Tilbage til nyheder

Oplev ‘Cyrano’ hjemme i din stue

17. marts 2021

Live stream: Vi live streamer vores anmelderroste forestilling Cyrano lørdag 20. marts kl. 19:00 på AAT Stream.

Program for lørdag 20. marts
Kl. 18:40: Optakt
Kl. 19:00: Live stream af Cyrano
Kl. 20:30: Pause
Kl. 20:45: 2. akt
Kl. 21:30: Slut

Oplev kærlighedshistorien om den sarte Roxane og den stærke Cyrano i et sitrende, jazzet, poetisk og eksperimenterende sansebombardement af fysisk teater, akrobatik, lyrik og musik, befolket af skæve eksistenser i en rå og medrivende verden.

Er næsen i vejen? I kærlighed og krig…
Cyrano er fra naturens side udstyret med en gigantisk næse, og derfor er han sikker på at ingen kvinde vil kunne elske ham. Men man kan godt forelske sig alligevel, og det gør han – i Roxane. Hun elskes desværre også af soldaten Christian, Cyranos bedste ven.

Mesterlig opsætning
Aalborg Teaters skuespiller Martin Ringsmose leverer en sublim kraftpræstation med et stærkt, rørende og heftigt portræt af poeten og duellanten Cyrano. De russiske scenekunstnere Yuri Butusov (instruktør) og Alexander Shishkin (scenograf) har skabt en mesterlig opsætning af klassikeren Cyrano de Bergerac, som havde premiere på Aalborg Teater i foråret 2018.

Bemærk at Aalborg Teaters opsætning af Cyrano er den klassiske version af Rostands kendte drama, skrevet på smukke alexandrinervers og ikke Sebastians musical af samme navn.

Flere nyheder