Tilbage til nyheder

Readings på AAT Stream

18. oktober 2021

Det dramatiske teater er helt afhængigt af dramatikernes arbejde, og derfor vil vi med Readings gerne præsentere nogle flere tekster, end dem, vi kan nå at producere i form af teaterforestillinger i fuld skala i løbet af en sæson. Dertil vil vi anvende formen “reading”.

En reading er en scenisk læsning, hvor skuespillere læser en dramatisk tekst i helt let iscenesat form. Skuespillerne har manuskriptet i hånden og forberedelsestiden er i reglen ganske kort. På den måde får man som tilskuer et friskt og levende indtryk af teksten, uden at det kræver en stor produktion. Denne form vil vi tilpasse de tekniske rammer, som AAT Stream tilbyder, så mange kan se med på én gang.

Readings 28. og 29. oktober 2021
Vi lægger ud med at præsentere to af de mest spændende dramatikere fra uddannelsen dramatisk skrivekunst ved Den Danske Scenekunstskole, nemlig Sonja Ferdinand og Regina Rex. Vi læser et lille udvalg af deres tekster, og har dem på besøg i AAT Stream til en samtale om deres arbejde.

Begge Readings vil blive live streamet på AAT Stream og varer ca. 1½ time.

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere