KOM TRYGT I TEATRET

Senest opdateret onsdag 10. november 2021

Kom trygt i teatret
På Aalborg Teater tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger.

Når du kommer i Aalborg Teater vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

COVID-19 er igen en samfundskritisk sygdom
COVID-19 er igen karakteriseret som en samfundskritisk sygdom.

Genindført: Krav om coronapas eller negativ test
Fra 12. november 2021 skal du igen fremvise coronapas eller en negativ test, når du besøger Aalborg Teater. Kravet om coronapas gælder dog ikke for børn under 15 år.

Vi spiller for fulde sale
Sundhedsstyrelsen har fra 14. august ophævet arealkravet i kulturlivet og afstandskravet ved arrangementer med siddende publikum. Det betyder, at du nu kan nu sidde sammen med dem, du er på Aalborg Teater med. Det er ikke længere nødvendigt med et tomt sæde på hver anden plads.

OBS: Hvis du købte billetter, da vi kun havde en ½ sal i salg, så bliver I automatisk rykket sammen, så du kommer til at sidde ved siden af dem, du købte billet med.

Mundbind er nu frivilligt
Du behøver ikke bære mundbind, når du besøger Aalborg Teater, men du er stadig meget velkommen til at gøre det.

Vores værter guider dig
Som altid på Aalborg Teater bliver du budt velkommen af vores forhusværter, der meget gerne vil guide dig og svare på spørgsmål.

Håndsprit
Der er håndsprit tilgængelig i publikumsarealerne.

Forskudte spilletidspunkter
Vi spiller på forskudte tidspunkter på Store, Lille og Mindste Scene, så der ikke opstår kø ved indgangene til salene. Husk at se spilletidspunktet på din billet.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål i forhold til sikkerhed er du velkommen til at kontakte vores Billetservice på telefon 96316020 eller på mail billet@aalborgteater.dk.

Vi glæder os til at tage imod dig til en tryg og sikker teatersæson.

Læs HER hvordan du kommer trygt i Teatercaféen.

Vi har åbent for spisning inden forestillingen
Teatercaféen har åbent for spisende gæster 2,5 timer før forestillingsstart. Du kommer ind via Teatercaféens egen indgang til venstre for teatrets hovedindgang.

Genindført: Krav om coronapas eller negativ test
Fra 12. november 2021 skal du igen fremvise coronapas eller en negativ test, når du besøger Teatercaféen – Aalborg Teater.

Mundbind er nu frivilligt
Du behøver ikke bære mundbind, når du besøger Teatercaféen, men du er stadig meget velkommen til at gøre det.

Kontakt Teatercaféen
Tlf. 9631 6038 / cafe@aalborgteater.dk / Jernbanegade 9, 9000 Aalborg / Facebook / Instagram

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater