Tilbage til nyheder

Teaterdirektør Hans Henriksen forlænger sin kontrakt

24. september 2018

En enig bestyrelse har forlænget ansættelsen af teaterdirektør Hans Henriksen med yderligere fire år.

Hans Henriksen tiltrådte som teaterdirektør 1. august 2015 og overtog teaterdirektørposten efter Morten Kirkskov.

Om sin forlængelse af kontrakten udtaler teaterdirektør Hans Henriksen:

Jeg er meget glad for at kunne fortsætte det omlægningsarbejde, som vi har været i gang med gennem de seneste to år. Vi kan mærke at interesse for teatret er øget, og at der ligger nogle spændende år forude for Aalborg Teater hersker der ikke nogen tvivl om, og jeg glæder mig meget til at være med til at sætte mit præg på teatret, også i de kommende år. Aalborg Teater er i gang med at udvikle sig til en ny platform for produktion og opførelse af scenekunst med endnu flere forestillinger på plakaten, større udviklingspotentiale og større ambitioner, både i forhold til kunst og popularitet. Jeg er meget optimistisk for Aalborg Teaters fremtid og er rigtig glad for at være en del af den fremtid.

Bestyrelsesformand Inger Askehave glæder sig til det fortsatte samarbejde og udtaler:

Med Hans Henriksens forlængelse som teaterdirektør ser bestyrelsen frem til at fortsætte den vigtige kunstneriske bevgelse, vi har sat i gang på Aalborg Teater. At vi er på rette vej, viser den modtagelse publikum har givet det nye sæsonprogram helt tydeligt. Vi er i bestyrelsen overbeviste om, at Hans Henriksen er den helt rigtige til at føre denne transformation videre.

Læs mere om Hans Henriksens visioner for Aalborg Teater.

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere