Tilbage til nyheder

Interaktiv debat på AAT Stream

18. marts 2021

Onsdag 24. marts kl. 20 – 21 omdanner vi AAT Stream til et forsamlingshus, hvor du kan møde et nyt synspunkt på et aktuelt emne og gå i direkte dialog med det. 

Konceptet ”DEMO” handler om at lade DEMOkratiet udfolde sig i en live DEMOnstration af et tema. ”DEMO” er udviklet til en almindelig teater-situation, og nu afprøver vi formatets muligheder på vores nye, digitale scene, AAT Stream. 

To skuespillere indtager – med basis i forudgående research – to forskellige roller, synspunkter og situationer i forhold til en aktuel problemstilling. Det fiktive element giver mulighed for at komme helt ud i hjørnerne og spidsformulere et sagsforhold. Og derfra inviteres publikum ind i en direkte samtale. 

Emnet bliver først præsenteret når DEMO begynder, så publikum kommer til at stå i en uventet situation med de dilemmaer, som følger med. Præcis som vi ofte møder problemstillinger i det virkelig liv.  

Læs mere om DEMO.

Live stream: Arrangementet live streames på AAT Stream.

Flere nyheder

Velkommen i teatret

Når Aalborg Teater slår dørene op for sæsonen 2023/2024, er det for første gang Thomas Bjørnager, der står i døren og byder velkommen.

Læs mere