Tilbage til nyheder

Genåbning med to danmarkspremierer

14. april 2021

Når Aalborg Teater åbner for publikum igen i maj, bliver det med intet mindre end to Danmarkspremierer. Nyskrevet dansk dramatik fra en af landets mest markante dramatikere på Lille Scene og en rejse i den danske sangskat på Store Scene.

Kom trygt i teatret: Når vi genåbner så husk coronapas og mundbind. Læs mere om teatrets retningslinjer.

Ny dansk dramatik

Forestillingen Kød, der spiller på Lille Scene, er skrevet af Thomas Markmann og er et hæsblæsende og vildt stykke dramatik om Sissel og Johan, der mødes til en fest, hvor kødet steger, så fedtet flyder, og kød indtages i rå mængder. Sissel og Johan får gennem stegeosen hurtigt et godt øje til hinanden, stikker af sammen – og render ind i en talende gris. Er de fulde? Er det Sissel, der er skør, når hun vil have grisen med hjem, eller er det Johan, der er hjerteløs, når han ikke vil? I hvert fald finder de alle tre hjem i lejligheden, og nu begynder svineriet at tage fart. For det er slet ikke så let at være gris i et land, hvor der årligt slagtes knap 20 millioner svin.

Kød kan opleves den dag, Aalborg Teater genåbner, nemlig 6. maj.

Teaterkoncert

På Store Scene tager skuespillerne publikum med på en rejse ind i den danske sangskat. Teaterkoncerten Drømte mig en drøm bringer et genhør med sange, som har bundet danskerne sammen gennem generationer, op- og nedture samt krigs- og fredstider.

Med stor kærlighed og nysgerrighed er instruktør Jacob Schokking gået på opdagelse i alt fra arbejdersange over årstidssange til sange, der hylder ungdommen i al sin mangfoldighed. Resultatet af denne higen og søgen er blevet en storslået og visuel unik teaterkoncert, der præsenterer kendte sange i nye fortolkninger, glemte og ikke længere kendte sange, nye sange.

Teaterkoncerten Drømte mig en drøm har premiere 8. maj.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater

Flere nyheder

Kom til kommunistisk aften

Gratis arrangement: lørdag 15. april 2023. Mød kommunister og nogen, der gerne vil lege, at de er det. Kom og drøm om lighed en enkelt gang.

Læs mere

Prøvepublikum søges

Få et kig ind i teatermaskinen som prøvepublikum 29. og 31. marts på 'Medarbejderudviklingssangen'. Det er helt gratis og der er et stærkt begrænset antal pladser.

Læs mere