Tilbage til nyheder

Mød Hr. Weyse fra Badehotellet

5. august 2022

En aften i muntert lag med Jens Jacob Tychsen & Badehotellet

Mandag 21. november kl. 19
I dette eksklusive event giver Aalborg Teater i samarbejde med TV2 Nords seerklub – Club Nord – dig muligheden for at opleve en af Danmarks mest folkekære skuespillere på slap linje. Skuespilleren Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den TV2-serien Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Rammerne er i Danmarks hyggeligste teatersal, nemlig i Aalborg Teater, så du kan glæde dig til en fantastisk aften i unikke rammer.

Jens Jacob Tychsen har stor erfaring fra TV, og er kendt blandt andet ForbrydelsenBorgenRejseholdet og er naturligvis kendt og elsket for sin rolle som Hr. Weyse i den folkekære serie Badehotellet. Jens Jacob bevæger sig med lethed blandt alle mulige forskellige genrer og roller, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks dygtigste skuespillere. Som karakteren Hr. Weyse i Badehotellet er der blevet plads til en charme og en storladenhed, som på bedste vis er med til at tegne et billede af datiden. Jens Jacob Tychsen gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing.

Læs mere og køb billetter

Flere nyheder