Store Scene

Genre: Koncert

L.O.C.

Billetpriser
  • Pris

    345 kr.

  • Koncert

    Onsdag 3. april 2019

Forestillinger

Det danske Mareridt – Drømmen den er Vores

L.O.C.s første album i fem år.

Der har længe verseret rygter om nyt materiale fra Liam O’Connor, og nu annoncerer rapperen nyt album i foråret 2019 samtidig med at han opfører albummet i dets fulde længde på fire enkeltstående koncerter i landets største byer.

Når L.O.C. til foråret udsender sit nye album, vil det være 5 år siden hans sidste fuldlængde, ”Sakrilegium”, kom på gaden. 2014 bød på crooner projektet ”Grand Cru” og i 2016 udsendte han opsamlingen ”Anno XV”, der fejrede en 15 år lang rekordspækket karriere siden debuten ”Dominologi” udkom tilbage i 2001.

I samme periode har brudstykker af tekster hobet sig op og nye numre taget form, inden indspilningerne til det kommende album påbegyndtes i foråret i Frankrig.

Med undertitlen “Det Danske Mareridt – Drømmen den er Vores” og en besætning af trommer, grunge guitar, doepfer synth og en 808 trommemaskine, er den analoge process endt i et kompromisløst udtryk, hvor musik og tekst er skåret helt ind til benet.

Liam udtaler: “Set i lyset af hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig.

Publikum mener

Kristina

Det var en fantastisk oplevelse! Fed sceneopsætning og fedt lys, gode intime rammer og fantastiske nye numre fra L.O.C. Alt i alt, en rigtig fed koncert!

15. April 2019

Katrine Burmester Thomsen

En anderledes men fuldstændig magisk oplevelse. Det er super godt, at bruge nogle andre rammer til sådan en koncert, end hvad vi er vant til. L.O.C gjorde det så godt, og denne type koncert klæder ham!

5. April 2019

Flemming Sørensen

4. April 2019

Dan

Nok den bedste L.O.C koncert jeg har oplevet.

4. April 2019

Casper Corfixen

Det var sindsygt, selvom det føltes ret akavet at sidde ned

4. April 2019

Catrine

Super god koncert. Det fungede godt med at sidde ned.

4. April 2019

Nolle larsen

Han leverer bare altid. Det var en meget anderledes koncert af hvad han plejer, men forandring gør ikke nødvendigvis noget. Fedt at se ham i en lidt anden kontekst!

4. April 2019

André Anthonsen

Fed koncert

4. April 2019

Johanne

Det var en rigtig god koncert med lidt mere personlighed end ellers til LOC’s koncerter. Det mener jeg på grund af at han snakkede mere til publikum. Lyden var rigtig god og showet var godt. Specielt og sidde ned til den slags musik, men det gjorde faktisk at jeg lyttede mere til teksterne end jeg ellers ville gøre, hvis jeg står og skråler med! Synes dog det var rigtig synd for dem som sad helt ude i siderne på de forreste rækker. Der var rigtig ringe udsyn. Det mener jeg ikke er i orden, når man betaler den pris.

4. April 2019

Ayoe Lystrup Vraa

Fantastisk koncert med en blanding af nyt og gammelt.

4. April 2019

Viktor Garde Thomsen

En af de bedste koncerter jeg har været til!

4. April 2019

Britt Birkemose

Ægte. Hårrejsende. Fantastisk. Sublimt.

4. April 2019

Clara Rusbjerg

Helt fantastisk koncert!! Liam spillede fantastisk og mega fedt at han snakkede mellem numrene.

4. April 2019

Rasmus Pejtersen

Fed kombination med både nyt og gammelt musik – En anderledes koncert end normalt med L.O.C, det klædte ham dog – En koncert, hvor en mere snakkende L.O.C gav fornemmelsen af det uperfekte og samtidig viste han den klasse, som han igennem mange år har vist frem til sit publikum!

4. April 2019

A.Pedersen

4. April 2019

Jacob Vraa

Fantastisk koncert

4. April 2019

Kristoffer

L.O.C formåede at få sparket gang i en fest til trods for at koncerten blev holdt en onsdag aften og publikum var siddende. En fantastisk oplevelse, hvor at de akustiske tiltag bidrog til en anderledes og sjov aften.

4. April 2019

Britta

En ny spændende måde at opleve LOC på.

4. April 2019

Malene Møller Barchow

Helt igennem perfekt!

4. April 2019

Sarah

Vanvittig fed oplevelse! L.O.C er god live – både i musikken, men også hans personlighed. Hans små fortællinger var ligeså stor en del af oplevelsen, som selve musikken.

4. April 2019

Carsten

4. April 2019

Dorthe

Tak til L.O.C. og danmarks mest sexet band for en rigtig stor oplevelse. Dejligt, at opleve Liam på en anden måde end vi lige er vant til. Jeg glæder mig til, at det nye album bliver udgivet 🙂

4. April 2019

Peter Hörrmann

Fed koncert. Det var lidt synd, at lydmanden(som stod lige bag mig) lod basen være så høj, at man ofte ikke hørte teksterne. Gæste-rapperen, som jeg ikke aner hvem er, trækker standarten ned på et teenage-niveau, som er langt under L.O.C.

4. April 2019

Christine

Fed koncert, med alt fra ‘det vi kender’ til nyt, endda en masse humor.

4. April 2019

Robin Rismoen

Enestående og intim oplevelse! Glæder mig virkelig til zet nye materiale er på gaden.

4. April 2019

Rikke

Megagod koncert – dejligt at se ham lidt tættere på, lidt mere på slap line end ellers. På den gode måde.

4. April 2019

Vibeke N. Kjærsgaard

Fantastisk veloplagt, humoristisk og “voksen” LOC der gav koncert igår, stadig en charmerende drengerøv, men med en masse på hjertet i det nye album! Et lidt anderledes publikum man mødte i teatret Onsdag aften, end normalt, hvilket de klassiske og smukke rammer sagtens kunne bære. Skulle man finde et lille “men…” så er det alle de mobiltelefoner, som folk uden respekt for dem omkring sig, sidder og filmer/lyser med konstant. Til siddende intim koncerter som denne, er det meget distraherende & generende.

4. April 2019

Jeanette

Fantastisk koncert. Ærgerligt med så lidt benplads på balkonen bageste række.

4. April 2019

Camilla

4. April 2019

Anne

Fed koncert – lidt specielt at høre LOC siddende, men han er sgu altid bare top!

4. April 2019

Nicolai Larsen

Rigtig fed koncert blandet med ny og gamle numre. Fantastisk lyd og lys Guitar og trommer giver bare en helt anden oplevelse. LOC + band leverer bare, Selv med de nye numre.

4. April 2019

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater