Information om Covid-19

I Teatercaféen tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt. Vi følger derfor myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende regler.

Teatercaféen har i samarbejde med Aalborg Teater taget en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

Vi har åbent for spisning inden forestillingen
Teatercaféen har åbent for spisende gæster 2,5 timer før forestillingsstart. Du kommer ind via Teatercaféens egen indgang til venstre for teatrets hovedindgang. Pga. af Coronarestriktioner lukker Teatercaféen kl. 22.00.

Husk coronapas eller negativ test
Frem til 1. september 2021 skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test for at benytte Teatercaféen.

Mundbind er nu frivilligt
Du behøver ikke bære mundbind, når du besøger Teatercaféen, men du er stadig meget velkommen til at gøre det.

Bliver du syg
Bliver du syg eller har du symptomer på Covid-19, kan du frit afmelde din bestilling senest to timer før på tlf. 96316038 eller på mail cafe@aalborgteater.dk.

SPISNING FØR FORESTILLING

Lidt mere plads mellem bordene
Vi har sørget for, at der er den anbefalede afstand mellem bordene.

Bestil bord til spisning før du kommer
Som altid skal du have bestilt dit bord og hvad du ønsker at spise inden du kommer til Teatercaféen – så er vores tjenere klar til at byde dig velkommen og vise dig til dit bord, når du ankommer. Bestil bord og spisning HER.

Betal din regning inden du er færdig med at spise
For at undgå kødannelse ved kassen i baren lige inden forestillingsstart foretrækker vi at du betaler din regning fx mellem retterne, når du kan se at der ingen kø er ved kassen i baren.

PAUSE

Pausedrinks køber du hjemmefra
Teatercaféen tager ikke imod bestillinger til pausen – hverken ved ankomst til teateret eller i pausen. Pausedrinks skal du derfor købe på forhånd HER. Vi søger for, at dine drinks er klar til dig i pausen.

Det er stadigt muligt at købe et meget begrænset udvalg af drikkevarer og slik i kiosken uden forhåndskøb.

Kiosk både på balkonen og i foyeren
Før forestillingen og i pausen åbnes der en kiosk på balkonen og en i foyeren. Udvalget er begrænset i begge kiosker. Kiosken på balkonen er forbeholdt gæster med billetter til balkonen. Kiosken i foyeren har åbent for gæster med billetter i salen.

Max tre i kø til kiosken før forestillingen og i pausen
Der må max stå tre i kø ad gangen til kiosken før forestillingen og i pausen – og max 1 person pr. husstand/teatergruppe

Indgang til Teatercaféen
Du går ind ad Teatercaféens egen indgang til venstre for teatrets hovedindgang på Jernbanegade. Adgang fra teatrets foyer til Teatercaféen vil være lukket før forestillingen.

Håndsprit
Der er håndsprit tilgængelig i Teatercaféen.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater