 2018

Grethe

Et fantastisk stykke med helt fantastiske skuespillere, Lyden var dog for mig alt alt alt for høj og jeg mener sagtens den samme stemning , ville kunne være opnået, ved et lavere lydniveau.

19. October 2018

Jette Pedersen

Dejlig musik og sang.

19. October 2018

Kirsten

Super opsætning – imponerende stykke – engagerede skuespillere.

18. October 2018

Leif

fremragende god

18. October 2018

Bente Kjeldal

18. October 2018

bekkevold@stofanet.dk

Vi nød den skønne forestilling ! Dygtige og supertrænede skuespillere og ikke mindst danserne ! Jeg som kender den oprindelige forestilling savnede nogle flere “pang farver” Jeg forstår scenografens valg, men lidt mere “kulør” på trods af det alvorlige emne, der jo er aktuelt i dag . Mange hilsener Birthe

18. October 2018

Anne

Helt fantastisk koreografi. Super gode sang stemmer og et dejligt orkester . AAT er bare et fantastisk teater.

18. October 2018

Liselotte Bak

Fantastiske skuespils-, sang- og dansepræstationer. Flot scenografi. Kommer gerne igen en anden gang.

18. October 2018

Birgit Rathcke

18. October 2018

dorthe

smukke unge mennesker- der synger fantastisk og er på scenen -sprudlende og med enorm energi

18. October 2018

Anne

Vi var desværre lidt skuffede over lyden, der – hvor vi sad (rk. 10, sæde 19 og 21) – var lidt for dåseagtig og orkestret kom derfor aldrig helt til sin ret. Herudover synes vi, at niveauet på sangerne i hovedrollerne var under, hvad en professionel opsætning som denne fortjener. Men ensemblet som helhed, scenografien og koreografien var fabelagtig!

18. October 2018

Anne Mette Michelsen

18. October 2018

Bente og Hugo Torben Kristensen

Vore store forventninger til Aalborg Teaters udgave af West Side Story blev til fulde opfyldt. Scenerne skiftede fra drama til stille romantiske episoder med nogle intelligente sceneskift og meget fint skuespil fremført af de mange medvirkende. Vi nød den velkendte musik og beundrede orkestrets vellyd og den energi og inderlighed, som sangerne lagde for dagen. En meget flot og seværdig opsætning.

18. October 2018

Grethe Buhl

Sikken en energi – og de kunne både synge og danse

18. October 2018

Helle Jensbye

Fantastisk Forestilling. Pragtpræstation af hele holdet. Skal få fremhæves, må det blive Isabel Schwartzbach, som Maria, hvis sangstemme var magisk, fortryllende, Tony, alias Mathias Flint også virkelig god, samt den sidste jeg vil fremhæve, vores næsten egen, tilbagevendte Merete Mærkedahl, som Anita. Vi har savnet M Mærkedahl i teatrets faste ensemble. Følte mig draget af historien fra start til slut og ekstra rørt ved duetten mellem Maria og Anita. Stor ros til alle, samt det gode samarbejde Århus/Aalborg imellem.

18. October 2018

Lene Holt Nielsen.

Fremragende forestilling. De vokale præstationer er helt i top, og det er vanskelig musik at forløse, men med det orkester og de sangere så gik det bare op i en højere enhed. Dertil kommer at der blev danset virkelig godt med en nærmest akrobatisk koreografi og skuespil præstationerne sad lige i skabet alle som én. Jeg var dybt rørt og meget betaget og oplevede nye aspekter selvom jeg kender denne musical som min egen bukselomme og banderne de var skidegode og virkelig bande agtige. Godt at der var så mange unge spillere. De lignede virkelig en bunke ungdomsforbrydere ! Større ros kan man vist ikke give dem! Det var verdens bedste musical der kom til byen og den fik en fornem udførelse. Tak for en stor oplevelse allesammen.

18. October 2018

Leif Søgaard Larsen

Det er mange år siden, jeg har set så godt og professionelt teater stykke. De spillede fantastisk og musikken var fremragende. Jeg giver derfor seks stjerner til West side Story.

18. October 2018

Signe

Flot opsætning og super dygtige skuespillere og sangere!

18. October 2018

Vibeke Fjelking

Super flot og underholdende Forestilling. Vildt dygtige dansere, og sangere. Rigtig god opsætning. Der skete hele tiden masser af spændende aktivitet på scenen. Ikke et eneste dødt punkt. Aftenen fløj afsted, selvom det er en lang Forestilling. Vi var meget glade for det.

18. October 2018

Steen Aggerholm

En fuldstændig fantastisk kulturel oplevelse. Genial opsætning og stor ros til samtlige skuespillere og fedt orkester. TAK!

18. October 2018

Cecilie Dahl

Aldrig har jeg nogensinde set noget så gennemført! Og det kommer fra datteren af en operasanger, hvilket vil sige, at jeg har set forestillinger fra før jeg kunne gå. Virkelig flot, stemningsfyld, inspirerende, dybfølt og bare helt igennem WOW!

18. October 2018

Bent Hansen

Vi synes, det var en god forestilling, men måske en anelse for lang. Vi var meget imponeret, af pigen, som spillede Maria, især hendes sangstemme, men også Tony og Anitas sangstemmer var over middel. To ting, der også var værd at lægge mærke til, var den næsten akrobatiske måde de medvirkende bevægede sig rundt i det opstillede stativ og den måde, som man havde arrangeret de afgivne slag og modtagne slag i kamp-senerne. Alt i alt en positiv teateroplevelse

17. October 2018

Jette Skov

17. October 2018

Thorkild Bach

Gammel og stadig aktuel.

17. October 2018

Charlotte lang Majgaard

17. October 2018

Sus

Velopført musical

17. October 2018

Flemming Hansen

Spændende opsætning med mange fine enkelt præstationer, og ikke mindst en stor kollektiv indsats af det samlede ensemble. Dans, sang, musik og skuespil gik op i en højere enhed.

17. October 2018

Tanja Mortensen

Helt fantastisk musical. Gode skuespillere, som var gode til, at komme udover scenekanten. Gode danse og sang numre….

17. October 2018

Birgith Pedersen

Fantastisk sang, dans og skuespil

17. October 2018

Lone og Per

Fantastisk god Forestilling. Dygtige medvirkende, der både sang og dansede godt, samt var meget smidige og atletiske.

17. October 2018

Torben Larsen

Super oplevelse for 3 generationer. Imponerende og flot

17. October 2018

Anni Ottesen og Ingrid Skipper

Fantastisk forestilling og utrolig dygtige skuespillere. Musik og sang var helt i top.

17. October 2018

Ingrid Pedersen

17. October 2018

Jens Søndergaard

Vi var 7 personer. 1 begejstret, 2 moderat fornøjede og 4 misfornøjede. Heraf 5 under 25 år. Formentlig falder den avancerede og komplekse musik ikke i alles smag og de fleste sange er ret ukendte for de fleste (unge). Forestillinger taler nok mest til personer på +50

17. October 2018

Anna

Rigtig god Forestilling med enormt intelligent scenografi/kulisser, dygtige skuespiller og smuk sang. Tak for en dejlig aften i teateret.

17. October 2018

Anja Brandt

Flot koreografi – dygtige dansere og sangere og fuld fart over feltet !

17. October 2018

Marianne

Fantastisk

17. October 2018

Hanne Kastrup Hansen

Super flot forestilling. Hold da op en energi.

17. October 2018

Mie Nielsen

Fantastiske og dygtige personer alle sammen og rigtig god musik.

16. October 2018

Merete Toftlund

Var vild med den. Elskede scenografien og koreografien var genial, overraskende og imponerende!

16. October 2018

Inga nielsen

En dejlig oplevelse seks stjerner til alle medvirkende flotte sange og dans

16. October 2018

Jill Nørgaard

16. October 2018

Annette Maigaard

Formidabel

16. October 2018

Grethe Vinter

Fantastisk flot forestillingen. Super dygtige skuespiller med smukke sangstemmer.. flot senekunst og gode artister.

16. October 2018

Lisbeth

Helt enkelt – Fantastisk. Måske volumet var en lille smule for høj, men det er jo en smagssag.

15. October 2018

JGP

Jeg kender den filmatiserede udgave og elsker den. Og fordi den er så fantastisk, er det vanskeligt for andre at indtage de karakterer, jeg kender så godt. Jeg forsøgte at være åben, men de første 10 min tænkte jeg “Nej – det her det fungerer ikke”. Men uden at jeg helt opdagede hvornår og hvorfor, så var jeg pludselig grebet af fortællingen og lod mig rive med; det var fantastisk rørende, så selv om jeg kender historien og dens udgang, mærkede jeg alligevel tårerne trille, da Tony døde. Det langvarige stående applaus var fuldt ud berettiget!

14. October 2018

Maria T.

Great music and great artists. Excellent setup of the scene. Intense.

14. October 2018

Anonym

Lidt langtrukken, men gode sangere og dansere

14. October 2018

Else Slotsdal

Flot, Flot forestilling

14. October 2018

Kersti Rold

Fantastisk oplevelse

14. October 2018

Tina Nyrup Jensen

Fantastisk oplevelse. Der var virkelig fart over feltet. Glemte tid og sted.

14. October 2018

Rigmor Schou

Flot, flot skuespilpræstationer!!!!!!!!!

14. October 2018

Lisbeth Hansen

2 timer 40 minutter- vi(7seniorer) nød hvert eneste minut. Fantastisk regi og dygtige musikere og ikke mindst alle optrædende gav os en teaterforestilling, vi vil huske længe.

14. October 2018

Gitte Lykke Andersen

En helt igennem fantastisk oplevelse. Den bedste jeg endnu har oplevet i Aalborg Teater. Scenografi og skuespillerpræstationer var enestående. Tak for en dejlig eftermiddag !

14. October 2018

Gitte

Flot scenografi og dygtige medvirkende.

14. October 2018

Erik Rønsholdt

Min første musical og jeg blev helt bevæget af denne tragedie. Maria og Anita var outstanding. Tusind tak.

14. October 2018

Lasse Mø

Det var en fantastisk oplevelse. Tak for en flot forestilling

14. October 2018

Anna

Bedste opsætning af musicallen jeg til dato har set. Super gode skuespillere og sangere.

14. October 2018

Evi Jensen

Ikke mindre end fantastisk

14. October 2018

Katrine Pedersen

Helt utrolig

14. October 2018

Kathleen

Det var en super god forestilling. Tak for en dejlig aften som aldrig bliver glemt. Det var en stor fornøjelse for mig!

14. October 2018

Louise

Fantastisk og medrivende Forestilling. Kan varmt anbefales. Se den!

14. October 2018

Ulla Jensen, Ludvig Holbergs vej 10, 8500 Grenaa

Synes det var en forrygende forestilling med dygtig skuespil og sang. Musikken og sangene var som, vi husker, selv i dansk oversættelse, som vi synes, var god. Rigtig godt sat op med kun en kulisse. Forestillingen kan varmt anbefales, som vi har fået og selv gjort.

13. October 2018

Elena

Aflysft

13. October 2018

Inge Birgitte Jacobsen

Et fantastisk stykke med meget dygtige skuespillere. Imponerende opsætning og scenografi. Flot oversætning af teksterne. En musical jeg vil anbefale til andre.

13. October 2018

Gunnar Petersen

Fantastisk forestilling, som levede op til de vildeste forventninger. Scenografien, koreografien, orkesteret og ledelsen af forestillingen.

12. October 2018

Ann

Fantastisk oplevelse Hold da op en utrolig kraft og energi der var ! Virkelig flot show – også selvo det var på dansk – fed oplevelse

12. October 2018

Marianne Christensen

Dejlig forestilling Musikken var for høj.

12. October 2018

Willy Sørensen

Jeg bor i Aarhus, har tidligere boet i Aalborg, og syntes at West Side var en rigtig go anledning til et genbesøg, selv om jeg kunne ha set den her i Aarhus, men oplevelsen hos jer var fantastisk, ikke mindst vil jeg rose jer for at vælge denne forestilling netop nu, den vil altid være fantastisk i kraft af musikken og skuespillernes sangevner, og begge dele var i top hos jer, men jeg vil måske især rose jeg for timingen, situationerne mellem farvede og hvide og børn og voksne er jo beskrevet som de var i USA for årtier siden, men de er jo ret tæt på at ramme situationen her i DK netop nu, så derved øges den store musik/sang oplevelse med endog meget relevant og aktuel samfundskritik her i lille DK.

12. October 2018

Bak

Rigtig god forestilling og fantastiske atletiske unge mennesker der spillede rollerne.

12. October 2018

Inge Nielsen

Fin forestilling

12. October 2018

Birthe Hansen

En fantastisk forestilling, som indeholdt alt hvad man kan forvente af en musical. Kan varmt anbefales.

12. October 2018

Steffen arvad Rasmussen

Helt vildt godt

12. October 2018

Thea Bundgaard

Flot Forestilling – dygtige skuespillere/dansere/sangere. Flot musik. Total vellykket Forestilling.

11. October 2018

Annemie Jensen

fantastisk forestilling

11. October 2018

Majbritt Enevoldsen

Det var en fantastisk aften og sikke en forestilling.

11. October 2018

Erik Greffel

Vi har ikke overværet en forestilling på Aalborg Teater i flere år, hvilket skyldes den lange afstand fra Frederikshavn. Nu gjorde vi det omsider. Det var en kæmpe oplevelse med opsætningen af West Side Story. En handling vi kender fra filmen i vores ungdomstid. Aalborg Teaters udgave er fuld af fart, tempo og sublime skuespiller præstastioner og eminente sangere. Alt i alt en fremragende forestilling som nu desværre kører på sidste omgang. Man går fra teateret med en god følelse og et indtryk af hvor godt Aalborg Teaters skuespillere, orkester og øvrige scenestab kan gøre det

11. October 2018

Tine Toft Jensen

Middelmådigt og kedeligt. Vi gik i pausen…

11. October 2018

Mette

Fremragende Forestilling som giver både gåsehud og tårer i øjenkrogen! Første sæt er dog en smule langtrukken.

11. October 2018

Stina Troldborg Sørensen

Fantastisk oplevelse og dygtig performance! ❤️

11. October 2018

Mette Pladsbjerg Larsen

En fantastisk flot opsætning af West Side Story. Skuespillerne havde en utrolig energi og fyrede den max af. Scenografien var effektiv og smart fundet på. Musikken var skøn. Alt i alt …..flot gået.

11. October 2018

Torben Hansen

Flot forestilling, dygtige skuespillere og sangere, hyggelig aften i teateret

11. October 2018

Louise Vejrup

Skuespillerne spillede helt fantastisk. Sang fantastisk

11. October 2018

Judith Henriksen

Dejlig Forestilling. Smukke og dygtige unge mennesker.

10. October 2018

Ulla Hansen

Utrolig flot forestilling og MEGET flotte sangpræstationer. Grunden til at der ikke er givet 6 stjerner er, at vi havde svært ved at høre, hvad der blev sagt. Ikke svært ved at høre sangerne, heldigvis, men den øvrige tale var for svag og for hurtigt.

10. October 2018

Marianne

Super oplevelse

10. October 2018

ÆldreSagen Aabybro

Fantastisk oplevelse som helhed. Virkelig! Dog overskyggedes sangen indimellem af et lidt for højt lydniveau.

10. October 2018

Jens Nielsen

Fantastisk forestilling, jeg har nu set den 3 gange!

10. October 2018

Finn J.

Forrygende, fantastik forestilling.

9. October 2018

Sofie Holdensgaard

Mega dygtige alle sammen!

9. October 2018

Kirsten Tange

Flot flot flot.

9. October 2018

Herber

Et “provinsteater” med et “hovedstadstadsteater’s” Præstation! Jeg mangler ord efter sådan en kæmpe oplevelse. Formidable!

9. October 2018

Mons

Lidt Skuffende. Meget dårlig lyd. Svært at høre hvad de sang. !!

9. October 2018

Lis Bølling

Super opsætning! Dygtige skuespillere ja de sang og dansede flot. Fin oplevelse – glæder mig til vi skal i Aalborg teater næste gang.

9. October 2018

Lene Andreassen

Fantastisk flot forestilling – fart, drama og godt skuespil

9. October 2018

Kirsten og Knud knud.v.jensen@stofanet.dk

Fredag aften blev en god aften, der var fart på hele tiden og vi er overvældet over opbygning af senen og den måde som den hele tiden skifter udseende efter hvor man er. Musikken og sangene kender vi jo fra gamle dage, men det er en god oplevelse at høre og se den måde de bliver præsenteret på. Tak til alle skuespillere, sangere og musikkere og tak til Aalborg Teater.

8. October 2018

cb

fantastiske danser og opsætning super oplevelse

8. October 2018

Klaus Bystrup

Ogen overgår teatret sig selv. Ungt, vitalt, sprudlende og overbevisende. Den danske opførsel af den gamle musical klassiker er helt uden støv. Fyldt med velkoreograferede danseoptrin, overbevisende skuespil og henrivende hovedroller, der med hud og hår fører publikum gennem kærlighedshistorien, så man bliver suget ind i historien og hovedpersonernes trængsler, om det foregår i bevægelse, sang eller med replikker. Godt gået

8. October 2018

Preben Nielsen

Super medrivende forestilling. Fantastiske dans, sang og skuespil.

8. October 2018

Leif Nielsen

masser af energi og moral

8. October 2018

Jane Madsen

Super fantastiske dansere og sangere. Lyde var voldsom højt ind i mellem. Der var nogle fede teknikker specielt i slåskampene. en rigtig god oplevelse

7. October 2018

Janni

7. October 2018

Steen E. Madsen

Fantastisk oplevelse – hvor var alle dog eventyrligt gode! – Sang , – skuespil og dans – adræthed – akkuratesse med meget flot udnyttelse af de simple nærmest geniale kulisser! – (Maria) – Isabel Schwartzbach gjorde sit til, at skuespillet og ikke mindst sangen på højt niveau gik rent ind. – (Tony) – Mathias Flint bidrog specielt med sange på et afbalanceret flot niveau, – men hvor var det hele dog en stor oplevelse hvor orkesteret spillede si n væsentlige rolle! Fra 16. række fik dirigenten en særlig rolle med hænderne svævende over publikum. – Det så ganske sjovt ud!

7. October 2018

Anne Kristensen

Forestillingen var veloplagt og dygtigt danset. Den var godt sunget, og gribende spillet. Vi græd i spandevis. Det eneste som man kan kritisere er diktionen i vanskelige sange som Officer Krupke. Pointerne går tabt. Men tak for en fornem forestilling!

7. October 2018

kirsten skovrup

Flot Forestilling og opsætning

7. October 2018

Ejvind Røge

Forestillingen skulle lige løbe i gang – så blev det en helt igennem forrygende oplevelse. Stor kunst – tak fra os alle 6.

7. October 2018

Arne Holdensen

En oplevelse ud over det sædvanlige.

7. October 2018

Grethe Christensen

7. October 2018

Bodil K. Andersen

Helt fantastisk. En kæmpe oplevelse med vildt dygtige sangere/ skuespillere. Især Isabel Schwartzbach var forrygende med sin fantastiske stemme. Den bedste forestilling i mange år. Stor ros også til opsætning.

7. October 2018

Kirsten Christensen

Fantastisk forestilling, super dygtige skuespillere. En Forestilling alle burde se.

7. October 2018

Pia Buus

Super oplevelse ⭐️

7. October 2018

Jette Dalgaard

Helt fantastisk.

7. October 2018

Jeppe Vangsgaard

Kreativ og interessant opsætning, gode skuespillere, der trykkede den 100% af. Fin oplevelse.

6. October 2018

Inga Toft

Det var en forrygende flot forestilling lige fra tæppet gik første gang til afslutningen. Jeg var helt og aldeles med. Mit eneste sammeligningsgrundlag var den flotte amerikanske film, der blev vist i biograferne i begyndelsen af 1960-erne, og jeg blev ikke skuffet.

6. October 2018

egon

Suveræn opsætning af en klassiker – Maria og Anita bar deres roller stærkt igennem – og sikken duet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6. October 2018

Birgitte Vraa Andersen

6. October 2018

Louise

Fænomenale skuespillere. Super opbygning af historien. Skøn musik og sang.

6. October 2018

Anders Christiansen

En fuldstændig fantastisk oplevelse. Tænk at sidde på forreste række i er rum fyldt med andre mennesker og alligevel blive revet så meget ind i historien, at tårerne triller ned af kinderne. Fremragende skuespilspræstationer. Noget af det mest medlevende jeg har oplevet.

6. October 2018

Torben Røgild

Meget flot og dygtigt lavet forestilling

6. October 2018

Birgit Andersen

Fantastisk forestilling

6. October 2018

Pia Terkelsen

Rigtig flot forestilling. Dog var der indimellem noget med lyden. Det var lidt for højt i forhold til den lille sal. Fine siddepladser.

6. October 2018

Claus

En rørende fortælling, gode skuespillere, rigtig gode sange, imponerende koreografi alt i alt en rigtig god forestilling.

6. October 2018

Kirsten Fruensgaard

Super fin optræden, Lyssætning flot. Kulisser er som sædvanlig minimeret til absolut mindst muligt og giver et kedeligt islæt. Lyden høj og skinger. Teater caféens teaterplatte var ret kedelig. Vi håber at den kan nå at forbedres til 4 december!!!!

5. October 2018

Dennis

God forestilling. Musikken var for meget jazz inspireret til vores smag.

5. October 2018

mumu

Det var en super god forestilling

5. October 2018

Egon Bech

Fantastisk opsætning ,dygtige dansere og sangere, virkelig en skøn oplevelse !

4. October 2018

Eva Aagaard

Super flot

4. October 2018

Sofie

Fantastisk!

4. October 2018

Lone Nielsen

God oplevelse, fantastiske skuespillere, dans og sang. Moderne og flot opsætning, selvom den første opsætning fandt sted i 1957.

4. October 2018

Maj-Britt Schmelling Hylle

Super flot opsætning. Fantastisk samspil mellem skuespillerne. En fornøjelse. Dog var musikken en anelse for høj – og man følte, at de stakkels skuespillere skulle råbe / skrige deres replikker ud. Men ellers en fantastisk oplevelse.

4. October 2018

Annette Betzer

En fantastisk oplevelse, dygtige skuespillere, pragtfuld musik.

4. October 2018

Annette Hvidberg og Arne kirt Hansen – Roskilde

West Side Story har lige siden sin fremkomst været min yndlings musical. Musikken og dansen og selvfølgelig den klassiske historie har fulgt mig hele livet. Jeg har set den som ganske ung i Falkonercentret ved en turneforestilling, på det kgl. teater senere og filmen selvfølgelig flere gange, og LP’en er tyndslidt! Aalborg Teaters opsætning imponerede fuldstændigt. De unge mennesker var fantastisk dygtige og det var en kæmpe positiv oplevelse. Min mand og jeg nød indlevelsen og professionalismen i fulde drag og gjorde Aalborgoplevelsen total. Billetterne var en fødselsdagsgave fra mig til min mand, en stor og positiv oplevelse. Teatret ydede stor hjælp ved billetkøbet og sad og hørte godt. Tak

4. October 2018

Henriette Fisker

Havde forventet en Forestilling der var mere farverig og festlig – synes det noget trist og grådt.

4. October 2018

Bodil

4. October 2018

Egon bech

Super Forestilling

4. October 2018

Pijanna Maria

Fantastisk, smuk og rørende… Skuespil i særklasse så en forestilling der absolut var værd at se…

4. October 2018

Betinna Bjeldbak

Når man går i teatret og glemmer tid og sted, fordi forestillingen går så meget ind under huden på en – ja så har man måske været inde og se West Side Story. Det har jeg i hvert fald. Denne fantastiske forestilling er skruet helt rigtig sammen. Den favner på samme tid den storslående Hollywood 50’er/60’er koreografi, humoren, alvoren, realismen og ikke mindst, er det en intensiv følelses rutsjebane, som til tider gør det svært at trække vejret. Specielt skal fremhæves den ikke mindre end geniale måde at vise overfald og slåskampe på. Slå et smut forbi Aalborg Teater og West Side Story – det er en gennemført teateroplevelse for krop og sjæl. Tak for oplevelsen.

4. October 2018

Preben Møller

Jeg og min kone havde en pragtfuld aften, og et stort skulderklap til alle de dygtige skuespillere.

4. October 2018

Dorthe Søbye

Fantastisk underholdende med effektfuld dans og scenografi. Flotte sangstemmer, som fremførte musicalens smukke sange og sidst men ikke mindst skøn, skøn musik. Tak❤️

4. October 2018

Christina Kaiser

Wauw…der var gang i både dans og musik. Skøn forestilling med stor vægt på sang til UG. Det var virkelig en fryd at overvære 🙂 Tak for en god aften.

3. October 2018

Aase Kallehavr

Fantastisk flot teater

3. October 2018

Hans Peter Andersen

Fremragende underholdning med super skuespil og ditto sang præstationer. Det kræver lidt tilvænning at de synger på dansk.

3. October 2018

Lene Christensen

Flotte præstationer på scenen – tiden fløj afsted

3. October 2018

E. Kristoffersen

Det var en rigtig god oplevelse. Vi var 4 som nød det. Dog var det ikke altid, at lyden var helt god. Lidt ulden og som om, den kom fra et lukket rum.

3. October 2018

Lis buchholtz

3. October 2018

Heidi

Godt opført og gode vinkler på historien. Dog var der store problemer med at høre de høje toner i sangene. Især ved dem der spillede Tony og Maria.

3. October 2018

Peter Christoffersen

Fantastisk!

3. October 2018

Marianne Bluhme

Fantastisk forestilling – hvor var de dygtige både til sang og dans stor stor oplevelse.

3. October 2018

Edith Fischer

Flot opsætning og dygtige skuespillere. En helt igennem fin Forestilling. dejlig oplevelse

3. October 2018

Preben Buchholt

Fremragende Forestilling med musik i topklasse og engagerede og levende skuespillere, der viste stor klasse.En stor oplevelse.

2. October 2018

Maiken

.

2. October 2018

Jonna

Fantastisk Forestilling, dygtige skuespillere, sangere og musikere.

2. October 2018

Kurt Nielsen

Super flot.

2. October 2018

Kurt Nielsen

Super opførelse.

2. October 2018

Peter busk

Helt igennem en fantastisk Forestilling med gode sangstemmer.jeg vil varmt anbefale den til andre.

1. October 2018

Peder Kjeldgaard

Genial opsætning af West Side Story, hvor scenerummet bliver brugt fuldt ud i alle dimensioner. Skuespillerne/sangerne får i den grad følelsesmæssig kontakt med publikum – jeg fik i hvert fald en tåre i øjnene pga den store skønhed som sangene blev præsenteret med. Orkesteret spillede også fantastisk, så det blev en rigtig dejlig aften, hvor man fik meget med hjem. Og nu bagefter kan jeg ikke få alle de skønne melodier ud af hovedet !

1. October 2018

Jette Nielsen

Det var en fantastisk forestilling super dansere (akrobater) oog nogle fantastiske sangere + orkester med det lidt plads alle havde var det imponerende de ikke stødte sammen helt igennem var vi meget tilfredse.

1. October 2018

Anni lage

Glimrende forestilling, men alle led under al al al al for høj musik!!!!!! “Skru for pokker ned”, så alle kan nyde sådan en aften – også musikken! Det kan ikke være meningen man skal have høreværn med i teatret!

30. September 2018

Bente Djørup

En fantastisk flot opsætning. Flot musikledsagelse. Eminent udførelse. En rigtig god oplevelse af en musical hørt og set for mange år siden. Godt gået Aalborg Teater

30. September 2018

John Amtoft-Christensen

Flot og professionelt.

29. September 2018

Marianne Hauge Bæk.

Dejlig forestilling med en enkel handling. Forrygende danse. Enkel og flot scene. Dejlig musik og dygtige sangere. Tror dansene gjorde størst indtryk på mig.

29. September 2018

Parvaneh Safaeipour

29. September 2018

Dorthe Groth

Fantastiske skuespillere, vedkommende og rørende historie, godt fremført. Tony og Marie smukkeste smukkeste sang og alle de andre. Tak for at gjorde historien levende, rørende (jeg græd over den ulykkelige håbløse kærlighed) og vedkommende. Tak for en sindssygt god oplevelse.

29. September 2018

Anne Bjørn Salling

Endnu en super Forestilling med action, dans og musik.

29. September 2018

Susanne Burmester

Super godt stykke. Meget dygtige skuespiller. Dejligt musik og sangstemmer

29. September 2018

Christian

Flot, Flot. Opsætning.

29. September 2018

Lola ulmer Jørgensen

Forrygende energisk Forestilling med dejlige sangere og dansere: jeg sad med den oplevelse at det er en daglig fest for de medvirkende at levere varen. Især var drengenes udladning af energi og manhood særdeles overbevisende. Desværre var der enkelte scener hvor musikken overdøvede sproget, derfor blev det fem stjerner

28. September 2018

Ruth Bay

Festlig, forrygende og fornøjelig.

28. September 2018

Hugo Petersen

Super orkester og fantastisk skuespil og sang.

28. September 2018

Torben

Fantastisk godt skuespil og musik

28. September 2018

Jette Arentsen, Kongensgade 20, 9700 Brønderslev

Den bedste forestilling jeg har set på Aalborg Teater længe. Fantastisk udført i sin helhed. Meget dygtige dansere, ja rene akrobater. Maria og Tony sang helt fantastisk godt. Virkelig en stor oplevelse! Hvis jeg vinder, skal billetterne gives til mit barnebarn og dennes kæreste, der er musikstuderende. Jeg ønsker for de unge mennesker, at de også vil benytte Aalborg Teater.

28. September 2018

Bruno Jensen

Fantastisk !!

28. September 2018

Lene Kjær Kristensen

Det var en forrygende Forestilling. Flot scenografi i det hele taget et brag af en succes.

28. September 2018

Lars Børglum

Rigtig flot opsætning og skønne sange med super gode skuespillere

28. September 2018

Helle Brøbecher

Forrygende og professionel

28. September 2018

Kirsten Bomholt

Flot Forestilling

28. September 2018

Mogens Berg Nielsen

Fantastisk forestilling. Simpelthen.

28. September 2018

Inge borup

Dejlig Forestilling – kunne dog reduceres med 1/2 time

27. September 2018

Morten Kjølbye

Fremragende og bevægende oplevelse med original scenografi og fantastiske sangere.

27. September 2018

Alice kindberg

Super god

27. September 2018

Hanne Engen Eriksen

Helt igennem fantastisk oplevelse.

27. September 2018

Inge Rahbek Hansen

Fantastisk Forestilling med meget dygtige skuespillere og sangere – stor oplevelse !

27. September 2018

Jonna

Fantastisk Forestilling kun et lille minus: musikken var så højt at det var svært at høre hvad skuespillerne sang,

27. September 2018

Bodil Helledie

Super flot indlevende og evig aktuel

27. September 2018

Marna Jessen

fantastisk forestilling, dejlig musik. dygtige skuespillere/sangere

27. September 2018

Volmer Have Nielsen

Fantastisk stykke og vidunderlige sangstemmer

27. September 2018

Mette

Helt fantastisk oplevelse. Enkel scenografi med stor effekt. Fabelagtige skuespilspræstationer. Sidste men ikke mindst, god musik!

27. September 2018

Hookstone

Wow – En helt igennem fantastisk oplevelse med kæmpe skulderklap til alle involverede. Et absolut Imponerende stykke arbejde og specielt taget i den betragtning af, hvor lidt plads der er, til et teaterstykke som West Side Story. Jeg nød hvert sekund:)

26. September 2018

Marianne Holm

Fantastisk oplevelse Og fantastisk opsætning Kom mest for sangene men handlingen spilleres med stor overbevisning så jeg blev helt opslugt af den Tak for en stor oplevelse

26. September 2018

Elsebeth Skipper

Både bedsteforældre og tre børnebørn var meget begejstret for forestillingen – Både musik , koriografi ,scenografi og skuespil gik op i en større enhed ! Flot Aalborg Teater

26. September 2018

Ole Østergaard

En fantastisk præstation af de medvirkende. Scenen var fysisk for lille til mange af de fysiske udfoldelser, og musik og sang var trods glimrende præstationer i mine ører for høj.

26. September 2018

Steen Jørgensen

Flot forestilling med dygtige skuespiller dejlig musik gode sange fed og enkel scenografi som virkelig kan udnyttes til det hele flot

26. September 2018

Sandra Bøch Andersen

Spændende koreografi, kraftige, smukke sangstemmer og dygtig dans med høj aktivitet – alt i alt en skøn oplevelse i Aalborg Teater!

26. September 2018

Mohamed Karim Jes Linde Nielsen

Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, fuld af energi, der rakte langt ud blandt publikum. Fantastiske dansere, rigtig smart opsætning skøn musik superdygtige sangere – ja jeg kan ikke få armene ned.

26. September 2018

Karl Sørensen

Rigtig fin forestilling og scenografi med en fremragende musikledsagelse. Sangniveauet hos skuespillerne var generalt flot. Lydniveauet var dog rigelig højt og til tider skingert.

25. September 2018

birthe nielsen

super rigtig god oplevelse

25. September 2018

Ellen og Kennerth Kristensen, Vadum

Meget dygtige skuespillere på alle plader og rigtig flot sang af mange.

25. September 2018

Mette Pedersen

Fantastiske skuespillere, flot opstilling og skønt musik.

25. September 2018

Minna Kristiansen

Der var fart over feltet og sangen og musikken var fantastisk. Især Tony og Maria er nogle fantastisk dygtige sangere. Alt i alt en flot forestilling.

25. September 2018

Lars Holt

Flot instruktion og flotte stemmer – en stor oplevelse!

25. September 2018

Janice Vester

Skøn forestilling og godt opsat 🙂

25. September 2018

Tina Isaksen

Super forestilling. Elsker den gode sang, dans og skønne musik.

24. September 2018

Nils Ramdal

Fantastisk flot forestilling

24. September 2018

Anny Winther

Det var en ganske imponerende forestilling – jeg var der sammen med vores barnebarn på 13 år – og vi begge begejstret. Både for musikken, “akrobatikken” og sangene alt sammen serveres i en enkel sceneopsætning, som blev udnyttet på en særdeles spændende måde. Rigtig dygtige skuespillere!

23. September 2018

Jette Heegaard Heuckendorff

Den var fantastisk jeg så den opført i1962 i København på engelsk gæstespil jeres var lige så betagende .Tak for en dejlig oplevelse

23. September 2018

Susan

Broadway værdig!! Humørspreder! Glæder mig allerede til at se det igen om 14 dage!

23. September 2018

sinne marckmann

fremragende forestilling

23. September 2018

Birgitte Mølgaard Thomsen

En helt igennem vidunderlig og stadig grum fortælling, der er eviggyldig. Fantastisk musikalitet, dans og et hav af store karakterer- lige fra de mindre roller til hovedrollerne. Der var så mange detaljer , så gennemførte.!Som smeltede sammen i en stor organisme, hvor hvert eneste led og organ var betydningsfuld og var en uundværlig perle på snoren. Det er et sandt mesterstykke! Hovedrolleindehaverne var sikre og karismatiske. Og- så vil jeg også gerne give en stor cadeau til Bernadino og Anita! Der var virkelig “kant” i deres performance! Og til Merethe vil jeg sige- hvor kan du dog twiste alt med din stemme, bevægelse- og humor. Jeg bukker mig for det!

23. September 2018

Solveig og Claus Larsen

Meget fin og enkel sceneopstilling – gode sangere, dansere og ikke mindst orkester. Super oplevelse

23. September 2018

Gerda Mariager

23. September 2018

Susanne

Fantastisk

23. September 2018

Bodil

Stor, stor oplevelse. Det var ovre alt for hurtigt.

23. September 2018

anna-marie@post.tele.dk

en meget flot opsætning, med fine præstationer. Desværre meget aktuel med det som sker i København. mvh. john pedersen

23. September 2018

Merete Jakobsen

Fantastiske sangstemmer Medrivende Ægte Aktuel

22. September 2018

Preben Damgaard

Gode skuespilpræstationer og en blændende Isabel Schwartzbach. Nogle passager var dog lidt langtrukne.

22. September 2018

Ina Kilden

Super flot forestilling og dygtige skuespillere og ikke mindst hovedrollernes fantastiske stemmer

22. September 2018

Ejler Lautrup Holm

Det var så flot! Det lød- og de sang så godt ! Formidabel forestilling! Tiden fløj afsted!

22. September 2018

Bente Søndergaard

Kæmpe oplevelse. Musikken, sangere/dansere, orkester, scenografi, koreografi , det hele fuldstændig formidabelt! Burde også spilles på det Kongelige Teater… Tak for en fantastisk aften.

22. September 2018

Marianne

Rigtig fin og gode sange, dog savnede jeg mere liv i scenografien, bliver kedeligt med det samme. Måske scenen var for lille til en Forestilling som West side story. Orkestret gemt af vejen, kun nakken af dirigenten kunne man se. Jeg kom ikke op at ringe over forestillingen, desværre.

22. September 2018

Kirsten Skaarup Bojer

22. September 2018

Ellen Laustsen

Jeg har ikke andet at sige end “Fantastisk forestilling spillet af dygtige skuespillere” 🙂

22. September 2018

J.S. Sollid

Fantastisk

22. September 2018

Kirsten Moesby

Det er det bedste teater jeg længe har set. Slutscenen var så rørende at man fik tårer i øjnene.

22. September 2018

Birgitte Kvist

Flot forestilling. Fantastiske sangere og orkester.

21. September 2018

Sanne Christensen

Det var en utrolig oplevelse, skøn musik og sang. Utrolige profesionelle skuespillere, som gjorde, at det hele gik op i en højere enhed. Handlingen var spændende og veludført, selv om den er kendt. Så alt i alt fantastisk. Vil bestemme anbefale andre at besøge teateret og nyde forestillingen.

21. September 2018

Lene Weiss, Aars

Et brag af en forestilling – superdygtige skuespillere, sangere og dansere, flot opsætning – og fantastisk orkester. Bedre kan det vist ikke blive!!

21. September 2018

Helle Mogensen

Dejlig Forestilling og fantastisk præstation af de dygtige skuespillere.

21. September 2018

Hans Jørgen Christensen,Hobro

fremragende opsætning med rigtig flot udnyttelse af scenen. gode skuespillerpræstationer af hele holdet og skøn musikledsagelse.

21. September 2018

Birthe Hartmann

Fantastisk oplevelse. Akrobatiske og syngende unge mennesker – helt i top !

21. September 2018

Niels Jørgen Kristensen

Rigtig flot opførelse og dygtige skuespille / musikere

21. September 2018

Anne-Britt Westengen

Flott oppsetning. En fin opplevelse.

21. September 2018

Anne Birgitte Bruun

En fantastisk oplevelse. Med super dygtige skuespillere et fyrværkeri af dejlig musik.

21. September 2018

Kurt Pedersen

En fantastisk aften med West Side Story. Sikken en energi, sang og fantastisk energi, der strålede fra scenen. Og vi var imponerede over opsætning og koreografi både i dansene og ikke mindst slagsmålene. Giv lige de fantastiske skuespillere/ sangere et kæmpe tak for det hele.

21. September 2018

Jette Grønning

Fantastisk forestilling med dygtige skuespillere, som samtidig synger fantastisk. Scenografien imponerer mig hver gang jeg i Aalborg Teater og denne forestilling er ingen undtagelse. Det er en utrolig effekt “klatrestativet” har, og som skuespillerne springer/kravler rundt på uden besvær.

21. September 2018

AS

Så flot! Stor applaus til alle på, bag og under scenen.

21. September 2018

Eva Christophersen

Helt fantastisk Forestilling. Både sang, dans og skuespillet var helt i top.

21. September 2018

Lizzy Beer Nielsen

Fremragende flot forestilling og dygtigt skuespil.

21. September 2018

Annette Jensen

Fantastisk

21. September 2018

Troels

Flot opsat Forestilling med masser af fart. Lyden var især i starten meget dårlig men blev bedre hen over aftenen uden at være prangende.

21. September 2018

Ulla Dalsgaard Bonnerup

Flot

21. September 2018

Henriettec

Helt igennem fantastisk forestilling – længe siden jeg har nydt det så meget.

21. September 2018

Hans

Fantastisk!

20. September 2018

Hanne Thomsen

I 1. akt følte følte vi ikke rigtigt, at stykket kom ind under huden, i 2. akt gik det lidt bedre. Generelt god: scenografi, koreografi, sangstemmer. Maria med fantastisk sangstemme, men måske knap, så stærk på den skuespilmæssige side, Tonys stemme lidt svag, druknede næsten i Marias stemme. Godt at roller, der kræver en ældre skuespiller var besat accordingly. Ind imellem virkede det lidt underligt, at handlingen var så kraftigt komprimeret.- ikke alle kender historien på forhånd. Vi ville have iklædt mændene bukser/jeans i 50’er stil. Det ser lidt fjollet ud, at de stort set alle bar stramme sorte – enkelte meget stramme – jeans, når kvinderne er klædt i 50’er stil. Stor applaus til Merete Mærkedahl , der gør det fantastisk som Anita, hun kommer virkelig ud over scenekanten og spiller godt. Interessante løsninger i scenografien: “klatrestativet”, modellerne hos skrædderen og fremstillingen af slagsmål. Alt i alt lander vi på 4 stjerner og siger tak for god aften i det smukke gamle teater.

20. September 2018

Lene neumann

Der var en usædvanlig flot Forestilling. En enkelt skønhedsplet i castingen. Hvem læser dette og hvad skal en lægmands udtalelse bruges til? Kommercielle formål?

20. September 2018

Niels Chr. Hansen

Forrygende dansescener, meget flotte vokale præstationer fint orkesterakkompagnement samt et dejligt gensyn med dygtige Merete Mærkedahl.

20. September 2018

Hanne

Bl a Gode kampscener

20. September 2018

majken sundby

God opsætning og godt show.

20. September 2018

Pia Brødslev

En fantastisk forestilling med dygtige skuespillere, sangere, dansere og ikke mindst musikere. Og trods det kendte plot, en spændende opsætning med masser af gang i den og noget for enhver smag. BRAVO!!

20. September 2018

Birgit Knudsen

Fantastisk opsætning, kulisser, scenografi, kostumer. Og sikke en energi. Alt spillede.

20. September 2018

Anders Boysen Jepsen

Super flot forestilling. Flot scene og dygtige skuespillere og orkester.

20. September 2018

Annette Mogensen, Nopa Nordic

Fantastisk forestilling med superdygtige skuespillere/sangere. Man blev sendt helt tilbage i tiden, flot hjulpet af super-autentiske kostumer og frisurer. Selve historien er jo hjertegribende. Og tak for en helt fantastisk rundvisning på jeres flotte teater før forestillingen. Den var alene alle pengene værd 🙂

20. September 2018

Rikke

Fantastisk opsætning – en stor oplevelse!

20. September 2018

Thorup

Fejende flot !!!

20. September 2018

Elsebeth Schaap

Flot forestilling: fine aktører, fantasifuldt udnyttet kulisse, fantastisk orkester. Formidabelt med samarbejde mellem de to sceners kunstnere i denne forestilling

20. September 2018

Hanne Skødt

En dejlig oplevelse, med utrolige dygtige skuespillere. Musik og sang var vidunderligt.

19. September 2018

Susanne lyngbøl

Fantastisk forestilling

19. September 2018

Lone Kristiansen

En fantastisk Forestilling

19. September 2018

Karen Fjeldgaard – kaf@9260.dk

Super oplevelse. Fantastisk tempo og fantastisk musik.

19. September 2018

Marianne Kristensen

Rigtig flot forestilling med rigtig dygtige skuespillere, Sanger’s og danseur.

19. September 2018

Flemming Holm

Kort og godt helt fantastisk.

19. September 2018

Susette

I teater for første gang. Det var meget smukt og storslået, virkelig dygtige skuespillere og sangere! Smuk historie, der gav mig associationer hen ad Sound of Music, Grease og Romeo og Julie.

18. September 2018

Inge Krogh Hansen

Det var dejligt at gense en musical fra min ungdom. I havde sammensat et godt ensemble til rollerne. Danserne var dygtige og sangerne med kor klarede det så godt. Koreografien flot. Vi var meget imponerede over, hvordan det store slagsmål blev illuderet ligeledes voldtægten. Det var meget flot og præcist. Også stor ros til musikerne. Alle gjorde det rigtig godt. Venlig hilsen Inge Krogh Hansen

18. September 2018

Christian Skogberg

Vi havde glædet os meget til forestillingen, men desværre blev vi skuffede. Skuespillet var godt, koreografien overraskende god, skuespillerne var dygtige – Merete Mærkedal var fantastisk, men lyden var elendig. Det er ikke så godt til en musical. Musikken var alt for høj og skingrende til den ‘lille’ teatersalen. Skuespillerens sang og diktion blev fuldstændig overdøvet, når spillerne da ikke gik med på løjerne og skrålede meget højt. Ærgerligt. Vi gik i pausen.

18. September 2018

Sacha

Fest og fart over feltet, blandet med en god kærligheds historie. God underholdning og vel instrueret. Særlig kamp senerne var lavet på en god/anderledes måde.

18. September 2018

Lone Strandberg

God Forestilling musik og sang i top.

18. September 2018

Malene

Der var fart over feltet fra første sekund. Super danse, skønne sange. Den smukke Maria sang, så englene fryder sig. Det eneste, der ikke var helt i top var, at publikum ikke rejste sig i begejstring 🙂

18. September 2018

Kirsten

Fantastisk og forrygende

18. September 2018

Mette

Hele vejen igennem en fantastisk forestilling Er meget imponeret af scenografi, dans og sang . En kæmpe oplevelse hvor alle skuespillerne nåede HELT ud over kanten til os alle

17. September 2018

Bettina Bak

Skøn musik og dejlig sang. Kreativ, overraskende og underholdende scenografi/dans. Fantastisk og medrivende skuespil. Vi gik fra forestillingen og følte os rørt og beriget. Tak for det.

17. September 2018

Elin poulsen

Fantastisk forestilling! Dygtige skuespillere, sangere og dansere! En fornøjelse!

17. September 2018

Mette

Når en teaterforestilling gør så stort et indtryk, at man er helt tom indeni når stykket er færdig. Så FLOT, så GENNEMFØRT og så helt igennem en fantastisk musikalks oplevelse, som sagtens kan måle sig med de internationale opsætninger.

17. September 2018

Stig Hansen

Meget flot opsætning og flot udført Forestilling

17. September 2018

Morten

Flot fremført fortælling! De minimerede fysiske rammer lod ikke til at påvirke hverken danse- eller højaktive scener.

17. September 2018

Bendt Egede Andersen

Det var bare superflot og levende, med en fantastisk scenografi.

17. September 2018

Hanne og Keld Lassen

Flot forestilling – forrygende fart over feltet -super dansere flot opsætning. Super dygtige sangere og de to der havde hovedrollerne Maria og Tony gjorde det fantastisk godt.

17. September 2018

Sofie Nielsen

Virkelig skøn Forestilling. Skuespillerne var fantastiske – og så sang de som en drøm. Hele sceneshowet var bare kreativt udtænkt og især slåskampene var bare mega godt i iscenesat! Rørende, sjov, smuk og dramatisk – var vild med det hele…

16. September 2018

Aase Hansen

Noget af det beste vi har set på Aalborg teater.

16. September 2018

AnneMette lorentzen

Vi nød virkelig forestillingen, super

16. September 2018

Mette

Jeg var inde at se forestillingen for cirka 24 timer siden og jeg er stadig helt mundlam. Den bedste teater oplevelse jeg nogensinde har haft. Alle skuespillere og dansere gjorde det helt fantastisk og især ‘duetten’ mellem de to kvindelige hovedroller; Merethe og Isabel blæste mig helt omkuld!! Tårerne trillede ned ad kinderne på mig. Sikke en indlevelse og stemning de kunne få ud til os publikum. WOW! Mine allerbedste anbefalinger herfra. Jeg har lyst til at se den igen!

16. September 2018

Torben Riishuus

Både min kone og jeg var bagefter enige om, at det måske var den bedste teateroplevelse vi har haft i årevis, om nogensinde. Alt gik op i en højere enhed fra instruktion over scenografi og lys/lyd, koreografi og scenegang til skuespilpræstationer, sang og musikledsagelse. En sublim opsætning, der kaldte på alle følelser. Det kan ikke være muligt at gøre det bedre. Derfor 6 stjerner. Tusind tak for en fantastisk oplevelse.

16. September 2018

Anne Grethe Ritter Jacobsen

Rigtige gode skuespiller med dejlig røster. Havde en fornøjelig aften

16. September 2018

Pia Sindbæk

Virkelig helstøbt forestilling :o) Ros til alle for store præstationer både på scenen og alle vegne omkring den.

16. September 2018

Mia

Fantastisk forestilling! Suplim skuespil, dans, sang og arrangement! En fornøjelse!

16. September 2018

Niels-Henrik Sørensen

En fantastik oplevelse.

16. September 2018

Per Søndergaard

På plussiden vil jeg fremhæve det imponerende i, at det er lykkedes Aa.T. at fremskaffe så mange unge skuespillere, der både kunne danse og synge . At scenografi og koreografi så ikke helt kunne leve op til erindringen om den gamle film-udgave og opsætninger fra de “store teatre” har jeg forståelse for, de økonomiske forudsætninger er selvfølgelig usammenlignelige. På minussiden: Det ødelagde lidt min oplevelse, at musikken var alt for voluminøs. Det var vanskeligt/umuligt at høre teksten eller nyde stemmernes nuancer på grund af orkester-larm

16. September 2018

Bente hansen

16. September 2018

NN

En virkelig flot, medrivende og meget velspillet forestilling. Et af de bedste stykker, som jeg har set i lang tid på AAT.

16. September 2018

Jørn Dyhr

Jeg synes, at det var en rigtig god oplevelse. Man kedede sig på intet tidspunkt. Sang og musik var ualmindelig godt fremført, og det var en utrolig god koreografi. Jeg var desuden imponeret over de spillere, som kunne stå fuldstændig stille som voksfigurer. Seks stjerner fra mig 🙂

16. September 2018

Jonna Kristensen

Tempo, rørende, medrivende, fantastisk forestilling, spændende scenografi.

16. September 2018

Tommy og Hans Peder

Vi var meget imponeret over forestillingen og den flotte præstation som skuespillerne og danserne opførte.

16. September 2018

Betty Bjerre Hansen

Jeg synes det var en rigtig god og flot opsætning af stykket

16. September 2018

peter piil

Fantastisk forestilling med dygtige skuespillere. De synger og danser formidabelt. Den enkle scenografi virkede fint. Og musikken er bare så god.

15. September 2018

Amalie Wellendorph

Nice

15. September 2018

Ebbe Trenskow.

Det var en forrygende og spændende opsætning. Virkeligt noget spændende dramatik, og fremragende udført af de mange dejlige skuespillere, sangere, dansere, musikere. Alle gjorde det til En forrygende dejlig aften. Tak for en dejlig aften.

15. September 2018

Lone og Ivan

Gennemført vellyd, sublim god performance og korreografi, hjertegribende skuespil. Vi var høje af holdets kraftpræstation. Tak!

15. September 2018

Julie Edelsten

Det er virkelig bare en fantastisk og overvældende forestilling. Alle spiller virkelig godt sammen -og synger fantastisk! Jeg kunne også virkelig godt lide de danske oversættelser på sangene. Jeg vil også sige tak, til alle skuespillerne, for en uforglemmelig aften. Men bestemt også de skuespillere, der var villige til at stå i regnen og skrive autografer til mig efter forestillingen, de var simpelthen bare så søde allesammen.

15. September 2018

Christian engstrøm

Go oplevelse dygtige folk hele vejen rundt om forestillingen så kigger nok forbi en anden gang da det her var min første gang jeg var i teateret

15. September 2018

Mariann Jensen

Fantastisk Forestilling Den gode gamle fortælling gennemført på en spændende måde. Et utroligt samspil mellem musik og skuespillere. Meget fine sangstemmer og godt skuespil i en spændende scenografi.

15. September 2018

Gurli

Helt igennem flot. Danserne, sangerne, skuespillet. Musikken. Wauw! Det hele levede til fulde op til vore høje forventninger.

15. September 2018

Kirsten Skov

Virkelig godt spillet, god handling, som stadig er nutidig.

14. September 2018

Merete og Jan Ottosen

Kan ikke få armene ned, super sang og dans. Er mega stolt over at komme i et teater, hvor der findes så super gode sangerer. Tak for en kanon oplevelse.

14. September 2018

Bruno Bertelsen

Super – flot – en fantastisk oplevelse!

14. September 2018

Mettea Frølund

Dejligt teaterstykke og lækker musik. Skuespillerne var så engageret og veltrænet og dygtige.

14. September 2018

Poul Erik Sørensen

Rigtig god underholdning udført af dygtige unge kræfter. Dejligt at opleve igen, men denne gang i teatret. For 55 år siden var det med min første skoledate i biografen i Aalborg. Alt var en god oplevelse den aften!

14. September 2018

Peter Færch

Det var lige som vi husker det fra den tid.

14. September 2018

John Christensen

Fantastisk oplevelse og dygtige sangere.

14. September 2018

Svend Erik faarbæk

En god oplevelse

14. September 2018

Bodil Bødker

En fantastisk forestilling med super dygtige medvirkende. Absolut en anbefaling værd.

14. September 2018

Lisbeth Vester

Det var en dejlig oplevelse, fantastisk sang af de unge mennesker. For første gang i min tid som gæst på Aalborg Teater var der et mindre stop – lys problemer, men det betød jo intet .

14. September 2018

Annett

Flot korrigrafi og dygtige skuespiller med smukke sangstemmer.

14. September 2018

Steen Bjerre

Aldeles fremragende opsætning. Vi nød det hele vejen igennem 🙂

14. September 2018

Marianne Hansen

X

13. September 2018

Margit Jensen Gistrup.

Vi synes at det var en fanstastisk oplevelse med en masse energi skuespillerne brugte vi takker for den dejlige oplevelse.

13. September 2018

Karin Gustausen

Fantastisk. Dygtige skuespillere. Smart opsætning, især slåskampene var flot og kreativt sat op.

13. September 2018

Niels Agesen

Super forestilling

13. September 2018

Barbara

Bragende godt, især Maria.

13. September 2018

Kurt J. Poulsen

Fantastisk show. En dejlig oplevelse med dygtige aktører.

13. September 2018

Aase Beck Eigenbroth

Fantastisk præstation af alle de medvirkende

13. September 2018

Susanne Winther

En superflot forestilling og et superprofessionelt ensemble, der matcher hinanden perfekt i en dygtigt opsat koreografi. Både skuespillere og musikere leverer en pragtpræstation og supplerer hinanden til perfektion. Kan varmt anbefales 🙂

13. September 2018

Dorthe Asmussen

Rigtig flot forestilling. Gode sangtalenter og godt skuespil. Selve opsætningen fin fin. Den eneste anke er at indledningen virkede lidt for lang.

13. September 2018

Helle Andersen

God fortælling, dejlig sang og sikke de unge mennesker levede sig ind i deres roller. Dejligt at få genopfrisket de gl. melodier.

13. September 2018

Else Rasmussen

En super oplevelse med gode skuespillere, dansere og sangere

13. September 2018

Hanne Hansen

Fantastisk Forestilling , både musik, sang og ikke mindst dans.

13. September 2018

Lise Froulund

Jeg havde åbenbart ikke kigget programmet godt nok igennem, da jeg købte billetterne, så jeg forventede en gæsteoptræden af Århus teater. Stor var min glæde, da jeg spottede Aalborg teaters pragtfulde skuespillere på scenen. Også denne gang en helt igennem fantastisk oplevelse af sang og dans i en Forestilling, der spillede på alle følelserne. Jeg var vildt imponeret over “dukkerne” i brudebutikken. Sikke er kraftpræstation. Kulisserne var enkle, men virkningsfulde, noget jeg synes AAT har været virkeligt gode til de sidste år. Stor tak til hele banden for en kæmpe oplevelse. Den kan varmt anbefales.

13. September 2018

Britta Simonsen

Fantastisk show. Flot dans. Flotte og gennemtænkte rekvisitter.

12. September 2018

Christina

Fantastisk rørende og gribende historie – sikke nogle sangstemmer!! Helt igennem god oplevelse

12. September 2018

Helle Dreyer Christensen

Helt fantastisk. Et af de bedste stykker, jeg har set på Aalborg teater.

12. September 2018

Mogens Jensen

En fantastisk oplevelse.

12. September 2018

Hellen Menne Jensen

En fantastisk oplevelse. Som de kunne synge og danse. Hele vejen igennem en god aften. Tak.

12. September 2018

Søren Andersen

Fantastisk forestilling med flot sceneshow, glimrende musik og fremragende skuespillere

12. September 2018

Kirsten Hejlesen

Super flot forestilling

12. September 2018

Edith Nielsen

Storslået oplevelse. Forrygende hektisk. Dejlig musik, dans og sang.

12. September 2018

Tove Pedersen

Fantastisk flot forestilling.

12. September 2018

Jørgen

12. September 2018

Henrik Sørensen

Jeg kan ikke få armene ned… Det er nok en af de smukkeste men også mest triste fortællinger jeg længe har set. Sikken en energi de lagde fra dagen. Og hvilke vidunderlig sangstemmer de alle havde, men især “Maria” WAU❤️❤️ Det får ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ herfra.

12. September 2018

Erik Nielsen. Teglvænget 3, 4tv. 9000 Aalborg

Tak! – En fin og flot forestilling – De unge mennesker gjorde det flot og elegant – Men koliserne var for dårlige og farveløse, selv om stativet på scenen var opfindsom nok. Alt koster penge!!!! Hilsen Erik

11. September 2018

Alice

Super forestilling, med dejlig musik og dygtige skuespiller

11. September 2018

Ida Leding Larsen , Brovst

helt fantastisk forestilling…..bedste længe….specielt må nævnes “Maria”s sang, en nydelse…og alle sange for øvrigt…SÅ godt med stativet til at slynge sig i….orkestret fortjener også en stor cadeau….flot.

11. September 2018

Mikkel og Mathilde

den største mangel i stykket er i vores optik manglen på passion og følelser, specielt i andet akt, hvor døden overtrumfer kærlighedshistorien, den var svær at mærke, desværre, ellers et fint stykke.

11. September 2018

Annegrete

Enig med Otto Pretzman i hans anmeldelse – imponerende forestilling såvel opsætning, sang, fysiske udfoldelser, kostumer mm.

11. September 2018

Britta Neumann

11. September 2018

Lise Buur

Flot opsætning, gode skuespillere med mange kompetencer . Utrolig flot og præcis dansenumre – wow.

11. September 2018

Jannie Olesen

Fantastisk forestilling!

11. September 2018

Jonna Andersen

En fantastisk Forestilling ,

11. September 2018

Sietske V. Møller

Flot forestilling med utrolig dygtige skuespillere, der alle spillede, sang og dansede fremragende. Scenografien var fascinerende, den støttede og fremhævede historien.

11. September 2018

Tove Hjort

fantastisk dygtige aktører. Musik og performance gik op i en højere enhed.

9. September 2018

Jytte Lind Lassen

Fantastisk koreografi – flot sceneopsætning. Vi blev rigtig godt underholdt i anden akt – MEN første akt var for lang og lidt kedelig. Derfor bliver den samlede vurdering kun til 3 stjerner. Vi var 3 kvinder, der så forestillingen – i forskellige aldre – men vi er enige om vurderingen.

9. September 2018

Betty Rode

En blev virkelig høj – en helt fantastisk udstråling – en energi som kunne tage pusten fra en. Aalborg teater sammen med Aarhus teater gjorde det ” umulige” Det blev gjort muligt Stort tillyjkke til teatrene og skuespillerne

9. September 2018

Birthe Overlade Pedersen

Flot og forrygende forestilling

9. September 2018

Lea Larsen

Man var med i hele historien og sad med våde øjne og en klump i halsen til slutningen af forstillen

9. September 2018

Birgit Koch-Henriksen

Alt var perfekt: Skuespillere/sangere, scenografi, koreografi og ikke mindst orkesteret

9. September 2018

Ann Klitgaard

Vild god musical. Dygtige skuespillere og sangere

9. September 2018

Jane Overgaard

Altid en god oplevelse, når vi er i Aalborg teater.

9. September 2018

oluf.eva@stofanet.dk Eva Olufsen

Jeg elskede det. vidunderlig dans. smuk sang. En stor og glædelig oplevelse. Ros til alle deltagere, Begejstret for gadekampen, hvor de slog i den ene ende og modstanderen faldt til jorden i den anden ende, ligeså var det noget af en bedrift, med dukkerne, hvordan kunne de holde stillingen så længe. Jeg elsker selv show dans, så det kunne ikke være bedre. Ros til alle endnu engang. Glæder mig til den nye sæson.

9. September 2018

Else

Fantastisk præstation og en god oplevelse. Særlig Maria sang vidunderligt.

9. September 2018

Tatjana Bubic

Fantastisk

9. September 2018

Lone Mærkedahl

Fantastisk Forestilling

9. September 2018

Anette B

Utrolig god stemning. Flot dans, god udnyttelse af den begrænsede sceneplads i kampscenen. Dejlige stemmer. Hele vejen igennem en dejlig oplevelse.

9. September 2018

Kirsten Amby

Skøn oplevelse ,spændende kulisser ,eminent optræden og musik og sang helt i top . Endte med at være lige så stor en oplevelse , som første gang , jeg så stykket …… og det er sikkert blevet ” forherliget ” gennem de mange år , der er gået siden .

9. September 2018

Dorte Elkjær-Gregersen

Meget underholdende.Flotte sangstemmer Flot iscenesættelse men nu og da lidt lange langtrukne scener Og MEGET højt musik Men alt i al en god oplevelse

9. September 2018

Agnete

Det var en fantastisk oplevelse. Det er en fornøjelse at Aalborg teater også laver den slags forestillinger. Forsæt endelig den gode trend.

9. September 2018

Agnete Christensen

Fantastisk!!!

9. September 2018

Jesper

En imponerende blanding af klassisk romantik, drama, bander, mord, kærlighed, højt tempo og tilsat fantastisk musik fra orkesteret.

9. September 2018

Yvonne skagen

Flot, simpel opsætning, som bare virker. Godt skuespil og sang. En rigtig, rigtig god oplevelse

9. September 2018

Mette Jensen

West Side Story var en smuk Forestilling, som var i særklasse.

9. September 2018

Ole Bagger

Den største teateroplevelse vi har haft til dato. Imponerende skuespil. sang, dans og musik. Alt sammen meget fysisk krævende af de medvirkende. Tænk at man kan få plads til så mange aktører på så lidt plads. Vi nød hvert eneste optrin forestillingen igennem. En kraftpræstation af rang. Tak til skuespillerne, dansere, musikere og teknikken bag. Meget stor ros til instruktøren bag opsætningen. Uden hans iderigdom og arbejdet med truppen var det ikke blevet den store oplevelse for tilskuerne, som han gav os.

9. September 2018

Helle Landberg Kristensen

Flot, fantastisk og rørende.

9. September 2018

Niels Peter Ørbæk Henriksen

Jeg har anmeldt forestillingen via Facebook. Der var gode sangpræstationer. Navnlig Marias – en flot sopran. Også Tony var god og bl. a. Merete Mærkedal overraskede mig med en sublim sangstemme og hendes skuespil er velkendt. Men ensemblet som sådan leverede en fantastisk præstation ikke mindst de par Cour agtige sceneoptrædener. Jeg kender godt Bernsteins musik og lidt at handlingen, men aldrig sådan som jeg oplevede den opførelsen på AAT. At jeg ikke giver 6 stjerner skyldes udelukkende at ingen forestillinger er perfekte, men jeg kan ikke pege på noget konkret.

8. September 2018

Jette Brandt

Super god Forestilling

8. September 2018

Charlotte

8. September 2018

Inger schrøder

På enhver måde en rigtig dejlig oplevelse

8. September 2018

FLEMMIN G VILLADSEN

Fantastisk. Flot scenografi. Dygtige dansere-skuespillere.

8. September 2018

Tove Sørensen

Meget flot, smuk og tankevækkende opsætning,

8. September 2018

Karen Lausten

Fantastisk velspillet forestilling, dygtige dansere og skuespillere En rørende forestillingen med et budskab om hvad had og racisme fører til.

8. September 2018

Niels Hannibal

Dette var en fantastisk oplevelse. Musik, sang og dans i skøn forening, Kan varmt anbefales for alle der elsker WSS.

8. September 2018

Jørgen Bertelsen

Flot opsætning Fantastiske sangstemmer ( særlig Marie ) Fantastiske danse sener

8. September 2018

Lis Hjulmand

Fantastisk oplevelse. Ungdommelig, med intens nerve, flot musik, sang, skuespil, og flot opsætning på vores lille scene. En helt igennem stærk oplevelse!

8. September 2018

Randi

Fantastisk oplevelse

8. September 2018

Lisa Jessen

Rigtig god Forestilling

8. September 2018

Dorte

Underholdende og skøn Forestilling med dygtige skuespillere, dansere og musikere

7. September 2018

Marianne Andersen

Fantastisk forestilling.

7. September 2018

Casper Bauerfeld Krogh

God forestilling, gode skuespillere og god opsætning.

7. September 2018

Verner

Super go!

7. September 2018

Hanne

Fantastisk opsætning, flot og dygtige folk på scenen.

7. September 2018

Marie

Fantastiske skuespillere, dygtige dansere og godt scene show. Jeg var vild med det.

7. September 2018

Anna Margrethe Høstgaard

Fantastisk sang og musik, spændende scenografi, en virkelig flot forestilling 🙂

6. September 2018

Preben Olesen (522)

Helt overvældede over de sprudlende og springende unge mennesker. Og sangerne. Hold nu op, så fantastisk. Det var alt i alt en forestilling, vi aldrig vil glemme. Så godt Aalborg;-)

6. September 2018

Morten og Helle Lundgreen

Helt igennem en god og særlig oplevelse. Mathias, Isabel og Merete synger og spiller i en særlig klasse flot bakket op af et storslået orkester

6. September 2018

Birthe Olsen.

En fantastisk oplevelse . Rigtig god service på Ålborg teater.

6. September 2018

Birthe Erichsen

Super god forstilling

6. September 2018

Ole F. Larsen

Det var en fantastisk oplevelse. Skuespillere, dansere, akrobater og sangere, det var en fryd for øret. De mange gode sange og rørende skuespilkunst, det hele gik op i en helhed. Et virkeligt godt sammensat orkester var med til at fremhæve sangene.

6. September 2018

Jane Nørgaard

En rigtig god forestilling.

6. September 2018

Vibeke Hahnemann

Vi havde store forventninger, som blev opfyldt 100%. Dygtige unge dansere, skuespillere og sangere – vi blev underholdning på højeste plan. Forestillingen gav stof til eftertanke.

6. September 2018

Dorthe Nadsen

Super flot forestilling

6. September 2018

Zetty Jørgensen

Super og underholdende Forestilling

6. September 2018

Inge C.

Fantastisk, levende, betagende, vidunderlig forestilling. Var fuldstændigt opslugt i det skabte univers fra start til slut.

6. September 2018

Hanne Kvist

En fantastisk forestilling med dygtige unge skuespillere/dansere/sangere

6. September 2018

Leif Petersen.

God forestilling. Men ikke god fra hvor jeg sad – hvorfor holder jeg for mig selv. Gik i pausen.

6. September 2018

Bremer Ovesen

Super god underholdning – god historie og fantastiske præstationer af alle på scenen

6. September 2018

Hanne Jonstrup

Utrolig underholdende, med, for mig, nye sider af West Side Story.

6. September 2018

Agnete Hansen

En forrygende forestilling. Dygtige skuespillere. Rigtig fantastiske og gode sangstemmer.

6. September 2018

Karin Andersen

Det var en fantastisk oplevelse ,jeg nød hvert minut Dygtige dansere og fantastiske sangere dejligt at overvære .

6. September 2018

Laila Jensen

Fantastisk forestilling, og meget dygtige skuespillere/dansere, med en stor kondition, at synge og danse samtidig med parkour i scenariet er helt enormt og meget svært. I pausen talte jeg med nogle teenager der var vild begejstrede, og meget aktuel stadig i forhold til dem og hvad der sker rundt omkring i verden. Tak for den oplevelse helt i top.

6. September 2018

Lars

Godt gået. En klassiker, man bare skal se. God musik, god handling. Evigt aktuel. Og her så god opsætning med gode skuespillere. Og en fremragende Maria.

6. September 2018

Kamma

Energi humør og fantastisk musik dygtigt fremført!!!!

5. September 2018

Rikke

Den var så gennemført- fangende og helt unik på en tidsløs måde.. Den Forestilling satte virkelig tanker igang hos os!! Og skønt at se Marethe i en anden rolle, end badehotellet- den passede så godt til hende!! For ikke at tale om de sang talenter, der var med… Waaauuu – det var så vildt… Den Forestilling får mine varmeste anbefalinger!!

5. September 2018

Sara Dominique

Lovely, warm, edifying, full of love, heavy

5. September 2018

Ingrid Axelsen

Vi var 11 personer sammen både unge og lidt ældre Vi nød alle forestillingen og gik glade hjem Stor oplevelse

5. September 2018

Agnes.

Det var en god musical med gode skuespiller også det store orkester. Teater det største opsætning.

5. September 2018

Ditte

En fantastisk flot, velkomponeret og rørende forestilling!

5. September 2018

Katrine Agerskov

Utrolig spændende og flot koreograf. Godt tænkt på et lille teater. Bemærkelsesværdige store stemmer, også hos andre end de mest fremtrædende karakterer. Taget i betragtning af, at ikke alle skuespillere er dansere, så var det imponerende dans. Velvidende, at det er helt bevidst, så var store dele af forestillingen meget mørk (koldt lys). Det er helt sikkert bevidst, men jeg synes forestillingen fik en for kold undertone. Selvom stemningen sandsynligvis skulle afspejle det rå, det desperate og det unge. Jeg elsker, at Danmark tør og kan bide skeer med de helt helt store.

5. September 2018

.

.

5. September 2018

Else Asp-Poulsen

Superflot oplevelse, dygtige sangere, masser af energi, flot musik og en imponerende koreografi.

5. September 2018

Lene Olesen

Fantastisk forrygende flot. En stadig aktuel historie pakket ind i skøn musik, sang og dans. God scenografi der gjorde klart indtryk af, hvor vi befandt os. En særdeles se-værdig forestilling, man ikke må gå glip af.

5. September 2018

Thea

En rigtig fin forestilling med flotte vokaler og en god historie. Oplevede at danseseancerne var lidt lange og at vokalerne til tider druknede i musikken.

5. September 2018

Viven Mortensen

Super dejlig musik og skøn sang

5. September 2018

Lisbet Emmery

Flot, flot. Jeg var imponeret over så meget danserne fik ud af den meget enkle koreografi. De var så dygtige! Det var sjovt at se. Der var mange fine scenografiske ideer – blandt andet det store bandeopgør. Flot lavet. Sjov ide med at vise en slåskamp fra den ene side – og fra den anden. Mange velsyngende skuespillere. Maria var smuk og rørende i sin klare, rene sang. Manglede lidt fylde hos Tony, så han kunne “brage igennem” på de skønneste melodier. Men fint skuespil fra begge. Det er et stykke tid siden jeg sidst har været på Aalborg Teater. Dejligt med den fortættede atmosfære og nærhed til scenen – uanset hvor i teateret man sidder. Det oplever man ikke så mange steder mere.

4. September 2018

Tove

4. September 2018

Susanne Tvergaard

Fantastisk-forrygende-flot-festlig forestilling med fart over feltet. Tempoet er hæsblæsende og holder publikum fanget. Stor musikalitet

4. September 2018

Anette Juhl

Fantastisk og et brav af en forestilling

4. September 2018

Lene Møller

Fantastisk oplevelse, som jeg kun kan anbefale!!

4. September 2018

Toftild, Hasselhøj 1 9000 Aalborg

Det var en hel uforglemmelig oplevelse, os der sad på anden række, kunne følge skuespillet på nær hold, flot.

4. September 2018

Jan Jacobsen

Super god forstilling, suveræn sang og godt skuespil. Følte mig særdeles godt underholdt.

4. September 2018

Judith

Fantastisk forestilling.

4. September 2018

Pernille Jensen

Rigtig flot forestilling der kom hele følelsesregistreret igennem, en stor oplevelse. Skuespillerne, danserne og musikken var fremragende og forestillingen levede mere end op til vores forventninger. 🙂

4. September 2018

Ruth Imer

4. September 2018

Marie

Herligt stykke. 2. akt gav klart bedst mening og skuespillerne kom her til sin ret.

4. September 2018

Ulla Rømer

Wow. En fænomenal forestilling. Medrivende og dramatisk, så hårene på armene sitrede. Alle sang fantastisk. Virkelig en god oplevelse og aften.

3. September 2018

Niels Pedersen

Super opsætning med et ensemble, der fyldte hele scenen og alligevel kunne komme omkring hinanden. Musikken er fantastisk og især Maria trængte igennem med en stor stemme. De danske oversættelser passede elegant til musikken.

3. September 2018

Alice Florents Krogh

Det var en superfin oplevelse. Gode sangere, gode dansere og en fin opsætning. Alt i alt til UG. Og herligt at se orkestret i ORKESTERGRAVEN for en gangs skyld. Venlig hilsen Alice F. Krogh

3. September 2018

Annie Andersen

Tillykke ,i har gjort det så godt,fantastisk forestilling ,vi kommer gerne igen fra Brøndbyvester til Ålborg.Det var så flot skuespil,den sad lige i skabet.Sangene var så gode,især vil vi rose Marias parti,hun kunne bare det der.Hilsen og et stort knus til jer alle,tak for en fantastisk eftermiddag.

3. September 2018

Rikke Mølgaard

Virkelig underholdende og flot opsætning

3. September 2018

Åse Vajhøj

God dans, fantastisk måde at udtrykke slåskamp og had. God musik og indlevende skuespiller over hele scenen.

3. September 2018

Mette Ellekjær Jørgensen

Fantastisk show og opsætning.

3. September 2018

Inger Svendsen

Flot forestilling med gode skuespil- og sangpræstationer. En forestilling man ikke bør gå glip af!!

3. September 2018

Elise Snitker Jensen

Fantatisk forestilling. Med næsten ingen kulisser formåede skuespillere/sangere/dansere, musikere og lys- og lydfolk at skabe en levende og medrivende forestilling, hvor alt gik op i en højere enhed, og holdt tilskueren åndeløs fra start til slut. Fantastisk dygtige sangere og dansere.

2. September 2018

Jonna Jacobsen

Helt fantastisk Forestilling. Flot dans og meget flot sang. Nogle meget dygtige skuespillere. En skøn måde at åbne årets sæson på. Super super god.

2. September 2018

Stella Munkholm

Dygtige sangere, dygtige skuespillere og fantastiske dansere. En rigtig god oplevelse

2. September 2018

Børge Nielsen

Hej. En stor og god oplevelse. Men som det er mode nu, er lyden i nogle alt for kraftig. mvh Børge Nielsen

2. September 2018

Torben Næsby

Fantastisk flot forestilling fremført af dygtige skuespillere i en spændende scenografi – Dygtige til sang og dans. Må især fremhæve koreografien af gadekampen – Godt sammenspil

2. September 2018

Knud Erik w. Hansen

En forrygende flot forestilling. Sangkunst og skuespilkunst på højt niveau. Har aldrig før oplevet, at en musical slutter i en acapella – stille og intens.

2. September 2018

Marie Holmer Pedersen

“West Side Story” er den bedste forestilling jeg har set på AAT i mange år. Foruden de gode melodier og danske tekster, relaterer stykket sig også til nutiden. Amerkanere/ puertoricanere, banderelationer både i Danmark og udlandet. Samt det evigt aktuelle”kærlighedsdramaet”.

2. September 2018

Karen Sander

Når et samarbejde mellem Århus og Aalborg resulterer i sådan en forestilling, vil vi gerne have meget mere samarbejde. En fuldstændig og helt igennem fantastisk forestilling, hvor man enten sad med et glad smil eller fugtige øjenkroge, og hvor man hele tiden var betaget af skuespillere og musikere, der leverede sammen på enestående vis. Tak for en oplevelse, jeg ikke ville have været foruden.

2. September 2018

Pernille Borup

Lækkert stykke. Gode sange og flot sceneopsætning. Skøn oplevelse – klart et besøg værd!

2. September 2018

Jonna staghøj

Fantastisk.

1. September 2018

Lise

Super Forestilling

1. September 2018

MMM

Selve historien og sangene er ikke min favorit musical. Men opsætningen og scenografien på denne opsætning er imponerende. Utrolige virkemidler opnås med danserne – knivskarp og genialt – og er alene grund nok til at se forestillingen.

1. September 2018

LoneK

Wild, fantastisk, facinerede og uovertruffen præstation af alle medvirkende

1. September 2018

Thora Lynggaard

Flot forestilling, som sædvanlig minimalistisk men virkelig effektiv og spændende scenografi. Spændende koreografi, veludført og synkrone dansere! Dejlige og smukke sangstemmer, dog lidt skinger og spinkel stemme hos Tony. Alt i alt en rigtig god forestilling!

1. September 2018

Edith & Poul

strålende udgave af denne musical, både sangere og dansere gjorde det ganske strålende, ligedes var orkester samt dirigent perfekt. Det var en stor oplevelse at overvære denne udgave.

1. September 2018

Edith & Poul

strålende udgave af denne musical, både sangere og dansere gjorde det ganske strålende, ligedes var orkester samt dirigent perfekt. Det var en stor oplevelse at overvære denne udgave.

1. September 2018

Lis Andersen

Helt enig med Nordjyske. En fantastisk forestilling – hvilke sangere!! Flotte scenografi med bl.a. nytænkning af slagsmålscenerne. Musikken udført af orkestret helt utroligt flot.

1. September 2018

Helle Christensen

Flot opsætning

1. September 2018

Kirsten

En stor oplevelse. Dygtige skuespillere, der spiller som gjaldt det livet. Flot musik. Imponerende så meget der kan foregå på en forholdsvis lille scene uden at det bliver rodet.

1. September 2018

Lise

Skøn oplevelse fra start til slut. Skuespillerne var virkelig dygtige – stemmerne, bevægelsen og det hele var spot on! Kæmpe anbefalinger herfra.

1. September 2018

Anne Marie Andersen

1. September 2018

Jørgen Bech Madsen

En fantastisk og medrivende forestilling. Verdensklasse skuespil, fantastiske danse og imponerende opsætning. Noget af det bedste som vi har oplevet på teater i Danmark.

1. September 2018

Jan Andersen

Fantastiske sangstemmer, spændende dans samt en enkel og velfungerende scenografi. Specielt scenen med den centrale gadekampen var godt koreograferet, så man undgik at skulle se på en pinlig teaterslåskamp.

1. September 2018

Susanne Jensen

Rørte mig dybt. Der tændes lys, håb og forventning om en bedre verden. Fantastisk forestilling. (Havde udsyn til dirigenten – indimellem fuldstændig fascineret af ham og hans engagement – ekstra plus til forestillingen.)

1. September 2018

Liselotte Johansen

Rigtig god forestilling. Flot spillet.

31. August 2018

Kaj Nielsen

Fantastisk forestilling – musik, sang, dans – fylder teatret totalt. Rørende og tankevækkende fremført af det meget dygtige ensamble.

31. August 2018

Anna

Så var du der igen AAT. Tak for en fed totaloplevelse. Jeg fryder mig stadig. Så meget krop og sjæl, som nåede langt ud over scenekanten. Genial scenografi som altid!

31. August 2018

Anna Marie Nielsen

Super god forestilling med meget dygtige skuespillere som leverede en rigtig flot præstation. Eneste minus var at man indimellem ikke kunne høre hvad de sang. Men super flot forestilling

31. August 2018

Hanne da Silva

31. August 2018

Per Hylander

Fantastisk flot teater, både hvad angår skuespil, opsætning og musik. Utroligt imponerende, at så mange skuespillere kan udføre så meget på så lille en scene med så stor akkuratesse, præcision og indlevelse.

31. August 2018

Karin

31. August 2018

Signe og Marius Stubberup

En god oplevelse, med dygtige dansere, samt god musik og sang

31. August 2018

Mette

Dygtige skuespillere, enkel scenografi, flot sat op, MEN aaaalt for varmt oppe på balkonen.

31. August 2018

Ole Uhrenholt Jensen

Hurra Hurra Hurra Aalborg teaters skuespillere/orkester har lavet en forestilling af meget høj kvalitet, der ikke laves bedre på Det nye teater m.m. Der er fra første sekund action, men også dybe følsomme øjeblikke. Især Maria har en guddommelig stemme, men de øvrige følger godt efter. Tak for en positiv oplevelse.

31. August 2018

Claus

Wow! “Når ting går op i en højere enhed”. Hvis du nogensinde har undret dig over hvad der menes, når folk siger dét, så smut ind og se West Side Story. En fuldkommen teknisk tour de force udi musik, koreografi, lys… det hele. Historien kender man, også selvom man som jeg ikke har set den før – men det glemmer man uden at blinke når man oplever det show der foregår på scenen fra start til slut. De mange vidunderlige dansenumre fyldte virkelig scenen til bristepunktet, i alle 3 dimensioner, men i stedet for at virke forceret, virkede det utroligt nærværende og tæt på. Tak for forestillingen!

30. August 2018

Ekstraforestillinger

West Side Story

Afspil video

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Tv-spot

West Side Story

Afspil video

Holdet bag

West Side Story er en co-produktion mellem Aarhus Teater og Aalborg Teater

Based on a Conception of
JEROME ROBBINS

Book by
ARTHUR LAURENTS

Music by
LEONARD BERNSTEIN

Lyrics by
STEPHEN SONDHEIM

Entire Original Production Directed And Choreographed by
JEROME ROBBINS

Originally Produced on Broadway by
Robert E. Griffith and
Harold S. Prince

By arrangement with
Roger L. Stevens

Presented by arrangement with
JOSEF WEINBERGER LIMITED
On behalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of New York

Oversættelse
Dialog: Kasper Hoff
Sangtekster: Mathias Flint

Instruktør
Rune David Grue

Scenograf og kostumedesigner
Karin Gille

Koreograf
René Vinther

Musikalsk arrangement og ledelse
Niels Søren Hansen

Kapelmester og musikalsk ledelse
Henrik Svenning

Lysdesigner
Jonas Bøgh og assisterende lysdesigner Anders Tinggaard

Lyddesigner
Lars Gaarde og assisterende lyddesigner Jonas Hvid

Musikere (12 medvirkende pr. forestilling)
Lonnie SvillingJohan Toftegaard KnudsenJacob RosePål SoknesIgnacio Montero RequenaJan Lynggaard SørensenThor-Erik Gilbert LangsethHenrik ResenAnders ChristensenJacob RingsmoseAllan Dahl Hansen (repetitør), Mads Bærentsen (repetitør), Edi Premate (repetitør), Frederik LarsenAmbjørn Sellin Bidstrup LebechKim MikkelsenAlexandr DzyubinskyNicolas SubletJon Anderskou og Deborah Josephson

Desuden medvirker Troels GraakjærSebastian Skov Andersen og Miran Ugljen

Musicalen opføres på dansk

Vil du vide mere?

Interview med Isabel og Mathias

Migogaalborg har snakket med de to hovedrolleindehavere Isabel Schwartzbach og Mathias Flint.

Læs artikel

Kom med bag scenen

Danser Troels Graakjær har taget en række billeder fra livet backstage på West Side Story. Vi har fået lov til at dele nogle af dem med jer.

Se billeder

Aalborg Teater starter sæsonen med legendarisk musical

Indslag på TV2Nord. Se interview med instruktøren Rune David Grue og skuespiller Isabel Schwartzbach.

Se indslag

West Side Story bliver den største opsætning i flere år

Migogaalborg har interviewet instruktør Rune David Grue.

Læs interview

“Kærlighed og konflikt er altid et godt emne”

Artikel i Jyllands-Posten, hvor de to hovedrolleindehavere bl.a. fortæller om musicalen.

Læs artikel

‘West Side Story’-stjerner: “Sådan spiller vi de store følelser”

Interview med Isabel Schwartzbach og Mathias Flint.

Læs artikel

The Sound of Music: ‘West Side Story’

P2 programmet ‘The Sound of Musical’ med Stine Rosengren og Silas Holst sætter fokus på West Side Story.

Lyt til program

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater