Teatercaféens aktuelle menu

Januar – april 2021: Download menukort

Menu
Forret: Terrin af gårdkylling og frilandsbacon med kraftig svampe velouté tilsmagt med sherry, samt stegte svampe
Hovedret: Langtids-stegt kalv med Pommes Duchesse, reduceret rødvinssauce og ristede rodfrugter
Dessert: Pannacotta af dansk fløde med søde og syrlige elementer

Hovedret 165 kr.
2 retter 220 kr.
3 retter 245 kr.

Teatertallerken
Terrin af dansk kylling med frilandsbacon og svampe-creme
Prosciutto Cotto med oliven og marineret tomat
Kalvefrikassé med urter og butterdej
Trøffel brie med granatæble
165 kr.

Kødklassiker
Stegt flæsk med små kartofler, økologiske Samsø rødbeder og persillesauce
150 kr.

Fiskeklassiker
Helstegt rødspætte med kartofler, hjemmelavet tyttebærkompot og persillesauce
150 kr.

Veganer
Lækker veganerret af hjemmesyltede og fermenterede grøntsager i sæson
150 kr.

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater