Omvandrende folkemøde

Talking Landscapes

Køb billet
Forestillinger
Billetpriser
 • Pris

  kr. 50

 • Årskort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  25. – 28. august 2022

 • Varighed

  Ca. 3½ time

 • Talking Landscapes præsenteres af Metropolis og 11 kommuner med støtte fra Nordea-fonden – i Aalborg i samarbejde med og med støtte fra Aalborg Teater og Aalborg Kommune

Omvandrende folkemøde

Talking Landscapes er et omrejsende folkemøde, der undersøger vores forhold til hinanden, til omverdenen og til naturen gennem iscenesatte samtaler i det danske landskab.

På en række unikke lokationer, der favner et broget landskab præget af skønhed, historie og kultur, inviterer vi jer til samtaler om samtiden for at forestille os – og måske skabe – en fremtid med et anderledes forhold mellem mennesker og natur.

Når Talking Landscapes kommer til Aalborg, vil samtalerne finde sted i det vidtstrakte landskab rundt om den nordjyske hovedstad. Aalborg Kommune er en af landets største – 100 km fra øst til vest, hvor Limfjorden skiller det store land i to. Det er som oftest Aalborg, der er i fokus, men i Talking Landscapes bliver samtalerne afholdt der, hvor naturens elementer træder i forgrunden frem for storbyens menneskemylder. Limfjorden, kridtgravene, vandet og tidens spor i landskabet bliver omdrejningspunkter for samtalerne.

DE TRE SAMTALEFORMER
Tingenes Råd undersøger, hvad der sker, hvis vi lader dyr, natur og fænomener tale for sig selv i stedet for altid at sætte mennesket i centrum. Time Loop anskuer aktuelle emner fra både fortidens og fremtidens perspektiv. Hvad ville vores forfædre og efterkommere mon råde os til? I Den Umulige Samtale sætter vi farten ned og forbinder personlige oplevelser og følelser, som kan blive til fælles fortællinger. Her husker vi tilbage og tænker fremad sammen.

Læs mere om samtaleformerne her.

Med Talking Landscapes åbner vi et rum for jer, som vil være med til at ændre kursen for fremtiden.

Praktisk information

Til hver samtale er der plads til 20 deltagere. Selve samtalen varer ca. 2 timer, men med introduktion og afslutningsritual skal du afsætte 3,5 time i alt. Som en del af afslutningen serveres et let måltid. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Dog kræver formatet aktiv deltagelse fra din side, så du skal have lyst til og være åben for at indgå i samtalen. Minimumsalder er 16 år og alle samtaler er på dansk.

I Aalborg er det digter Shekufe Tadayoni Heiberg, aktionsfilosof Oleg Kofoed og performer Ana Luiza Ulsig, som guider samtalerne.

Holdet bag

Metropolis Landskab finder sted over tre år som en trilogi. Hver etape bygger videre på de foregående:

 • Walking Landscapes 2021
 • Talking Landscapes 2022
 • Performing Landscapes 2023

Læs mere om Metropolis – Københavns Internationale Teater

Talking Landscapes præsenteres af Metropolis og 11 kommuner med støtte fra Nordea-fonden – i Aalborg i samarbejde med og med støtte fra Aalborg Teater og Aalborg Kommune

Vil du vide mere?

Mere teater?

Få nyheder og særlige tilbud fra Aalborg Teater