Årskort til Aalborg Teater

ÅRSKORT TIL AALBORG TEATER
På Aalborg Teater sætter vi tidens store spørgsmål i scene. Du kan trygt slappe af, lade dig underholde og overraske. Med et årskort får du adgang til et helt års teateroplevelser for kun kr. 995*.

Årskortet gælder fra købsdato og et helt år frem. Årskortbilletterne booker du på aalborgteater.dk – og du bestemmer selv, hvornår du ønsker at se en forestilling, samt hvor i salen du gerne vil sidde.

FÅ DIN TEATERBILLET I RABAT
Du kan altid bytte din teaterbillet til et årskort** og få billettens værdi i rabat. Ombytning skal foretages i teatrets Billetservice senest 5 hverdage efter dit teaterbesøg. – kontakt Billetservice pr telefon eller send en mail med vedhæftet ordrenummer.

Priser

Årskortkr. 995
To på ét kort (årskort + gæst)kr. 1.990
Årskort for studerendekr. 595
Årskort for unge under 25 årkr. 495

* Bemærk at priser og vilkår kan ændre sig i forbindelse med ny sæson
** Billetter til gæstespil kan ikke anvendes til ombytning til årskort

Køb årskort til Aalborg Teater

Køb årskort

Hvilket årskort passer til mig?

Årskort

Med et årskort kan du se alle Aalborg Teaters egne forestillinger én gang.

Årskortet er personligt. Det er derfor ikke muligt at købe til andre. Navnet kan ikke ændres efter køb.

Køb årskort

To på ét kort

Årskort + gæst er et årskort, der giver adgang til to årskortbilletter pr. titel.

Det er perfekt til jer med fælles mailadresse, hvis du går i teatret med en person uden egen mailadresse, eller hvis du blot vil have friheden til at invitere din nabo eller en god ven med til en forestilling.

Årskort+gæst er et personligt kort, bundet op på købers navn, men du bestemmer selv hvem din +gæst skal være. Bemærk at +gæsten ikke kan bruge kortet uafhængigt af årskortholderen.

Køb årskort+gæst

Årskort til unge under 25 eller studerende over 25

Er du endnu ikke fyldt 25 år, eller er du fyldt 25 år, men har gyldigt studiekort, så kan du komme billigere i teatret med et årskort for unge under 25 eller et årskort for studerende.

Årskortet giver dig adgang til at se alle Aalborg Teaters egne forestillinger én gang.

Køb årskort til unge/studerende

ÅRSKORTFORDELE
· Mulighed for at invitere en gæst med og få kr. 50 i rabat på den ekstra billet
· 10 % rabat i vores nye Teaterbar
· Gratis rundvisninger på udvalgte dage (normalpris kr. 50)
· Husk du kan få rabat på spisning på dagen for dit teaterbesøg hos udvalgte restauranter

GIV ET ÅRSKORT I GAVE
Du forærer et årskort i gave ved at give et gavekort på beløbet. Så kan modtageren veksle gavekortet til et personligt årskort i Aalborg Teaters Billetservice eller på vores hjemmeside. Køb gavekortet på hjemmesiden eller i Aalborg Teaters Billetservice.

AUTOMATISK FORNYELSE
Som noget nyt, er årskortet med automatisk gentegning. Det betyder, at du blot booker dine billetter, når forestillingerne bliver sat i salg, uden at bekymre dig om, hvorvidt årskortet er udløbet eller ej. Du modtager en mail fra Aalborg Teater inden vi trækker beløbet for det næste år. Bemærk at automatisk fornyelse kun kan ske, hvis du har brugt dit betalingskort på det fulde beløb ved køb af årskort. Ønsker du at framelde automatisk gentegning skal du kontakte Billetservice på billet@aalborgteater.dk.

TAG EN GÆST MED I TEATRET OG FÅ RABAT
Skal du have en gæst med i teatret, der ikke har årskort, kan du købe en ”Årskort – tilkøb med rabat”-billet og få 50 kr. rabat af normalprisen.

SE FORESTILLINGEN IGEN
Vil du se forestillingen igen, kan du få en ekstra årskortbillet, så længe du har en betalende gæst med – ekstra årskortbillet skal bestilles ved at kontakte Billetservice.

ÅRSKORT MED LEDSAGERKORT
Har du ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund eller Dansk Blindesamfund, kan du købe et årskort med et tilknyttet ledsagerkort. Det koster ikke ekstra og når du først har kortet, kan du bestille både din årskortbillet og ledsagerbillet direkte på vores hjemmeside.

Årskort med tilknyttet ledsagerkort skal bestilles gennem Aalborg Teater Billetservice.

FAQ – værd at vide om årskort

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events