Tilbage til nyheder

Aalborg Art Hour

21. februar 2019

Aalborg Art Hour
Torsdag 28. marts 2019
Gratis entré
Læs mere

Aalborg Art Hour centrerer sig i år om et stykke nykomponeret musik af musiker og komponist Thomas Normann. Værket opføres i sin fulde længde af Nordkraft Bigband kl 18 i Musikkens hus og bruges i manipulerede bidder de andre 8 steder.

Kl. 17.00 indtager Aalborg Art Hour Aalborg Teaters Mindste Scene med en særlig udgave af teatrets improgruppe 3. Stop fra Gug. De udsætter sagesløse unge for improteatrets facetter og optræder sammen med med de unge i improviserede fortællinger, hvor den røde tråd er, at vi skal grine sammen. Oplev en uformel 1/2 time i teatersportens tegn.

På selve dagen for afviklingen vil lokale kunstnere Aalborg og elever fra Aalborgs institutioner samarbejde om at skabe et værk på 9 forskellige venues i Aalborg, nemlig: Sofiendalskolen, Skoleforvaltningen, Musikkens hus, Teater Nordkraft, Aalborg Teater, Kunsten, Det hem’lige Teater, Klaverstemmeren og 1000Fryd.

Flere nyheder

NY LEDELSE PÅ PLADS PÅ AALBORG TEATER

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative. Aalborg Teater mærker allerede, at der de seneste måneder er tilført værdifuld ekspertise indenfor events, kultur og ledelse.

Læs mere