Teatercaféen

Genre: Samtalesalon

Dialog

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  50 kr.

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  Næste gang: 27. november 2021

 • Varighed

  2 timer

Forestillinger

Tag del i debatten

Aktuelle samtaler i Teatercaféen
Til Dialog inviteres alle til at tage del i samtalen og debatten samt komme med synspunkter, når der sættes fokus på aktuelle emner. Både nordjyske og landskendte personligheder inviteres indenfor til at sætte debatten og samtalen i gang.

Forfatter, journalist og komponist Evanthore Vestergaard tilrettelægger og moderérer Dialog.

27. november 2021: Råd til sundhed?
OBS: Foregår denne gang på Mindste Scene
Sundhed er en menneskeret ligesom adgang til helbredelse. Men udgifterne til medicin og sygehuse eksploderer igen og igen. Hvordan bør politikerne prioritere? Skal man overhovedet prioritere, eller skal man betale uanset prisen? Skal helbredelse kunne betale sig? Er supersygehusene fråds eller nødvendighed? Burde man nationalisere forskning og medicinproduktion? Vi taler om et af de vigtigste emner i vores tid.

Gæster
Ulla Astman, regionsrådsformand Region Nordjylland
Knud Kristensen, medlem af Etisk Råd

22. januar 2022: Krænkelse og udskamning
Krænkelse er på dagsordenen. Er det nyt eller er vi blevet mere følsomme, sårbare Og intolerante på det seneste? Hvor er grænsen for hvad vi kan sige og gøre i forhold til hinanden? Findes en forældelsesfrist? Er en undskyldning nok eller skal krænkerne udskammes og dømmes fra job og samfund? Har de sociale medier genindført gabestokken? Kan man føle sig krænket på andres vegne? Vi finder svar på nogle af tidens brændende spørgsmål.

Gæster
Ann-Dorte Christensen, professor AAU
Pernille Vigsø Bagge, sognepræst

30. april 2022: Skilsmissens (u)lyksaligheder
Over halvdelen af danske ægteskaber bliver opløst. Hvorfor har Danmark denne verdensrekord? Er danskerne for letsindige og for lemfældige med kærligheden? Giver de for hurtigt op og er det for let at blive skilt? Hvem er ofrene for de forliste forhold? Er der egentlig noget galt i at gå fra hinanden hvis kærligheden forsvinder? Kunne vi blive lige så gode til at forlade hinanden som vi er til at forlede hinanden? Mød et par mennesker, der gør os klogere på alt dette og deltag selv i samtalen.

Gæster
Gitte Fosvang, psykoterapeut
Sophie Nordentoft, sognepræst

Spilledage

22/1

lørdag

30/4

lørdag

Nyhed: Halvsæsonkort

Som noget nyt tilbyder vi i år halvsæsonkort, der giver fri adgang til 14 forestillinger på Aalborg Teater – fra januar til juni 2022.

Priser for halvsæsonkort 21/22
Kun 695 kr.
Unge under 25 år: kun 395 kr.
Studerende: kun 495 kr.

Læs mere om halvsæsonkort


Evanthore Vestergaard

Evanthore er tilrettelægger og moderator på Dialog.

Han er komponist, journalist, forfatter og idémager, bl.a. manden bag ORDKRAFT Festivalen og Kulturmødet på Mors. Desuden er han en flittig debattør og ikke sjældent kontroversiel og provokerende i sine synspunkter. Han har enorm erfaring som moderator og det at bruge samtaler som en mulighed for at nå nye erkendelser for deltagerne.

Tag del i debatten

Køb billet

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater