Mindste Scene

Genre: Roman af Èdouard Louis

Hvem slog min far ihjel?

Køb billet
Billetpriser
  • Normalpris

  • Sæsonkort

    Gælder alle dage

  • Spilleperiode

    16. – 27. marts 2021

Forestillinger

Stærk og bevægende kærlighedserklæring

Hvem slog min far ihjel er en på en gang gribende og barsk historie – en kærlighedserklæring til en far og et rasende anklageskrift mod et system, der gør livet utålelig for de svageste.

Louis’ far er voldelig, alkoholiseret og dominerende, men han er også mere end det. Han er en fighter og kæmper indædt for at spare på pengene og skaffe familien det, den har brug for. Hans ryg bliver knust under fabriksarbejde, og derfra går det ned ad bakke.

Men når man har passet sit arbejde; gjort sin pligt, før man kræver sin ret; betalt sin skat; overholdt landets love – sørger staten og det omgivende samfund vel også for, at man har en base for et godt liv. Og bliver man syg, så træder staten vel hjælpende til. Sådan burde det da gerne være i velfærdsstater.

Men social- og sundhedssystemet, er der ikke mere, og lader den knækkede mand i stikken, indtil han alt for tidligt dør. Det er nedskæringspolitikken, der hersker, og Louis’ far får lov at mærke konsekvenserne. Men Louis hæver sin stemme og protesterer med en styrke og en klarhed, der gør det svært ikke at høre efter.

På Aalborg Teater bliver Édouard Louis’ fantastiske roman til en monolog fremført af Evrim Benli og instruktionen er lagt i hænderne på den nyuddannede instruktør Sullivan Lloyd Nordrum.

Kom trygt i teatret

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

  • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
  • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.

Spilledage

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Medvirkende

Holdet bag

Baseret på en roman af Èdouard Louis

Instruktør
Sullivan Lloyd Nordrum

Vil du vide mere?

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater