Store Scene

Farce

Komedien, hvor alt går galt

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  130 – 320 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Spilleperiode

  25. – 30. september 2017

 • Varighed

  2 timer inkl. pause

 • Gæstespil fra Folketeatret

Forestillinger

Vanvittig og prisvindende slapstickfarce

ADVARSEL! Der er risiko for at du græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et teaterstykke om et mordmysterium i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sig eget liv, rekvisitterne er aldrig hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld snubler de glade amatører hele tiden over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Absolut ALT hvad der kan gå galt, går med sikkerhed HELT galt. Hvis en blanding af Mr. BeanMonty Python og Svend, Knud og Valdemar får dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt det også.

Oplev et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere til denne vanvittig og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End.

Jyllands-Posten
GregersDH
Berlingske
CPH Culture
Wrdsmth
Hæsblæsende krimifarce med jammerlige amatører – det er ret morsomt!
Geir Sveaas har godt fat i stilen i sin instruktion, og skuespillerne sætter både livet og talegaverne på spil i en tornado af pjank og galskab.
Der er fuldt tekstligt smæk for farceskillingen i Henrik Lykkegaards veloplagte oversættelse.
Der er meget af glæde sig over – hvad enten man er til Agatha Christie-plots eller blot trænger til nogle gode grin.
Det er muligt morskabsteater ikke rammer alle, men når farcer virker, så flyder latteren frit. Dette show er gennemført elendigt på den bevidste måde og det fungerer faktisk rigtig godt.

Afspil video

GENSYN MED KENDTE ANSIGTER

Når Folketeatret gæster Aalborg Teater med denne forrygende herlige komedie Komedien, hvor alt går galt bliver det til et festligt gensyn med to af Aalborg Teaters tidligere faste skuespillere. Troels Malling Thaarup var ansat på Aalborg Teater fra 2001 til 2005, og medvirkede blandt andet medvirkende i forestillingerne Skyldrup, Skamdrup, VamdrupShakespeares samlede værker og Laser og Pjalter. Mange husker ham sikkert i rollen som Nikolaj i Jul i Nøddebo Præstegaard.

Derudover bliver det til et gensyn med Jakob Højlev Jørgensen, der forlod Aalborg Teater i 2014 efter at have medvirket i blandt andet En kort en langDen Spanske FlueFakiren fra Bilbao og Martas Tema. Jakob Højlev Jørgensen lavede desuden monologen Jeg er min egen kone.

Endvidere medvirker Gordon Kennedy, der tidligere har gæstet Aalborg Teater, da han i 2001 spillede hovedrollen i Holbergs komedie Jean de France.

Instruktøren på Komedien, hvor alt går galt er heller ikke ukendt i det nordjyske eller med det nordjyske teaterpublikum, da det er tidligere teaterdirektør for Aalborg Teater Geir Sveaass, der står for iscenesættelsen.

Holdet bag

Gæstespil fra Folketeatret

Forfattere
Henry LewisJonathan Sayer og Henry Shields

Instruktør
Geir Sveaass

Scenograf
Søren Glad

Medvirkende
Troels Malling
Gordon Kennedy
Jakob Højlev Jørgensen
Jesper Riefensthal
Kristian Holm Joensen
Patricia Schumann
Marie Mondrup
Peter Schlie Hansen

Vil du vide mere?

Aftenshowet

Troels Malling og Gordon Kennedy fortæller om forestillingen i Aftenshowet på DR1.

Se klip