Store Scene

Genre: Operette-komedie fra Folketeatret

Mød mig på Cassiopeia

Billetpriser
 • Normalpris

  200 – 390 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 – 200 kr.

 • Spilleperiode

  6. – 11. maj 2019

 • Operette-komedie fra Folketeatret

 • Varighed

  2 timer og 25 min. inkl. pause

Forestillinger

ROmantik og stjernestøv

Sidste sæson gæstede Folketeatret os med ‘Komedien, hvor alt går galt’, og i foråret 2019 kommer de igen, denne gang med den kendte og elskede operettekomedie ‘Mød mig på Cassiopeia’. Her vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv.

Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia, og mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

I rollen som musen, Polyhymnia, som oprindeligt blev spillet af Bodil Kjær, ses Karin Nordly-Holst*, og på rollelisten finder vi en gammel kending på Aalborg Teater, nemlig Danmarks nye musicalstjerne Carsten Svendsen, sammen med bl.a. Lone HertzAsger ReherTroels MallingChristopher Læssø og Kristian Holm Joensen.

* Amalie Dollerups rolle som Polyhymnia spilles af Karin Nordly-Holst.

CPH Culture
Kulturtid
Folketidende
Ungt teaterblod
POV International
Frilandsliv
Børsen
Frederiksborg Amts Avis
Iscene
Kulturkupeen
KOP Kultur
Alle har de en fest – og den smitter. Mød mig på Cassiopeia på Folketeatret bekræfter til fulde sin levedygtighed og sin livsberettigelse.
Med sans for den tid, historien nu engang foregår i, er den nye version af klassikeren krydret med små nutidige og kække referencer, der på ingen måde gør Vase og Fuglsangs udgave dårligere, men tværtimod mere tiltalende for det moderne publikum.
Stjerneklar aften på Folketeatret (…) Et tungt skydække over København spærrede torsdag aften for udsynet til stjernerne. Men indenfor, på Folketeatret i Nørregade, funklede de til gengæld, da Fleming Lynge og Børge Müllers musical Mød mig på Cassiopeia løb over scenen.
Folketeatrets opsætning af Mød mig på Cassiopeia er en rigtig fin, sjov og munter udgave af den gamle danske film for unge som gamle. Alle kan tage del i festlighederne, som skuespillerne så fint videregiver fra scenen. Forestillingen formår at ramme samme tone som filmen og samtidig forny sig på sin egen originale måde, der gør, at det fungerer rigtig godt på en scene. Smut forbi Folketeatret og oplev denne sprudlende opsætning fyldt med grin og fest!
At overføre en klassiker – en ‘gammel dansk film’ – til scenen er en balancegang mellem respekt for værket og den nostalgi, som omgærder det, og en fornyelse, der begrunder, at der overhovedet skal laves en ny version. Men hvor filmen Mød mig på Cassiopeia hænger fast i en syngespiltradition og med rette omtales som en operette-film, går Folketeatret all-in og laver en musical. Og slipper godt fra det.
I det hele taget er Mød mig på Cassiopeia en sjov, smuk og stærk fortælling, som man kun kan blive i godt humør af (…).
Mød mig på Cassiopeia puster teaterstøvet af sig og er både sjov og overraskende på Folketeatret. Og så er musikken stadig et hit.
I kosmisk og komisk ligevægt.
Folketeatret lader champagnepropperne springe med en florlet, fjantet og fiffig udgave af filmklassikeren Mød mig på Cassiopeia.
Der er nok at glæde sig over – det hele fungerer flot – og manuskriptet får den gamle film med alle dens location-skift til at køre.
Folketeatret har skabt en festlig forestilling, der kommer til at begejstre et stort publikum i hele landet.

Publikum mener

Linda Toft Nygaard

Det var bare en fantastisk forestilling. Min datter og jeg taler stadig om den. Fik virkelig rørt vores lattermuskler. Syntes at alle skuespillerne var rigtig gode. Vi kunne sagtens se den igen.

28. May 2019

Gunni Jørgensen

En rigtig fin fortolkning af ” mød mig på cassiopaeia og fint velspillet. En altid aktuel historie om mennesker.

22. May 2019

Bertha Larsen

Fantastisk oplevelse, en god opsætning med lidt humor, kan godt ses mere en én gang

17. May 2019

Peter Busk Snerlevej1 9574 Bælum

Det var en rigtig underholdende Forestilling fra første til sidste minut meget flot

16. May 2019

Inger Svendsen

Utrolig flot forestilling, flotte kostumer og gode skuespillerpræstationer. Den levede op til alle mine forventninger!

15. May 2019

Anett Fedderholdt

Fantastisk som Folketeatret har forvandlet det gamle arvesølv til en moderne udgave af mød mig på Cassiopeia. For selvom musen har det sværere end vi tror, blev hele salen tryllet med i at sidde og nynne med. Lattermusklerne blev rørt. Alt i alt en fantastisk dejlig oplevelse, hvor humøret var højt under og efter forestillingen ❤️

15. May 2019

Lotte Beltoft

En forrygende forestilling.

14. May 2019

Birgit Sloth Jensen

Det var et rigtig flot/god stykke , de var virkelig dygtige. Vi var 4 afsted og var helt enig.

13. May 2019

Dorthe

Fantastisk – sprudlende – en dejlig oplevelse og lækkert gensyn med Carsten, som vi savner som fast del af Aalborg Teater. Forrygende skuespilpræstationer af særligt Lone Hertz og Asger Reher. Vi var maks underholdt.

13. May 2019

aase priess

EN MEGET FESTLIG FORESTILLING MEDDYGTIGE SKUESPILLLER OG SJOVE KOMMENTARER

13. May 2019

Anni Bøgh Jensen

Det var en fantastisk god forestilling. Jeg nød den. Der var mange gode bemærkninger, så hele salen var rigtig med. Det tror jeg også, at skuespillerne kunne mærke. Derimod synes jeg, at programmet for næste sæson er en tynd kop te. Gengangere, børneforestillinger. Jeg vil ikke tegne abonnement for næste år.

13. May 2019

Kirsten Nørbalk

En yderst underholdende og velkonstrueret forestilling med god skuespillerpræstationer. Senografien var meget vellykket

13. May 2019

Sanne Nielsen

Havde givet min søster billetten i fødselsdagsgave. Hun sagde da vi gik ud; Det er den bedste forestilling jeg nogensinde har set, og jeg er fuldstændig enig. Alt klappede, sang og dans i skøn forening og masser af begge dele. Fantastiske skuespillere, dog manglede, Troels Malling, Trine Gadeberg og Amalie Dollerup som var blevet skiftet ud, men det gjorde bestemt ikke noget.

13. May 2019

Aase Hansen

Underholdning i topklasse

13. May 2019

Zita S Larsen

Sad med tårer i øjnene og kunne mærke hiksene i brystkassen:) En helt fantastisk oplevelse, med respekt for det gamle og favnende for nytænkning! Tak for en fantstisk oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. May 2019

LoneK

12. May 2019

Hanne Hansen

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set en Forestilling som mød mig på Cassiopeia.. den havde det hele.. kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det.

12. May 2019

jytte_binderup@hotmail.com

Super fin forestilling. Gode klassiske sange og historie krydret med nye skæve indslag. En rigtig dejlig oplevelse

12. May 2019

Jette Skov

En dejlig Forestilling Kan varmt anbefales

12. May 2019

Louise Thomsen

Fuldstændig forrygende forestilling som i den grad fik én til at glemme tid og sted. Det eneste jeg vil nævne er, at jeg desværre ikke syntes, at vikaren der spillede Irene Berg sang specielt godt. Men det var rart at få et gensyn med et par af de gamle skuespillere fra Aalborg Teater. Jakob Højlev Jørgensen var i den grad i hopla, og Carsten Svendsen var som altid skøn. Tak for en dejlig forestilling, må der komme mange flere af dem.

12. May 2019

Jonna Andersen

Fantastisk sjov, festlig, velspillet forestilling. TAK.

12. May 2019

Rita Nielsen

Det var en helt igennem forrygende forestilling

12. May 2019

Kirsten Andersen

tak for en dejlig eftermiddag, hvor lattermusklerne blev rørt, hvilke skyldtes en fantastisk dygtig skuespil trup. tak

12. May 2019

Mette

Fantastisk

12. May 2019

Annelise Torp Elin

Fantastisk forestilling med gode skuespillere. Flot redning efter sygdom. Nina Maria gjorde det virkelig godt.

12. May 2019

Carsten Christensen

Fantastisk.

12. May 2019

Frank Larsen

Hylende morsom – en fantastisk frisk opsætning. Vi havde det pragtfuldt og gik hjem i godt humør.

12. May 2019

Jeanette

Super sjov og underholdende forestilling med en masse dygtige skuespillere. Desværre var der lidt med lyden derfra hvor vi sad, så derfor ikke topkarakter.

12. May 2019

Jytte Pedersen

12. May 2019

Anna-Marie Pedersen

Forrygende forestilling med gode skuespillere… – og i denne opsætning med et tvist af humor – hele vejen igennem supergodt!!

12. May 2019

Birgitte Steffensen

Fantastisk forestilling. Super skuespillere. Dejligt teater.

12. May 2019

Sofia

12. May 2019

John Lovmand

En fantastisk flot Forestilling. Man blev virkelig i godt humør. Flot skuespil præstationer. Anbefalelsesværdig.

12. May 2019

Majken Sundby

Topklasse præstation af veloplagte og dygtige skuespillere. Fantastisk underholdning. Man går derfra med højt humør.

12. May 2019

Helle Jensbye

Dejlig forestilling, men skuffelsen over stand ins i begge hovedroller, var svær at fordøje. Det var lige som om, at forestillingen lørdag kl 16, var nedprioriteret frem for den ellers ekstra indlagte forestilling kl 12. Vi vidste jo godt, at Amalie Dollerup ikke var med på tourne, hendes stand In blev så imidlertid også erstattet, men hun var yndig og fin som Polly. Carsten Svendsen derimod, er umulig at erstatte. Hans stand in gjorde det fint, men vi havde glædet os voldsomt til et gensyn med Carsten Svendsens kæmpe talent. Derfor mangler den sjette stjerne, idet det gik en lille smule ud over “nerven” i forestillingen, at skuespillerne havde måttet rotere så voldsomt. Tilbage står dog stadig en dejlige oplevelse med fint skuespil.

12. May 2019

Line

Festlig og dygtigt

12. May 2019

L

Musens mand piloten var klart det svage led

12. May 2019

Susanne Burmester

Super dejlig stykke. Dygtige skuespiller .

12. May 2019

Jette Møller

Fantastisk sjov og festlig Forestilling!

12. May 2019

Stella Munkholm

Festlig og humoristisk !

12. May 2019

Anne Birk Koch

Dejlig oplevelse. Skøn musik. Så godt at blive underholdt på den lette måde i en travl hverdag. Også skønt at se at man ikke behøver lave alt om ( kan stadig ikke forstå, hvorfor Maria skulle være rødhåret) i Sound of Music. Aalborg teater…….se og lær…..

12. May 2019

Viven Mortensen

Har næsten ikke rosende ord nok , ville ønske Aalborg teater kunne tænke sig at lave lignende forestillinger. Tak for en god og dejlig oplevelse .

12. May 2019

Anne S.

Det er længe siden, jeg har grinet så meget – også allerede inden tæppet går! Moderniseringen af det gamle romantiske stykke er både visuelt og sprogligt virkelig morsom uden at blive ren farce. Fuld fart på, masser af energi og bevaring af tilpas himmelsk kærlighed!

12. May 2019

Hanne Christensen

12. May 2019

Dorte

Fantastisk. Jeg har lyst til at se den igen ❤️

12. May 2019

Edith

Top sjov og elsker at publikum er med.

12. May 2019

Heidi Skovbjerg

Sjov, morsom, og rigtig smuk

12. May 2019

Henriette

Sjov, masser af humor og super velspillet.

12. May 2019

Ulla Bak

Helt fantastisk skuespillerpræstation, der ophøjede historien til nye dimensioner.

12. May 2019

Lis Bertelsen

En helt fantastisk forestilling, megen humor, grin, bare fantastisk forestilling. Rigtig fine skuespillere. Bare godt også det med blomster til Lone Hertz. Fantastisk at kunne spille så godt med den alder.

11. May 2019

Kenn johansen

Den var sjov men manglede lidt af den originale ånd

11. May 2019

Carsten Pedersen

Super oplevelse. Gode skuespillere og glade melodier. Kan kun anbefales.

11. May 2019

Susanne

super god forestilling, var virkelig godt underholdt.

11. May 2019

Louise Jørgensen

11. May 2019

Birthe E. Hansen

Jeg nød forestillingen.Imponerende instruktion,præget af stor iderigdom.Særdeles flotte kulisser,kostumer og skuespil/sang præstationer.

11. May 2019

Jørn Sørensen

Meget flot og hyggelig og sjov forestilling. Skuespillerne spillede fantastisk. Sjove og gode ændringer i forhold til originalen.

11. May 2019

Birgitte.

Så er det sket igen! Der leveres storartet! Flot at mestre “stand ins”. Imponerende indsats fra Lone Hertz! Det må gøre mange “misundelige”.! Trine Gadeberg og Carsten Svendsen- musikalitet og humor i bedste mix. Store stjerner til helheden generelt! Stolt af Aalborg teater.

11. May 2019

Anni Rams

Fantastisk og velspillet Forestilling. En dejlig musikalsk oplevelse med megen humor.

11. May 2019

Anni Rams

Fantastisk og velspillet Forestilling. En dejlig musikalsk oplevelse med megen humor.

11. May 2019

Tommy Ottesen/Hans Peder Christensen

Tak for en god forestilling ! En rigtig god opsætning hvor man har formået at få filmudgaven ført over til teater ! Samtidig med at der lagt nogle nye ting ind i stykket som virkelig tilføjer Cassiopeia noget nyt og sjovt ! Gode skuespiller præstationer gør at stykket helt klart fortjener 5 stjerne

11. May 2019

Kim Pedersen

Fantastik udført mucial og godt iscenesat forestilling

11. May 2019

Mariann Jensen

En helt igennem fantastisk Forestilling. Utroligt engagerede skuespillere med god humor, dejlige sangstemmer og selvfølgelig fantastisk musik, som vi kender den. Vi kunne på ingen måde fornemme at musen var stand in, hun gjorde det meget flot.

11. May 2019

Tommy Nielsen

Det var en fremravende forestilling og en god oplevelse at se skuespillerne fremfører “Mød mig på Cassiopeia” med sjove indslag.

11. May 2019

Anni Pia Jensen

Super sjov og flot forestilling.

11. May 2019

Karsten Koldby

En meget livsglad forestilling, fuld af god musik og super sjove indslag/tekster.

11. May 2019

Henrik Grønborg

Fantastisk Forestilling og nok det bedste, jeg nogensinde har set. Den var humoristisk og flot opsætning

11. May 2019

Lisbeth

En dejlig aften. Alt var bare ok, sangene klare og tydelige, og dejligt med lidt aktuelle input. Publikum var lidt svære at “råbe op” i 1. akt, men det kom.

11. May 2019

John Amtoft-Christensen

Flot, festligt, dygtigt

11. May 2019

Jens Rye-Andersen

Det var en fuldstændig for -rygende forestilling. Utroligt dygtige skuespillere der var fantastisk sammenspillet. Jeg morede mig fra først til sidst.

11. May 2019

Berit Møller

Fantastisk forestilling. Herlig musik, super skuespil og med en humor der var helt suveræn. Sjældent har jeg grinet så meget i teatret.

11. May 2019

Hanne

Super god underholdning, flotte præstationer med fineste timing og sikkerhed.

10. May 2019

Kirsten Gregersen

Den var bare så god! Så sjov! En god ide at tilfører lidt andre melodier. Og alligevel beholde de mest kendte fra filmen.

10. May 2019

Henny Nørgaard

En rigtig god teateroplevelse. en helt og igennem flot , morsom og intelligent spillet af samtlige skuespiller.

10. May 2019

Dorte

Festlig farverig og underholdende stykke, hvor man virkelig følte sig underholdt.

10. May 2019

Ole Falberg Larsen

Et brag af en teaterforestilling – gode skuespillere – gode sangere – alt var der, det var fantastisk, jeg nød det, og sangene var i hovedet længe efter.

10. May 2019

Verner Dissing

Dejlig oplevelse

10. May 2019

Lars Winther Gravesen

Det var simpelthen den bedste udgave af den gamle forestilling/film, der nogensinde er set. En fantastisk oplevelse med en stab af knalddygtige skuespillere. TAK – TAK – TAK

10. May 2019

Lene Rosenbak, rosenbak.l@gmail.com

En fantastisk oplevelse med gode skuespillere og dejlig musik. Bare et lille spørgsmål: hvem spillede guden Zeus d. 9/5 ?

10. May 2019

Herbert Fischer

Sikke en dejlig omgang underholdning, dejlige melodier og sidst men ikke mindst et fantastisk velspillende ensemble. Man jublede hele vejen hjem fra teatret. Uden at fremhæve nogen, for alle spillede ypperligt, dog lige et ekstra klap til 80 årige Lone Hertz. Men – den sjette stjerne fra min side mangler! 2 ændringer i rollebesætningen- det blev nævnt i højtaleren 2 min før start. Kunne man måske tænke sig at nogle gæster i aftes havde købt billetter på grund af de navne???? Det er ikke godt nok Aalborg teater. Øv

10. May 2019

ole@familien-hermansen.dk

Et festfyrværkeri af en forestilling. Fremragende præstationer af skuespillerne, som alle kom langt ud over scenekanten. Kombinationen med fremragende sang, gode replikker og komik grænsende til farce gav en uforglemmelig oplevelse. Toppen af kransekagen var den velfortjente fejring af Lone Hertz og hendes rørende tak. Tak for en uforglemmelig oplevelse.

10. May 2019

Anne Birgitte Bruun

Fantastisk Forestilling med dygtige skuespillere . Og selvfølgelig den dejlige musik. Super.

10. May 2019

Julius jørgensen

Rigtig flot forstilling. De er rigtig gode til at synge og man lever sig godt ind i rollen. Fantastik opsætning. De har valgt none af de gode skuespiller. Kom ind og se den det vil i ikke fortryde.

10. May 2019

Lisbeth, Aalborg

Hyggelig, gennem musikalsk, flot. Dejligt igen at se Carsten Svendsen på scenen i Aalborg. Endnu engang tillykke til Lone Hertz – tak for en fin afslutning.

10. May 2019

Aase jørgensen

Det var alle tiders stykke god underholdning

10. May 2019

Kaj Nielsen

Dygtig, velspillet og meget morsomt. Aalborg teater er stærkt vanedannende.

10. May 2019

Hanne Kristiansen

Så fantastisk og underholdende forestilling med ene dygtige skuespillere. Dejlig aften på Aalborg Teater. Og dejligt af have Carsten Svendsen tilbage i Aalborg.

10. May 2019

Ellen Margrethe Lund

10. May 2019

Hanne Jonstrup

10. May 2019

Marna Jessen

en rigtig god forestilling, med humoristiske replikker

10. May 2019

Marianne Kristensen

Hylende morsom med mange overraskelser

10. May 2019

Liselotte Johansen

Succes.

10. May 2019

Merete og Jan Ottosen

Super oplevelse. Kanon god humor hele aftenen. Det kan ikke være bedre. At være med til at fejre Helle Hertz, var helt i top, tænk at være 80 år, og stadig fuld fart på.

10. May 2019

Helle Mogensen

Virkelig sjov og underholdende Forestilling. Fornyet lige tilpas uden at miste historien.

10. May 2019

Karin Aastrup Holmer

10. May 2019

Henrik Hedelund

10. May 2019

Kristina

9. May 2019

Birthe og Kaj Rasmussen

Fantastisk. Vi følte os utrolig godt underholdt.

9. May 2019

Dorte Hansen

Alle skuespillerne gjorde det fantastisk men Carsten Svendsen var helt fantastisk

9. May 2019

Jonna Jacobsen

Fantastisk dejlig forestilling. Festlig og fornøjelig. En forestilling man bare bliver glad af at se. Og skønt med alle de melodier, som vi alle kender, og bare havde lyst til at synge med på.

9. May 2019

Inge Frederiksen

Virkelig en dejlig oplevelse gode og dygtige skuespiller

9. May 2019

Hanne og Tinne Tranum

Det var en helt fantastisk forestilling og alle på scenen fortjente den store applaus og de mange fremkaldelser!!!! Tak for en dejlig aften!

9. May 2019

Jens Kristian Nielsen

Flot opsætning af “gammel traver” og det er positivt ment !

9. May 2019

Peter Færch

Super perfekt

9. May 2019

Preben Olesen

Fantastisk forestilling. Så mange finurligheder, smuk sang og musik. En helt utrolig dejlig aften. Tak for en utrolig sjov og flot aften.

9. May 2019

Birthe Erichsen

Det er en super god forestilling

9. May 2019

Inger Malgård

Dejlig

9. May 2019

Susanne J.

Det bedste, sjoveste og mest nostalgiske, som jeg længe har set. Hold op hvor de gør det godt. Specielt Mogensen skal fremhæves.

9. May 2019

Connie Nielsen

Meget underholdene så tak for det.

9. May 2019

Agnete Hansen

Farvestrålende Forestilling. Længe siden vi har set så festlig og sjovt et teaterstykke. Rigtig dygtige skuespillere. Forrygende. Fortjener så absolut 6 stjerner.

9. May 2019

Jonnalai

9. May 2019

Susanne Hansen

Super underholdende aften – dejlig at se Carsten Svendsen tilbage i Aalborg.

9. May 2019

Aase Falk

En SUPER oplevelse.

9. May 2019

Edith Fischer Frandsen

Det var en fantastisk oplevelse. Dygtige skuespillere og flot opsætning. Det kan virkelig anbefales.

9. May 2019

Elsebeth Schaap

Velspillet, morsom – jeg var godt underholdt !

9. May 2019

Astrid Nissen

En fantastisk forestilling

9. May 2019

Kirsten Pedersen

Hej Aalborg teater! Hvilken oplevelse – så er det noget ved at komme i Teatret.

9. May 2019

Volmer Have Nielse

Fantastisk flot og velspillet af alle

9. May 2019

Hanne Kastrup Hansen

Hylende morsom forestilling. Jeg var virkelig underholdt.

9. May 2019

winnie sanden mortensen

en rigtig god teateraften dygtige skuespillere delig musik Carsten Svendsen er bare mega god

9. May 2019

Helle andersen

Morsom dejlig oplevelse

9. May 2019

Annie Madsen

Fed forestilling. Humor, kærlighed drysset med lidt drama .

9. May 2019

Grethe Hansen

Fantastisk, sjov, god og underholdende teater. Desuden klar og forståelig tale fra skuespillerne.

8. May 2019

mogens.henningsen@privat.dk

Jeg kunne godt tænke mig lidt bedre lyd på jeres mikrofoner. Jeg har før hørt nogle af skuespillerne synge i andre sammenhænge, og det har de gjort bedre. Alt andet var perfekt. Tak for en god oplevelse.

8. May 2019

Ingrid Axelsen

En fantastisk. God oplevevelae

8. May 2019

Dorte

Sjov, sød og rørende forestilling. Tog mig selv i og sidde og nynne med flere gange. Dejligt gensyn med Carsten Svendsen, og skønt at se Lone Hertz stadig har sving i hofterne og glimt i øjnene.

8. May 2019

Mariann ellekilde

Velspillet og underholdende

8. May 2019

Else vilhelmsen

Fantastisk fin forestilling

8. May 2019

Karen Pedersen

Fantastisk helstøbt forestilling. Serveret med humor – god musik og dejlige sange. Mange gode præstationer. Nød Lone Hertz. Hun er stadig smuk og sødmefyldt. Vi nød forestillingen.

8. May 2019

Lene Olesen

Underholdende og morsomt gensyn med en kendt forestilling. Dejlig musik og sang. Fantastiske skuespillere. Skøn aften.

8. May 2019

Trailer

Mød mig på Cassiopeia

Afspil video

START OPLEVELSEN I TEATERCAFÉEN

En dejlig oplevelse på Aalborg Teater starter med et godt måltid mad og et velskænket glas i venners lag. Teatercaféen serverer lækre og sæsoninspirerede retter fra det rustikke, danske køkken til spiselige priser.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Læs mere om Teatercaféen


Holdet bag

Operette-komedie fra Folketeatret

Forfattere
Flemming Lynge og Børge Müller

Bearbejdelse
Wilton, Vase & Fuglsang

Musik
Kai Normann Andersen

Instruktør
Kasper Wilton

Scenograf
Marie í Dali

Koreograf
Jeanette Bindersup-Schultz

Kapelmester
Jens Krøyer

Medvirkende
Karin Nordly-Holst* 
Trine Gadeberg
Carsten Svendsen
Christopher Læssø
Lone Hertz
Asger Reher
Troels Malling
Kristian Holm Joensen
Kristoffer Sass
Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen
Rasmus Rothaus Faartoft
Tanja Dræberg
Rikke Lillevang

* Amalie Dollerups rolle som Polyhymnia spilles af Karin Nordly-Holst.

Vil du vide mere?

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater