Information om Covid-19

I Teatercaféen tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt. Vi følger derfor myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende regler.

Teatercaféen har i samarbejde med Aalborg Teater taget en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

Vi har åbent for spisning inden forestillingen
Teatercaféen har åbent for spisende gæster 2,5 timer før forestillingsstart. Du kommer ind via Teatercaféens egen indgang til venstre for teatrets hovedindgang.

Ingen krav om coronapas eller negativ test
Fra 1. september 2021 er det ikke længere nødvendigt at fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test for at benytte Teatercaféen.

Mundbind er nu frivilligt
Du behøver ikke bære mundbind, når du besøger Teatercaféen, men du er stadig meget velkommen til at gøre det.

Bliver du syg
Bliver du syg eller har du symptomer på Covid-19, kan du frit afmelde din bestilling senest to timer før på tlf. 96316038 eller på mail cafe@aalborgteater.dk.

SPISNING FØR FORESTILLING

Lidt mere plads mellem bordene
Vi har sørget for, at der er den anbefalede afstand mellem bordene.

Bestil bord til spisning før du kommer
Som altid skal du have bestilt dit bord og hvad du ønsker at spise inden du kommer til Teatercaféen – så er vores tjenere klar til at byde dig velkommen og vise dig til dit bord, når du ankommer. Bestil bord og spisning HER.

Betal din regning inden du er færdig med at spise
For at undgå kødannelse ved kassen i baren lige inden forestillingsstart foretrækker vi at du betaler din regning fx mellem retterne, når du kan se at der ingen kø er ved kassen i baren.

PAUSE

Pausedrinks kan købes hjemmefra
Teatercaféen har igen åben for at du kan bestille til pause – både før forestillingen og i pausen. Vi opfordre dog til at man stadigt holder afstand i køen.

Pausedrinks kan fortsat købes på forhånd HER. Vi søger for, at dine drinks er klar til dig i pausen.

Det vil også være muligt at købe snacks og kolde drikke i kiosken i foyeren.

Hold afstand i køen
Vi opfordre fortsat til at man holder afstand i køen til Teatercaféen og kiosken. Forsøg så vidt muligt kun at stå 1 i kø pr hustand/teatergruppe.

Indgang til Teatercaféen
Du går ind ad Teatercaféens egen indgang til venstre for teatrets hovedindgang på Jernbanegade. Dørene mellem Teatercaféen og Teatrets foyer vil blive åbnet inden forestillingsstart – husk at få scannet din billet inden du finder din plads i salen.

Håndsprit
Der er håndsprit tilgængelig i Teatercaféen.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater