Hørehæmmede og kørestolsbrugere

Hørehæmmede

På Store Scene er der installeret et FM-medhørsanlæg til brug for hørehæmmede. Et FM-anlæg er et trådløst system, hvor signalet fra en mikrofon kan modtages direkte i brugerens høreapparat. Systemet fungerer på samme måde som en teleslynge, men det kræver at brugerens høreapparat har en FM-modtager.

Er høreapparatet ikke forsynet med FM-modtager, er der mulighed for at anvende en kropsbåren modtager i stedet, som diskret kan fastgøres til et bælte eller tøj. Denne modtager med tilhørende headset udleveres i Billetservice. Det er muligt at anvende headsettet i stedet for dit høreapparat eller sammen med det.

Kørestolsbrugere

Vi er fleksible, og vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har særlige behov. På Store Scene vil du få plads i siden af salen på gulvet, og scenen er godkendt til fire kørestole. På Lille Scene vil du blive placeret ude til siden foran publikumsopbygningen, og scenen er godkendt til to kørestole. Mindste Scene er godkendt til en kørestol.

Det er derfor vigtigt, at du gør opmærksom på, at du er kørestolsbruger, når du bestiller din billet.

LEDSAGERBILLETTER
Din ledsager kommer gratis med dig i teateret, hvis du har brug for det. Du skal blot kunne fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer eller et FRI-TID Kort fra Aalborg Kommune. Husk ligeledes at gøre opmærksom på din ledsager, når du bestiller din billet.

Billetter bestilles på tlf. 9631 6020 eller på billet@aalborg-teater.dk.

Har du brug for hjælp?

GIV BESKED
Kontakt Billetservice eller vores kontrollører før forestillingens start, hvis du har brug for, at vi tager særlige hensyn til dig.

Aalborg Teaters piccoliner og kontrollører er uddannet førstehjælpere, og i forhuset har vi førstehjælpsudstyr og hjertestarter.

hjertestarter_logo

Mere teater?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om forestillinger og andre events