Handelsbetingelser

Billetten A/S
Billetter købt via hjemmesiden udbydes af Aalborg Teater, men sælges gennem Billetten A/S. For mere information se www.billetten.dk/about.
Opdateret den 1. november 2019 og gælder for alle køb efter denne dato.

Priser
Alle priser er inklusiv moms.
Evt. leveringsomkostninger og ordregebyr fremgår særskilt og som en del af det samlede beløb inden betalingen gennemføres.
Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Forsendelse
Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition.
Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger
Ved aflysning af en forestilling bliver du kontaktet af Aalborg Teater. Om muligt ombyttes billetterne til en anden forestilling. Ellers refunderes hele billettens pris. For at kunne overføre pengene til dig skal Aalborg Teater have oplyst registrerings- og kontonummer.
Omkostninger som forsendelses-, ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

Bytteservice
Aalborg Teater bytter billetter frem til kl. 16.00 sidste hverdag før den pågældende forestilling. Der byttes ikke på dagen. Der pålægges et byttegebyr på 15 kr. pr. billet. For at bytte billetter bedes du kontakte Aalborg Teaters billetkontor ved personligt fremmøde eller på tlf. 96316020, hverdage mellem kl. 11.00 og 16.30. Afregning af byttegebyr sker i forbindelse med ombytningen.

Byt af sæsonkortbilletter, skal ske senest sidste hverdag før den på gældende forestilling. Der byttes ikke på dagen. Det er gratis at få slettet sine billetter, så man selv kan hente nye billetter til en anden dato. Skal Billetservice foretage selve byttet koster det 15 kr. pr. billet.
Bliver man forhindret i at bruge sin sæsonkortbillet på selve dagen, kan man mod et gebyr på 50 kr. pr. billet få frigivet sin billet, så man selv kan hente billetter til en anden dato. Billetservice skal dog kontaktes senest kl. 16.00 på hverdage på 96316020, og i weekenden på 96316010 senest 1,5 time før forestillingen.
Udebliver man fra en forestilling får man en advarsel. Ved 3. udeblivelse lukkes sæsonkortet, og billetter til fremtidige forestillinger slettes. Kortet kan genåbnes mod et gebyr på 300 kr.

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven § 18 stk. 2 nr. 12, er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til Aalborg Teater.

Sprog
Alle kontrakter indgås på dansk.

Forbehold
Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

Billetten A/S tager forbehold for fejl i de viste priser og for udsolgte arrangementer.

BEMÆRK
Købssummen trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS/Bambora, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.l.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail på info@billetten.dk

Dataansvarlig:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Tlf.: +45 70 2020 96