Suppeteater

Larsens Teatersuppe

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  kr. 160 inkl. suppe

 • Teaterklub

  kr. 50 i rabat alle dage

 • Årskort

  kr. 60 (pris for suppe)

 • Spilleperiode

  Næste gang: 21. september 2024

 • Varighed

  2 timer

Forestillinger

Sang, suppe og samvær

Larsens Teatersuppe byder på musikalsk fællesskab, fascinerende fortællinger og inspirerende gæster. Vores omverden, både den fjerne og den nære, er fyldt med opdagelser, dilemmaer, passioner, livsglæde og sorger. Teatersuppen udforsker oplevelser, vi ikke vidste, vi var nysgerrige på. Sammen med forskellige musikere skaber vi hver gang en lille fest, efter vi har nydt en stor skål hjemmelavet suppe som fundament.

Og værten er naturligvis skuespiller Jørgen W. Larsen.

Temaer for første halvdel af sæsonen

21/9 – Vidste I at der i Aalborg i starten af September er World Firefighters Games. En kæmpe begivenhed en uge i starten af september. Det vidste jeg ikke. Vi får besøg af brandfolk og reddere fra beredskabscenter Aalborg , som vil fortælle om hvordan det gik til VM, men også om deres metier og personlige tilgang til det at  møde mennesker i ekstreme situationer. Jens Nørholms trio kommer og redder os alle musikalsk.

26/10 – Her i Aalborg har vi en blomstertroldmand. Han hedder Jonas Jensen og udover at trylle med gevækster på alle mulige måder, har Jonas også flere passioner. Som vi skal høre om, eller se! Som han udtrykte det, da han fik tilbuddet om at være med i Teatersuppen: der kan vi jo gøre alt muligt! Det kan jo blive en kæmpe slikbutik!
Samtidig præsenterer vi for første gang heavy rock i Larsens Teatersuppe. Det lokale heavy ikon Mikkel Sandager kommer og synger noget heavy for os, sammen med et par musikere og de gør det akustisk!  Det er vist ret nyt.

7/12 – ”I love dyr”. Sådan stod der på en kastet min datter købte på en ferie for snart mange år siden. Hvad er det med os mennesker og kæledyr. Der har vist aldrig været så mange kæledyr i vores land, som der er nu.  Og som der i øvrigt også altid har været i vores hjem! Det er vist en snak værd. Vi får spændende besøg af bl.a. chefdyrepasser Louise Boye fra Aalborg Zoo og Jes Harfeld, fra Aalborg Universitet som bl.a. forsker i miljø og dyrefilosofi m.m.m. Om der også dukker nogen dyr op ved jeg ikke, men ellers har musiker Martin Kollerup samlet en velsvingende trio. Måske spiller de noget ”dyremusik”!

Kom indenfor til et par uformelle og afslappede timer i godt selskab, hvor fællesskabet og samværet er i centrum.

Spilledage

21/9

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  kl. 12:00

26/10

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  kl. 12:00

  Køb billet

  Få pladser

7/12

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  kl. 12:00

  Køb billet

  Få pladser

11/1

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  kl. 12:00

  Køb billet

  Få pladser

15/3

lørdag

5/4

lørdag

 • Larsens Teatersuppe

  kl. 12:00

  Køb billet

  Få pladser

Manden bag Larsens Teatersuppe

Publikumsanmeldelser

Ketty Løgstrup

God oplevelse med både musik og interessant indlæg om Karnevallet i Aalborg.

12. September 2021

Bente Lange.

Det var som altid et par super dejlige timer. Med masser af god information og virkelig god musik. Jeg får altid masser af god energi og humør efter Larsens suppe. Glæder mig til næste gang.

12. September 2021

Bodil Saabo

Det var et par rigtig hyggelige timer. Først vil jeg rose suppen til skyerne, den var så lækker og velkrydret. Og så underholdningen med et veloplagt lille orkester og en meget inspirerende gæst, spændende at høre om hans indgang til kunsten, serveret med en underspillet humor. Det hele charmerende serveret af Jørgen Larsen.

9. November 2020

Helle Saabo

Fornøjeligt og stemningsfuldt arrangement.

7. November 2020

Poul Svendsen

Dejlig oplevelse med en lokal personlighed.

4. October 2020

birgith hoff

dejligt at opleve skuespillerne på en anden måde,

2. February 2020

Mette Bertelsen

Levende. Involverende. Fællesskab. Nye skuespillere i fokus dejligt at få dem levende præsenteret. God musik

3. November 2019

Bitten Gøtzsche

Genial, sjov, anderledes, spændende

3. November 2019

Karin Nielsen

Spirende skuespillere, musik med budskab og bas. Himmelsk suppe der var ventetiden værd.

2. November 2019

Jens Haase

altid en fornøjelse, happening med Klaus Risager på scenen var fantastik! Nød det navnlig bagefter da jeg så Fanny og Alexander, tak Jørgen

6. October 2019

A Dahl

Rigtig god oplevelse hvor Jørgen W Larsen var en god mediator. spændende og relevant emne.

27. September 2019

Birte Jacobsen

Suppen var god, men nøje afmålt. Underholdning udmærket. Vi ses næste gang. B

8. September 2019

Ellen Vinkler

Som altid. Superhyggeligt. God musik og rigtig god suppe.

5. May 2019

Birte Jacobsen

Det var et godt arrangement. Med sanger hilse Birte Jacobsen

14. April 2019

Laila Thomsen

Igen et super arrangement. Et alvorligt emne, som vi fik indblik i. Og som altid dejlig musik og gode sange.

14. April 2019

Jane

Super hyggeligt arrangement. Velsmagende suppe. Gode rejseberetninger. Dejligt med fællessange der passer til dagens tema. Headset til talere foreslås, så ældre gæster også får fuldt udbytte af arrangementet.

4. March 2019

Birthe Schouw

Som sædvanligt hyggeligt og en god suppe Ny opstilling af borde, som faldt i min smag. Meget fint nyt koncept med økologisk vin i palstgenbrugsflassker. Smagte på økologisk vin uden nogen tilsætningsstoffer, som var en fin oplevelse. Vil nok anbefale den til en dag på terassen med en lidt kølig temperatur.

3. March 2019

Annie Sandager

Super hyggeligt, god suppe, og god kvalitetsmusik og sang. Kommer igen

6. January 2019

gerda Nielsen

endnu en god oplevelse, at suppen “ikke” helt var suppe , men smagte godt , var også en oplevelse.

2. December 2018

Lea Mogensen

Dejlig oplevelse. Interessant at lære om harpens funktioner, og dejligt at høre Mette Nielsens skønne spil. Jan Kvistborg er en god og levende fortæller – jeg ville blot ønske, han havde fået lov at fortælle mere om sit levnedsløb, nu nåede vi kun til, at han blev optaget på Yale! Han er formidabel til om omsætte sine meninger om musik til “almindeligt “ sprog, så alle kan forstå det.

4. November 2018

Anette

4. November 2018

lisyder@stofanet.dk

En meget meget god oplevelse at høre hvordan de forskellige er nået til det de lever af i dag. Vi er meget tilfredse – Lis og Laurits Yderstræde

4. November 2018

Ellen Demant

Meget underholdende og interesant, med velsmagende suppe og ikke mindst, herlig harpeklang. Det skal bare gentages.

4. November 2018

Berit Simonsen

Super god forestilling

8. October 2018

Lone Steen

Fantastisk festligt og flot. Skønt med live band og sangere og dansere. Det var så livsbekræftende. En super oplevelse – TAK – jeg var helt “høj” bagefter. Venligst Lone Steen

7. October 2018

Karin Nielsen

Kommer forventnings fuld til teateret, og går to timer senere energifyldt derfra. To timer med suppe, vidensdeling, sang og latter, hvad kan man ønske sig mere på en lørdag.

7. October 2018

Laila Thomsen

Fantastiske timer – krydret med unge talenter. Dejligt at få genopfrisket gode sange og flot afslutning med: Om lidt bliver her stille.

7. October 2018

Berit Simonsen

Super god forestilling og oplevelse Med venling hilsen Berit

3. September 2018

Mogens Jørgense

Glæd jer til en ny sæson med Larsens Teatersuppe, Lørdag middag havde skuespiller ved Aalborg Teater Jørgen W Larsen inviteret tre tidligere skuespiller, Lars Lohmann, Henrik Weel og Kristian Halken indenfor i teatercafeen, og det blev til to timers fantastisk hygge med suppe til gæsterne, fællessang, drillerier, anekdoter, og ikke mindst ærlige fortællinger fra de tre herrer om livet som skuespiller på godt og ondt, det var nærmest rørende at høre skuespilleren fortælle om livet bag scenen og de tanker de gør sig nu, omkring Dansk teater. Det hele fantastisk styret af Larsen som konferencier, og den musikalske trio som fik de fremmødte i den rette stemning … næste Teatersuppe er i Oktober, hvor det handler om popmusik, skynd jer, der bliver rift om de knap 150 pladser

2. September 2018

Lea Mogensen

2. September 2018

Henning Hornstrup

En god frokostoplevelse, masser af hygge, gode historier, og fællessang, vi kommer igen.

2. September 2018

Peter Nielsen

Dejligt at se teateret blive brugt på denne måde også

2. September 2018

Vita Kvist

En munter og nysgerrig præsentation af mennesker med passion for den klassiske musik. Hyggeligt med velvalgte fællessange til et fremragende akkompagnement.

11. April 2018

Jens

Som altid en fantastisk oplevelse, dejligt med organisten fra Budolfi, en personlighed. De 2 unge talenter Lea og Troels var fantastiskeog jeg håber de bliver store navne fremover. Brug rummet på 1. sal igen til lignende arrangementer – god akustik! Glæder os til næste sæson!!!

8. April 2018

Dorrit Wassermeier

Det var første gang og absolut ikke sidste gang.

13. February 2018

Oda Nielsen

Det er med forventningens glæde, jeg møder op HVER gang, og man bliver aldrig skuffet. “Larsens Teatersuppe” er en fornøjelse, Man føler sig altid meget velkommen. Herlig fællessang, overraskende underholdning og ikke mindst den skønne suppe, der serveres med smil af den dygtige kok.

11. February 2018

Doris Knudsen

Vi nød det – som altid. Vi købte hele “pakken” og har hygget os hver gang. Synes det er en herlig måde at udnytte en lørdag “formiddag” på. Jørgen Larsen er et dejligt og hyggeligt menneske. Og hvor var det skønt, at Jørgen i går fortalte, der bliver en ny runde i næste sæson ( så nu sidder vi og håber, at de faste kunder i år, får muligheder som øvrige abonnenter på teateret, nemlig at blive orienteret før øvrige, når billetsalget går i gang…) Årsagen til jeg har givet 5 og ikke 6 stjerner, skyldes udelukkende, at vi sidder ekstremt tæt i lokalet – og ikke mindst vi er nødt til at vente udenfor på trappen, i stedet for at kunne komme ind i lokalet et kvarters tid før arrangementet begynder. Personligt kan jeg nemt klare det, men langt hovedparten af gæsterne er pensionister, som stort set har ben- & rygproblemer alle sammen. Det gør mig ondt at se, hvordan de døjer. Hvem ved, måske kunne Teater cafeen sælge en ekstra øl til nogle af gæsterne…… Rent “Win-Win”. Vi er kommet direkte inden for en enkelt gang i sæsonen – og der hørte jeg masser af positive meldinger fra det øvrige publikum. Vi er desværre forhindret næste gang, hvor i hvert fald en del af det, vil blive omkring flyglet ovenpå, og a.h.t. det “aldrende” publikum, håber jeg, der må være opsat stole deroppe. (Kan også I høre “mor-rollen” jeg har påtaget mig i denne anmeldelse – thi hi ). Hyggeligt er det, uanset de nævnte ting, og vi nyder det – og ser selvfølgelig også frem til suppen hver gang. Også ros til køkkenet. Vi holder virkeligt af at komme i cafeen til “Larsens Teatersuppe”. Tak for ideen, Jørgen Larsen. 🙂

11. February 2018

Jens haase

Altid charmerende oplevelse, blandt det bedste teatret byder på, glæder os allerede til næste sæson

11. February 2018

Viven Mortensen

Som altid hyggeligt og rart sted at komme , ville blot ønske tekster til at ligge på bordene.

11. February 2018

Anthony Barrett

Opløftende fremførelse af den danske sprogskats mangfoldige muligheder på vers. Vort sprog er et “smalt” sprog. Det medfører at ét dansk ord kan have mange betydninger, hvilket giver rige muligheder for ordspil når der skal digtes. Det har vores 40 ér generation haft stor fornøjelse af. Desværre er der noget der tyder på, at vore efterkommere, bl.a. mine egne børn, ikke har fået denne sans ind med “modermælken” (læs folkeskolen), da de er vokset op i et system, hvor kundskaberne i stavning, skrivning og ordekvilibrisme er blevet prioriteret lavt i forhold til tidligere. Det er synd for dem. Dyveke var værd at lægge ører til.

7. January 2018

Inger

Hej Det var hyggeligt og sjovt. Ville gerne undvære den halve time som var sat af til suppen 15 min er alt nok. Alt alt for lidt suppe!!!!

7. January 2018

Jytte Thestrup

Som altid en dejlig hyggelig og afslappet seance, men denne gang manglede jeg at få oplysning om dagens suppe.

4. December 2017

Ingrid H. Sørensen

TUSIND TAKI I gør det bare helt fantastisk. Jeg tager trolig toget fra Hjørring for at opleve disse herlige stunder med LARSENS TEATERSUPPE. Glæde, engagement, herlig og aktuel sang, formidling af personlige oplevelser – ja, jeg ved ikke lige hvor superlativerne skal høre op. HVIS jeg ikke skulle være hos jer i januar og februar, skyldes det udelukkende, at jeg først kan være hjemme efter mørkets frembrud. Programmerne ser bare “dragende” ud 🙂 PÅ HERLIGT GENSYN

3. December 2017

ivar knudsen

super hyggelig, glæder os til flere

3. December 2017

Egon Bech

vi var for første gang til larsens teatersuppe , vi havde et par gode timer i godt selskab.og følte os godt underholdt,kunne godt ha ønsket at suppe tallerknen var lidt større , for det smagte dejligt

14. November 2017

Klaus Gornitzka

1. En veloplagt Larsen, sprudlende og iderig 2. Græskarsuppen var god, hils kokken 3. Gode musikere med meninger, kom gerne igen 4. Vi ser frem til næste suppe

13. November 2017

Viven Mortensen

Hyggelig arengement med dejlig suppe og musik

12. November 2017

ivar knudsen

fantastisk

12. November 2017

Anita

Rigtig god oplevelse, da vi endelig blev lukket ind. Lettere frustration i den fyldte forhal, da dørerne først blev åbnet 2 min i 12 og ekstra tid gik med at alle deltagere på een gang skulle købe drikkevarer, istedet for mere glidende ved døråbning 10-15 min før starttidspunkt., suppeserveringe derved også blev skubbet ligesom start på “forestillingen” Frustrationer kunne være minimeret, hvis en medarbejder havde informeret om evt problemer i klargøring, så dørerne åbnes først om ? antal minutter. Øv. Ellers spændende at høre de inviterede musikeres spil og vej til og gennem karrieren.

12. November 2017

Anita

Rigtig god oplevelse, da vi endelig blev lukket ind. Lettere frustration i den fyldte forhal, da dørerne først blev åbnet 2 min i 12 og ekstra tid gik med at alle deltagere på een gang skulle købe drikkevarer, istedet for mere glidende ved døråbning 10-15 min før starttidspunkt., suppeserveringe derved også blev skubbet ligesom start på “forestillingen” Frustrationer kunne være minimeret, hvis en medarbejder havde informeret om evt problemer i klargøring, så dørerne åbnes først om ? antal minutter. Øv. Ellers spændende at høre de inviterede musikeres spil og vej til og gennem karrieren.

12. November 2017

jens haase

altid usædvanlig hyggeligt – har straks bestilt til de næste 3 Larsens teatersupper! Jørgen Larsen får os til at føle os hjemme, og 2 fremragende jazz musikere var toppen over i´et!

12. November 2017

Lillian Andersen

Dejlig eftermiddag med skønne mennesker. Jeg følte mig underholdt på en god og også lærerig måde. Jeg ville gerne have sunget lidt mere, savner eventen på store scene med syng sammen med!

8. October 2017

Anne Mette Rasmussen

det var mega dejligt at høre om at være skuespiller og den måde de fortælle på

8. October 2017

Eva falborg

arrangementet var ganske udmærket. jeg har nogle ønsker for de fremtidige: i stedet for at folk skal stå på trappen og vente på at blive lukket ind, kunne man åbne dørene måske en halv time før, så alle kunne sidde og hygge sig, i stedet for den kamp der er om pladserne. dernæst ville det være en fordel at kunne se teksterne og kunne høre hvad gæsterne fortæller.

9. September 2017

Ingerlise Krogh

Ville ønske, at gæsterne (Lars Borberg og Jørgen Bing) selv fortalte om deres oplevelser frem for i en form for interwiev, der ikke rigtig blev til noget. Mere i lighed med Barbaras (måske improviserede) indlæg.

4. September 2017

Flemming Nielsen

En hyggelig og god atmosfære krydret med samtale, fællessang, og en dejlig suppe.

3. September 2017

Winnie S Mortensen

Dejlig oplevelse, hyggelige og sjove timer og mega lækker suppe

2. September 2017

Vil du vide mere?

Sang, suppe og samvær

Køb billet