Handelsbetingelser

Billetter købt via hjemmesiden udbydes af Aalborg Teater, men sælges gennem Billetten A/S.
For mere information se www.billetten.dk/about.

Opdateret 1. maj 2022 og gælder for alle køb efter denne dato.

Priser
Alle priser er inklusive moms. Billetprisen indeholder et billetgebyr på DDK 15,00 pr. billet. Billetpriser i Aalborg Teaters markedsføring er altid inklusive billetgebyret. Det vil fremgå af billetten, hvis den påførte billetpris er eksklusive billetgebyr. Evt. leveringsomkostninger og ordregebyr fremgår særskilt og som en del af det samlede beløb inden betalingen gennemføres. Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Postforsendelse
Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition. Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 15 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 15 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger
Ved aflysning af en forestilling bliver du kontaktet af Aalborg Teater. Om muligt ombyttes billetterne til en anden forestilling. Ellers refunderes billettens pris. For at kunne overføre pengene til dig skal Aalborg Teater have oplyst registrerings- og kontonummer. Omkostninger som forsendelses-, ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

Aflyses en forestilling, hvor der er spillet mere end halvdelen af forestillingen, refunderes billetterne ikke.

Bemærk der gælder andre regler for årskortbilletter – læs afsnittet Årskort.

Bytteservice
Aalborg Teater bytter billetter frem til kl. 15.00 sidste hverdag før den pågældende forestilling. Der byttes ikke på dagen. Der pålægges et byttegebyr på DKK 15,00 pr. billet. For at bytte billetter bedes du kontakte Aalborg Teaters Billetservice ved personligt fremmøde eller på tlf. 96316020. Afregning af byttegebyr sker i forbindelse med ombytningen.

Bemærk der gælder andre bytteregler for årskortbilletter – læs afsnittet Årskort.

Årskort
Årskort er et en onlineløsning, og billetter skal hentes på aalborgteater.dk.

Ønsker årskortholderen at Aalborg Teater foretager bestillingen af sæsonkortbilletter, kan dette ske ved personlig fremmøde på Aalborg Teater, og mod et ekspeditionsgebyr på 50 kr. Årskortbilletter er personlige og kan ikke videregives til andre.

Når årskortholderen henter billetter til en forestilling, indgås der samtidig en aftale med Aalborg Teater om at benytte de hentede billetter. Billetterne skal derfor scannes ved ankomst. Er billetten ikke scannet, noteres årskortholderen som ikke fremmødt. 3. gang årskortholderen ikke er fremmødt brydes aftalen med Aalborg Teater, som herefter kan lukke årskortet og slette billetter til fremtidige forestillinger.

Bytteservice (årskortholdere)
Årskortbilletter kan byttes frem 12 timer før forestillingsstart. Får du ikke afmeldt din årskortbillet inden for tidsfristen og udebliver fra forestillingen, går årskortbilletten tabt. Det betyder, du mister retten til at hente en ny årskortbillet til forestillingen uden beregning, og at du står som ikke fremmødt til forestillingen. Skal du have afmeldt din årskortbillet uden for Billetservice åbningstider, skal du skrive til billet@aalborgteater.dk senest 12 timer før forestillingsstart. Husk at oplyse alle ordrenumre i mailen.

Aflysning (årskortholdere)
I tilfælde af aflysning slettes årskortbilletten. Herefter kan årskortholderen hente ny billet til en anden spilledato. Er det ikke muligt at få billet til forestillingen en anden spilledag enten pga. omfattende aflysninger, sidste spilledato eller udsolgte forestillinger ydes der ikke kompensation for den aflyste billet.

Automatisk fornyelse
Årskort købes med automatiske gentagelse. Det betyder at har du brugt dit betalingskort til at betale årskortet, trækkes der automatisk for et nyt årskort, når året udløber. Du modtager en mail inden Aalborg Teater trækker beløbet for det næste år.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 18 STK. 2 NR. 12, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til Aalborg Teater. Sprog

Alle kontrakter indgås på dansk.

Forbehold
Der tages forbehold for fejl i de viste priser, trykfejl, for udsolgte arrangementer, programændringer, prisstigninger og force majeure. Bemærk at priser og vilkår for årskortholdere kan ændre sig ved ny sæson.

Aalborg Teaters brug af personoplysninger
Aalborg Teater bruger de registrerede personoplysninger til at kunne sende dig et sæsonprogram med post, samt for at kunne kontakte dig med information om dine forestillinger i form af servicemails, ved spilletidsændringer eller aflysninger.

Dine personlige data bliver opbevaret hos Billetten A/S – læs behandling af personlige data længere nede.

Handelsbetingelser vedrørende køb på hjemmesiden
Billetter købt via hjemmesiden udbydes af Aalborg Teater, men sælges gennem Billetten A/S. For mere information se www.billetten.dk/about. Forbehold Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

Billetten A/S tager forbehold for fejl i de viste priser og for udsolgte arrangementer.

Betalingskortgebyr
Der pålægges kun betalingskortgebyr på firmakort og betalingskort udstedt i lande udenfor EU. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet.

Korttype: Pris:
Dankort, VISA/Dankort 0 – 50,00 kr. 0,88 DKK
Dankort, VISA/Dankort 50,01 – 100,00 kr. 1,38 DKK
Dankort, VISA/Dankort over 100,00 1,74 DKK
MasterCard udstedt i Danmark 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)
MasterCard udstedt i udlandet 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
VISA 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
VISA Electron udstedt i Danmark 1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

BEMÆRK: Vedr. gebyr på betalingskort Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms
BEMÆRK: Købssummen trækkes først fra din konto den dag, Billetten A/S sender billetterne.

I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS/Bambora, og Billetten A/S gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem Billetten A/S og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto. Dine personlige oplysninger For at du kan indgå en aftale med Billetten A/S og hermed Aalborg Teater via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.l.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail på info@billetten.dk

Dataansvarlig
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Tlf.: +45 70 2020 96