Lille Scene

The Robot Project

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  215 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • AAT Klub

  50 kr. i rabat alle dage

 • Sæsonkort

  Gælder alle dage

 • Spilleperiode

  13. – 26. marts 2021

 • Co-produktion med Flyvende Grise

 • Danmarkspremiere

Forestillinger

Vi live streamer danmarkspremieren på The Robot Project lørdag 13. marts kl. 18:30 på AAT Stream.

Program: Lørdag 13. marts
kl. 18:30: Stream åbner – venligst udfyld spørgeskema
kl. 19:00: Online premiere på The Robot Project
kl. 20:00Hvad betyder AI for dig? v. forsker Kristian Martiny

Hvad sker der når det lykkes at udstyre en kunstig intelligens med bevidsthed? Det stiller mennesket overfor nogle store beslutninger og en række svære opgaver. For hvad er intelligens og bevidsthed i det hele taget? Er en robot med kunstig bevidsthed et levende væsen? Hvordan forklarer man en nysgerrig robot, hvorfor man har skabt den? Hvordan lærer man den at forstå sig selv og verden? Hvordan lærer man den om mennesket og om følelser og vores værdier – de menneskelige og etiske værdier som fremtidens robotter helst skal kunne forstå og følge, hvis vi vil undgå katastrofer?

Projektet tager de store spørgsmål op, som fremtiden med AI – Artificial Intelligence – og robotter rummer, og eksponerer dem gennem humor og poesi. På scenen er virkelige robotter, kunstigt intelligente AI’er og ét levende menneske. The Robot Project er en unik, underholdende og tankevækkende menneske-robot forestilling efterfulgt af en interaktiv talk med en af Danmarks førende eksperter i udfordringerne ved AI og intelligente maskiner.

Interaktiv talk efter forestillingen
The Robot Project er del af et forskningsprojekt, der undersøger hvordan vi individuelt og som samfund forholder os til brugen af algoritmer, robotter og kunstig intelligens. Før, under og efter forestillingen vil publikum blive stillet en række spørgsmål, som de skal svare på, og efter forestillingen vil der være en interaktiv talk hvor, forskningsleder, Kristian Martiny, ved hjælp af publikums svar rækker ud til folk i stuerne for at de sammen kan beslutte hvordan vi som samfund ønsker at bruge algoritmer, robotter og kunstig intelligens.

Kristian Martiny vil samtidig give et indblik i kunstig og menneskelige intelligens, komme ind på situationer og ting fra forestillingen, og sætter nogle nye situationer som folk skal forholde sig til.      

Al indsamlet data vil være anonymiseret og vil blive opbevaret og behandlet i overensstemmelse med persondata og GDPR-lovgivning og praksis.

Det prisvindende teaterensemble Flyvende Grise har siden 1999 skabt humoristiske, finurlige og poetiske forestillinger. I Nordjylland har de bl.a. præsenteret forestillingerne Filth (2001) og Historien om alt (2010).

Holdet bag

Co-produktion med Flyvende Grise

Af
Flyvende Grise

Thomas L. Corneliussen
Nicolaj Spangaa
Maja Romm
Andreas Buhl
Janus Jensen

På scenen
Ernesto Piga Carbone

Forestillingen bliver til i samarbejde mellem Flyvende Grise, Stages of Science og Enactlab. Øvrige samarbejdspartnere: CBS og Aalborg Universitet. Støttet af: Statens Kunstfond, Bikubenfonden, Konsul George Jorck, Beckett Fonden og Hustru Emma Jorck’s Fond.

Vil du vide mere?