Store Scene

Dans

Tro / Just Blazin

Køb billet
Billetpriser
 • Normalpris

  130 – 280 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Spilleperiode

  18. september 2017

 • Varighed

  Ca. 1 time og 45 min inkl. pause

 • Gæstespil fra Uppercut Danseteater

Forestillinger

Dobbelt danseforestilling

Oplev én aften med de to spændende danseforestillinger:

Tro
Uppercut Danseteater giver med deres blanding af breakdance og moderne dans krop til begrebet tro i forestillingen Tro. Troen på evigt liv. Troen på videnskaben. Troen på menneskeheden. Troen på kærlighed. Troen på sig selv. Tro er grundlaget for mange fællesskaber, men også et utal af konflikter. Men hvad betyder tro egentlig, og hvordan navigerer vi i en verden, hvor vi hver dag finder mere og mere at tro på, og kan vi overhovedet leve uden at tro?

Just Blazin’
De er jo bare drenge, drenge med mange drømme. De arbejder på en jazzklub, og når kunderne er gået hjem, og lyset bliver slukket folder drømmene sig ud!
Just Blazin’ er et jazzet festfyrværkeri, om drømmen om at blive til noget, og at føre drømmen ud i livet. Med swingende jazzrytmer, 1920-stil, højt tempo og godt humør, leverer Uppercut Danseteater en hæsblæsende forestilling med gang i.

Teateravisen
Magasinet Kbh
Billedstærk og medrivende danseforestilling.
Interessant er det at se på, tiden flyver, underholdningsfaktoren er i top – og hallo, hvor skal man ellers gå hen og finde knivskarp breakdance på et bedetæppe?

Holdet bag

Gæstespil fra Uppercut Danseteater

Medvirkende
Dansere fra Uppercut Danseteater

Vil du vide mere?