Kom trygt i teatret

Senest opdateret mandag 01. februar 2022

KOM TRYGT I TEATRET
På Aalborg Teater tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger.

Når du kommer i Aalborg Teater vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

GENÅBNING
Fra mandag den 17. januar må du igen besøge Aalborg Teater

CORONAPAS ELLER NEGATIV TEST ER IKKE LÆNGERE ET KRAV
Fra 1. februar 2022 skal du ikke længere fremvise coronapas eller en negativ test, når du besøger Aalborg Teater.

VI SPILLER FOR FULDE SALE
Sundhedsstyrelsen har fra 14. august ophævet arealkravet i kulturlivet og afstandskravet ved arrangementer med siddende publikum. Det betyder, at du nu kan nu sidde sammen med dem, du er på Aalborg Teater med. Det er ikke længere nødvendigt med et tomt sæde på hver anden plads.

OBS: Hvis du købte billetter, da vi kun havde en ½ sal i salg, så bliver I automatisk rykket sammen, så du kommer til at sidde ved siden af dem, du købte billet med.

MUNDBIND ER NU FRIVILLIGT
Du behøver ikke bære mundbind, når du besøger Aalborg Teater eller Teaterbaren, men du er stadig meget velkommen til at gøre det.

VORES VÆRTER GUIDER DIG
Som altid på Aalborg Teater bliver du budt velkommen af vores forhusværter, der meget gerne vil guide dig og svare på spørgsmål.

HÅNDSPRIT
Der er håndsprit tilgængelig i publikumsarealerne.

FORSKUDTE SPILLETIDSPUNKTER
Vi spiller på forskudte tidspunkter på Store, Lille og Mindste Scene, så der ikke opstår kø ved indgangene til salene. Husk at se spilletidspunktet på din billet.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Har du spørgsmål i forhold til sikkerhed er du velkommen til at kontakte vores Billetservice på telefon 96316020 eller på mail billet@aalborgteater.dk.

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events