Teatercaféen

Genre: Samtalesalon

Dialog

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  50 kr.

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  Næste gang: 25. september 2021

 • Varighed

  2 timer

Forestillinger

Tag del i debatten

Aktuelle samtaler i Teatercaféen
Til Dialog inviteres alle til at tage del i samtalen og debatten samt komme med synspunkter, når der sættes fokus på aktuelle emner. Både nordjyske og landskendte personligheder inviteres indenfor til at sætte debatten og samtalen i gang.

Forfatter, journalist og komponist Evanthore Vestergaard tilrettelægger og moderérer Dialog.

25. september 2021: Efter corona
Denne Dialog handler ikke om restriktioner og vacciner, politik og strategier, men om hvad conora-krisen gør ved os som mennesker, og hvad vi kan lære af den. Vi taler med en yngre kvinde og en ældre mand om erindringer, erfaringer og erkendelser med corona. Kommer vi tilbage til ”hverdagen” eller skal vi opfinde en ny? Grundlæggende frihedsrettigheder blev udfordret – hvordan retter vi op på det? Hvad gør vi næste gang, krisen banker på? Per og Nathalie hjælper os med at blive klogere.

Gæster
Per Jensen, journalist, byrådsmedlem og pensionist
Nathalie Ina Kühl, erhvervskvinde og kandidatstuderende

27. november 2021: Råd til sundhed?
Sundhed er en menneskeret ligesom adgang til helbredelse. Men udgifterne til medicin og sygehuse eksploderer igen og igen. Hvordan bør politikerne prioritere? Skal man overhovedet prioritere, eller skal man betale uanset prisen? Skal helbredelse kunne betale sig? Er supersygehusene fråds eller nødvendighed? Burde man nationalisere forskning og medicinproduktion? Vi taler om et af de vigtigste emner i vores tid.

Gæster
Ulla Astman, regionsrådsformand Region Nordjylland
Knud Kristensen, medlem af Etisk Råd

22. januar 2022: Krænkelse og udskamning
Krænkelse er på dagsordenen. Er det nyt eller er vi blevet mere følsomme, sårbare Og intolerante på det seneste? Hvor er grænsen for hvad vi kan sige og gøre i forhold til hinanden? Findes en forældelsesfrist? Er en undskyldning nok eller skal krænkerne udskammes og dømmes fra job og samfund? Har de sociale medier genindført gabestokken? Kan man føle sig krænket på andres vegne? Vi finder svar på nogle af tidens brændende spørgsmål.

Gæster
Ann-Dorte Christensen, professor AAU
Pernille Vigsø Bagge, sognepræst

30. april 2022: Skilsmissens (u)lyksaligheder
Over halvdelen af danske ægteskaber bliver opløst. Hvorfor har Danmark denne verdensrekord? Er danskerne for letsindige og for lemfældige med kærligheden? Giver de for hurtigt op og er det for let at blive skilt? Hvem er ofrene for de forliste forhold? Er der egentlig noget galt i at gå fra hinanden hvis kærligheden forsvinder? Kunne vi blive lige så gode til at forlade hinanden som vi er til at forlede hinanden? Mød et par mennesker, der gør os klogere på alt dette og deltag selv i samtalen.

Gæster
Gitte Fosvang, psykoterapeut
Sophie Nordentoft, sognepræst

Spilledage

25/9

lørdag

27/11

lørdag

22/1

lørdag

30/4

lørdag

Ét kort til en verden af teateroplevelser

Når du har sæsonkort, kan du frit vælge, hvor mange af sæsonens 22 forestillinger, gæstespil og arrangementer, du vil opleve. Og hvilken aften du vil opleve dem. Du skal bare bestille en gratis billet, når du vil i teatret.

Priser for sæsonkort 21/22
Kun 1.395 kr.
Unge under 25 år: kun 495 kr.
Studerende: kun 595 kr.

Læs mere om sæsonkort


Publikum mener

Lene Nørkjær Åbom

Første gang jeg har deltaget i “dialogmøde”. Det var virkelig en god oplevelse. Det var både inspirerende og morsomt. Fin takling fra ordstyreren af Niels H.’s forsinkede ankomst. Det klarede du virkelig fint og morsomt. Dejligt at I har så meget styr på funktionerne i Cafeen, så man føler sig sikker ved fremmøde i Aalborg Teater.

25. October 2020

Mette ☕️

Virkelig et godt arrangement over er interessant emne. Fint samspil mellem de tre på scenen. Desværre var vi publikummer blevet helt inaktive, da vi endelig fik taletid.

25. October 2020

Mette ☕️

Virkelig et godt arrangement over er interessant emne. Fint samspil mellem de tre på scenen. Desværre var vi publikummer blevet helt inaktive, da vi endelig fik taletid.

25. October 2020

Kirsten Nørgaard

Interssant og up-to-date arrangement.

25. October 2020

Jeanette Hvid Richter

Det var endnu en god oplevelse. Gæster der havde noget på hjertet i et sprog vi alle kan forstå. Ivan er god til at styre det hele. Vi kommer igen. Tiden flyver i godt selskab.

13. January 2020

Laila Thomsen

Meget spændende emner og med meget to kompetente indlægsholdere med rigtig god dialog med publikum.

12. January 2020

Merete

Ret dårlig lyd, men godt emne.

12. January 2020

Lisbeth Tolsgaard

Findes det onde. Samtalen blev styret meget fint og undrende, hvilket skabte nye vinkler i dialogen om dette – i alle tider – nærværende emne. Min interesse er vakt, og jeg ser frem til kommende dialoger.

12. January 2020

Niels Jørgensen

Første del især. Dårlig placering af oplægsholderne. Lidt bedre i anden del

12. January 2020

Annette

Det var dejlige timer i godt selskab om et, efter min mening, altid relevant emne. Kloge folk at lytte til og et engageret publikum. Jeg ærgrer mig over, at jeg først er blevet opmærksom på Dialog for nylig.

12. January 2020

Ingelise Therkelsen

Jeg synes, at dialogmødet om Overvågning og kontrol var særdeles interessant, og det er et meget vigtigt og relevant emne at sætte fokus på. Jeg synes, at Poul Madsen og Johs. Andersen er nogle spændende og vidende personer, der havde både interessante og kritiske synsvinkler på emnet. Grunden til at jeg kun giver 5 og ikke 6 stjerner til mødet, er at jeg synes, der blev snakket lidt for meget “dyneløfteri” og “sladderjournalistik” ift. Overvågning og kontrol på samfundsbasis og idet offentlige rum. Dette møde kunne godt have været lidt længere pga. den store relevans, og de mange aspekter, der er i emnet.

19. November 2019

Hanne Christensen

15. September 2019

Ingelise Therkelsen

Jeg synes, at emnet om sorg er meget spændende og almen relevant for os alle. Foredragsholderne er begge meget kompetente og vidende personer, som er dygtige til at formidle deres viden og erfaringer med emnet. Mht. til at der var en moderator til at styre mødet, kan man sige både for og imod. Det positive er, at man så kommer lidt mere bredt omkring emnet, og det negative er, at det går lidt ud over spontaniteten og “flowet” i emnet. jeg er sikker på, at de 2 foredragsholdere sagtens kunne have gennemført arrangementet uden en moderator på en både interessant og vedkommende måde. Rart at der var mulighed for dialog med publikum, og det var en passende længde på mødet.

14. March 2019

Aase Worm

Relevant, følsomt og bevægende emne med dejlige oplægsholdere. Evan fyldte alt for meget. Han fik mig til at tænke på politiske debatter hvor Clement Kjærsgaard er ordstyrer. Men dette var IKKE en politisk debat med uenige oplægsholdere, som skulle forsøge at overbevise publikum.

10. March 2019

Birthe Agerbæk

Jeg mener at ordstyreren fylder for meget og vil promovere sig selv fremfor at lytte bedre til oplægsholderne.

10. March 2019

Helle Schak Krog

Tungt emne, sorg, som behandlet sobert og berigende. Som altid kompetente paneldebat og fine input fra flere gæster i anden halvleg. Håber AAT vil fortsætte dette arrangement i næste sæson ❤️

10. March 2019

Jeanette Hvid Richter

Stor ros til tov holderen. Plads til smil. Godt overblik. Forstående panel. Et emne der er i os alle. Gode fakta, som efterfølgende kan bruges i sorgen og livet fremadrettet. God betjening i teaters café og rimelige priser. Alt i alt godt initiativ og fremragende arrangement.

10. March 2019

Elsebeth Schaap

Fine oplæg, + for tydelig og velartikuleret tale, måske mindst fra moderatoren, der til gengæld sørgede for at komme rundt i krogene af emnet

10. March 2019

Laila Thomsen

Som sædvanlig et super arrangement – et svært emne, men meget givende. Der er lang tid til næste sæson. Dejligt, at Cafeen også fik mulighed for at reklamere for deres frokoster.

10. March 2019

Karin A Nymann

Jeg var helt høj, da jeg gik fra Aalborg Teater. En helt fantastisk lørdag formiddag. Har selv mistet min mand, men det var et hjertestop, så meget uventet. Har været til mange Dialog, men det her, var bare super godt. 2 fantastiske gæster, der var rigtig gode, man fik rigtig meget med hjem. Så godt.

10. March 2019

Gudrun Munk Olsson

Dårlig ledelse. Usammenhængende. Vi gik i pausen med følelsen af spildt tid. M.v.h. Gudrun

21. January 2019

Inge Merete Poulsen

God og interessant debat, der passer til temaet/oplægget. Jeg har nu to gange følt mig opløftet/beriget og eftertænksom efter et dialogmøde.

20. January 2019

MP

Fantastik god dag og Evan gjorde det godt.. Jeg vil gerne rose alle tre

20. January 2019

Inge Lund

Spændende dialog, som satte mange tanker i gang omkring forskellige former for grænser. Desværre kneb det lidt med lyden, dels var der ingen mikrofoner på og dels var der ventilationsanlæg eller lignende, der støjede meget.

20. January 2019

Jonna Kristensen

Som sædvanlig inspirerende dialoger med alvor og humor. Anden gang jeg deltager, kunne denne gang have ønsket en anden opstilling af bordene , da vi havde vanskeligt ved at høre og se, det krævede megen anstrengelse. Det er medvirkede til at trække stjernerne ned.

20. January 2019

Inge Merete Poulsen

Det var en fin og inspirerende dialog med to kvalificerede og forskellige indbudte. Journalisten var forberedt og velkvalificeret. Publikum kom med gode indspark.

11. November 2018

Kurt R.Mikkelsen

Det var som sædvanligt både interessant og hyggeligt, og der er plads til både alvor og humor. Selve debattonen er også særdeles dejlig at være med til. Var der ikke engang tidligere, hvor der var arrangeret buffet i forbindelse med arrangementet?

11. November 2018

Michael

Godt og inspirerende dialog med særdeles kompetete deltagere i panelet vel orkestreret af Evan.

11. November 2018

Birgitte Juul Nielsen

11. November 2018

Vibeke Pedersen

God redning. Spændende oplæg. Vil helt sikkert anbefale arrangementet. Glæder mig til næste gang.

16. October 2018

Keld Kollerup Kvist

Det blev en fin dialog om det aktuelle emne: Perfektionisme og det uperfekte. Der blev talt om, hvordan vi i dag stresser for meget fremfor at arbejde sammen om at løse hverdagens udfordringer i gode relationer. Der kom mange gode indlæg i debatten efter oplægget. Vi gik meget beriget og glade fra mødet.

15. October 2018

Elke Wagner

Det var et spændende arrangement med et godt emne og en god diskussion. Jeg glæder mig til næste dialogarrangement.

14. October 2018

Helle Krog

Altid interessante emne og gode, relevante gæster. Lotte Balling var inspirerende. Evan var engageret og humoristisk. Glæder mig til gensyn.

14. October 2018

Laila Thomsen

Så spændende og rigtig god dialog efterfølgende, fordi publikum var forskellig – disse arrangementer kan varmt anbefales

14. October 2018

Jonna Kristensen

Gode rammer på mindste scene, spændende emne, stof at gå hjem med. Evanthore Westergaard og Ledelses- og organisationskonsulent Lone Belling gjorde det godt, samt der var god mulighed for inddragelse af publikummer. Var sammen med 3 bekendte og vi var alle enige om det var en god og inspirerende lørdag formiddag. Tak for det. En stor overraskelse med servering af kaffe mm. Det mangler at blive oplyst at denne mulighed er der.

14. October 2018

Inger Uhrenholt

Det var en interessant og underholdende formiddag, skønt vi jo ikke fandt en løsning!!

27. May 2018

Erik Geisnæs

Spændende og desværre uhyggeligt aktuelt. Stor ros til Jesper Theilgaard, Jon Lindberg og moderator Evanthore Westergaard. Gav stof til eftertanke.

27. May 2018

Marienta Frost

Spændende og udfordrende. Det er jo begrænset hvad man kan nå på 2 timer Min veninde mente ikke vi fik svar på hvad “face news” står for/betyder. Jeg syntes dog det stod klart for mig hvad jeg mener med det. Det var første gang vi var med

21. April 2018

H.Goul

“Dialog” er et fint koncept og man bliver lidt klogere hver gang. Blot ønsker jeg mig en vært, der ikke selv tager så meget af taletiden!

16. April 2018

Karen Jacobsen

Interessant debat om fake news. God ordstyrer. Men der er altså noget med lyden. Den kvindelige deltager var lidt svær at høre. Kunne der ikke gøres noget med mikrofon

15. April 2018

Rita Larsen

Det var en god oplevelse – især fordi der var tre relevante og forskellige medier repræsenteret. Rita Larsen mvh

15. April 2018

Jytte. Czaja

15. April 2018

Asger Therkelsen, Sofievej 3, Hellum, 9740 Jerslev.

God formiddag, hvor vi fik stof til eftertanke. Den var mange emner oppe og vende og Niels Hausgård og Lars Muhl var gode medspillere sammen med publikum. Der var en god stemning og det var dejligt at møde og tale med helt fremmede mennesker, som også kom for at debatere de forskellige emner.

19. February 2018

Jeanette Hvid Richter

Hyggeligt at komme. Nærvær og god dialog. God start på en lørdag. Tidspunkt er perfekt. Fantastiske besøgene Lars Muhl og Niels Hausgaard. Der var alvor og der var latter. Og noget at tage med hjem til eftertanke. Smilende og hurtig betjening fra personalet i baren. Rimelige priser. En mindre mikrofon ved deltagerne kunne være et ønske….

18. February 2018

Vita W Holst

Jeg er dybt taknemmelig for i gav os mulighed for at møde så spændende og hjertevarme personligheder . Et livgivende møde ❤️

18. February 2018

Birgitte juul Nielsen

18. February 2018

Jytte Czaja

18. February 2018

Lisbeth Lund

Ikke 6 stjerner til paneldialogen denne gang og det set udfra at I hentede 2 så kompetente herrer Allan Olsen og filosoffen ind til at spind tanker om nytårsforsætter – det kunne der ikke trækkes langhalm på og derfor kom der også mange andre emner på banen som både publikum og paneldeltagere havde dybe gode tanker og spørgsmål til . Det kunne vi alle være blevet meget klogere og gladere af . Men tak for det gode initiativ alligevel . Og så kom vi der ville jo til en fantastisk god koncert med søde Allan Olsen

26. January 2018

Lene Christoffersen.

Hyggelig formiddag i gode rammer. Måske blev snakken ind imellem for løs og for meget ud af en tangent. Har set , at de andre dialogmøder indtil videre kun er med mænd – det er da ærgerligt. Vil helt sikkert deltage en anden gang.

24. January 2018

Poul Sørensen

Det var svært at høre – især 1. Afdeling. Mikrofoner ville være rigtig godt. Det var annonceret til 3 timer!!! Der kunne godt have stået, at det var muligt at købe morgenmad.

23. January 2018

Carsten Kristensen

Emnet var fint, selv om paneldeltagerne kommer ud af mange tangenter undervejs. Udmærket bundet sammen af moderator, selv om han havde en kamp indimellem om at komme tilbage til emnet. God oplevelse.

21. January 2018

Lone Henrichsen

21. January 2018

Mia Bath

Super god og tankevækkende dialog

21. January 2018

Helle Schak Krog

Fin dialog om et svært emne. God balance mellem panel og deltagere. Det var gode oplæg fra panelet mht. at få defineret hvad der menes med aktiv/passiv dødshjælp og andre relevante begreber for området.

16. October 2017

Anne Damsholt

Et spændende emne, interessante holdninger og lærerigt på flere punkter. Dog synes jeg der gik for megen tid fra det spændende panel, fordi moderatorer Evanthore Vestergaard er vældig glad at snakke og høre sig selv ! Jeg ser frem til det nye lovforslag især mht det nye “bestemmelses kort/testamente” det er meget positivt. Tak til de 3 i panelet og fra de gæster som bød ind.

15. October 2017

Inger Uhrenholt

Det var en rigtig interessant og spændende dialog. Lidt tankevækkende var det, at der ud af de 30-35 deltagere var mindst 5 læger, hvoraf den ene var med i gruppen Læger for aktiv dødshjælp. Jeg har ikke ændret mit personlige standpunkt, men fik da noget at tænke over. Og Elians brunch er jo altid lækker!!

15. October 2017

Erik Schuldt

Charlotte og Simon er to interessante mennesker, som begge har noget på hjertet, men som – efter min mening – bremses af Evan Tore Vestergaard og hans personlige “dagsorden” og performans….synd! Det betød at arrangementet – igen efter vores mening – ikke “løftede sig”. Det betød også at vi udnyttede muligheden for at smutte ned i Store sal og se en fantastisk “Hair” – og så var lørdag reddet…TAK FOR DET AALBORG TEATER!!

11. June 2017

Laila Thomsen

Fantastisk godt arrangement og to deltagere, der har noget på hjertet.

7. May 2017

Lisbeth Rytter

Fint brunch arrangement. De to dialog-parter var interessante at høre på – når de kunne høres!!! Det var intervieweren, der gik tydeligst igennem. Dernæst den kvindelige part medens den mandlige part var en mumler. De havde også mere fokus på intervieweren end på publikum.

9. April 2017

Stig Magnussen

Første og sidste gang, vi deltager i disse arrangementer. “Moderator” Evan Thore Vestergaard indtog helt upassende en hovedrolle frem for de annoncerede hovednavne Ole Rasmussen og Sanne Søndergaard. Diskussionen blev overintellektualiseret, og alle tilløb til reel humor blev kvalt. Genindførelsen af et akademisk kvarter er også mangel på respekt for de fremmødte.

2. April 2017

Inge Christiansen

Kunne ikke høre ret meget af de visse ord? der for håbenligt blev sagt, der blev talt for lidt ud i rummet og et par gange stod den talende med hånden for munden,

2. April 2017

Inger Schrøder

Det var en ualmindelig dejlig oplevelse, der gav masser af rum for efterrefleksion. Måske ordstyreren skal være en smule mere tilbageholdende.

2. April 2017

Kurt R. Mikkelsen

Selve formen for arrangementet er meget inspirerende. De andre deltagere er også interesseret i en god samtale, så både før- under og efter selve diskussionsdelen har vi en masse god snak. Så jeg har nydt alle arrangementerne, og er helt ked af at skulle til konfirmation på Fyn næste gang, så der kommer jeg ikke. MEN vi vender tilbage til efteråret, og det glæder vi os til.

2. April 2017

Kurt R. Mikkelsen

Vi synes også denne gang, at det var et meget spændende arrangement, og vi glæder os til forårets dialog-møder.

13. December 2016

Jørn Rosborg

Jeg glemte at rose Martin Ringsmoses indsats. Den var aldeles glimrende og spændende med overgang fra fortælling om “Underkastelse” til direkte indlæg derfra, flot!!

5. December 2016

Jørn Rosborg

Mange tak for en spændende dialogdag. Marianne Jelved startede meget flot med at fortælle om sin enighed med mange af Grundtvigs tanker, og kom med mange gode indspark. Desværre skæmmedes det noget af hendes noget kryptiske – og i hvert fald ganske irrelevante – svar til ham, der spurgte ind til drengeomskæring i relation til religion i det offentlige rum. Og hun tog ikke stilling til undertegnedes spørgsmål om hvor frisind og storsind var, når mange trosretninger kan få ret til at udføre juridisk gældende vielser, når en forening, jeg er medlem af, ikke kan, da foreningens medlemmer skal være overtroiske. Alle de andre 14 eller 17 betingelser er opfyldt. Carolina Maier var et glimrende bekendtskab. Hun havde flere gode indlæg og svarede relevant når spurgt. Jens Galschiøt var så absolut dagens højdepunkt: Særdeles vidende, belæst, fremragende til at fortælle om sine holdninger og baggrunden for dem, lyttende. Hvad enten man er enig med ham eller ej, så fandt jeg hans tanker velformulerede og velbegrundede. Et meget stort plus for dagen. Han alene kunne have fået mig til at give 6 stjerner. Desværre synes ordstyreren ikke at kende til almene regler for en sådan. Evan Thore Vestergaard affærdigede delvis – og urimeligt – den unge lærer fra Frejlev skole og i endnu højere grad den junge mand der gerne ville høre noget om holdning til omskæring i relation til religion i det offentlige rum. ETV kan bestemt have ret til at henvise spørgsmålet til en senere debat, men det kan gøres venligt og imødekommende. At prøve at gøre grin med en debattørs indlæg er både i følge mig selv og tre andre, jeg talte med efterflg. utilstedeligt. Jeg gjorde rede for, at mange trossamfund kan få vielsesbemyndigelse i henhold til 14 eller 17 kriterier, der skal være opfyldt, men en forening, som jeg er medlem af kan ikke få denne bemyndigelse, da der er et enkelt punkt, foreningen ikke opfylder: Vore medlemmer tror ikke på noget overnaturligt (“transcendente magter”), og dette er en af betingelserne. Jeg spurgte Marianne Jelved, hvor storsind og frisind var henne i den sag. ETV affærdigede spørgsmålet med: “Skal Varde syklub så have vielsesret?” Det var ikke en gang morsomt, det var krænkende, debatødelæggende og uforskammet, ikke en ordstyrer værdigt. Jeg læste for mange år siden op på, hvordan en ordstyrer og en dirigent skal handle og opføre sig, idet jeg fik en del opgaver som både det ene og det andet. Det var tankevækkende læsning, og jeg har søgt at leve op til “reglerne” gennem årene. Men måske har den slags “regler” ingen gang i 2016? Almindelig pli burde på den anden side være nok.

5. December 2016

Yrsa rold sørensen

Ligesom de øvrige dialogsøndage var arrangementet igår strålende. Det var rigtig gode debatører, og dejligt forskellige. Som alt andet er det ærgerligt, at tiden går så hurtigt, men jeg synes, Evanthore leder det godt. Glæder mig til næste sæson.

4. December 2016

J.Madsen

Selv Tak Det var fine mennesker I havde inviteret, men men der var alt for kort tid til at høre dem ordentligt. Hvorfor begynder man ikke kl.10.30 ? Og giv gæsterne mere taletid. Arrengementet er en god ide. Venlig hilsen J. Madsen

4. December 2016

Jørgen Harder

Fremragende. Både valget af gæster incl. Martin Ringmose og styringen af debatten/dialogen. Og brunchen – ikke at forglemme! Bør følges op ved at Abrahams Børn hentes til Aalborg!

4. December 2016

Anne Stoustrup

Heldigvis kom der rigtig mange nuancer på begrebet ensomhed – både på grund af oplægholdernes forskellige baggrunde, tovholderens lidt barske, men gode styring rundt i emnets facetter – OG deltagernes mangfoldighed. Det var en tankevækkende, givende formiddag …. og brunchen var lækker!

7. November 2016

Trine Baadsgaard

Vi er 4 merit pædagogstuderende, som arbejder med emnet ENSOMHED. Teater café dialogen var for os en meget spændende og inspirerende oplevelse. Tre meget erfarne og interessante mennesker i front for debatten og skønt at se at der var en stor alders spredning blandt de fremmødte. Samtidig med fik vi mulighed for at komme frem med vores visioner og ide om et forebyggende tiltag for børn folkeskolen. Vi mener ensomhed er et problem vi skal stå sammen om at bekæmpe, og det er vigtigt at børn få en vished om emnet, således de får redskaber til at tackle livets sociale udfordringer. Vi gik fra debatten med en oplevelse af at være blevet beriget og fyldt på, og endnu mere beret på at gå ud og kæmpe for at få vores projekt kan blive en realitet.

7. November 2016

Berit Byg

Et rigtig godt koncept. Debatten var dog lidt styret af, at der var bestemte ting, ordstyreren gerne ville have drøftet. Måske kunne der have været lidt mere mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne efterfølgende? Men alt i alt et fantastisk godt og hyggeligt arrangement med dejlig mad og en inspirerende debat.

4. October 2016

Evanthore Vestergaard

Evanthore er tilrettelægger og moderator på Dialog.

Han er komponist, journalist, forfatter og idémager, bl.a. manden bag ORDKRAFT Festivalen og Kulturmødet på Mors. Desuden er han en flittig debattør og ikke sjældent kontroversiel og provokerende i sine synspunkter. Han har enorm erfaring som moderator og det at bruge samtaler som en mulighed for at nå nye erkendelser for deltagerne.

Tag del i debatten

Køb billet