Tilbage til nyheder

Sæson 21/22 på Aalborg Teater

6. maj 2021

Velkommen til sæson 21/22 på Aalborg Teater
Vi har samlet en række links, så du nemt kan finde det, du skal bruge. Sæson 21/22 bliver den mest aktive sæson vi nogensinde har haft. Vi byder på hele 25 titler, hvoraf 14 er premierer. Desuden byder vi på gæstespil, egne tidligere forestillinger samt gratis streams.

Køb billetter nu
Hvis du vil købe billetter til sæson 21/22 – så klik her.

Sæsonprogram 21/22
Se vores sæsonprogram som online katalog eller download som pdf.

Sæsonkort – ét kort til en verden af teateroplevelser
Et kort til dig der elsker teater. Køb et sæsonkort og få adgang til én gratis billet til samtlige forestillinger på Aalborg Teater i sæson 21/22.

Sæsonkort: 1.395 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

AAT Klubben: Køb online og bliv medlem
Køber du billetter til mindst 3 forestillinger, kan du vælge prisen “AAT Klub“, og sparer 50 kr. pr. billet. Du vælger selv dine pladser og teaterdatoer. Du betaler med det samme og får billetterne tilsendt som print-selv-billetter. Køb dine billetter her.

AAT Klubben: Bestil billetter via formular 
Du kan også bestille dit medlemskab til AAT Klubben via vores bestillingsformular. Så finder Billetservice billetter til de forestillinger, pladser og ugedage som du ønsker. Det er nemt og bekvemt.

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere