KOM TRYGT I TEATRET

Afspil video

Senest opdateret torsdag 24. februar 2021

AFLYSNINGER
Aalborg Teater følger myndighedernes anbefaling og aflyser alle forestillinger på Aalborg Teater frem til og med 5. april 2021. Følgende forestillinger får aflyst spilledage: Pinocchio, The Robot Project, Cyrano, Hedda Gabler, Henvendelse Anita samt 3. Stop fra Gug.

Vi vil hurtigst muligt kontakte alle, der måtte have billetter til de berørte forestillinger på mail. Vi anmoder om tålmodighed, mens vi danner os et overblik over situationen.

Kom trygt i teatret
På Aalborg Teater tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje.  Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger.

Når du kommer i Aalborg Teater vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

Bliver du syg
Bliver du syg eller har du symptomer på sygdom og må aflyse dit teaterbesøg bytter vi, i efteråret 2020, din billet uden gebyr. Læs om særlig byttepolitik under Covid-19 her.

Vores værter guider dig
Som altid på Aalborg Teater bliver du budt velkommen af vores forhusværter. Du vil møde flere værter end ellers som alle sørger for, at du vil opleve dit teaterbesøg som trygt og sikkert.

Håndsprit
Der er håndsprit tilgængelig i publikumsarealerne.

Forhusværterne bærer visir
Forhusværterne bærer visir når du ankommer til teatret, i pausen samt når du forlader teatret.

Husk mundbind når du skal i teatret
Du skal bære mundbind når du bevæger dig rundt på teatret. Mundbind er ikke et krav, når du sidder på din plads i salen.

Færre gæster i salene
På vores tre scener vil kun hvert andet sæde være i salg, således er der afstand mellem gæsterne under forestillingerne.

Forskudte spilletidspunkter
Vi spiller på forskudte tidspunkter på Store, Lille og Mindste Scene, så der ikke opstår kø ved indgangene til salene. Husk at se spilletidspunktet på din billet.

Kom tidligst 30 min. før forestillingen
Vi åbner dørene til teatret 30 minutter inden forestillingens start. Dørene til salen vil også være åbne 30 minutter før forestillingens start. Forhusværterne guider dig til at gå direkte ind i salen.

Garderoben er lukket
Det vil ikke være muligt at hænge dit overtøj i garderoben. I stedet skal du tage dit overtøj med ind i salen.

Ingen kø når publikum forlader teatret
Efter forestillingerne vil vores forhusværter sørge for at der ikke opstår kø når du forlader teatret.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål i forhold til sikkerhed er du velkommen til at kontakte vores Billetservice på telefon 96316020 eller på mail billet@aalborgteater.dk.

Vi glæder os til at tage imod dig til en tryg og sikker teatersæson.

Læs HER hvordan du kommer trygt i Teatercaféen.

Åbningstider
Teatercaféen har åbent for spisning 2,5 time før forestillingsstart mandag til fredag. Lørdag er der åbent for spisning efter forestillingen.

Bestil spisning på forhånd
Ønsker du at spise i Teatercaféen, så skal du bestille menu senest dagen før på tlf. 9631 6038 eller online.

Køb pausedrinks hjemmefra
Det er ikke muligt at bestille pausedrinks da vi skal undgå kø. I stedet har vi sørget for, at du i ro og mag kan købe dine pausedrinks hjemmefra. Vi sørger naturligvis for, at dine drinks står klar til dig i pausen. Køb pausedrinks HER

Indgang til Teatercaféen
Du går ind ad Teatercaféens egen indgang til venstre for teatrets hovedindgang på Jernbanegade. Adgang mellem teatrets foyer og Teatercaféen vil være lukket før forestillingen.

Om Teatercaféen
Læs om Teatercaféen HER

Kontakt Teatercaféen
Tlf. 9631 6038 / cafe@aalborgteater.dk / Jernbanegade 9, 9000 Aalborg / Facebook / Instagram

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater