Tilbage til nyheder

Siddekoncert med Danni Toma

2. august 2016

Danni Toma efterårstour // siddekoncert
7. november 2016 kl. 20.00 på Store Scene
Pris: 100 kr. (læs mere om early bird billetter nedenfor)
KØB BILLETTER

Danni Toma startede i sin tid ud i det Aalborgensiske hiphop- og rapmiljø i gadehøjde, og siden har han indtaget både store og små festivaler og scener i hele Danmark. Toma har altid haft et ry for at være spændende, uberegnelig og ikke mindst en knalddygtig rapper med et vaskeægte musisk talent.

Med hele tre albums, ny single og nomineringer til både årets Steppeulven og Nordic Music Prize i Oslo har Danni Toma i sandhed bevist hans talent for lyrik. Derudover har han lavet musik med folk som Raske Penge, DJ Static og De Eneste To.

I efteråret 2016 tager poeten på en siddende efterårstour. Ikke en traditionel rap-koncert, men en mulighed for at komme tættere på Danni Toma og endnu mere i dybden med hans medrivende tekstunivers og den dansk-palæstinenske drengs syn på verden.

En koncert hvor Danni på det ene tidspunkt fortæller historier om hvordan han og hans far smuglede flygtninge over grænsen og på det andet tidspunkt danser til musikkens dystre univers.

Oplev Danni Toma på Aalborg Teater omgivet af hans trofaste producer, velklingende guitarist i et spændende, visuelt univers.

Super Early Bird billetter
Til de rigtig hurtige er der et begrænset antal Super Early Bird billetter til 40 kr. samt et begrænset antal Early Bird billetter til 70 kr. Der kan også købes billetter i døren til 110 kr.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere