Teatercaféen

Genre: Suppeteater

Larsens Teatersuppe

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  kr. 160 inkl. suppe

 • AAT Klub

  kr. 50 i rabat alle dage

 • Årskort

  kr. 60 (pris for suppe)

 • Spilleperiode

  Næste gang: 10. september 2022

 • Varighed

  2 timer

Forestillinger

Sang, suppe og samvær

Larsens Teatersuppe er musikalsk samvær, gode historier, spændende og inspirerende gæster. Verden omkring os, også den nære, er fyldt med opdagelser, dilemmaer, passioner, livsglæde og sorger. Teatersuppen tager udgangspunkt i oplevelser vi ikke vidste, vi var nysgerrige på. Og med forskellige musikere forsøger vi hver gang at lave en lille fest. Efter at bunden er blevet lagt med en stor og hjemmelavet skål suppe.

Og værten er naturligvis skuespiller Jørgen W. Larsen. 

Kom indenfor til et par uformelle og uhøjtidelige timer i godt selskab og i fællesskabets og samværets ånd.

Program for Larsens Teatersuppe

10. SEPTEMBER
Karen Keinicke
er chefredaktør på Nordjyske medier. En journalist og mediemenneske, hvis indlæg jeg er begyndt at læse med stor interesse. Her er tydeligvis et menneske, som har noget på hjerte og som nærer en stor passion for sin metier. Det skal vi høre noget om. Samtidig får vi besøg af to af teatrets nye skuespillere. Ulrik Windfeldt Schmidt og Patrick Hansen, som jeg har bedt om at finde på lidt af hvert. Så der kan muligvis ske….. lidt af hvert!

8. OKTOBER
Han kommer forbi. Hvem kommer forbi? Ja, Mogens selvfølgelig. Mogens Jørgensen, Nordjyllands suveræne tv star. Lige siden jeg så hans reportage fra en serie 6 fodboldkamp, som han udførte med kærlighed og ægte interesse, har jeg været fan af Mogens. Mogens har oplevet en milliard historier. Vi vil gerne høre nogen af dem. Søren Lundbye har også mange historier. Han kommer og spiller nogen af dem sammen med Olav Gudnasson, Henrik Vardinghus og Jacob Mygind.

29. OKTOBER
Aalborg vrimler i disse år med et hav af talentfulde unge musikere. Mads Houe er en af de mere markante. Han arbejder blandt meget andet med en fornyelse af den musik der bruges til de kirkelige ritualer. Og det er spændende. Han er selv en super habil bassist og kommer med tre musikere og fortæller om sin passion og spiser suppe sammen med os.

7. JANUAR
En lørdag, lige efter nytår med klassisk musik. Og så endda ”live”. Pianist Lise Gam Jensen og sanger Thomas Reeves vil forføre os helt ind i det nye år. Med masser af musik og gode historier. Samt varm suppe og varm stemning.

4. FEBRUAR
Historie og museum. Hmm. For nogen lyder det søvndyssende kedeligt. Det er det ikke! Det kan jeg love jer. Aalborg Historiske Museum er et sted man kan blive hoej af at besøge. Og når vi så får besøg af Lars Christian Nørbach, som er leder af museet og en vaskeægte ildsjæl, så risikerer vi at blive lidt klogere på os selv. Stemningen bliver ovenikøbet til at tage og føle på når fire velsyngende kvinder kommer op fra Aarhus og forfører os.

Spilledage

10/9

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  Teatercaféen kl. 12:00

8/10

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  Teatercaféen kl. 12:00

29/10

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  Teatercaféen kl. 12:00

7/1

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  Teatercaféen kl. 12:00

4/2

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  Teatercaféen kl. 12:00

15/4

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  Teatercaféen kl. 12:00

Årskort til Aalborg Teater

Årskortet gælder fra købsdato og et helt år frem. Med et årskort kan du se alle Aalborg Teaters egne forestillinger én gang og får halv pris på gæstespil.

Du booker selv dine billetter på vores hjemmeside – og du bestemmer selv, hvornår du ønsker at se en forestilling, samt hvor i salen du gerne vil sidde.

Priser

Årskortkr. 995
To på ét kort (årskort + gæst)kr. 1.990
Årskort for studerendekr. 595
Årskort for unge under 25 årkr. 495

Køb årskort

Manden bag Larsens Teatersuppe

Vil du vide mere?

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater