Tilbage til nyheder

Teatercaféen åbner som frokostrestaurant

27. februar 2019

Fra mandag den 4. marts 2019 er der mulighed for at nyde en lækker frokost i Aalborg Teaters hyggelige Teatercafé. Det sker når Teatercaféen slår dørene op som et nyt frokoststed i Aalborg.

Frokostmenu: Se menukortet her


En café hvor man mødes

”Teatercaféen bliver et hyggeligt og uformelt frokoststed, hvor mennesker kan mødes. Det kan være til en hyggelig frokost med veninderne, med sin ægtefælle, til en let forretningsfrokost eller et hurtigt og lækkert måltid mad i frokostpausen. Man kan bare droppe ind og det er ikke nødvendigt at bestille bord i forvejen”, fortæller Elian Abdel-Ahad, leder af Aalborg Teaters Teatercafé, der glæder sig til at åbne dørene for byens frokostsultne gæster.

Frokostmenuen byder blandt andet på alt fra frisk fisk, veganerretter til svinekæber med tilbehør, samt lidt godt til den søde tand.

Teatercaféen har åbent for frokost mandag til fredag fra kl. 11.30-15.30.

Flere nyheder

Kom til kommunistisk aften

Gratis arrangement: lørdag 15. april 2023. Mød kommunister og nogen, der gerne vil lege, at de er det. Kom og drøm om lighed en enkelt gang.

Læs mere

Prøvepublikum søges

Få et kig ind i teatermaskinen som prøvepublikum 29. og 31. marts på 'Medarbejderudviklingssangen'. Det er helt gratis og der er et stærkt begrænset antal pladser.

Læs mere